παρακαλώ περιμένετε...

poios mporei na kserei??

  • mafia7 @ 11.02.2009 01:10
    kai oi ilektromagnitikes?
    ti ginetai me tis ilektromagnitikes??

    kai entaksei, me varytikes... alla, me poia logiki...?? me poious nomous??

    klassiki fysiki i kvantiki fysiki???
  • gpano @ 11.02.2009 02:19
    Η αστρολογια ειναι ένα (εμπειρικό) συστημα (γλώσσα) που δεν αναφερεται τοσο στα σωματα (ως επιρροή) αλλα στους αρχετυπικους συμβολισμους (που περιέχουν)
  • mafia7 @ 12.02.2009 23:38
    sas euxaristw pou asxoli8ikate me to 'kollima' mou..
    katanow auta pou anaferate...


    eilikrina, 8a i8ela na ma8w perissotera....

    pws ksekinise olo auto???

    rwtousa pws eksigountai autes oi epidraseis...

    diladi, einai ena systima ermineias...?#
    kai, an o 'kataskeuastis', diaforetikos, katelige se allo systima, kai ta symperasmata 8a itan diaforetika??
  • ether12 @ 14.02.2009 13:47
    η αστρολογία δεν είναι μόνο συμβολικό σύστημα mafia...πχ. ο Ήλιος τώρα βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου, άρα προβάλλει στη Γη την όποια ακτινοβολία και ενέργεια του Υδροχοϊκού ζωδίου. Άρα τα νεογέννητα παιδάκια αυτών των ημερών δέχονται άμεσα και με άκρως φυσικό τρόπο την Υδροχοική ακτινοβολία του Ήλιου!! Η Σελήνη αυτή τη στιγμή βρίσκεται για εμάς τους γήινους στα τέλη του Ζυγού και προβάλλει στη Γη την όποια ακτινοβολία και ενέργεια των τελευταίων μοιρών αυτού του ζωδίου.
    Ο πλανήτης Ερμής σε μερικές ώρες φεύγει από τον Αιγόκερω και μπαίνει στον Υδροχόο. Αυτή η πλανητική μετάβαση δεν είναι μόνο συμβολική και αρχετυπική για εμάς αλλά είναι και πρακτικά επιδραστική διότι με βάση τον αρχετυπικό νόμο "όπως ψηλά έτσι και χαμηλά" η μετάβαση του Ερμή θα εκδηλωθεί εδώ στη Γη με τον ανάλογο τρόπο (ο Ερμής όποτε αλλάζει ζώδιο κάνει αισθητή την παρουσία του προκαλώντας κινητικότητα, νευρικότητα, αϋπνίες και πολλά άλλα πράγματα).

    θεωρώ λοιπόν ότι η αστρολογία είναι όχι μόνο συμβολικό αλλά και φυσικό σύστημα...και το ότι οι νόμοι της Φυσικής δεν έχουν επαληθεύσει τους νόμους της Αστρολογίας δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κιόλας....άσε που είμαι βέβαιος ότι η Επιστήμη έχει αποδείξει προ πολλού την αντικειμενική ισχύ της Αστρολογίας...απλά ισχύει η "ομερτά"...για διάφορους λόγους....

έχουν γενέθλια 238 μέλη.

γιορτάζουν οι: Βενέδικτος, Σεραφείμ

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...