παρακαλώ περιμένετε...

Έλξη και όψεις

  • mr_Mister @ 13.11.2011 01:17
    O ανάποδος (αρχίζω από το τέλος).
     
    Αποφασίζω ποιον θα ερωτευτώ??? Με ποιον τρόπο γίνεται αυτό? Προσωπικά μου είναι άγνωστο, και αν το έχεις ανακαλύψει πες μου το μυστικό να γίνουμε και οι δύο πλούσιοι.
     
    Η αστρολογία δεν μας φέρνει κοντά σε δύο ανθρώπους - δεν είναι ματζούνι βουντού ή βότανο. Η αστρολογία εξηγεί το γιατί ελκόμαστε από αυτούς που μας έλκουν.
     
    Σχέση μπορεί να κάνουμε για χίλιους λόγους, ένας από τους οποίους είναι το σεξ ή η ανάγκη μας για συντροφικότητα. Άλλος ο μιμητισμός όταν είμαστε σε μικρές ηλικίες. Δεν σημαίνει ότι ο άντρας που σε τράβηξε η μυρωδια του ιδρώτα του πχ. είναι απαραίτητα και ο ιδανικός σου σύντροφος. Θα ήθελες, αλλά δεν.
     
    Υπάρχουν εκατομμύρια ωροσκόπια που ο Ήλιος τους δεν κάνει σύνοδο - ακόμα και όψη. Σύμφωνα με αυτό που διάβασες οι άνιρωποι αυτοί είναι καταδικασμένοι στη μοναξιά και τη δυστυχία? Πάντα να εμπιστεύεσαι για όποια πληροφορία θέλεις ανθρώπουςή σάιτ ενημερωμένα και σχετικά με το αντικείμενο. Οι συναστρίες είναι μεγάλο κεφάλαιο για να εξαντληθούν σε μερικές σελίδες.
     
    Να έλκεσαι από Ταύρους το βλέπω φυσικό. Από Ζυγούς επίσης. Μα αν μου πεις ότι έλκεσαι από Δίδυμους ή ο χάρτης σου θέλει ψάξιμο ή οι Δίδυμοι που γνωρίζεις - ή το πόσο καλά τους γνωρίζεις.

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...