παρακαλώ περιμένετε...

Τι δεν καταλαβαίνω????

  • vakrissikri @ 11.01.2009 22:44
    Καλησπέρα!Κι εγώ Ταύρος (με ωροσκόπο Λέοντα, όπως κι εσύ) είμαι και μπορώ να σε βεβαιώσω ότι μόνο καλή χρονιά για τους Ταύρους δεν ήταν αυτή!Δεν μπορώ βέβαια να εξηγήσω αστρολογικά ούτε το δικό μου χάρτη!Όχι ακόμα δηλαδή, αλλά με ενδιαφέρει κάποια στιγμή να μάθω.Κι εγώ επίσης είχα απώλειες (θάνατο πολύ αγαπημένου ανθρώπου, οριστικό χωρισμό μετά από 8 χρόνια σχέσης -σύντροφος επίσης Παρθένος-, τη δουλειά μου δεν την έχασα-όχι ακόμα δηλαδή!).Μόνο που αυτά τα γεγονότα τα αντιμετώπισα με το που μπήκε το "λατρεμένο" μου 2008.Δες τα πράγματα λίγο πιο χαλαρά.Ξέρω πως είναι δύσκολο όταν είμαστε μέσα στα γεγονότα αλλά προσπάθησε!Ίσως είναι μια ευκαιρία να κάνεις ενδοσκόπηση, να μείνεις λίγο με τον εαυτό σου και να βγεις ακόμα πιο δυνατή!Πολλές φορές μέσα από τις αρνητικές καταστάσεις μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι.Το θέμα είναι πώς αξιολογούμε και πώς χρησιμοποιούμε τα όσα μας συμβαίνουν.
  • ETOIL @ 12.01.2009 11:56
    ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΤΑΥΡΟΙ ΗΡΕΜΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ "λατρεμένο" ΗΤΑΝ ΤΟ 1999.ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΩ ΜΕΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΩΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΤΟΤΕ,ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ.ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ,ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ Η ΠΙΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΟΧΕΣ ΞΕΦΥΓΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ(1 1/2 ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ,ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ ΠΟΤΕ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΡΑΧΟΣ).ΤΟ 2008,ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ,ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΡΟΝΟ.ΕΓΩ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΡΟΝΟΥ(ΠΑΡΘΕΝΟΣ),ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΕ ΜΕΝΑ.ΑΠΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΡΟΝΟΥ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ,(ΖΥΓΟ),ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΑ.ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΟΝΤΙΝΟΣ ΜΟΥ Η ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΧΤΥΠΙΟΜΑΣΤΕ.ΜΟΝΟ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ ΤΑ ΞΕΠΕΡΝΑΩ ΟΛΑ ΠΛΕΟΝ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΟΧΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΑ,ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.ΚΟΙΝΩΣ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΚΡΟΑΤΕΣ Η ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΕΣ.
  • konstans @ 19.02.2009 00:08
    ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΧΑΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΧΩΡΙΣΜΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΑΣΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΗ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 4 ΜΗΝΕΣ ΟΜΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ. ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΦΕΥΓΕΙ. ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ... ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ

έχουν γενέθλια 245 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πελαγία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...