παρακαλώ περιμένετε...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ................

  • grails @ 25.11.2011 06:08
    Εγώ, που μοιράζομαι ήλιο, ωροσκόπο και πλούτωνα με τον κύριο, μια χαρά μιλάω πάντως. Και αγαπάω ταύρους. Όλοι μου οι φίλοι είναι ταύροι. Ένα θεματάκι βέβαια είναι πως καταλήγω πάντα να τους προτιμώ για φίλους.
     
    Κατά τα άλλα ρε κοπελιά κι εσύ, μόνο τι χρώμα μποξεράκι φοράει δεν ξέρεις, τι διάολο, μέχρι να τα μάθεις αυτά δεν έκοψες και αν ταιριάζετε;
  • Shark @ 25.11.2011 08:50
    Σελήνη στον Αιγόκερω (εξορία)
    Άτομο σοβαρό και υπεύθυνο που βάζει το καθήκον πάνω απ' όλα. Συντηρητικό και αξιόπιστο, με ικανότητα να πραγματοποιεί τα σχέδιά του και μεγάλη επιθυμία για αναγνώριση. Δεν του αρέσει να εκφράζει τα αισθήματα του και δεν θέλει να σκεφτούν οι άλλοι ότι χρειάζεται βοήθεια. Ο άνθρωπος με τη Σελήνη στη θέση αυτή μπορεί να είναι ντροπαλός και ανασφαλής για την πραγματική του αξία και πολύ ευαίσθητος σε πραγματικές ή φανταστικές προσβολές. Μπορεί να εργαστεί σκληρά γιατί με τον τρόπο αυτό αισθάνεται σημαντικός ή απαραίτητος.
    Άρης στον Καρκίνο (πτώση) Το άτομο είναι εργατικό, επίμονο, διαισθητικό, αμυντικό και συνήθως υπέρ-συναισθηματικό. Φιλόδοξο και ευρηματικό, με ξεσπάσματα θυμού, όταν προσβάλλεται κρατάει μνησικακία για αρκετό χρόνο. Αποφεύγει τις κατευθείαν αντιπαραθέσεις με τους άλλους προτιμώντας της έμμεσες λύσεις. Η επιθετική συμπεριφορά κάνει το άτομο να αισθάνεται δυσάρεστα, μπορεί να αισθάνεται ανεπάρκεια σε καταστάσεις που χρειάζονται άμεση δράση αλλά εάν αισθανθεί ότι αγαπημένα του πρόσωπα κινδυνεύουν θα πολεμήσει και θα τα υπερασπιστεί με μεγάλο πείσμα.
     
    Ερμής στον Τοξότη (εξορία)Η φύση είναι φιλόδοξη, ειλικρινής, γενναιόδωρη, ανεξάρτητη και συχνά επαναστατική. Το άτομο είναι διανοητικά και φυσικά ενεργητικό, ευμετάβλητο και προοδευτικό. Έχει την τάση να ασχολείται με πολλά θέματα ταυτόχρονα. Ασχολείται περισσότερο με θεωρίες και ιδέες παρά με συγκεκριμένες εφαρμογές. Δεν αρέσουν στο άτομο με τον Ερμή στη θέση αυτή οι λεπτομέρειες και βρίσκει δυσκολία στο να συγκεντρωθεί προκειμένου να πραγματοποιήσει την ιδέες του.
     
    Αφροδίτη στον Τοξότη Χωρίς να είναι ιδιαίτερα συναισθηματικό, το άτομο με την Αφροδίτη στη θέση αυτή είναι ευεπηρέαστο, ευφάνταστο, γενναιόδωρο και καλοπροαίρετο. Θέλει να μοιράζεται τα όνειρα και τα ιδανικά του με το σύντροφο. Έλκεται κυρίως από πρόσωπα που είναι πρόθυμα για διασκέδαση και περιπέτεια. Υπάρχει τάση για περισσότερες από μία σχέσεις και αισθήματα για ένα ξένο ή κάποιον που βρίσκεται σε μακρινή απόσταση.
     
    Δίας στο Ζυγό Η διάθεση είναι ήπια, ειλικρινής, κοινωνική και ευγενική. Το πρόσωπο είναι ευσπλαχνικό και καταδεκτικό, αγαπάει την ειρήνη, τη δικαιοσύνη και την αρμονία. Κέρδη μπορεί να προκύψουν από το αντίθετο φύλο και ισχυρούς φίλους. Από αρνητική άποψη εκδηλώνεται μια επιθυμία του ατόμου να διορθώσει μάλλον την κοινωνική του θέση μέσω του γάμου παρά να θεμελιώσει μια σχέση, η οποία να βασίζεται στην αληθινή αγάπη
     
    Κρόνος στον Υδροχόο Ευγενική και φιλική διάθεση. Χαρακτήρας αξιοπρεπής, καλοπροαίρετος, ανθρώπινος, σοβαρός και συγκρατημένος. Το άτομο διαθέτει διεισδυτική σκέψη, καλή συλλογιστική και είναι κοινωνικό, φιλικό και καταδεκτικό. Διαθέτει πρακτικό κοινό νου, αυτοπειθαρχία και ψυχική αντοχή. Αν και είναι ανθρώπινο από τη φύση του, με μια φιλική και συμπαθητική διάθεση, μπορεί να έχει δυσκολία στο να καταλάβει τους σκοπούς των άλλων. Έχει την ικανότητα για σύστημα, οργάνωση και πειθαρχία.
     
    Ουρανός στον ΑιγόκερωΚαλές ικανότητες συλλογισμού και γενικά ένα βαθύ και διαπεραστικό μυαλό. Φιλοδοξία, επιμονή, εκτελεστική ικανότητα και ανεξαρτησία. Το άτομο έχει την τάση για επικίνδυνες επιχειρήσεις και ριζικές αποκλίσεις από καθιερωμένα συστήματα και συνηθισμένες μεθόδους, εισάγοντας καινοτομίες. Διαίσθηση, επιχειρηματικές εμπνεύσεις και ικανότητα πρόβλεψης συνήθως βοηθούν το άτομο να προλάβει δημόσιες τάσεις ή ανάγκες.
     
    Ποσειδώνας στον ΑιγόκερωΕάν ο πλανήτης έχει καλές όψεις το άτομο συνδυάζει λογική και διαίσθηση σε επιχειρηματικά θέματα, είναι προσεκτικό και επιφυλακτικό στην αρχή αλλά άφοβο αν αποφασίσει. Υπάρχει σοβαρότητα και περίοδοι κατάθλιψης. Η θέση αυτή δείχνει προβλήματα ή θλίψεις σε οικογενειακά ζητήματα κατά τη νεαρή ηλικία, κυρίως σε σχέση με τον πατέρα.
     
    Πλούτωνας στον ΣκορπιόΞεπερνάτε τα φαινόμενα σε μια προσπάθεια να φτάσετε παραπέρα, πιο βαθιά και στην καρδιά των πραγμάτων. Ενδιαφέρον για την ψυχολογία, τον μυστικισμό και τον αποκρυφισμό. Οι βαθιές προσωπικές αλλαγές και η εσωτερική ανάπτυξη διαρκούν σε όλη τη ζωή.
     
  • ελμα @ 25.11.2011 11:16
    απο το σκορπιο ολα τα περιμενω !μπορει να σε γουσταρει και να στο κρυβει και το αντιστροφο ...
  • moisture666 @ 25.11.2011 15:58
    http://cafeastrology.com/synastry.html
     
    mh trelainesai.....sto telos ths selidas mporeis na deis sto katalogo poies apo tis opseis dia8etei o xarths ths sunastrias sas k na "va8mologhseis" to tairiasma twn duo sas astrologika.
     
    enas allos tropos einai na katevaseis apo to google to programma
    wow astrology free of charge gia sunastria k na diavaseis thn analush...xwris psa3imo sto parapanw katalogo tou cafeastology.

έχουν γενέθλια 245 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πελαγία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...