παρακαλώ περιμένετε...

Φιλάρες και φίλες μου καλησπέρα σε όλους-ες !! - Μόλις τώρα 'μπήκα'. ;)

  • CAON @ 10.10.2007 17:55
    Thnx Φίλη μου Happy Cloud. Για μένα, άλλωστε, ήταν το λιγότερο που μπορούσα να κάνω για εσάς, γιατί το αξίζετε (και μάλλον πολύ λίγο είναια υτό και πάλι). . Πολλά φιλιά, πρωτίστως καλή δύναμη σε ότι κι αν κάνεις, και καλό απόγευμα ! Φιλιά πολλά !
  • Lila @ 10.10.2007 18:19
    na sai kala CAON pou me kaneis kai gelao!
  • CAON @ 10.10.2007 19:52
    Ωχ Thnx! ΄(Χίλια συγνώμη, είχα παρατηρήσειπριν ένα λάθος, το διόρθωσα μάι στιγμή και την ξανα-"αναέβασα" και πάλι(εξού και άργησα να σας απαντήσω). Και πάλι συγνώμη πάντως.Φίλη μου Lila, σ ευχαριστώ πολύ ! να είσαι καλά !! Αυτό που μου είπες είναι ότι το πιο τιμητικό και -άλλο τόσο- "ανεβαστικό" που έχω ακούσει έως τώρα. Ειλικρινά, να είσαι πάντα καλα΄!! Πολλά πολλά φιλιά !
  • CAON @ 10.10.2007 20:21
    Φίλη μου Dream σ ευχαριστώ πολύ από καρδιάς μου ! (Και χμμμμμ.... να σου πω ??.. Σαν πολύ λίγο μου φαίνεται κι αυτό που σου λέω εδώ) !! Όπως και αυτό που είπε η Φίλη μου η Lila, είναι ΌΤΙ ΜΑ ΌΤΙ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΈΧΩ ΑΚΟΎΣΕΙ ΈΩΣ ΤΏΡΑ !! . Ευχαριστώ από καρδιάς μου για αυτό το -τουλάχιστον- ξηγημένο και αξιαγάπητο σχόλιο σου ! Να είσαι πάντα καλά ! Έ, λοιπόν, θα το πω : Είστε για μένα ΌΤΙΜΑ ΌΤΙ ΚΑΛΎΤΕΡΟ +πολυτιμότερο μου έχει τύχει έως τώρα από πλευράς Φίλων -αξίζετε πάντως πολλά (αποδεδειγμένα δλδ!), και δεν το λέω -πχ- στο "φλου" - το εννοώ αυτό ! . Φίλες μου Dream, Lila και Happy Cloud να είστε πάντα καλά !! ...Φιλάκια πολλά ! Καλό βράδυ ! C YA !
  • CAON @ 10.10.2007 21:13
    Yes yes.. Φιλάρα μου INDIGO . Kι όμως.. είμαι Σκιτσογράφος με τα "ούλα" μου: με βεβαίωση (από Δημόσιο ΙΕΚ).. με τα τα Progs μου, με.. τι να σου πω ??.... Με τα πάντα μου, εν ολίγοις δλδ !! : Φιλάρα μου, σ ευχαριστώ για την άποψη (την οποία, τουλάχιστον ασπάζομαι και εκτιμώ), να είσαι πάντα καλά ! -! Να σου πω..., κι εγώ btw αυτό πιστεύω: ότι έτσι όπως είναι "λέει" πολύ ως nick το nick μου -και το λέω χωρίς να το αυτοπαινεύομαι αυτό. Και έτσι.. το "κρατάω" όπως είναι ήδη (μου αρέσει πολύ -εξυπακούεται αυτό), και ΔΕΝ πρόκειται με τίποτα να το αλλάξω πάντως). Φιλιά πολλά ! Φιλάρα μου, καλό βράδυ να έχεις ! C YA !
  • KaMiKaZe @ 10.10.2007 23:01
    CAON mou! xexexexexex! Poly kalo ayto pou mas afierwses! Gelasa poly Tavraki mou! Eyxaristoume poly! Na sai panta kala! Polla filia!
  • CAON @ 10.10.2007 23:04
    Φίλη μου Kamikaze ειλικρινά ευχαριστώ. Έ, εντάξει... μία Φίλη σε έχω (και σε νοιώθω, άλλωστε, σαν Φίλη μου), για μένα δεν γινόταν να μην στο αφιέρωνα. Για μένα, το αξίζεις ! Και ειλικρινά χίλια ευχαριστώ για τα -τουλάχιστον αξιαγάπητα και θετικά- λόγια σου !! Να είσαι πάντα καλά !! Φιλιά πολλά !
  • CAON @ 10.10.2007 23:22
    Κύριε Γιώργο, σας ευχαριστώ πολύμέσα απ την καρδιά μου !! Να είστε πάντα καλά ! Για μένα είναι -το λιγότερο και μπεσάτα μιλώντας- ότι μα ότι πιο τιμητικό, πιο "ανεβαστικό", και ειλικρινά +πολύ πέραν υπερβολής ή αστείου : το καλύτερο που μπορεί να μου έχει τύχει στην ζωή μου (και δη σε δημιουργία μου κιόλας), όπως επίσης και πιο ευχάριστο (εξυπακούεται), το να παίρνω τα "εύσημα" ΠΡΩΤΊΣΤΩΣ κι απ όλα ΑΠΌ ΕΣʼΣ. Αυτό -πέραν του ότι το συμπαθώ- το εκτιμώ και ΔΕΝ πρόκειται ποτέ στην ζωή μου να το ξεχάσω ! Σας είμαι ευγνώμων γι αυτό. Και, btw, δεν νομίζω κιόλας να υπήρχε καλύτερο πράγμα από αυτό, όπως επίσης και από τα λόγια των ουκ ολίγων και πολύ καλών και -τυοάχιστον- ξηγημένων και αξιαγάπητων Φίλων μου εδώ, όπως είστε κι εσείς για μένα, πάντως Ειλικρινά, τίποτα το καλύτερο αυτού, όμως !!! Δεν νομίζω να υπερβάλλω, γιατί -σας το λέω στον λόγο μου: με τιμάτε πολύ, και πόσο μάλλον που συμφωνείτε με το χιούμορ μου (πράγμα που δείχνει ότι έχουμε κοινό γούστο). Σαν να λέω εν ολίγοις ότι: "καταλαβαινόμαστε" πολύ. Δεν ξέρω τι άλλο να πω.... Το ότι μου το είπατε αυτό, είναι, κυριολεκτικά, το καλύτερο δλδ που μπορεί να μου έχει τύχει έως τώρα !! Είναι χαρά μου που που σας γνωρίζω. Και πάλι, να είστε πάντα καλά, και σας εύχομαι καλή δύναμη και, πρωτίστως, υγεία !! Να είστε πάντα καλά ! ...Αυτό πάντως ήταν το καλύτερο που μπορου΄σε να μου τύχει -αυτό να λέγεται δλδ. Και σας ευχαριστώ πολύ ! Σας φιλώ ! Καλό βράδυ !
  • Jambi @ 10.10.2007 23:56
    ΦΟΒΕΡΟ.....ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ... να σηκωθω να δειξω κι εγω την Κούβα στον χάρτη?? Pls!!! Μπράβο caon..
  • blueview @ 11.10.2007 00:05
    CAON........ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ !!! XA XA XA!!!! περνας στην επομενη φαση και.....μια στιγμη! Δεν εχει επομενη φαση! Κες + Κοι ο CAON EINAI ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ! Ε Υ Γ Ε !!!
  • CAON @ 11.10.2007 00:21
    Φιλάρα μου Blueview χίλια ευχαριστώ: χωρίς να θέλω καν να το αυτοπαινευθώ καν: φιλάρα μου, χωρίς και να το "περιμένω" να έχω τόσο πολύ ταλέντο (όχι, αυτό δλδ είδα κι εγώ, απλώς δεν το πρεφαρίστηκα καλά από αρχής αρχής δλδ), με αυττό το αποτέλεσμα δλδ που βγήκε εδώ, έ... τελικά αυτό τελικά κατάλαβα κι εγώ: έχω ταλέντο (thats true finaly ! ). Ειλικρινά, Φιλάρα μου, χίλια thnx για τα καλά σου λόγια! Είσαι ένας απ τους καλύτερους +πιο ξηγημένους Φίλους που έχω κάνει μέσα από stie (για να πω και του "στραβού το δίκιο" ως προς εμένα δλδ) ..yes yes! Κι όμως!... Φιλαράκι, είσαι ξηγημένος: τελείωσε !(Αυτό δεν το συζητώ καν, ούτε και πρόκειται ! ). ..Νά σαι πάντα καλά και σου εύχομαι ότι καλύτερο, όπως και στα άλλα παιδιά !! Ειλικρινά, χίλια thnx απ την καρδιά μου !! Φιλάρα μου Blueview, να είσαι πάντα καλά !! Φιλιά πολλά ! Καλό βράδυ !
  • CAON @ 11.10.2007 00:23
    Μπαρντόν, λαθάκι έκανα. *...που έχω κάνει μέσα από site -δλδ.
  • CAON @ 11.10.2007 00:50
    Φίλη μου Jambi, χίλια +χίλια ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια !! Να είσαι πάντα καλά ! Και btw... Όχι μόνο να δείξεις την Κούβα στον χάρτη, ..αλλά και ότι μα ότι άλλο θες: ελεύθερα και πραγματικά πολύ ευχαρίστως !! Στο μεταξύ, χίλια ευχαριστώ από καρδιάς μου για το πολύ ξηγημένο και -τουλάχιστον- "ανεβαστικό" σχόλιο σου αυτό. Σου εύχομαι ότι μα ότι καλύτερο.. !! Kαι, ειλικρινά, ....εχχχ.. μπαρντόν, ..ντρέπομαι που σε ξέχασα, και, από ΛΆΘΟΣ ΔΙΚΌ ΜΟΥ δεν σε συμπεριέλαβα στους αγαπημένους μου Φίλους που το αφιερώνω. Και αυτό δεν το λέω καθόλου τυχαία ή -πχ- στο "φλου", μιάς που -ήδη, εδώ και καιρό- σε θεωρώ ΦΊΛΗ ΜΟΥ. -- Πάντως, να το ξέρεις ότι, σε κάθε μα κάθε περίπτωση και ότι και αν γίνει: θα σε έχω υπόψιν για αφιέρωση από τώρα και στο εξής (α-συ-ζητ-τη-τί ! ). Φίλη μου Jambi, να ξέρεις ότι -ότι κμα ότι και αν γίνει- εγώ σε θεωρώ Φίλη μου (και μάλιστα όχι από τώρα δλδ, αλλά εδώ και πολύ καιρό τώρα). - ..Να είσαι πάντα καλά !! Πολλά πολλά φιλάκια !! ..Καλό βράδυ ! C YA !
  • Jambi @ 11.10.2007 06:41
    Caon μα τι καλό παιδάκι που εισαι ειλικρινά! Οπως ειπε και ο gp εμεις σ ευχαριστουμε..οσο να ναι θελαμε κατι να μας ανεβασει τα κέφια..και το έκανες..όλοι γελασαμε όλοι ενθουσιαστηκαμε. Οποιου δεν άρεσε προβλημα δικο του για τον άνθρωπο του ου ου ουοου..Νότης Σφακιανάκης.. Kαλη σας ημερα...!!!
  • CAON @ 11.10.2007 07:48
    Μπεσάτα: Χίλια thnx Φίλη μου Jambi! Να είσαι πάντα καλά ! . Επίσης, καλημέρα και σε σένα !
  • Eria @ 11.10.2007 08:47
    kalimeres einai kaneis edo?
  • CAON @ 11.10.2007 08:50
    Φίλη μου Eria, καλημέρα ! ..Μου φαίνεται όχι. Εγώ είμαι εδώ πάντως, για τώρα, και θα είμαι εδώ για κάμποσο (αλλά, σε μισή ώρα την κάνω για την τράπεζα - αχχχχχ.... Αυτές οι υποχρεώσεις, πάντως, θα με "φάνε" στο τέλος εμένα.. Nevermind ! ).
  • NATASAKI @ 11.10.2007 09:15
    kalimera, poli wraio caon, plaka exei
  • Evangelique @ 11.10.2007 09:34
    Poly kalo caon! eisai talento... Kalimera se olous
  • CAON @ 11.10.2007 10:08
    Σ ευχαριστώ πολύ, απ την καρδιά μου, Φίλη μου Moo !! Να είσαι πάντα καλά ! ..Επίσης, σευχαριστώ πολύ Φίλη μου Aries81 !! (θα σου στείλω mail, γιατί btw έγινε πραγματικά ΜΕΓΆΛΗ ΜΛΚΊΑ στην φάση μου τώρα (πού να σου λέω δλδ..) -άσε, θα σου πω πιο after, κυρίως prv. Πάντως, στάνταρ, ότι και αν γίνει, θα σoυ στείλω mail μέσα στην μέρα σήμερα). - Το ίδιο ευχαριστώ πολύ και εσάς, αγαπημένες, Φίλες μου Natasaki και Evangelique: να είστε πάντα καλά και, από μένα, τις καλύτερες ευχές !! ..Έ, τώρα θα το πω: Αν δεν είχα και εσάς να με "ανεβάσετε" (λέγοντάς το αυτό τουλάχιστον μπεσάτα δλδ), btw, (και μόνο αν θέλετε με πιστεύετε σε αυτό πάντως..) μάλλον ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΆΦΕΡΝA (σε άλλη περίπτωση δλδ) αυτό που κατάφερα χθες. Λοιπόν, θα σας το απο΄λαύψω (μιάς και χθες δλδ το έγραψα αλλά για κάποιον λόγο τότε δεν το "τράβηξε" μέσα το σχόλιό μου -ειλικρινά, δεν πειράζει καθόλου): κι όμως.... ΕΣΕΊΣ ΌΛΕΣ ήσασταν -και είσαστε- η "κινητήριος δύναμη" και, ταυτόχρονα, το εφαλτήριο για δημιουργίες μου (δλδ... μικρά αριστουργήματα, εννοώ -για να είμαι και ακριβής σε αυτό) ακριβώς σαν το χθεσινό. Αυτό, δεν το λέω έτσι απλά ή -πχ- στο "φλου"..... το εννοώ πραγματικά !! Να είστε πάντα καλά ! ..Καλή δύναμη και πολλά πολλά φιλιά ! .. C YA !
  • CAON @ 11.10.2007 10:11
    ..ʼ! Συγνώμη... Ειδικό p.s. δικό μου εδώ : Έχω κάνει και ένα μεγάλο λάθος για μένα (προσωπικό δλδ), το οποίο, καλύτερα ας το διορθώσω εδώ: λοιπόν, τελικά, το έψαξα πάρα πολύ, το είδα έτσι +αλλιώς, μέχρι και.. το ψυχολόγησα πολύ καλά και σε βάθος δλδ (αυτό της ωροσκόπου μου -πιο συγκεκριμένα δλδ), και κατέλληξα ΜΕ ΠΟΛΛΉ ΜΕΓʼΛΗ ΣΙΓΟΥΡΙʼ όμως +αφού πια το πιστοποίησα (έ, εν πολλοίς), ότι έχω αυτό που είχα πει και στην αρχή που είχα πρωτό-"μπει" στο site εδω: έχω ωροσκόπο ΛΈΩΝ τελικά -καράτσεκαρισμένο αυτό, και ΔΕΝ "χωράει" καν συζήτηση. Ζητάω btw χίλια συγνώμη για το λάθος μου αυτό (γιατί έλεγα φανφάρες τελικά περί αυτού εδώ και μέρες τώρα... Nevmerind όμως.. ! ). Συγνώμη για το ψίλο-"κατεβατό" μου εδώ. ..Και πάλι, πολλά φιλιά ! Φιλάρες και Φίλες μου C YA!
  • CAON @ 11.10.2007 10:14
    Μπαρντόν, λαθάκι λόγω βιασύνης μου. Συγνώμη. *Λοιπόν, θα σας το αποκαλύψω....
  • mme @ 11.10.2007 16:05
    CAON... καταπληκτικό δώρο!!!!! σ ευχαριστούμε!!!! Πραγματικά η γελειογραφία σου ειναι υπέροχη. Και πάλι σ ευχαριστούμε πολύ. Αυτά να τα βλέπουν μερικοί-μερικοί (ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε) ... να παραδειγματίζονται. Μπράβο σου και παλι CAON για την ωραία ιδέα σου... μόλις που έφτιαξες το απόγευμά μου.... ΥΓ: περιμένουμε και νέα γελειογραφία από σένα.... μας καλόμαθες τώρα!!!! και θα βρεις το μπελά σου...
  • CAON @ 11.10.2007 16:08
    Ειλικρινά τίπταο Φίλη μου mme !! -Και κα΄τι άλλο: λίγο πριν, στην Φυλή των Κριών... μας έκανε επίσκεψη ο καραγκιόζης (ξέριες... αυτός δλδ απ την κρ-πασίγνωστη "ιστορία" προ ημερών που είναι. Ο γνωστός δλδ μωρέ... ξέρεις......). Αυττός δλδ, και μας την "έλεγε" εμένα και στην Eria εκεί.... αβέρτα-κουβέρτα, βέβαια για κάμποσο !! (...Εγώ τα έχωσα τότε και μετά έφυγα και ήρθα εδώ...). Μόνο αυτό μπορώ να σου πω. Απλώς, πρέπει να φυλαγόμαστε καλά πάντως.
  • CAON @ 11.10.2007 16:08
    *τίποτα
  • CAON @ 11.10.2007 16:44
    Συγνώμη, παρανόησή μου (όχι στην Φυλή του Κριού, που είπα λανβθασμένα), αλλά στην Φυλή του Ταύρου -την δική μου δλδ. Και πάλι συγνώμη. Πάντως, ειλικρινά, κάτι τις πρέπει να γίνει btw. Δεν πάει άλλο αυτό που ήδη συμβαίνει εδώ (με τον καραγκιόζη αυτόν δλδ), με τίποτα όμως !!!!
  • MARY77 @ 12.10.2007 14:05
    Καλησπέρα, πράγματι είναι πολύ καλό...και συ είσαι ταλέντο. Αλήθεια αν έχεις κέφια κάποια στιγμή θα ήθελα να μου αναφέρεις χαρακτηριστικά της ερωτικής -συντροφικής-φλερταδόρικης συμπεριφοράς ενός Ταύρου με ωροσκόπο Λέων...με ενδιαφέρει προσωπικά. Να σαι καλά και να χεις δυνατές εμπνέυσεις για να ψυχαγωγείς και μας που δεν έχουμε τα ίδια χαρίσματα.
  • CAON @ 12.10.2007 14:15
    Φίλη μου MARY77 χίλια ευχαριστώ από καριδάς μου για τα καλά σου +πολύ "ανεβαστικά" σου λόγια !! Να είσαι πάντα καλά !! ...Έχεις τον λόγο μου, σε κάποια φάση (πιστεύω κάααπως σύντομα) θα σου πω γι αυτό που με ρωτάς -αυτό έχε το στάνταρ. Είναι και πολύ "γαμώ" τις ξεγυρισμένα καλές φάσεις πάντως (καλοεννοώντας εννοείται) και κυρίως για έναν ΤαυροΛέοντα -υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά τότε ποιυ, ειλικρινά, ΥΠΕΡΙΣΧΎΕΙ ΠΟΛΎ πάντως στην περίπτωσή του (του ΤαυροΛέοντα) ειδικά: θα σου πω αν είναι (συγνώμη που δεν μπορώ να επεκταθώ τώρα πάντως). Και πάλι χίλια ευχαριστώ -αν είναι θα σου απαντήσω σε post σου: άσε, θα το βρω. Και πάλι, νά σαι πάντα καλά !! Φιλιά πολλά !!
  • CAON @ 12.10.2007 14:17
    Συνγώμη, βια΄στηκα και τελικά το έκανα το μικρό λαθάκι μου. *που ΥΠΕΡΙΣΧΎΟΥΝ ΠΟΛΎ -εννοώ. Και παλι συγνώμη (εμ, κι εγώ πολύ "τρέχω" και κάνω ορθογραφικές "πατάτες" +"πατατίτες" τελικά). Και πάλι, φιλιά ! C YA !

έχουν γενέθλια 245 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πελαγία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...