παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Για τον fldown μας....

Ταύρακα μας!!! :0) ... μπήκα στο σπίτι των Ταύρων για σένα...

 

… τι να σου πρωτογράψω… θέλω να στα πω από κοντά (και θα το κανω)… αλλά θα σου γράψω αυτά που σκέφτηκα, αυτά που ένιωσα  όταν διάβασα το κείμενό σου με θέμα “Birthday”!

 

Σε γνώρισα  το περασμένο φθινόπωρο, διαβάζοντας τα υπέροχα κείμενα που μας χάριζες μέσα στο stardome. Τα εκτύπωνα και τα έπαιρνα με ησυχία να τα διαβάσω σπίτι μου, συγκεντρωμένη και ελεύθερη να νιώσω ότι έγραφες όπως ακριβώς το έγραφες χωρίς τηλέφωνα, φωνές και παρεμβολές! Ξεχώριζε σε όλα τα κείμενα σου η ωριμότητά σου, η ελεύθερη σκέψη σου, η ευαισθησία σου και το πλούσιο μυαλό σου, αλλά κυρίως η ψυχή σου που είναι γεμάτη συναισθήματα και πόθο να τα εκφράσει!

 

Όταν σε γνώρισα κι από κοντά όλα αυτά έγιναν και εικόνα! Ένας νέος άντρας, γερός, δυναμικός, γοητευτικός, εκφραστικός, πανέξυπνος, μορφωμένος με αστείρευτες δυνατότητες και εκπληκτικές ικανότητες, ένας άνθρωπος με καρδιά «χρυσάφι» και ψυχή σπάνια, έτοιμη να δώσει και να δοθεί!

 

Θυμάσαι που σου έγραφα πάντα στα ποστάκια σου ότι θα είναι πολύ τυχερή η αγαπημένη σου, οι φίλοι σου, τα παιδιά σου και όσοι επιλέξεις εσύ να σε έχουν στο πλευρό τους;;;

Αυτό δεν έχω σταματήσει να το πιστεύω και όχι μόνο να το πιστεύω και το φωνάζω!!!!

 

Το «έργο» που μας εγκλωβίζει για μια περίοδο της ζωής μας είναι απαραίτητο τελικά,  για να μας κάνει να εκτιμήσουμε την καθημερινότητα μας, τις στιγμές που χαιρόμαστε, γελάμε, κλαιμε, φωνάζουμε, τους ανθρώπους που στέκονται αληθινοί δίπλα μας και είναι έτοιμοι να μας κάνουν να χαμογελάσουμε!!!

 

Αυτοί οι άνθρωποι είναι οι φίλοι μας, που είναι εκεί στα απλά αλλά και στα πιο σύνθετα συμβάντα της ζωής μας, έτοιμοι να ακούσουν, το άγχος μας, τους φόβους μας, τις παρορμήσεις μας, τους προβληματισμούς μας, τα συναισθήματα μας χωρίς να κουνάνε μόνο συγκαταβατικά το κεφάλι, αλλά να ανοίγουν το μυαλό τους και την καρδιά τους και να είναι αντικειμενικοί στις προτάσεις τους, στις συμβουλές τους, αλλά ακόμα κι όταν δεν μπορούν να σε συμβουλεύσουν να είναι έτοιμοι να σε αγκαλιάσουν και να σου δώσουν να καταλάβεις ότι σε νιώθουν πραγματικά και ότι είναι ... και θα είναι εκεί!!!

 

Ταυρακά μου…. Χρόνια σου πολλά & κυρίως ευτυχισμένα!!!

Κάθε σου βήμα να στέφεται με επιτυχία, κάθε σου έργο να ανεβαίνει στην κορυφή, κάθε σου όνειρο να γίνεται πραγματικότητα και να έχεις δίπλα σου για πάντα τους αγαπημένους σου ανθρώπους να σε στηρίζουν αλλά και να τους στηρίζεις όπως μόνο εσύ ξέρεις!!!

Να έχεις υγεία και πολλή αγάπη και να νοιώθεις πάντα τυχερός και ευτυχισμένος!!!

 

Σε ευχαριστώ για την φιλία σου και για την σκέψη σου!

Είναι τόσο .. μα τόσο σημαντικά για μένα!!!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...