παρακαλώ περιμένετε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!

  • SOFULI @ 26.11.2008 16:55
    ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ ή ΛΙΛΙΘ



    Η Μαύρη Σελήνη ή Λίλιθ είναι η σκοτεινή πλευρά της Σελήνης, δηλαδή η πλευρά που δεν βλέπουμε. Η Σελήνη δορυφόρος της Γης, γυρίζει γύρω από αυτήν σε εκλειπτική τροχιά που έχει δυο εστίες, η μια καταλαμβάνεται από την Γη ενώ η δεύτερη που είναι εικονική εστία είναι η Μαύρη Σελήνη η Λιλιθ. Σε αντίθεση με τη φωτεινότητα και τη καθαρότητα της Σελήνης, που συμβολίζει της φωτεινές ψυχικές ποιότητες η Λιλιθ αντιπροσωπεύει το σκοτάδι το μυστηριώδες το ανίκητο πάθος και την έντονη σεξουαλική έλξη στη ζωή μας και ιδιαίτερα στον ερωτικό τομέα.

    Η Μαύρη Σελήνη στο Ταύρο ζητά και παρέχει απόλαυση! Έχει τη τάση να είναι κτητική προσφέροντας στον άλλο ό,τι θελήσει έως ότου γίνει απαραίτητη. Μπορεί να φθάσει στα άκρα και δεν έχει ηθικούς φραγμούς στη προσπάθεια της να εγκλωβίσει στα δίχτυα της κάποιον!

    Αν αφορά γυναίκα, τότε ο συνδυασμός είναι πραγματικά επικίνδυνος! Στις περιπτώσεις των ανδρών, καλό θα είναι να αποφεύγουν τις γυναίκες Λίλιθ, αν και έλκονται απίστευτα από αυτές, γιατί τα αποτελέσματα μπορεί να είναι καταστροφικά ! Ιδιαίτερα στις περιπτώσεις ανδρών που η Μαύρη Σελήνη τους κάνει όψη με τη Αφροδίτη ή τη Σελήνη τους.

    Η Λίλιθ στον Υδροχόο κινείται στα άκρα! Είτε το άτομο απαξιεί εντελώς για τα πάθη του, θεωρώντας τα κατώτερα ένστικτα τα οποία και καταπιέζει, ή κάνει σημαία του την ελευθερία έκφρασης των ενστίκτων και προσπαθεί να τα ικανοποιήσει χωρίς να έχει φραγμούς!

    Η Μαύρη Σελήνη στον ζώδιο του Υδροχόου μπορεί να οδηγήσει πολλές φιλίες σε μεγάλα ερωτικά πάθη και να φέρει ανατροπές που συζητούνται πολύ από το περίγυρο των εμπλεκομένων.

    Σε περιπτώσεις δύσκολης όψης με Ουρανό ή Πλούτωνα, η προδιάθεση για μπερδέματα επιτείνεται. Αντίθετα μια όψη με Κρόνο συμμαζεύει αρκετά αυτή τη ροπή για μπερδέματα.

    Eimai sigourh pws o kos.panopoulos 8a xerei kati parapanw.
    auta vasizontai se mia aplh anazhthsh
  • DARKPHOENIX2008 @ 26.11.2008 21:42
    ετσι εξηγουνται ολα...με λιλιθ στον υδροχοο πυρηνικη βομβα τα ενστικτα!!
  • morgangreene @ 26.11.2008 22:07
    Μπαίνω στον πειρασμό να ρωτήσω κι εγώ: Λίλιθ στον 2ο οίκο, σε σύνοδο ακριβείας με Αφροδίτη-Άρη στον Κριό, σε ακριβές τετράγωνο με Σελήνη στον Καρκίνο και τρίγωνο με Ουρανό και κυβερνήτη του χάρτη; Είμαι πολύ πολύ περίεργη, όποιος έχει δουλέψει με Λίλιθ και μπορεί να απαντήσει ευπρόσδεκτος...
  • Psy @ 26.11.2008 22:39
    Που μπορώ να βρώ που είναι η Λίλιθ μου?
  • DARKPHOENIX2008 @ 26.11.2008 22:48
    geia sou,psy...mbes sth fylh twn zygwn...post ths yellowhat,sta sxoila
  • Psy @ 26.11.2008 22:55
    ευχαριστώ dark και happy.
    Θέλω να πάρω πληροφορίες για τη "σκιά" μου Dark.
  • DARKPHOENIX2008 @ 26.11.2008 23:13
    OI SKIES DEN AGAPANE GIATI DEN EXOUNE PSYXH...SFAKIANAKHS

έχουν γενέθλια 307 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ειρήνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...