παρακαλώ περιμένετε...

Κυβερνητης 7ου σε συναστρια

  • Shark @ 08.08.2014 15:58
    Αρρωστχια... 
  • moysas @ 08.08.2014 16:25
    Δηλαδη;Μπορεις να γινεις πιο σαφης;
     
  • Shark @ 08.08.2014 16:41
    Οι συναστριες καίνε εγκεφαλικά κύτταρα >_<
  • moysas @ 08.08.2014 16:45
    Kαλως!Κανενας ηδη καμμενος εδω μεσα μπορει να απαντησει;
  • psycho @ 08.08.2014 18:51
    βασικά λείπουν πληροφορίες. Πχ ποιες είναι οι άσχημες όψεις ανάμεσα στις αφροδίτες?

    Ποιος ο κυβερνήτης του 7ου? κλπ 
     
     
  • moysas @ 08.08.2014 19:49
    Kυβερνητης του εβδομου μου ερμης ,δικος του σεληνη.Αφροδιτες αντιθεση,κουινκουξ.Συνοδος ηλιου σεληνης στον ταυρο,τριγωνο διας ηλιος και οι 2 καθως και πολλα τετραγωνα με ουρανο.Βασικα εχω αναρτησει χαρτες σε προηγουμενο ποστ αλλα κανεις δεν εδεησε!
  • psycho @ 08.08.2014 20:06
    Σύνοδος ήλιου-σελήνης=πολύ καλός οιωνός κυρίως αν ο Ηλιος είναι του άντρα. Σύνοδος στον Ταύρο (σταθερό ζώδιο)= πάρα πολύ καλός οιωνό και αν κατάλαβα καλά στον 4 του που είναι ο οίκος του σπιτιού και της οικογένειας. Αφροδίτη αντίθεση Αφροδίτη=έλξη αλλά μπορεί να υπάρχουν 'αντίθετες' απόψεις σε πράγματα και καταστάσεις που η Αφροδίτη αντιπροσωπεύει (από ρομαντισμό έως διακόσμηση του σπιτιου δηλ καλαισθησία) αλλά ο ΅Ερμής στον 5 ενισχύει την επικοινωνία (και σε σχέση με παιδιά αν υπάρξουν στο μέλλον) όπως και το τρίγωνο με την Αφροδίτη. Ενδεχομένως η σύνοδος με Χείρωνα του Ερμή στον 5 να υποδηλώνει το κλείσιμο πληγών σε σχέση με την επικοινωνία στον ερωτικό τομέα και στη σχέση (ερμής κυβερνήτης του δικού σου 7ου) και όχι το άνοιγμα πληγών πιστεύω) οπως και η σύνοδος με βόρειο δεσμό. Τώρα ο Ουρανός είναι απρόβλεπτος και τα τετράγωνα (δεν ξέρω με ποιους πλανήτες σου) δηλώνουν αλλαγές απότομες και ιδιοτροπίες. 
     
     
  • moysas @ 08.08.2014 20:19
    Καταρχας σε ευχαριστω που ασχοληθηκες,εχω γραψει σε 500 φορουμ και καμια απαντηση.Ενημερωτικα οι ουρανοι τετραγωνιζουν σχεδον ολους τους προσωπικους μας πλανητες και το τετραγωνο ηλιος ουρανος μας ακολουθει και στον συνθετο.Εγω τριγωνο αφροδιτη ουρανο στον γενεθλιο,αυτος συνοδο ηλιο ουρανο.Ελπιζω ομως τα τετραγωνα να εκφραζουν τη σχεση που ειναι απο μονη της ...εκκεντρικη...διαφορα ηλικιας,κουλτουρας ,αποσταση...!
  • psycho @ 08.08.2014 20:35
    παρακαλώ, δεν έκανα όμως τίποτα. Τώρα ο Ουρανός είναι όντως εκκεντρικός και ιδιότροπος.  Τώρα μάλλον όπως θα ξέρεις σύνοδος ήλιου-ουρανό στον γενέθλειο δείχνει ανεξάρτητο άνθρωπο (χωρίς να σημαίνει ότι είναι αλλεργικός στις δεσμεύσεις αλλά ότι ακόμη και στη σχέση θέλει μια μορφή ανεξαρτησίας και ελευθερίας). Εσύ από την άλλη με τρίγωνο αφροδίτη-ουρανό δεν 'αντιπαθείς' την εκκεντρικότητα, την ελευθερία και την απόσταση στις σχέσεις (η απόσταση μπορεί όμως να είναι πρόβλημα αργότερα). Τα τετράγωνα του Ουρανού που αναφέρεις σαφώς εκφράζουν τις διαφορές που επίσης αναφέρεις, και ίσως υποδηλώνουν ότι μπορεί να υπάρξουν δυσκολίες και ρίξεις εξαιτίας αυτών των διαφορών. Στο σύνθετο τετράγωνο ήλιος ουρανος υποδηλώνει αυτό ακριβώς ότι η ύπαρξη (ήλιος) της σχέσης 'βάλλεται' από αιφνιδιαστικές αλλαγές (ουρανός) ή ότι η  σχέση υποφέρει από την ανάγκη για ελευθερία και ανεξαρτησία. Η σχέση όμως εξαρτάται από εσάς τους δύο πρωτίστως και μετά από τα άστρα. Αλλά επειδή είμαστε σε site αστρολογίας επίτρεψέ μου να πω ότι ο Ουρανός αν και σημαντικός (κυρίως αφού εμπλέκεται με προσωπικούς πλανήτες) δεν είναι το μοναδικό καθοριστικό σημείο μιας σχέσης, από ό,τι κατάλαβα έχετε 'γερές' συνόδους που εμένα προσωπικά μου αρέσουν σε μία συναστρία. Και επιπλέον προτιμώ μια συναστρία με όψεις έστω και δύσκολές από μία αλλη χωρίς ή με πολύ λίγες όψεις.
  • moysas @ 08.08.2014 22:16
    Eισαι καλοπροαιρετη!Εμενα παντως τα τετραγωνα ουρανου μου σπανε τα νευρα αν το δω καθαρα αστρολογικα.Ειμαι αρκετα κρονιος τυπος ,το ιδιο και ο φιλος μου,και μου αρεσει η σταθεροτητα.Θα μεινω ομως  στα καλα στοιχεια του χαρτη...ωροσκοπος τοξοτης βλεπεις....!

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...