παρακαλώ περιμένετε...

ΤΑΥΡΙΝΑ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ !

  • Magneto @ 21.12.2011 22:05
    εχμ.....
     
    τετράγωνα του πλούτωνα.......
     
    5ος στα ψάρια........
     
    είναι πιθανές εκδοχές
  • ελμα @ 21.12.2011 22:50
    μηπως εχεις αρη στο κριο?
  • Elina_gr @ 22.12.2011 10:10
    Καλημέρα! Λοιπον σου στελνω τις διελευσεις που γινονται αυτο τον καιρο στους πλανητες σου και βγαλε τα δικα σου συμπερασματα

     

    ΕΡΜΗΣ Διέλευση Τετράγωνο ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ

    Ο Ερμής σε Δυσμενή όψη με το Μεσουράνημα
    Η όψη αυτή εντείνει τις συγγραφικές σας ικανότητες. Καλή θέση επίσης για πωλητές ή οτιδήποτε έχει να κάνει με ομιλίες στο κοινό. Επίσης για ταξιδιωτικές πράκτορες, αεροσυνοδούς, πιλότους, ακόμα και νταλικέρηδες. Ένας από τους δύο γονείς πιθανόν ήταν πολύ ομιλητικός ή μετακινούνταν από μέρος σε μέρος συχνά.

    ΗΛΙΟΣ Διέλευση Αντίθεση ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ

    Ο Ήλιος σε Δυσμενή όψη με τον Ωροσκόπο
    Είστε υπερβολικά κοινωνικοί και χρειάζεστε πάντα ανθρώπους τριγύρω σας. Μπορεί να έχετε μια εσωτερική σύγκρουση γύρω από το τι επιδιώκετε στη ζωή.

     

    ΣΕΛΗΝΗ Διέλευση Τρίγωνο ΚΡΟΝΟΣ

    Η Σελήνη σε Ευμενή όψη με τον Κρόνο.
    Μέρα κατάλληλη για βαθιές σκέψεις και αυτοκριτική. Το ξεκίνημα ψυχανάλυσης ή κάποια προσπάθεια για περισσότερη εμβάθυνση στον εσωτερικό εαυτό είναι μια καλή αντίδραση σε αυτή τη διέλευση. Ίσως νιώθετε κάπως ψυχρός αλλά αντικειμενικός δικαστής και αν έχετε το κουράγιο να "δικάσετε" τον εαυτό σας, είστε αμερόληπτοι και μπορείτε να διακρίνετε τόσο τα προτερήματα, όσο και τα ελαττώματά σας, αν κάνετε κάποια ανασκόπηση των γεγονότων και των πράξεών σας, θα κερδίσετε από αυτό.
    Επαγγελματικά: Δυσκολίες στους επαγγελματικούς σας χειρισμούς θα αντιμετωπίσετε σήμερα. Χρειάζεστε μεθοδικότητα κι επιμονή για να μη βρεθείτε σε δρόμους που μπορούν να αποδειχτούν αδιέξοδοι.

     

    ΔΙΑΣ Διέλευση Εξάγωνο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ

    Ο Δίας σε Ευμενή όψη με τον Ωροσκόπο
    Τείνετε να είστε κοινωνικοί, αισιόδοξοι, ενθουσιώδεις, ανοιχτόμυαλοι και ανεκτικοί. Οι άνθρωποι έλκονται φυσικά προς εσάς επειδή αισθάνονται ότι είστε καλοί γι αυτούς ή το λιγότερο ότι θα τους βοηθήσετε όποτε χρειάζονται βοήθεια. Είστε φίλος των διασκεδάσεων και ενδιαφέρεστε να συσσωρεύετε γνώσεις σε ένα μεγάλο φάσμα αντικειμένων.

     

    ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Διέλευση Τρίγωνο ΚΡΟΝΟΣ

    Ο Κρόνος σε Ευμενή όψη με το Μεσουράνημα
    Εξαιρετική θέση για επιχειρηματίες, αλλά και για υπάλληλους επιχειρήσεων με προοπτικές. Διαθέτετε οργανωτικές και πρακτικές ικανότητες και δεν σας τρομάζει η σκληρή δουλειά, η προσοχή στις λεπτομέρειες, και η πειθαρχία.

     

    ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ Διέλευση Τετράγωνο ΗΡΑ

    Αν η όψη είναι Αντίθεση, το ταίρι σας θα είναι ιδιαίτερα ελκυστικό και θα έχει τον αέρα της αθωότητας ενός παιδιού. Αν η όψη είναι Τετράγωνο, θα έχετε ένα στρες σχετικά με το γάμος σας που θα απαιτεί διαπραγματεύσεις και κόντρα διαπραγματεύσεις.

     

    ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ Διέλευση Τετράγωνο ΣΕΛΗΝΗ

    Ο Πλούτωνας σε ΔΥΣΜΕΝΗ όψη με τη Σελήνη
    Ο Πλούτωνας σε ΔΥΣΜΕΝΗ όψη με τη Σελήνη. Κάποια κρίση είναι έτοιμη να ξεσπάσει καθώς τα γεγονότα δεν είναι με το μέρος σας και η ψυχολογική σας κατάσταση πολύ άσχημη. Η υγεία απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή γιατί συνήθως κλονίζεται και τις περισσότερες φορές το πρόβλημα είναι ψυχοσωματικό.
    ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Η περίοδος δεν ενδείκνυται για οικονομικές συμφωνίες ή διαπραγματεύσεις. Περιμένετε να περάσει και να λάβετε αποφάσεις σε αυτούς τους τομείς. Πρέπει να προσέξετε την πορεία της καριέρας σας. Είναι πολύ πιθανόν να αντιμετωπίσετε κάποιους εχθρούς, οι οποίοι θα παρουσιαστούν ξαφνικά και θα σας δημιουργήσουν προβλήματα στην προσπάθειά τους να σας διαβάλουν και να σας "βγάλουν το όνομα". Κινδυνεύει η δημοτικότητά σας, γι αυτό πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.
    ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Μην προσπαθήσετε να ασκήσετε εξουσία σε κανέναν και για οποιοδήποτε λόγο. Κι αν κάποιος προσπαθήσει να ελέγξει τη ζωή σας, αντισταθείτε.

     

    ΟΥΡΑΝΟΣ Διέλευση Τετράγωνο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ

    Ο Ουρανός σε Δυσμενή όψη με τον Ωροσκόπο
    Έχετε την τάση να τα παρατάτε όλα και βαριέστε σχετικά εύκολα. Μπορεί να βασίζεστε στους άλλους για να σας κεντρίσουν, να σας διεγείρουν και να σας κρατήσουν σε κίνηση. Έχετε μια δυνατή επιθυμία για την ελευθερία του να κάνετε ότι θέλετε, όταν το θέλετε. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι σας αρέσει να έχετε πολλά εργασίες ταυτόχρονα, μιας και έχετε πολύ νευρική ενέργεια. Σας αρέσει να βρίσκεστε ανάμεσα σε ασυνήθιστους ανθρώπους και στις σχέσεις σας πιθανόν βρίσκεται έναν αρκετά μεγάλος αριθμός τέτοιων ανθρώπων. Οι στενές σχέσεις σας μπορεί να αντιμετωπίζουν δυσκολίες μιας και δεν θέλετε να δεσμεύεστε ή να αισθάνεστε δεμένοι κατά κανένα τρόπο. Η επαναστατική σας φύση μπορεί να σας οδηγήσει σε προβλήματα. Μειώστε ταχύτητα και γίνετε υπομονετικοί. Ο αυθορμητισμός και η παρορμητικότητά σας επίσης μπορεί να σας μπλέξουν σε προβλήματα.

     

    ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ Διέλευση στον ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΧΑΡΤΗ oooo
    ΚΟΡΥΦΗ Διέλευση στον 3ο Οίκο oooo
    Το κάρμα, αυτό που δεν μπορούμε να αποφύγουμε αυτή τη στιγμή όπως φαίνονται από ΚΟΡΥΦΗ σε Διέλευση θα επηρεάσουν τη ζωή του μέλους oooo σε τομείς όπως, οι διανοητικές ικανότητες, η επικοινωνία, ο περίγυρος, τα αδέλφια, οι γείτονες, και τα μικρά ταξίδια.?
    Η Κορυφή (Vertex) στον 3ο
    Η Κορυφή εδώ έχει σχέση με την επικοινωνία. Το άτομο είναι λίγο κυνικό και προτιμά την σκληρή αλήθεια και την ρεαλιστική αντιμετώπιση των πραγμάτων. Το άτομο έχει την ανάγκη να τα λέει όλα όπως είναι και χωρίς υπαινιγμούς. Αυτό που λέει το πιστεύει και θέλει να το αντιλαμβάνονται και οι άλλοι. Κρυψίνοια και υπεκφυγές θα απομακρύνουν το άτομο αυτό από κοντά σας.
    ΑΡΗΣ Διέλευση στον 4ο Οίκο oooo
    Η σεξουαλική ικανότητα, οι σεξουαλικές προτιμήσεις και η μαχητικότητα όπως φαίνονται από ΑΡΗΣ σε Διέλευση θα επηρεάσουν τη ζωή του μέλους oooo σε τομείς όπως, το σπίτι, το περιβάλλον, η οικογένεια και τα γεράματα.?
    Η Διέλευση του Άρη από τον Τέταρτο Οίκο.
    Όταν ο Άρης περνά από τον τέταρτο οίκο, συνήθως δημιουργούνται προβλήματα. Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί υπάρχει κίνδυνος να καβγαδίσετε με τους γονείς σας ή με κάποιο μέλος της οικογενείας σας. Προσπαθήστε να είστε υποχωρητικοί και να μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Είναι πιθανόν να αντιμετωπίσετε κάποια εμπόδια στη δράση σας και στην προσπάθειά σας να πετύχετε τα σχέδιά σας και να αναγκαστείτε να δώσετε τέλος σε κάποια δραστηριότητά σας, με αποτέλεσμα να στεναχωρηθείτε και να νιώσετε ότι χάνετε ενέργεια.
    Υγεία: Μην τρώτε όταν είσαστε αναστατωμένοι και προσπαθήστε να ελέγξετε τη διατροφή σας. Διαφορετικά θα αντιμετωπίσετε στομαχικά προβλήματα.

    ΚΡΟΝΟΣ Διέλευση στον 5ο Οίκο oooo
    Η πείρα, τα εμπόδια, η μόρφωση, σταθερότητα του πνεύματος, η καρτερικότητα και η διάρκεια της σχέσης στο χρόνο από πλευράς όπως φαίνονται από ΚΡΟΝΟΣ σε Διέλευση θα επηρεάσουν τη ζωή του μέλους oooo σε τομείς όπως, ο έρωτας, τα παιδιά, οι επιχειρήσεις, τα παιχνίδια και οι δημιουργικές ικανότητες.?
    Η Διέλευση του Κρόνου από τον Πέμπτο Οίκο.
    Παρότι ο πέμπτος είναι άμεσα συνδεδεμένος με τη διασκέδαση, η διέλευση του Κρόνου από κει μας "μαζεύει" και μας κάνει να μην έχουμε διάθεση για εξόδους και έντονες διασκεδάσεις. Μας χαρακτηρίζει η σοβαρότητα και μας απασχολούν, κυρίως, τα πρακτικά θέματα. Είναι πιθανόν αυτή την περίοδο, να εμφανιστεί ένα πολύ μεγαλύτερο άτομο, ή απλώς ένα άτομο με τα σημάδια του Αιγόκερω ή του Υδροχόου, στον αισθηματικό τομέα, ενώ είναι επίσης πιθανόν ο Κρόνος να ωθήσει ένα άτομο να αποσυρθεί από τον ερωτικό στίβο. Οι γονείς θα αναλάβουν περισσότερες ευθύνες για τα παιδιά τους και θα κουραστούν πολύ για να αντεπεξέλθουν.
    Αισθηματικά: Οι ερωτικές σχέσεις θα είναι δύσκολες αυτή την περίοδο. Αν είστε αδέσμευτοι θα δυσκολευτείτε πολύ να βρείτε κάποιο ταίρι, αν πάλι είστε δεσμευμένοι, θα καταπιέζεστε, δεν θα περνάτε καλά και ταυτόχρονα δεν θα έχετε το κουράγιο να απελευθερωθείτε από αυτή τη σχέση.

    ΗΡΑ Διέλευση στον 5ο Οίκο oooo
    Το έτερον ήμισι όπως φαίνονται από ΗΡΑ σε Διέλευση θα επηρεάσουν τη ζωή του μέλους oooo σε τομείς όπως, ο έρωτας, τα παιδιά, οι επιχειρήσεις, τα παιχνίδια και οι δημιουργικές ικανότητες.?
    Ο γάμος καλυτερεύει τις δημιουργικές σας ικανότητες. Το ταίρι σας θα πρέπει κι αυτό να είναι ένα δημιουργικό άτομο, ή καλό με τα παιδιά, τα σπορ, τα παιχνίδια και τα χόμπι.
    ΚΛΗΡΟΣ ΜΟΙΡΑΣ Επάγγελμα, Κοινωνική Θέση Διέλευση στον 5ο Οίκο oooo
    Το πεπρωμένο της στιγμής όπως φαίνονται από ΚΛΗΡΟΣ ΜΟΙΡΑΣ Επάγγελμα, Κοινωνική Θέση σε Διέλευση θα επηρεάσουν τη ζωή του μέλους oooo σε τομείς όπως, ο έρωτας, τα παιδιά, οι επιχειρήσεις, τα παιχνίδια και οι δημιουργικές ικανότητες.
    ΣΕΛΗΝΗ Διέλευση στον 6ο Οίκο oooo
    Η καθημερινή ζωή, η διάθεση και οι συνήθειες όπως φαίνονται από ΣΕΛΗΝΗ σε Διέλευση θα επηρεάσουν τη ζωή του μέλους oooo σε τομείς όπως, η εργασία, ο μόχθος, η υγιεινή και οι ασθένειες.?
    Η Διέλευση της Σελήνης από τον Έκτο Οίκο.
    Αυτές τις μέρες η προσοχή μας συγκεντρώνεται στη δουλειά και αγωνιούμε προκειμένου να εξασφαλίσουμε τις καθημερινές μας ανέσεις. Η υγεία μας εξασθενεί και νιώθουμε αδύναμοι και κουρασμένοι. Το άγχος και τα νεύρα είναι συνηθισμένα συμπτώματα αυτής της διέλευσης.
    Υγεία: Η προσοχή σας είναι στραμμένη σε δίαιτες, φυσική ζωή και εναλλακτικές ιατρικές μεθόδους. Προσέξτε ιδιαίτερα τον ψυχοσωματικό τομέα που μπορεί να σας ταλαιπωρήσει.

    ΕΡΜΗΣ Διέλευση στον 6ο Οίκο oooo
    Οι διανοητικές ικανότητες, ο τρόπος επικοινωνίας και ομιλίας όπως φαίνονται από ΕΡΜΗΣ σε Διέλευση θα επηρεάσουν τη ζωή του μέλους oooo σε τομείς όπως, η εργασία, ο μόχθος, η υγιεινή και οι ασθένειες.?
    Η Διέλευση του Ερμή από τον Έκτο Οίκο.
    Η σκέψη μας είναι στραμμένη στη δουλειά. Γινόμαστε πιο αναλυτικοί και στεκόμαστε περισσότερο στις λεπτομέρειες, ενώ έχουμε περισσότερες απαιτήσεις από τον εαυτό μας. Η περίοδος αυτή είναι καλή για να αναλάβετε κάποια δύσκολη επαγγελματική υπόθεση, γιατί θα έχετε τη δυνατότητα να σκεφτείτε όλες τις πιθανές εκδοχές και να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Μπορείτε να συζητήσετε με τον εργοδότη σας και να λύσετε τα προβλήματά σας, αν υπάρχουν φυσικά. Αν υπάρχουν κάποια προβλήματα υγείας θα βγουν στην επιφάνεια, για αυτό να είστε λίγο προσεκτικοί και να φροντίζετε να ξεκουράζεστε και να τρέφεστε όσο το δυνατόν περισσότερο υγιεινά.
    Υγεία: Πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή σε θέμα υγείας και υγιεινής αυτή την περίοδο, για αυτό καλό θα ήταν να ξεκινήσετε κάποιο πρόγραμμα γυμναστικής, δίαιτας και γενικών ιατρικών εξετάσεων. Είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσετε προβλήματα υγείας που θα πλήξουν κυρίως το νευρικό σας σύστημα.
    Επαγγελματικά: Είναι μια χρονική περίοδος που έχετε όλο καινούργιες ιδέες για να βελτιώσετε τη δουλειά σας. Αυτό είναι θαυμάσιο αρκεί να σκέφτεστε και τους άλλους πριν τους ανακοινώσετε τις αλλαγές σας. Είναι μια κατάλληλη μέρα για να επικεντρώσετε την προσοχή σας στα προβλήματα και να συνεργαστείτε με τους άλλους.

    ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ Διέλευση στον 6ο Οίκο oooo
    Η κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσουμε αυτόν τον καιρό όπως φαίνονται από ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ σε Διέλευση θα επηρεάσουν τη ζωή του μέλους oooo σε τομείς όπως, η εργασία, ο μόχθος, η υγιεινή και οι ασθένειες.?
    Πρέπει να καλλιεργήσετε την ικανότητά σας να χειρίζεστε τις λεπτομέρειες. Και πρέπει να δουλέψετε. Πρέπει επίσης να προσέχετε να μην πέσετε θύμα απατεώνων που προσποιούνται ότι χρειάζονται βοήθεια, ενώ στην πραγματικότητα σας "μαδούν" κανονικά. Και πρέπει να προσέχετε επίσης να μη γίνετε εσείς ένα τέτοιο πρόσωπο. Πρέπει να καλλιεργήσετε την ικανότητα να διακρίνετε μεταξύ αυτών που προσποιούνται και αυτών που πραγματικά χρειάζονται βοήθεια και επίσης πρέπει να μάθετε να εργάζεστε και να είστε παραγωγικοί.
    ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Διέλευση στον 6ο Οίκο oooo
    Οι επαγγελμάτικές φιλοδοξίες όπως φαίνονται από ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ σε Διέλευση θα επηρεάσουν τη ζωή του μέλους oooo σε τομείς όπως, η εργασία, ο μόχθος, η υγιεινή και οι ασθένειες.
    ΗΛΙΟΣ Διέλευση στον 7ο Οίκο oooo
    Ο έρωτας, η αυτοέκφραση, ο εσωτερικός κόσμος και οι προσωπικές ικανότητες όπως φαίνονται από ΗΛΙΟΣ σε Διέλευση θα επηρεάσουν τη ζωή του μέλους oooo σε τομείς όπως, ο γάμος, οι συνεταιρισμοί, η κοινωνική και κοσμική ζωή και οι σχέσεις με την κοινωνία.?
    Η Διέλευση του Ήλιου από τον Έβδομο Οίκο.
    Την περίοδο αυτή σας δίνεται η ευκαιρία να σκεφτείτε αν σας καλύπτει η σχέση σας, αν μπορείτε να ικανοποιήσετε το ταίρι σας και καλύπτεστε κι εσείς από αυτό. Οι συνεργασίες ευνοούνται και τα άτομα που γνωρίζετε μπορούν να σας βοηθήσουν, αν είστε ανιδιοτελείς και δείχνετε τον πραγματικό σας εαυτό και όχι αυτό που νομίζετε ότι περιμένουν από σας. Φροντίστε να συνεργάζεστε με τους άλλους και να δέχεστε τις συμβουλές τους, γιατί θα σας βοηθήσουν πολύ στις αποφάσεις σας, ακόμα και αν σχετίζονται με ένα εντελώς προσωπικό σας ζήτημα.
    Αισθηματικά: Παρατηρήστε προσεκτικά την ερωτική σας ζωή και κυρίως το δεσμό σας αυτή την περίοδο. Μπορεί να μη δίνετε στο ταίρι σας τόσα όσα σας δίνει εκείνο. Τώρα μπορείτε να γεφυρώσετε τις διαφορές σας.
    Επαγγελματικά: Μια καλή περίοδος για συνεργασίες και όχι τόσο για ατομική δουλειά. Προσέξτε μόνο να συνεισφέρετε το ίδιο, όπως και όλοι οι υπόλοιποι. Συνεργασία, άλλωστε, σημαίνει συμμετοχή, χωρίς κρυφές σκέψεις. Αν νιώσετε την ανάγκη να πάρετε επαγγελματική συμβουλή, αυτή είναι η καλύτερη περίοδος για να τη ζητήσετε.

    ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ Διέλευση στον 7ο Οίκο oooo
    Η σεξουαλικότητα και οι δυνατότητες ανανέωσης της σχέσης όπως φαίνονται από ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ σε Διέλευση θα επηρεάσουν τη ζωή του μέλους oooo σε τομείς όπως, ο γάμος, οι συνεταιρισμοί, η κοινωνική και κοσμική ζωή και οι σχέσεις με την κοινωνία.?
    Η Διέλευση του Πλούτωνα από τον Έβδομο Οίκο.
    Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί αυτήν την εποχή, γιατί θα έχετε να αντιμετωπίσετε κάποιους μοχθηρούς εχθρούς που θα χρησιμοποιήσουν αθέμιτα μέσα προκειμένου να σας διαβάλουν. Ο γάμος σας είναι πιθανόν να κινδυνέψει, γιατί θα βγουν στην επιφάνεια όλα αυτά που σας ενοχλούσαν και δεν φροντίζατε να τα ξεκαθαρίσετε.

    ΚΛΗΡΟΣ ΤΥΧΗΣ Διέλευση στον 7ο Οίκο oooo
    Η καλή τύχη αυτόν τον καιρό όπως φαίνονται από ΚΛΗΡΟΣ ΤΥΧΗΣ σε Διέλευση θα επηρεάσουν τη ζωή του μέλους oooo σε τομείς όπως, ο γάμος, οι συνεταιρισμοί, η κοινωνική και κοσμική ζωή και οι σχέσεις με την κοινωνία.?
    Στη συνεργασία, στο γάμο, στις καλές και αρμονικές σχέσεις βρίσκεται κρυμμένη η καλή σας τύχη κι εσείς μάλλον είστε ιδιαίτερα ικανοί να το αντιλαμβάνεστε έγκαιρα κάθε φορά που χτυπάει την πόρτα σας. Η αρμονία φυσικά στις συνεργασίες είναι μια σαφή ένδειξη για το αν ο/η συνεργάτης σας είναι ο κατάλληλος για να ευδοκιμήσει η καλή σας τύχη. Αν στην όποια συνεργασία υπάρχουν συγκρούσεις έριδες και τσακωμοί για αρκετά ενοχλητικό διάστημα, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να τη διαλύετε το γρηγορότερο και να ψάχνετε για κάποιον καλύτερο συνεργάτη.
    ΑΦΡΟΔΙΤΗ Διέλευση στον 8ο Οίκο oooo
    Η αγάπη, η γοητεία και η ειλικρίνεια όπως φαίνονται από ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε Διέλευση θα επηρεάσουν τη ζωή του μέλους oooo σε τομείς όπως, το σεξ, η ανανέωση και οι κληρονομιές.?
    Η Διέλευση της Αφροδίτης από τον Όγδοο Οίκο.
    Η κτητικότητα και η ζήλια είναι τα κυρίαρχα συναισθήματα που νιώθουμε για το ταίρι μας, κατά την περίοδο αυτή. Πρέπει να προσέχετε λίγο γιατί αν καταπιέσετε το ταίρι σας μπορεί να αντιδράσει. Κάντε έρωτα κι όχι πόλεμο, αφού έτσι κι αλλιώς η Αφροδίτη στο πέρασμά της από τον όγδοο οίκο εξάρει τη σεξουαλικότητα και το πάθος. Αν θέλετε να κάνετε κάποια επένδυση ή να ζητήσετε κάποιο δάνειο ή να διεκδικήσετε κάποια χρήματα που σας έχουν δανειστεί, αυτή είναι η καταλληλότερη περίοδος.
    Αισθηματικά: Η σεξουαλική διάθεση θα είναι έντονη αυτή την περίοδο. Αν έχετε ερωτηματικά για τη σχέση σας ή ανησυχείτε για κάτι, θα μπορέσετε να δώσετε απάντηση, αρκεί να εμπιστευθείτε την εσωτερική φωνή του εαυτού σας.

    ΠΑΛΛΑΔΑ ΑΘΗΝΑ Διέλευση στον 8ο Οίκο oooo
    Η διορατικότητα και η καλαισθησία όπως φαίνονται από ΠΑΛΛΑΔΑ ΑΘΗΝΑ σε Διέλευση θα επηρεάσουν τη ζωή του μέλους oooo σε τομείς όπως, το σεξ, η ανανέωση και οι κληρονομιές.?
    Αυτή είναι καλή θέση για όσους ασχολούνται με θεραπείες, πχ. θεραπευτές. Είναι επίσης καλή για όσους διαχειρίζονται χρήματα άλλων. Η θέση αυτή αυξάνει την πιθανότητα ο τρόπος που ασχολείστε με τους άλλους, να τους κάνει να αλλάζουν τις ηθικές ή άλλες αξίες τους.
    ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ Διέλευση στον 8ο Οίκο oooo
    Ο χαρακτήρας, η εμφάνιση, οι δυνατότητες και η σφαίρα δράσης όπως φαίνονται από ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ σε Διέλευση θα επηρεάσουν τη ζωή του μέλους oooo σε τομείς όπως, το σεξ, η ανανέωση και οι κληρονομιές.
    ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Διέλευση στον 9ο Οίκο oooo
    Η ρομαντική πλευρά και η φαντασία, η στάση και η θέση απέναντι στα ναρκωτικά, τα φάρμακα, το αλκοόλ, τον καπνό, τα βίτσια, τους χωρισμούς και τις ύπουλες συμπεριφορές όπως φαίνονται από ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ σε Διέλευση θα επηρεάσουν τη ζωή του μέλους oooo σε τομείς όπως, η φιλοσοφία, τα μεγάλα ταξίδια και οι θρησκευτικές πεποιθήσεις.?
    Η Διέλευση του Ποσειδώνα από τον Ένατο Οίκο
    Η Διέλευση του Ποσειδώνα από τον Ένατο Οίκο σας ωθεί να ασχοληθείτε με ανώτερες πνευματικές αξίες και να καλλιεργήσετε τα πνευματικά σας χαρίσματα. Υπάρχει πιθανότητα να βρείτε τις απαντήσεις που ψάχνετε σε κάποια θρησκεία και να προσκολληθείτε σε αυτή.

    ΧΕΙΡΩΝ Διέλευση στον 9ο Οίκο oooo
    Τα προβλήματα και οι δυσκολίες που δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά και χρειάζονται τη διορατικότητά μας για να τα αντιληφθούμε όπως φαίνονται από ΧΕΙΡΩΝ σε Διέλευση θα επηρεάσουν τη ζωή του μέλους oooo σε τομείς όπως, η φιλοσοφία, τα μεγάλα ταξίδια και οι θρησκευτικές πεποιθήσεις.?
    Ιδανική θέση για ένα ταξιδιωτικό πράκτορα που στέλνει όλους τους άλλους σε φανταστικά ταξίδια ενώ ο ίδιος είναι κολλημένος στο γραφείο για να κλείνει τα εισιτήρια, ή για έναν εκδότη, δάσκαλο ή μεταφραστή που διαβάζει πρώτος τα βιβλία που είναι να δημοσιευτούν πριν από το κοινό και μέσα του έχει μεγάλη επιθυμία να δημοσιοποιήσει τα δικά του γραπτά. Οι γονείς σας ίσως σας σπρώξανε υπερβολικά να ακολουθήσετε μια υψηλή εκπαίδευση γιατί οι ίδιοι δεν είχαν στην εποχή τους παρόμοια δυνατότητα. Αυτό όμως μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να σας σπρώξανε να ακολουθήσετε μια εκπαίδευση που οι ίδιοι θέλανε να ακολουθήσετε κι όχι αυτή που εσείς θέλατε. Μπορεί τέλος να έβαλαν εμπόδια στην πορεία σας για μια υψηλότερη εκπαίδευση λόγω ζήλιας. Επειδή ο 9ος οίκος επίσης κυβερνά τη θρησκεία, μπορεί να σας οδηγήσει στην αναζήτηση εκείνης της φανταστικής επιδίωξης να βρείτε τη θρησκεία που θα θεραπεύσει όλες τις εσωτερικές σας ανησυχίες. Με αποτέλεσμα ένα βασανιστικό αδιάκοπο ταξίδι ή μελέτη προς αναζήτηση αυτού του χιμαιρικού στόχου.
    ΕΣΤΙΑ Διέλευση στον 9ο Οίκο oooo
    Η προσοχή, η ανάγκη για ξεκούραση και η εκλεπτυσμένη σεξουαλικότητα όπως φαίνονται από ΕΣΤΙΑ σε Διέλευση θα επηρεάσουν τη ζωή του μέλους oooo σε τομείς όπως, η φιλοσοφία, τα μεγάλα ταξίδια και οι θρησκευτικές πεποιθήσεις.?
    Ίσως σας αρέσουν υπερβολικά τα μεγάλα ταξίδια, ή οι ανώτερες μελέτες, ή απλά δίνετε εξετάσεις για κάποιο ανώτερο δίπλωμα. Σε όλα αυτά προσέξτε να ξεκουράζεστε τακτικά και να απομακρύνετε το νου σας από τις μελέτες σας γιατί διαφορετικά μπορεί να αρρωστήσετε. Όσον αφορά τα μεγάλα ταξίδια, φροντίστε να μην είναι τόσο μεγάλα ώστε να λείπετε από το σπίτι σας για πολύ μεγάλα χρονικά διαστήματα.
    ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ Διέλευση στον 9ο Οίκο oooo
    Η προσωπική εμφάνιση όπως φαίνονται από ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ σε Διέλευση θα επηρεάσουν τη ζωή του μέλους oooo σε τομείς όπως, η φιλοσοφία, τα μεγάλα ταξίδια και οι θρησκευτικές πεποιθήσεις.
    ΟΥΡΑΝΟΣ Διέλευση στον 10ο Οίκο oooo
    Οι απρόβλεπτες συμπεριφορές και καταστάσεις, η στάση και η θέση απέναντι στο διαζύγιο όπως φαίνονται από ΟΥΡΑΝΟΣ σε Διέλευση θα επηρεάσουν τη ζωή του μέλους oooo σε τομείς όπως, το επάγγελμα, η φήμη και η κοινωνική θέση.?
    Η Διέλευση του Ουρανού από το Δέκατο Οίκο.
    Όπως και όλες οι διελεύσεις του Ουρανού, έτσι κι αυτή μπορεί να είναι εποικοδομητική ή πολύ σκληρή, ανάλογα με το χαρακτήρα του κάθε ξεχωριστού ατόμου που τη δέχεται. Αν δεν φοβάστε τις αλλαγές και μπορείτε να ρισκάρετε, τότε είναι καιρός να πείτε ένα μεγάλο όχι, στο κοινωνικό κατεστημένο και να κάνετε μια στροφή 180 μοιρών στην καριέρα σας. Αν πάλι δεν έχετε αυτό το θάρρος, θα αντιμετωπίσετε απρόοπτα γεγονότα που θα σας αναγκάσουν να το κάνετε, αλλά θα πληγωθείτε και θα κουραστείτε πολύ για να τα καταφέρετε.

    ΔΗΜΗΤΡΑ Διέλευση στον 10ο Οίκο oooo
    Η ανάγκη για αγάπη στοργή και προδέρμ όπως φαίνονται από ΔΗΜΗΤΡΑ σε Διέλευση θα επηρεάσουν τη ζωή του μέλους oooo σε τομείς όπως, το επάγγελμα, η φήμη και η κοινωνική θέση.?
    Η θέση αυτή μπορεί να σας κάνει διάσημους, ακόμα κι αν δε θέλετε να γίνετε. Όσο πιο γρήγορα γίνετε διάσημοι, οι άνθρωποι θα αρχίσουν να σας επισκέπτονται και να ζητούν τη φροντίδα σας. Όχι ιδιωτικά, ευτυχώς. Στην τελική θα είστε ασφαλείς στην προσωπική σας ζωή. Ακόμα και το αφεντικό σας μπορεί να έρχεται σε σας για φροντίδα ή θα έχετε εσείς την τάση να φροντίζετε το αφεντικό σας. Μπορεί επίσης, να έλκετε αφεντικά που θα θέλουν να σας φροντίζουν. Ακόμα μπορεί να έλκεστε από καριέρες που αφορούν φαγητό ή ντύσιμο.
    ΚΛΗΡΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ Διέλευση στον 10ο Οίκο oooo
    Οι πνευματικές ικανότητες αυτήν την στιγμή όπως φαίνονται από ΚΛΗΡΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ σε Διέλευση θα επηρεάσουν τη ζωή του μέλους oooo σε τομείς όπως, το επάγγελμα, η φήμη και η κοινωνική θέση.
    ΚΛΗΡΟΣ ΑΓΑΠΗΣ Αιωνιότητα και Αφοσίωση Διέλευση στον 10ο Οίκο oooo
    Η πίστη, η αφοσίωση και η αγάπη αυτήν την στιγμή όπως φαίνονται από ΚΛΗΡΟΣ ΑΓΑΠΗΣ Αιωνιότητα και Αφοσίωση σε Διέλευση θα επηρεάσουν τη ζωή του μέλους oooo σε τομείς όπως, το επάγγελμα, η φήμη και η κοινωνική θέση.
    ΔΙΑΣ Διέλευση στον 11ο Οίκο oooo
    Η τύχη, η χαρά, ο πλούτος, η ωριμότητα, οι θρησκευτικές και κοινωνικές αντιλήψεις όπως φαίνονται από ΔΙΑΣ σε Διέλευση θα επηρεάσουν τη ζωή του μέλους oooo σε τομείς όπως, η φιλία, οι επιθυμίες και οι στόχοι.?
    Η Διέλευση του Δία από τον Ενδέκατο Οίκο.
    Οι φιλίες σας θα έχουν πολύ μεγάλη σημασία στη ζωή σας αυτή την περίοδο. Θα έχετε την ευκαιρία να ανταλλάξετε απόψεις και να αναπτύξετε την ιδεολογία σας, ενώ θα μπορέσετε να δουλέψετε ομαδικά για να συμβάλλετε σε έναν κοινωφελή σκοπό. Θα σας παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που θα σας αναγκάσουν να επανεξετάσετε τους στόχους σας και τα σχέδιά σας και να γίνετε πιο τολμηροί, βάζοντας στόχους που να ανταποκρίνονται περισσότερο στην επιθυμία σας και λιγότερο στην καθεστηκυία κατάσταση. Μην ανησυχείτε! "Ο τολμών νικά" με το Δία στον ενδέκατο οίκο. Η διέλευση αυτή ευνοεί ιδιαίτερα τους πολιτικούς, οι οποίοι θα έχουν την αναγνώριση του κόσμου. Επίσης, ευνοεί όλους τους ανθρώπους που εργάζονται σε οργανισμούς και σε ομάδες, καθώς επίσης και τους αθλητές ομαδικών αθλημάτων.

    ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ Διέλευση στον 11ο Οίκο oooo
    Τα βίτσια και οι σεξουαλικές ιδιοτροπίες που διακατέχουν αυτόν τον καιρό όπως φαίνονται από ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ σε Διέλευση θα επηρεάσουν τη ζωή του μέλους oooo σε τομείς όπως, η φιλία, οι επιθυμίες και οι στόχοι.?
    Δεν μπορείτε να εκτιμήσετε αληθινά τους φίλους σας. Έχετε λανθασμένη εικόνα για τους ίδιους ή για τον τρόπο που εκείνοι σας βλέπουν. Χρησιμοποιείτε τρόπους και μέσα για να ελέγξετε τους άλλους και αντιμετωπίζετε πολλές φορές φιλικά τις ερωτικές σας σχέσεις. Δεν σας αρέσουν οι δεσμεύσεις, είστε ανεκτικοί, αντικομφορμιστές, ίσως εκκεντρικοί και δείχνετε ανθρωπισμό.
  • Elina_gr @ 22.12.2011 10:15
    Κρονο στον 5ο! χμμμ... κουραγιο θα περασει καποια στιγμη...
  • ελμα @ 22.12.2011 21:16
    εγω να ρωτησω κατι? τις διελευσεις αυτες πως τις βρηκες?γιατι θελω να μαθω και τις δικες μου............
  • Elina_gr @ 23.12.2011 11:21
    @ελμα στειλε τα στοιχεια σου παιδι μου!

    @EFAKI73 Και εγω δεν ασχολουμαι καιρο, απλα γενικα να ξερεις οτι οπου βλεπεις τετραγωνακια και αντιθεσεις στις διελευσεις δεν ειναι καλο και επισης ο Κρονος που περναει απο τον 5ο οικο σου, σε μπλοκαρει γενικως σε οτι εχει να κανει με σχεσεις...

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...