παρακαλώ περιμένετε...

Ταύρος με Σκορπίο στον 7ο

  • mpoumpou255 @ 22.10.2012 15:31
  • ice @ 22.10.2012 15:35
    αν κατι δεν λειτουργει απο τη φυση του κανενας πλανητης δεν θα στο σωσει. Ουτε καν ο Διας. Ο Διας αυξανει ο,τι βρει... Αν βρει προβληματα αυτα θα μεγενθυνει... η ευκαιρια που θα σου δωσει θα ειναι στο να τα λυσεις...
    Ο Κρονος ειναι σαν να βαζεις καθαριστρια στο σπιτι, δεν θα σου πεταξει την καινουρια plasma τηλεοραση αλλα δεν θα διστασει να εξαφανισει το σπασμενο βαζο πανω στο συνθετο που το κρατας γιατι δεν εχεις βρει να βαλεις κατι αλλο στη θεση του...
  • psarina77 @ 22.10.2012 16:06
    έτσι έτσι ... δωσε πάλι τα φώτα σου στον κόσμο master!!!!
  • lightblue2582 @ 22.10.2012 16:12
    Ευχαριστω αμφότερες για την άμεση ανταπόκριση!

    Ομολογώ ότι ειδικά η παρομοίωση με την καθαρίστρια ήταν κατατοπιστικότατη.

    Ωστόσο αυτο στο οποίο ήθελα κυρίως διαφώτηση είναι η επίδραση του Κρόνου στα αισθηματικά (γενικά αν το υπάρχον δεν αντέξει τελικά) δεδομένου ότι ο Σκορπιός (άμεσα θιγόμενος από τον Κρόνο την επόμενη 2ετια) είναι στον 7ο!

    Ιce ελπίζω να δείξεις κατανόηση καθως θίγω πάλι θέματα Κρόνου όμως γιαυτο τόνισα ότι είμαι άπειρη ακόμα γιανα αναλύσω την επιρροή του συγκεκριμένου πλατήνη στον 7ο! 
  • Journey @ 22.10.2012 16:38
    @lightblue2582:
    1) Astra iclinant, sed non obligant.
    2) Συν Αθηνά και χείρα κίνει
    3) Αν περιμένεις από τα άστρα ν σου φέρουν έτοιμο στο πιάτο το οτιδήποτε σε ενδιαφέρει, είσαι από χέρι χαμένη σ'αυτή τη ζωή.
    Η παθητική και ίσως τζογαδόρικη νοοτροπία που καταδεικνύει η φράση " Προοπτική στην υπάρχουσα σχέση υπάρχει ή αδίκως προσπαθώ " είναι και αποτρεπτική για παραπέρα κουβέντα ( τουλάχιστον για μένα, για άλλους ίσως να μην είναι) και επίσης, με έν τέτοιο σκεπτικό, ό,τι και αν γίνει δεν θα "φταίει" ο Κρόνος , όπως δε έφταιξε ο Δίας για πιθανά προβλήματα που είναι βαθειά και ανεξάρτητα πλανητών.
    Αν εγώ ξοδεύω αλόγιστα και δεν επενδύω σωστά, όταν ο Κρόνος περάσει από το 10ο μου, δεν θα φταίει ο Κρόνος που θα πτωχεύσω.
    Εγώ θα φταίω.
    Αν περιμένω τη θετικότερη των όψεων π.χ. για μια οικονομική επιτυχία ή επαγγελματική προβολή αλλά κάθομαι και τεμπελιάζω, ούτε χρήματα θα αποκτήσω, ούτε θα προβληθεί η δουλειά μου γιατί απλώς δεν την κάνω τη ρημαδοδουλειά μου.
    Το ίδιο ισχύει και για τις σχέσεις μας και για οτιδήποτε.
    Αν επιμένω να κρατάω μια σχέση η οποία καταρρέει, ε, καλύτερα να καταρρεύσει, ή ας μήν έφτανα να την δω να καταρρέει, ας προνοούσα.
    Η διέλευση του Κρόνου από τον 7ο μπορεί να θέσει δοκιμασίες στις σχέσεις αλλά καμμία διέλευση από μόνη της δεν θα προξενήσει γεγονότα.
    Κατά τη διέλευση θα γίνουν όψεις του Κρόνου με γενέθλιους πλανήτες αλλά και αυτό, ίσως να μην είναι αρκετό αν δεν υπάρχουν ενδείξεις στα υπόλοιπα προγνωστικά συστήματα.
    Τέλος, αν μιλάς για σχέση θα πρέπει να έχεις πάντοτε στο μυαλό σου οτι στη σχέση υπάρχουν 2 και ο καθένας δέχεται άλλες αστρολογικές επιδράσεις.
    Ο Σύνθετος χάρτης μιας σχέσης δε επίσης κλπ.
  • ice @ 22.10.2012 16:41
    lightblue το σχολιο για την καθαριστρια πηγαινε στα του 7ου οικου,..,. δυστυχως
    Επισης τα θεματα του Κρονου ειναι προφανως σημαντικα και πρεπει να τα θιγουμε απλα κατα τη γνωμη μου αν θελουμε να ασχολουμαστε με κατι τετοιο, καλο θα ειναι να μην τα περιμενουμε ολα στο πιατο γιατι ολοι εδω μεσα ψαχνομαστε. Προς θεου δεν τα πηρα στο κρανιο επειδη υπαρχουν αποριες. Τις ιδιες ειχα κι εγω καποτε και τωρα απλα εχω ακομα περισσοτερες. Το site ομως ειναι κατατοπιστικοτατο... Και εσυ το εχεις ανακαλυψει γιατι ηδη εχεις διαβασει καποια πραγματα. Γι'αυτο και ειναι λιγο πιο ευκολο να ανταλλαξουμε αποψεις.
    Απο την αλλη μπορει απλα να ειμαι με το μαστιγιο στο χερι λογω Κρονου στον 12ο.... 
    psarina πας φυρι φυρι να κανεις guest εμφανιση σε κακκαβια....
     
  • lightblue2582 @ 23.10.2012 16:00
    Αγαπητη/ε Journey,

     

    To να με παραπέμψεις ως παλιότερο και εμπειρότερο μέλος κάπου ώστε να ερμηνεύσω αστρολογικά αυτο το οποίο με απασχολεί (Σκορπίος στον 7ο-Διέλευση Κρόνου από το Σκορπιό) ή να δώσεις την δική σου ερμηνεία νομίζω πως θα ήταν άρκετό, το να κατακρίνεις το αν εχω εναποθέσει την λύση του προβλήματος μου εξολοκλήρου στα άστρα κατι που σαφώς δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις --άραγε υπάρχει κανείς που το κάνει αυτο το 2012? -- τη στιγμή που και οι 2 είμαστε στην συγκεκριμένη σελίδα πάνω κάτω για τον ίδιο λόγο (ερμηνεία αστρολογικών δεδομένων) το βρίσκω κομματάκι εριστικό για να μην χρησιμοποιήσω άλλη λέξη.

    Σε κάθε περίπτωση δεν μπορώ παρά να σε ευχαριστήσω για τον χρόνο που αφιέρωσες στο ποστ μου.
  • Journey @ 23.10.2012 16:30
    Αγαπητή lightblue2582: Σου στέλνω αυτό το γράμμα με τη βεβαιότητα οτι θα το κατανοήσεις με την ίδια άνεση που κατανόησες το προηγούμενο λέγοντάς σου τα εξής δύο - τρία πραγματάκια:
    1) Δεν έγραψα εγώ το " Προοπτική στην υπάρχουσα σχέση υπάρχει ή αδίκως προσπαθώ ? " εσύ το έγραψες και εγώ το χρησιμοποίησα ως άξονα γύρω από τον οποίο στήριξα την απάντησή μου , η οποία αν μη τι άλλο περιέχει αρκετές αστορλογικές έννοιες ( ναι)
    2) Το ότι είμαι παλιότερο μέλος ουδόλως με υποχρεώνει να γνωρίζω σχετικά με την αστρολογία, αλλά τυχαίνει να γνωρίζω και επίσης, το ότι είμαι παλιότερο μέλος, ουδόλως με υποχρεώνει να σου δώσω την απάντηση που εσύ θέλεις, αλλά σε κάθε περίπτωση θα δώσω την απάντηση που εγώ νομίζω.
    3) Ο τρόπος σκέψης κάποιου, να είσαι σίγουρη οτι μπορεί να φαίνεται και από 3-4 σειρές και ο δικός σου δεν μου άρεσε και τώρα, βλέπω οτι συνεχίζει να μην μου αρέσει.
    4) Μην με ευχαριστείς, και δεν θα ζητούσα ούτε θ δεχόμουν κάτι τέτοιο ακόμα και αν το έκανες  επειδή σιχαίνομαι κυριολεκτικά να μου λένε "ευχαριστώ" και "συγγνώμη".
  • Infernal @ 23.10.2012 17:56
    Ειρηνη ημιν....
     
    Λοιπον οσον αφορα την ερωτηση που εθεσες....
    Ο κρονος στον 7 οικο θα καθαρισει  οτιδηποτε δεν εχει σταθερες βασεις...
    Οτι ουσιαστικα δεν προχωραει το γκρεμιζει...
    Αλλα επισης μην ξεχνας οτι ο 7ος οικος ειναι των συνεργασιων και των φανερων εχθρων, μην τα ριχνεις ολα στο συναισθηματικο θεμα!Οταν εχεις διελευση κρονου στον συγκεκριμενο οικο γινεσαι ιδιαιτερα "ορατος/η" αυτο μπορει να προκαλεσει την οποιαδηποτε ζηλια ...Επισης δε αυτη η εποχη μπορει να σου θυμισει την εποχη που περνουσε απο τον 1ο οικο...Ελπιζω να σε καλυψα...
  • moisture666 @ 23.10.2012 18:20
    ταυρακα....για πες!
    σε ποια μοιρα του ζωδιου σου εχεις ακμη 1ου οικου(σε ποια μοιρα ο ωροσκοπος σου)?
    2/5/82....αθηνα?
    εχεις ερμη τριγωνο αρη(αναδρομο κ σε αδυναμια) που σημαινει οτι μαλωνεις με το παραμικρο.
     
    το οτι εισαι εκρηκτικα ευθικτη φαινεται κ απο την οψη αρη με ουρανο
     
    το αλλο θεματακι σου ειναι οτι σπαταλας τις δυναμεις σου κ εξαντλεις νευρικα κ σωματικα τον εαυτο σου(σεληνη-διας)
     
    αφροδιτη αντιθεση αρης...δεν μπορεις να ισορροπησεις τον εγωισμο με
    το συναισθηματισμο σου,μια επιθετικοτητα προκλητικη προς το περιβαλλον,
    μια ανυπομονησια που οδηγει το ατομο στην αποφαση να σταματησει την
    προσπαθεια, λιγο πριν φτασει στην επιτυχια.
     
    εγω παντως στη θεση σου θα εδινα βαρυτητα στα θεματα υγειας κ ιδιαιτερα στο πως μπορω να εχω...ψυχικη ηρεμια
    εχεις φορτωμενο 6ο οικο, στον αξονα 6ο-12ο την αντιθεσαρα αρη- αφροδιτης, σεληνη με δυσκολες οψεις κ χειρωνα στον 1ο.
     
    ηρεμια κ ολα τα υπολοιπα(σχεσεις, φραγκα)...θα ερθουν!!
  • GwgwOuf @ 23.10.2012 21:24
    εν τω μεταξύ δεν έχει πει αν έχει ωροσκόπο ταύρο, μπορεί να εννοεί απλά τον 7ο ηλιακό οίκο...

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...