παρακαλώ περιμένετε...

-

  • Nagia83 @ 04.03.2016 10:38
    χωρίς να θέλω να φανώ απόλυτη ο άνδρας σκορπιός είναι για γερό στομάχι και νεύρα. πολύ κτητικός, πολύ ανεξάρτητος (για εκείνον μόνο), βαθιά συναισθηματικός, θέλει απόλυτη αφοσίωση και πίστη αλλιώς μπορεί να σου βγάλει τη ψυχή, την Παναγία και ό,τι έφαγες το τελευταίο τρίμηνο. Είναι πολύ ερωτικός, δεν υπάρχει αμφιβολία γι αυτό.Πολύ μυστικοπαθής, ένα άλυτο αίνιγμα και πολύ πολύ πολύ πολύ drama queen. Για έναν άνθρωπο που θέλει διαφάνεια στις σχέσεις του, να είναι ο άλλος ανοιχτό βιβλίο συναισθηματικά, λίγη τρέλα και χαλαρή διάθεση ο Σκορπιός ΔΕΝ κάνει. το έζησα, άντεξα 4 μήνες κι έφυγα νύχτα (παρόλο που έχω αφροδίτη στον Σκορπιό!!). 'ισως δε ταιριάζει με τον Τοξότη, τι να πώ. Για την Ταυρίνα δεν έχω γνώμη πώς είναι ερωτικά με έναν Σκορπιό, αλλά αν κρίνω από 1-2 γυναίκες που γνωρίζω, θα μπορούσε να ταιριάζει μιας και είναι αρκετά σταθερό ζώδιο στις σχέσεις του και επενδύει πολλά, δοτικό πλάσμα, λίγο σπιτόγατο αλλά επίσης και αρκετά ικανό να κρύψει την απιστία...τώρα με έναν σκορπιό, ευχήσου να μη το μάθει γιατί αν για κάτι είναι διάσημος ένας σκορπιός είναι για τις βιονικές κεραίες εντοπισμού κεράτου... χαχαχαχαχα
     
  • Moss istheboss @ 04.03.2016 10:42
    λοιπον επειδή το εχω το θεμα αποτι καταλαβες φερτε μου 10 σκορπιους αλλα ουτε μισο καρκινο. Καρμικη και εντονη σχεση φτανει να εισαι και λιγο πλουτωνια να αντεξεις...
  • Moss istheboss @ 04.03.2016 10:44
    βεβαια πες μας και ωροσκοπους σεληνες...μονο το ζωδιο δεν φτανει
  • Nagia83 @ 04.03.2016 10:44
    Moss θα συμφωνήσω ΑΠΟΛΥΤΑ για τον Καρκίνο!!!!! Παναγία μου μακριάαααααα
  • Shark @ 07.03.2016 16:34
    O κερατάς τι ζωδιο ειναι?
  • Shark @ 07.03.2016 18:30
    Μου θύμισες ενα γνωμικό που κυκλοφορεί στα social : "μην χυσεις μεσα εχω σχεση"  
  • Moss istheboss @ 07.03.2016 23:02
    Εγω λεω να μην κανεις αποκαλυψεις..Μάλλον δεν ειναι ο τυπος που θα του αρεσει..αποτι καταλαβα βεβαια.τωρα εσυ εχεις σκαλωσει μαλλον ασχημα και αυτος καλοπερναει και με αλλες απο αυτα που βλεπεις και μονη σου... και κατι τελευταιο οταν είμαστε σε σχεση μας την πεφτουν πιο πολλοι ιντριγκαρονται απο τον ανταγωνισμο δεν σημαινει οτι ενδιαφερονται πραγματικα...η φαση τους αρεσει να σε παρουν απο τον αλλο σχεση δεν θελουν.
  • Moss istheboss @ 07.03.2016 23:07
    Μπορει να ειναι ιδεα σου οτι ησουν ψυχρη..τωρα εισαι ακομα σε σχεση?
  • Shark @ 07.03.2016 23:44
    Αν διάβαζε το αγορι σου αυτα που λες εδω να δεις αυτός πως θα μιλούσε για σενα
  • Batgirl21 @ 08.03.2016 00:58
    Edelvais, ο τίτλος του μηνύματός σου είναι "μαζεύω γνώμες".
     
    Όχι "μαζεύω γνώμες που μ' αρέσει να ακούω". 
     
    Your wish came true.
  • Nagia83 @ 08.03.2016 09:52
    edelvais να ξέρεις πώς σε κανέναν δεν αρέσει το διπλο ταμπλό και ακόμα περισσότερο σε έναν σκορπιό που θέλει τεράστια αφοσίωση και ξεκάθαρα πράματα. Αν είσαι μπερδεμένη και δε ξέρεις τι να κάνεις με την υπάρχουσα σχέση σου και με εκείνον, τον σκορπιό μόνο έτσι θα τον βλέπεις, στη χάση και στη φέξη, με κυάλια και δίπλα σε άλλες. Και κάτι άλλο, να το έχεις στον νού σου αν τελικά κάποια στιγμή αποφασίσεις πως θες να δοκιμάσεις την τύχη σου με εκείνον.. Η εικόνα που έχει ένας σκορπιός για τον τρόπο που γνωρίζει κάποιον άλλο παίζει τρομακτικό ρόλο και έχει βαρύτητα. Ακόμα και να δοκιμασει να είναι μαζί σου (σαν γνωριμία/σχέση) χωρίς μπερδέματα, η εικόνα που έχει ότι ΜΠΟΡΕΙ να μπει εκείνος στη θέση του 'απατημένου' είναι ικανή να ξυπνήσει τα άγρια ένστικτα τρεξίματος σου! ψυχικού ίσως και σωματικού αν κάνει κέφι...την ξέρεις τη φράση : release the Kraken? (βάλε youtube και θα καταλάβεις).
    Εντελώς φιλικά.
  • Moss istheboss @ 08.03.2016 10:10
    Συμφωνω με την Ναγια. Αν δεν σε δει μονη σου δεν μπορεις να ξέρεις τι θελει. Παιζεις εκ του ασφαλους και δεν ειναι σωστο και για την σχεση σου κανεις δεν θα ηθελε να ειναι το βολεμα αυτου που δεν καθεται σχεση με αλλον. Και αυτο φυσικά υποσεινηδητα τπυλαχιστον κανει κακη εντυπωση και στον σκορπιο. Βεβαια να εισαι ετοιμη για την περιπτωση να μεινεις χωρις κανεναν απο τους δυο το οποιο στην περιπτωση της τωρινης σου σχεσης θα ειναι και το πιο δικαιο. Σκεψου να ησουν στη θέση του  αγοριου σου..Πως θα ενιωθες? Γνωμη μου ειναι βεβαια οτι αν ηθελε να ειστε μαζι θα σου ειχε ζητησει να χωρισεις.. Ασε που γιατι δεν ειναι σε σχεση με αλλη πιστευεις οτι σε περιμενει? Λιγες οι πιθανοτητες ουτε την τζολι δεν θα περιμεναν. Μαλλον δεν θέλει σχεση γενικα.
  • falbala*** @ 08.03.2016 11:11
    Μεσα στην εκλειψη ρε παιδια,πατε γυρεύοντας!

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...