παρακαλώ περιμένετε...

Ψαχνω να βρω τον καλυτερο τροπο να ταρακουνησω εναν τοξοτη θα με βοηθησετε?

  • newflame @ 06.01.2012 17:13
    πιστεύεις ότι μετά από τόσο καιρό και τις όποιες προσπάθειές σου...ότι ο Τοξότης θα αλλάξει? 
    συνήθως ...κάπου βαθιά μέσα μας έχουμε και την απάντηση που γυρεύουμε...  
  • GEISHA @ 06.01.2012 17:20
    Mπορει να σου φανει αφελης πολυ η απαντηση μου αλλα πιστευω οτι μπορει να αλλαξει γιατι τα γεγονοτα του τελευταιου χρονου ηταν αυτα που τον εχουν κανει να συμπεριφερεται ετσι.Νομιζω οτι πρεπει με καποιο τροπο να τον επαναφερω στη πραγματικοτητα και σε αυτα που κινδυνευει να χασει αν δεν αλλαξει τακτικη.
  • newflame @ 06.01.2012 17:41
    αφού λοιπόν τον αγαπάς τόσο, ώστε να πιστεύεις ακόμη σε αυτόν και να τον δικαιολογείς όπως και εάν σου συμπεριφέρεται ... δέξου τον έτσι όπως είναι -ακόμη και με τα λάθη του-και με όσα σου προσφέρει...  
    δεν μπορείς να του προσφέρεις μονίμως δίχτυ ασφαλείας....μοναχά να προτείνεις τον τρόπο και να είσαι δίπλα του ό,τι και εάν συμβεί.

     
  • GEISHA @ 06.01.2012 18:04
    Πιστευω ακομα σε αυτον αλλα δεν μπορω αλλο να τον δικαιολογω.Πιστευω πως ηρθε η ωρα να φυγω αλλα δεν θελω να νομιζει οτι το κανω επειδη επαψα πια να τον αγαπαω η οτι τον αφηνω τωρα που περναει δυσκολα.Θελω να καταλαβει πως η ζωη μου δεν περιστρεφεται συνεχως γυρω απο αυτον και πως αν δεν κανει κατι θα με χασει οριστικα.Δεν ξερω ομως ποιος ειναι ο πιο καταλληλος τροπος γι αυτο και ζητησα να ακουσω τις αποψεις σας.Τι θα εκανε ο καθενας απο εσας αν ηταν στη θεση μου.
  • ice @ 06.01.2012 19:20
    Tι ειναι ακριβως αυτο που "θελεις" να αλλαξει ο Τοξοτης? Τι ειναι αυτο που δικαιολογεις σ'αυτον? και ποια ειναι τα λαθη του? Το οτι δεν ανταποδιδει το ειδος της αγαπης που του προσφερεις? Αυτο απο μονο του δεν μπορει να χαρακτηριστει σαν λαθος. Ακομα κι αν εσενα σου προκαλει  ασχημα συναισθηματα. Οπως δεν μπορει να αλλαξει ευκολα η "ποσοτητα" της δικης σου αγαπης ετσι δεν μπορει να αλλαξει και ευκολα και η "ποσοτητα" της δικης του αγαπης. Ποσο μαλλον το "ειδος". Νομιζω πως ολοι το εχουμε ζησει αυτο που νιωθεις και ολοι μας το εχουμε θεωρησει λαθος του αλλου, Το θεμα δεν ειναι οτι δεν μπορεις να αντισταθεις σ'αυτον αλλα το οτι δεν μπορεις να αντισταθεις στον εαυτο σου. Εισαι σιγουρη οτι εκεινος πιστευει οτι η δικη σου ζωη περιστρεφεται γυρω απο αυτον? Εκεινος σε κραταει σε "τροχια" ή αυτο που νιωθεις? Απο τη στιγμη που ειστε τοσο δεμενοι, σημαινει οτι μπορεις να χρησιμοποιησεις Λ Ε Ξ Ε Ι Σ. Να τον ρωτησεις, ευθεως ως ενηλικας αυτα που θες να ρωτησεις. Και να παρεις τα ρισκα σου.
     
  • aurio @ 06.01.2012 20:04
    baltou nakousei auto: http://www.youtube.com/watch?v=CA2DT2gKLzA , tha tarakounhthei sta sigoura!

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...