παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Καλημέρα σε όλους! Ιδού τα -λιγοστά- νέα μου! ;)


Καλημέρααααα!  ;)

Είναι ωραία μέρα σήμερα. Παραδόξως το κρύο (που είχε χθες και προχθές) έχει υποχωρήσει κατά πολύ και αισθητά. Εγώ είχα την (ΚΑΛΉ) Τύχη να παραβρεθώ σε ένα γάμο μιάς πολύ καλής μου φίλης χθες. Ήταν ότι καλύτερο έχω δει -από πλευράς γάμου  κτλου κτλου-  τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια. Ήταν στα όρια του -γνησίως- φαντασμαγορικού και σουρρεάλ: όλο το σημείο ήταν "πλημμυρισμένο" -ομιλών ειλικρινώς και ΠΈΡΑΝ ΠΛΆΚΑΣ εδώ- από δυνατή θετικότητα !!  (..Πράγμα που ΔΕΝ έχω ξανατύχει να δω σε άλλους γάμους που έχω παρεβρεθεί στο παρελθόν όμως !...).  Παιδιά, περίττότατο να ειπώ ότι..... πέρασα τέλεια !!   Και  δεν  το λέω αυτό -πχ- απ'την δική μου οπτική γωνία, αλλά με την γενικότερη έννοια της φράσης αυτής εδώ δλδ.  Έριξα κλάμα κιόλας.... αβέρτα και ξεγυρισμένο !! (Αν και με ξέρω για μη-ευσιγκίνητο. Τελικά, με αυτό-δαιάψευσα χθες. Και ευτυχώς! ;)  ) -Εντός και εκτός εκκλησίας. Έ, δεν είναι και λίγο να βλέπεις να παντρεύεται μία πολύ στενή σου φίλη, και να μην συγκινηθείς (..έστω και στο τόσο δα δλδ)..... Έτσι ? Δεν γίνεται αυτό (λογικά) !  


(...Να (με) δω εγώ πότε θα παντρευτώ, να νοικοκοιρευτώ, κι εγώ, επιτέλους ! Έχω βαρεθεί να κάνω τον εργένη τόσα και τόσα χρόνια (5 τον αριθμό) τώρα -βέβαια, με 'διαλέιματα' σχέσεων ενδιάμεσα τους.... Μπαρντόν, μπαρντόν! Δεν εννοώ κάτι με αυτό, -πχ- κάτι άλλο, πέραν από ότι λέω εδώ. Προς θεού δλδ! Απλώς, είμαι -λίγο πολύ- στην φάση που ψάχνομαι λίγο. Αυτό και μόνο.  ;)  ).


Υ.Γ.:  Μπαρντόν, που πήγανε όλοι, ρε παιδιά ??

In any case: φιλιά σε όλους και όλες -και εύχομαι να σας τύχει κάτι τέτοιο, όπως έτυχε σε εμένα  (ακόμα και προσωπικά δλδ) !  ;)
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...