παρακαλώ περιμένετε...

Ωροσκόπος;! Ποιος ωροσκόπος;

  • Journey @ 06.01.2012 10:57
    Ίσως παράξενος προβληματισμός...
    Διαφορές υπάρχουν και οφείλονται κατά κύριο λόγο στη βάση δεδομένων που διαθέτει το κάθε πρόγραμμα για τις γεωγραφικές συντεταγμένες του κάθε σημείου.
    Τώρα αν βρήκες πρόγραμμα που να μην υπολογίζει αυτόματα τις θερινές ώρες κλπ δεν ξέρω τι να πω
    Ακόμα και με τον υπολογισμό που θα κάνει κάποιος χωρίς softaware τις περισσότερες φορές θα υπάρχει απόκλιση γιατί πάντα θα πρέπει να κάνει μικρές προσεγγίσεις στα δεδομένα των εφημερίδων.
    Καθώς γεννήθηκα σε ένα πολύ μικρό μέρος με απασχόλησε το θέμα παλιότερα και κατέληξα να χρησιμοποιώ την κοντινότερη κωμόπολη που έχει το ίδιο γεωγραφικό μήκος- και επειδή μιλάμε για "ανατολή" το longitude είναι το σημαντικότερο.
    Τέλος, έχω να παρατηρήσω πως βλέπω αρκετούς χάρτες που δημιουργούνται σε οποιοδήποτε μέρος της Γης και ποτέ δεν έχω πρόβλημα απόκλισης με τους υπόλοιπους παρά μερικά λεπτά, έτσι παραξενεύομαι κάπως για την ερώτηση.
     
  • Me...niaou! @ 06.01.2012 18:12
    Λεπτά; Μιλάμε δηλαδή για διαφορές του στύλ: 6 μοίρες και 10 πρώτα τη μία φορά και 6 μοίρες και 47 πρωτα την άλλη; Το πιο "τραβηγμένο" παράδειγμα που έχω να σου δώσω είναι αυτό μιάς γνωστής μου που ενώ στο ίντερνετ φαίνεται να έχει ωροσκόπο Παρθένο, στο ωροσκόπιο που της έστειλε πασίγνωστη αστρολόγος φαίνεται να έχει ωροσκόπο Ιχθύ! Θα μπορούσες μήπως να τσεκάρεις και σύ τον παραπάνω ωροσκόπο; Γεννήθηκε στις 23.07.1969 στις 09.45 το πρωί στην Αθήνα...
  • Journey @ 06.01.2012 18:37
    Τι respect natal είναι τούτο? Πλούτω σε σύνοδο με AC- NΔ? Κρόνςο στον 8ο? Scary!! Θέλω να τη γνωρίσω. Σε τι τη σώζει ο Ουρανός? Πόσο καπελλώνει το Δία? Και PoF στον 4ο? Πλάκα κάνεις..Τι ζει αυτή η κοπέλλα?
     
     
  • Journey @ 06.01.2012 18:41
    Καλά, δε σου πολυλέει τι ζει, έχει και Σκορπιοσελήνη .. { ενθουσιάστηκα με το χάρτη της περιττό να σου πω}
    Το χάρτη της τον δημιούργησα σε 2 διαφορετικά προγράμματα- έτσι για την κυοβέντα το αναφέρω.
    Στο ένα έχω ωροσκόπο στις 22 και 33 της Παρθένου και στο άλλο στις 22 και 32 της Παρθένου!
    Περιττό να σου πω οτι επιβεβαίωσα αυτό που με έκανε να σκάσω στα γέλια με το που είδα τον ωροσκόπο της...Μόλις είδα τις μοίρες του ωροσκόπου, λέω, κοίτα να δεις που μπέρδεψαν το am ε το pm - μην ξεχνάς πως Παρθένος και Ιχθύες ελιναι σε αντιθεση και πράγματι, αν βάλω απόγευμα ο ωροσκόπος βγαίνει στις 15 και 49 των Ιχθύων : P : P : P

     
     
  • Journey @ 06.01.2012 18:46
    Λιοντάρι της μηδενικής  μοίρας στο μεταξύ..Δεν μπορεί να μην είναι "μούρη" με τέτοια Αφροδίτη σε σύνοδο με Mc. Μην γελάσεις, ψάχνω να βρω ποιά vip είναι { υπερβολές μίας  Κριαροτοξοτίνας , μην δίνεις σημασία }
  • agkou @ 06.01.2012 19:07
    κι εγώ σε ένα random site που κοίταξα,
    μου δείχνει ωροσκόπο παρθένο στις
    22 33' 31'' μοίρες. [ενδιαφέρον ωροσκό-
    πος πάντως indeed]
  • Journey @ 06.01.2012 19:17
    Θα της δώσω και την τετραγωνάρα Ήλιου - Σελήνης μιας και μιλάμε για Φώτα- επιτρέπεται η ανοχή- και θα της δώσω και το τετράγωνο Σελήνης - Ερμού.
    Τουλάχιστον ο Άρης την κάνει κάπως γκρούβυ? Ελπίζω ναι..
  • agkou @ 06.01.2012 19:35
    κι αντίθεση σελήνης με κρόνο ε =(
    να πιάνει, άραγε και τετράγωνο
    αφροδίτης- πλούτωνα, παρά την
    κάπως μεγάλη ανοχή?
    ο άρης, γιες. επίσης αυτός ο δίας
    [κι ας είναι με ποσάιντον], ζυγαριά
    όνομα και πράγμα :-Ο
  • Journey @ 06.01.2012 19:50
    @ agkou, όλα να τα δεις!! Μην αφήσεις να πέσει κάτι κάτω .. όπως αυτή η αντίθεση...
     
    * Ποιός Ποσειδώνας  αγάπη? Αν ήταν Ποσειδώνας δεν θα με ένοιαζε τόσο.. Ουρανός είναι αυτός στην 0 του Ζυγού - και μη σου πω τι κάνει το Δία, θα με μπανάρουν από το σάιτ..
  • agkou @ 06.01.2012 20:03
    μην κάνουμε κι εμείς ένα λάθος, αμέσως =Ρ
     
    ... ίσως ήθελα να δώ πόσει αντί ουρανού
    τόσο πολύ που το πίστεψα
  • Me...niaou! @ 06.01.2012 21:55
    Πρώτα απ' όλα ήθελα να πω ότι...Να σε καλά βρε κορίτσι μου που παρατήρησες το am και το pm, γιατί της τα 'λεγα και δεν με άκουγε!!! Και τώρα λοιπόν που βγάλαμε το άχτι μας (:-Ρ)...Βλέπετε κανα φως στο τούνελ;
  • Me...niaou! @ 06.01.2012 22:38
    Journey, τι εννοείς λέγοντας "Και PoF στον 4ο?";
  • aurio @ 06.01.2012 22:41
    oti o klhros ths tuxhs (part of fortune) einai ston 4o oiko
  • Journey @ 07.01.2012 12:39
    @ Me...Niaou, δεν μπορώ να ξέρω τι ζήτησε  φίλη σου από την αστρολόγο αλλά θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί της επισημαίνοντας το λάθος γιατί είτε έλαβε μία ανάλυση νάταλ είτε κάποια πρόγνωση με ωροσκόπο του χάρτη στους Ιχθύες, είναι πολύ κρίμα και για την κοπέλλα που δεν έχει κάτι που να αντιστοιχεί με τα στοιχεία της αλλά και για τη δουλειά της αστρολόγου που πήγε χαμένη..
    { Η ενδελεχής εξέταση ενός χάρτη είναι δύσκολη και χρονοβόρα εργασία }
    * ναι με το PoF , όντως εννοώ τον Κλήρο της Τύχης.
    Ο 4ος οίκος στον οποίο βρίσκεται εκτός όλων των άλλων - και μας μιλάει γι αρκετά - είναι και ο 3ος κατά σειρά σπουδαιότητας οίκος αλλά και ο οίκος που μας δείχνει το τέλος των πραγμάτων.
    Θα επαναλάβω πως ο χάρτης της είναι πολύ΄εντυπωσιακός ..δεν ξέρω τι εννοείς ακριβώς ρωτώντας για φως στο τούνελ..
    Υπάρχουν αρκετές δυσκολίες εκ πρώτης όψεως αλλά και μία σειρά από θαυμάσιες δυναμικές που μπορεί να εκλύσει αυτός ο χάρτης.
    Το παράξενο πρόσωπο που φοράει συνήθως η "τύχη" της- καλό παράδειγμα το συμβάν με το λάθος στο γενέθλιο χάρτη της από την αστρολόγο- την φέρνουν συνήθως αντιμέτωπη με έντονο το διττό στοιχείο της τύχης-ατυχίας.
    Κάτι που εκ πρώης όψεως είναι κακό την οδηγεί πολυ΄γρήγορα σε νέους ανέλπιστους και δημιουργικούς δρόμους- ακεί να θέλει να τους περπατήσει.
    Άτομο με έντονο μαγνητισμό, ασκεί γοητεία πολύ συχνά στους "λάθος" ανθρώπους. Είναι όμως πράγματι λάθος αυτοί οι άνθρωποι ή της θυμίζουν πως ο προορισμός της είναι αλλού από την πορεία πυο εκείνη θεωρεί οτι θα ήθελε να έχει?
    Εικάζω πως στη ζωή της υπάρχει ένα έντονο στοιχείο ερωτηματικού. Σε κάθε της βήμα αντιμετωπίζει μάι διαφορετική εκδοχή από τις προσμονές της ή από όσα διαφαινόταν να διαμορφώνονται εξ αρχής.
    Υπάρχει το έντονο καρμικό στοιχείο σύνδεσής της με αρκετούς ανθρώπους, μια μεγάλη ομάδα.
    Πολύ συχνά διαπιστώνει οτι  είναι στο λάθος μέρος στο λάθος χρόνο ή στο σωστό μέρος και χρόνο αλλά είναι ο λάθος άνθρωπος..
    Έχει έντονο το στοιχείο της αυτοεκπληρούμενης αρνητικής  προφητείας ίσως..
    Όλα τα παραπάνω δεν είναι παρά μία πολύ επιπόλαιη ματιά. Ας απευθυνθεί και πάλι στην αστρολόγο ώστε να λάβει μια διορθωμένη απάντηση ..
    Ότα βρω χρόνο θα καθήσω να βρω την ιδιοσυγκρασία της- το θεωρώ βασικό- όπως και μερικά άλλα πιο κλασσικά στοιχεία. Δεν υπόσχομαι όμως γιατί ό,τι κάνω τοι κάνω στον ελέυθερο χρόνο μου "κόβοντας" από κάτι άλλο που θα μποορύσα να κάνω στον ελέυθερο χρόνο μου
    Κρατησέ μας κι εσύ ενήμερους για οτιδήποτε νεότερο ή να θέλεις να συζητήσεις κάποιο συγκεκριμένο σου προβληματισμό, εδώ είμαστε
     
  • Me...niaou! @ 07.01.2012 16:19
    Σας ευχαριστώ πολύ όλους - και ειδικά εσένα Journey - για τον κόπο και το χρόνο σας! Σας είμαι ευγνώμων! 

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...