παρακαλώ περιμένετε...

κληρος τυχης

  • lahmacun @ 22.11.2008 21:48
    Θα σου πω αυτα που εχω καταλαβει .. και αν κανω καπου λαθος ας με διορθωσει καποιος .

    Eιναι ενα μαθηματικο σημειο στον χαρτη που υπολογιζεται με μαθηματικο τροπο
    αναλογα με τον αν καποιος εχει γεννηθει μερα ή νυχτα συνδεοντας ταυτοχρονα τις μοιρες του ωροσκοπου με τις μοιρες του ηλιου και της σεληνης του γενεθλιου .

    Ειναι ενδειξη για παγκοσμια φημη και συνεδεται και με την καλη υγεια του σωματος .
    Θεωρειται και σαν δεικτης καλης τυχης αναλογα με τη θεση που εχει σε ενα ωροσκοπιο . Ειναι ενας απο τους πολλους κληρους που χρησιμοποιουσαν οι αραβες , αλλα ισως ο ποιος σημαντικος γιατι δεν αγνοειται γενικα απο τους Δυτικους αστρολογους .
  • blueview @ 22.11.2008 21:53
    Ο κλήρος της τύχης θεωρείται σαν ένα τυχερό σημείο σε ένα ωροσκόπιο. Ανάλογα το ζώδιο και το Οίκο που βρίσκεται σηματοδοτεί τις ασχολίες και τα πράγματα εκείνα που μας ευχαριστούν και μας δίνουν χαρά ....
    (αντιγραφη εκανα απο blog) Ψαχτειτε λιγο ....
  • astropet @ 22.11.2008 22:06
    Εγώ που τον λέω συνέχεια τροχό της τύχης? Λες και έχει κολλήσει η γλώσσα μου!
  • camelblue @ 23.11.2008 16:30
    κληρος τυχης στον Ζυγό
    Δωρίζει μια πνευματώδη προσωπικότητα και μια τάση για συνεργασία. Δίνει επίσης μια ροπή για μεγάλες ιδέες, συχνά αποτέλεσμα μιας ψυχολογικής αβεβαιότητας για τις κοινωνικές τους σχέσεις. Υπάρχει ακόμα, μια διάθεση για την δραματοποίηση των πραγμάτων και μια απαίτηση από τους άλλους με σκοπό την μεγαλύτερη εσωτερική ασφάλεια.
    Αισθάνεται άνεση και αρμονία, όταν βρίσκεται μαζί με άλλους, με κίνδυνο να αλλάζει συνεχώς ιδέες, για να τύχει της επιδοκιμασίας τους. Σπάνια παίρνει σπουδαίες αποφάσεις για τον εαυτό του, επειδή του είναι δύσκολο. Ικανοποιείται έχοντας όλα απλά αγγίζοντάς τα και χωρίς να έχει τίποτε, ενώ υφίσταται την επιρροή όλων αλλά κανενός ειδικά. Ισορροπεί αντίθετα αισθήματα και επιδράσεις μέσα του και διακατέχεται από μία βαθιά πίστη, ότι ο κόσμος θα ενδιαφερθεί γι αυτόν.
  • camelblue @ 23.11.2008 16:32
    Στον έβδομο οίκο Η επιτυχία έρχεται μέσω των άλλων, επειδή ψάχνει σταθερά την ένωση μέσω του γάμου ή της επαγγελματικής συνεργασίας. Οτιδήποτε επιθυμεί είναι για χάρη των άλλων και μέσω αυτής της επιθυμίας κρίνει αντικειμενικά τον κόσμο. Αργεί ώσπου να προσανατολίσει τον εαυτό του και όταν το κρίνει, θα βρει την αρμονία μέσα του.
    τα βρηκα σε μια σελιδα..

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...