παρακαλώ περιμένετε...

Μερικοι ανθρωποι ρε παιδι μου..

  • summerfunk @ 24.10.2011 20:15
    Μπορεί ήδη να με μισείς αλλά μπορώ να σε κάνω να με μισήσεις ακόμα περισσότερο!!! σαν ζώδιο του αέρα είμαι στην ευχάριστη θέση να σε ενημερώσω πως ΝΑΙ αισθανόμαστε, ΝΑΙ δενόμαστε, ΝΑΙ ερωτευόμαστε!!!!! Τώρα το αν μπαινοβγαίνουμε στις ζωές κάποιον είναι γιατί αυτοί οι κάποιοι μας έχουν αφήσει την πόρτα ανοιχτή και ίσως λέω, να είμαστε και δεμένοι μαζί του και να μην μπορούμε να τον βγάλουμε απ την ζωή μας!!!  
    kokopuff i'm coming in peace!!! 
  • Irenestar @ 24.10.2011 20:16
    afrodith tetragwno m ton Ourano standar
  • hesg @ 24.10.2011 20:22
    Έλα μου θύμισες την Δίδυμο την πρώην καλή μου φίλη. Στα 15 τηλέφωνα θα είχε 1% πιθανότητες να σου το σηκώσει και ΑΝ θα το σηκώσει (αλλα κατα τα άλλα κολλητη) και σε έπαιρνε μετά απο εναν μήνα τηλέφωνο και ΄γταν σαν να μήν έχει γίνει τιποτα.
    !!!!!
  • xanoum @ 24.10.2011 20:25
    δεν ξέρω γενικά αλλά με δυο διδύμους που υπήρξα (τι μου θύμησες τώρα) παρότι δεν τους φαινόταν και αισθανόταν και δενόταν και ερωτευόταν...δεν το έδειχναν όμως...έπρεπε να το αντιλαμβάνεσαι με έναν μαγικό τρόπο...και να το χειρίζεσαι με τρόπο ....δύσκολο βρε παιδί όμως...δύσκολο...
  • L.S. @ 24.10.2011 20:25
    Εδώ κολλάει ότι μερικοί άντρες είναι σαν την περίοδο:Σε θυμούνται μια φορά το μήνα,σε ταλαιπωρούν για λίγες μέρες και μετά εξαφανίζονται...!!!!Και δεν έχει να κάνει με το ζώδιο(και με το φύλο εδώ που τα λέμε)...Σε όσους δίνεις το δικαίωμα να εισβάλλουν στην ζωή σου,θα το κάνουν μέχρι να τους το ξεκόψεις εσύ...!!!!
  • Shark @ 24.10.2011 20:27
    Παιζει να ειμαι μακραν το μεγαλυτερο Αεροψαρο...
  • blueina @ 24.10.2011 20:27
    koko eksallou gia auto ta leme zwdia tou aera..eksou kai to logia tou aera...xaxaxaxaxaP
  • hesg @ 24.10.2011 20:28
    blueina xaxaxaxa και ο αερας στο κεφάλι τους !
    -.-
  • kokopuff @ 24.10.2011 20:30
    εε καλα ,να το χεσω αν πρεπει να κανω τον κλοουν . οι διδυμοι μου θυμιζουν αυτιστικα παιδακια με ελλειματικη προσοχη που πρεπει να τους εχεις μονιμως υπο καποιο παιχνιδι/ενδιαφερον γεγονος για να μην βαρεθουν και κοιταξουν αλλου. ειπαμε να μην βαλτωνουν οι σχεσεις, αλλα μην το χεσουμε κιολας, το αλλου φαν παρκ υπαρχει για καποιο λογο. 
     
    και δεν ειναι γενικευση .. οταν λεω ζωδια του αερα συμπεριλαμβανουμε και τις οψεις που κανει ο ουρανος ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ . Αν εχει ο αλλος τετραγωνα /αντιθεσεις σεληνης με ουρανο κτλπ και η σεληνη αυτη στον καρκινο ΠΑΛΙ κουκου θα ειναι . 
     
     
    εχω φιλη υδροχοα, με ωροσκοπο καρκινο και σεληνη πανω στον ωροσκοπο σε αντιθεση με ουρανο και ποσειδωνα . πιο κουκου βγαζει φτερα και πεταει.
  • summerfunk @ 24.10.2011 20:31
    Δεν περίμενα ότι εμείς τα αέρινα παιδιά αναστατώνουμε τόσο πολύ!!!! Ήθελα να 'ξερα όμως γιατί ζητάτε πάντα τις συμβουλές μας!!! τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση όλες μου οι φίλες-φίλοι εμένα πέρνουν τηλ στα δύσκολα (και στα εύκολα βεβαίως)!!!!! και υπάρχουν μερικοί που όντως μπορεί να μην τα λέμε συχνά αλλά όταν βρισκόμαστε είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα και αυτό δεν είναι αρνητικό πιστεύω!!!!
  • hesg @ 24.10.2011 20:33
    ΑΧ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ
    ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ
    ΑΑΑΑΑΑ
     
  • summerfunk @ 24.10.2011 20:34
    kokopuff έχεις τον χάρτη μου??? εκτός από ήλιο  και ωροσκόπο που μισείς έχω και σελήνη στον καρκίνο!!!! μμμ!!!! νομίζω πως έχεις κακοπέσει καλέ μου kokopuff!!! όλα έχουν την ομορφιά τους, αν εσύ δεν αντέχεις δεν σου φταίει κανείς!!! μείνε μακριά μας να ζήσουμε κ εμείς καλά κ εσύ καλύτερα!!!!
  • summerfunk @ 24.10.2011 20:35
    λέτε η Ελένη Κούρκουλα "σελήνη αγαπάει Χόχο" να ήταν δίδυμος??? 
     
  • hesg @ 24.10.2011 20:35
    Εγώ δεν έχω τίποτα σε αέρα.
    Μόνο φωτιά και νερό.
  • kokopuff @ 24.10.2011 20:35
    summerfunk , γλυκο μου διδυμι , δεν ειπα οτι ειναι κακο να υπαρχουν ατομα που στα δυσκολα ειναι παντα εκει , και ενω δεν βλεπομαστε οταν συναντηθουμε ειμαστε "σαν να μην περασε μια μερα" ΑΛΛΑ , εγω αυτα τα ατομα δεν τα θεωρω φιλους, τα θεωρω εμπιστους και αγαπητους γκεστ σταρ.
     
    Γιατι και ο πυροσβεστης ειναι εκει οταν τον χρειαστεις. Και ο αστυνομικος. Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειναι φιλος μου , γιατι πολυ απλα δεν με εχει ζησει , δεν με ξερει στην καθημερινοτητα μου, βλεπει την ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ . Αλλα απ την αλλη θα μου πεις τα ζωδια του αερα ΜΟΝΟ επιφανεια μπορουν να δουν , οποτε θα συμφωνησω μαζι σου. Αυτου του ειδους η αλληλεπιδραση (γτ φιλια δν μπορω να το πω) μαλλον ειναι ικανοποιητικη.
  • anthiD @ 24.10.2011 20:36
    φυσηξε ο αέρας και με εεεφερεεεε !
    σαν αερικό θα ζήσω σαν αερικό!!!! αμ πως
  • kokopuff @ 24.10.2011 20:37
    Η ελενη κουρκουλα απ οτι ειδαι ειναι γεννημενη 3 Δεκεμβριου , αρα ειναι τοξοτης. Αρα το απεναντι απ τον διδυμο. Aρα διανα το πετυχες  
  • summerfunk @ 24.10.2011 20:40
    Δεν νομίζω ότι τα προβλήματα είναι θέματα επιφανειακά και επίσης όταν έχεις τα "θεματάκια" σου και πιάνεις το κινητό σου για να πάρεις τηλ να πεις τον πόνο σου, δεν ψάχνεις να βρεις με ποιον μίλησες πριν 1 μήνα αλλά κάποιον που θα σε καταλάβει και μπορεί να σου πει και μια "σωστή" κουβέντα (το σωστή εξαρτάται)!!! 
     
  • summerfunk @ 24.10.2011 20:41
    χαχαχχαχαχαχχα!!!! Η ελένη δηλαδή είναι ο καθρέφτης μου?? θα πάω να τους καλύψω σε όλο το σπίτι..!!!!
  • @bsent @ 24.10.2011 20:42
    ....σαν αερας πέρασε και δεν ακούμπησα!!!!   
    kokopuff δεν είναι τα αερικα που κανουν πισωγυρίσματα
  • kokopuff @ 24.10.2011 20:46
    Ναι μονο που η ζωη μας δεν ειναι μονο προβληματα .   
     
    Να στο θεσω πιο απλα , για να το καταλαβεις. ΧΕΣΤΗΚΑ να παρω την συμβουλη απο καποιον φιλο μου. Οι φιλοι μας ειναι φιλοι μας ΟΧΙ ψυχοθεραπευτες η συμβουλοι μας, ας το ξεχωρισουμε.
    Και περαν αυτου, το να παιρνεις τηλεφωνο καποιον (αφου μιλαμε περι τηλεφωνηματων τωρα) μονο και ΟΤΑΝ χρειαζεσαι καποια συμβουλη δεν λεγεται φιλια, αλλα χρησιμοθηρια. Εχει μια μικρη διαφορα νομιζω.
     
    Και αν αναρωτηθουμε "τι ειναι φιλος" , για ΜΕΝΑ , φιλος ειναι καποιος που δεν ειναι παντα εκει μονο οταν ΠΡΕΠΕΙ επειδη το εχω αναγκη , δεν ειναι αυτος που θα μου σταθει σε μια δυσκολη στιγμη. Ειναι αυτος που θα κανει ολα αυτα, αλλα θα ειναι εκει ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ σαν παρουσια , δεν λεω καθημερινα  γτ ο καθενας εχει τη ζωη του και τις υποχρεωσεις του, αλλα πανω στη βδομαδα του πουστη, αν δεν επικοινωνεις εστω μια φορα , εεε δεν ειναι και τοοοοοοοσο φιλος σου. Η μαλλον , δεν ειναι και τοσο παρον ατομο στη ζωη σου.
  • summerfunk @ 24.10.2011 20:46
    by the way να πω ότι ζω με μάνα ταύρο στο σπίτι, έχω εργοδότη ταύρο και κάποτε για 1μιση χρόνο είχα σχέση με ταύρο!!! σας έχω εντρυφήσει!!!! δεν είστε και άγιοι!!!! αλλά σας αγαπώ παρ' όλες τις διαφορές μας που είναι και πολλές!!!! <3 
  • kokopuff @ 24.10.2011 20:48
    δεν ειμαι ταυρος , καρκινος ειμαι με ωροσκοπο λεοντα.  
    δεν ξερω γιατι με δειχνει ταυρο
  • nohope @ 24.10.2011 20:52
    είμαι και εγώ έτσι...
    ουρανοκατέβατη
    σε γκομενικό επίπεδο, όποτε είμαι έτσι, είμαι γιατί δεν θελω αρκετά, αλλά αν παρατηρήσω δυσφορία και αν κρίνω ότι την αντέχει την ειλικρίνια ο οργανισμός τους, το δηλώνω οτι δεν με κρατάει το σκήνικο τόσο όσο να αφιερώσω χρόνο.
    αν θέλω, είμαι αιγόκερως (δυστυχώς...)
    τώρα σε κοινωνικό-φιλικό επίπεδο, συμβαίνει επειδή 1ον: δεν έχω χρόνο, 2ον δεν υπάρχει χρόνος και 3ον υπάρχουν ηλίθιες υποχρεώσεις που δεν μας αφήνουν χρόνο- δεν είμαστε φοιτητές ένιμορ...
    είναι όντως σαν να μην περασε μια μέρα, τους αγαπάω εξίσου, αλλά δεν χωράνε να βλέπω σε σταθερή βάση όλοι όσοι θέλω.
    είναι η κοινωνικότητα του αέρα που δίνει μεγαααααλο κύκλο φίλων (δεν λέω γνωστών, είναι φίλοι μας).
    η νοσταλγία που νιώθω είναι απίστευτη και πολύ θα ήθελα να έχω 5 φίλους και να είμαι μαζί τους όλιη μέρα και όλιη νύχτα και δεν γίνεται γαμώτη!
    έχω βέβαια με 2 το πολύ 3 άτομα όσο πιο συνεχή επικοινωνία μπορώ, γιατί τί θα κάναμε χωρίς τα κολλητάρια μας?
    μην υποβιβάζεις το multitasking σε επιφάνεια (ότι κινδυνεύει να καταντήσει να φαίνεται έτσι ναι, αλλά δεν πηγάζει απο αυτό)
    και wait a moment???
    εσύ το νερό που πας με τον αέρα, αφού είναι άλλη η φύση λέμε!
    πώς να τους καταλάβεις?
    ένα΄αεράκι όμως δεν θα σε παρεξηγούσε ποτέ και εκεί είναι η διαφορά...απέχεται το ίδιο, αλλά ο επιφανειακός θα βρει τρόπο να σε φτάσει, εσύ γιατί όχι?
  • summerfunk @ 24.10.2011 20:54
    Ναι έχεις δίκιο, συμφωνώ!!! Εμένα μέχρι στιγμής οι φιλίες μου είναι φυσιολογικές με αρκετά συχνές επαφές και τηλεφωνήματα και στα δύσκολα και στα εύκολα και για το τίποτα!!! Έχω βέβαια και φιλίες στο στιλ που συζητάμε!!! Σου ανέφερα το παράδειγμα της δύσκολης στιγμής γιατί μας λες επιφανειακούς και δεν γίνετε κάποιον που θεωρείς επιφανειακό να τον εμπιστευτείς σε κάτι δύσκολο!!! και επίσης δεν είμαστε όλοι του αέρα πυροσβέστες και αστυνομικοί...!!! Το ότι κάποιος δεν έχει βάθος ή δεν δένετε δεν νομίζω ότι είναι καθαρά δικό μας χαρακτηριστικό, μην μας βάζεις όλους στο ίδιο σακί... δεν μπορείς να πεις σε κάποιον τι είσαι ζυγός ή δίδυμος ή έχεις τη σελήνη σου στον καρκίνο, άαααα δεν μπορούμε να είμαστε φίλοι ή εραστες, θα πάμε για ένα καφεδάκι να πούμε κανένα ανέκδοτο και τέλος!!!! δηλαδή κανένας σαν και εμένα δεν έχει φιλίες ή σχέσεις??? ζούμε όλοι στα τσίρκα??? 
  • summerfunk @ 24.10.2011 20:55
    ευαίσθητε kokopuff!!!!! δεν το ήξερα!!!! 
  • black mamba13 @ 24.10.2011 20:55
    θα σου πω εγω τι εχουν μεσα στο κεφαλι τους αερα κοπανιστο..κι οχι μονο στο κεφαλι τους..
  • kokopuff @ 24.10.2011 20:58
    nohope , ΒΛΕΠΕΙΣ την διαφορα ομως ? εχεις πληρη συναισθηση αυτου και μπορεις να το αναλυσεις και στοιχειοθετησεις ΠΛΗΡΩΣ. Πηγαινε ρωτα τωρα ενα ζυγο , γιατι φερεται οπως φερεται και στην καλυτερη θα σου πει 2 μαλακιες ατοπες, στην χειροτερη θα σε κοιταξει σαν ψοφιο ψαρι. 
     
    Παντως αυτο που ειπες για τον ελευθερο χρονο που εχουμε να διαθεσουμε ειναι σουπερ οn point  κ εχεις απολυτο δικιο.
     
    Οσο γ μενα, δεν κυνηγαω ποτε τιποτα και ποσο μαλλον κατι του αερα ! Ο αερας με κυνηγα,
    απλα με ξενερωνει ο τροπος . τυπου μιλαμε τωρα και μιλαμε μετα απο 1 μηνα και περιμενεις εγω να ανταποκριθω και να σου φερθω σουπερ φιλικα κτλπ , εμμ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ?
    οι σχεσεις θελουν χρονο. in general αυτο
  • black mamba13 @ 24.10.2011 21:03
    κokopuff αυτη που στο αναλυει και στο στοιχειοθετει απο οτι βλεπω ειναι γη ..αιγοκερως ..οποτε μη σου κανει εντυπωση..οτι και να εχει στον αερα ο βασικος πυρηνας ειναι γη..
  • moisture666 @ 24.10.2011 21:05
    ta zwdia tou aera pou moiazoun polu me ta zwdia ths fwtias se e3wterika xarakthristika, prospa8oun na ekfrastoun psaxnontas thn alh8eia tous alla dianohtika.
    einai ta episthmonika k ta texnika muala pou 8a diavasoune, 8a enimerw8oune, 8a melethsoun k koinwniologia, 8a asxolh8oun k me th politikh k 8a vgaloun k manifesta pou mporei na einai an8rwpina k wraia alla panta sthrizontai se or8ologistikes vaseis.
    ta zwdia tou aera lene:" skeftomai giati uparxw".
    sta zwdia ths fwtias h gnwsh 3ekinaei upar3iaka enw sta aerina 3ekina apo th skepsh pou, oso empneusmenh k nanai, einai or8ologistikh.
    gi auto 8ewrountai k ta pio efeuretika.
     
    h kakh pleura sta zwdia tou aera einai oti o polus or8ologismos, kamia fora, einai enantios sto sunais8hma.
    einai oi an8rwpoi pou aporriptoun to "3erw afou uparxw" h' to "3erw afou ais8anomai" tou nerou h' to "3erw ef'oson xairomai".
    me th sunexh skepsh xanoun ligaki thn epafh me ta pragmata, arxizoun k xanoun se sugkinhseis dhladh  den donountai apo thn idia th zwh.
    8umizoun to anekdoto tou afhrhmenou sofou pou tou anaggeloun, xtupwntas, oti feroun to ptwma ths gunaikas tou k leei " ri3te to katw apo th porta parakalw!"
    einai oi an8rwpoi pou mporoun na doun th gunaika tous me allon k na poune "den peirazei thn kaumenh afou agapoiountai, na tous pantrepsw kiolas".
    dhladh uparxei o kindunos ths pollhs logikhs , pou an einai anwterh mporei na ftasei ston an8rwpismo alla einai o ligo aproswpos an8rwpismos.
     
    8eodwros ntakos(...olikhs alesews, opws egrapse ena liontari)
  • kokopuff @ 24.10.2011 21:07
    black mamba, συμφωνω απολυτα !
  • avapimou @ 24.10.2011 21:34
    εγω παντως αν δε δω φως στο τουνελ...λακαω.....για να κρατησεις ενα ζωδιο του αερα πρεπει και επιβαλεται να εισαι πολυπλευρος και ανοιχτος σε ολα ευρηματικος και να το κρατας σε ετοιμοτητα....δεν ειναι οτι βαριεται ο αερας ειναι οτι απλα ειναι αερας.... ειναι δεν ειναι....χε χε  θελει το μυστηριο το πρωτοτυπο την ελευθερια του....ετσι ειναι κ ετσι ηταν παντα δεν ειμαστε κακοι επειδη απλα διαφερουμε....ειμαστε διαφορετικα ατομα κ γι αυτο σας γοητευουμε καημενακια.... χεχ
  • abgb532 @ 24.10.2011 22:48
    @kokopuff παρολο που ειμαι και εγω καρκινος με ωροσκοπο λεων δεν συμφωνω καθόλου μαζι σου! πιο πολυ τεινω στην αποψη της summerfunk! παντως επειδη ειχα σχεση 6 χρονια με υδροχοο ενα θα σας πω.....εννοειται οτι ερωτευονται και αγαπανε και πολυ μαλιστα!!!και ειναι εκει για να σε στηριξουν.
    Απλα πιστευω οτι τα ζωδια του αερα περνανε και μονα τους καλα! ειναι σχεδον αυταρκεις σε ολα τα πραγματα(ισως εκτος απο τους κολλητους, αυτους τους εχουν πολυ αναγκη). Εχουν τα χομπυ τους, τα ενδιαφεροντα τους, το προγραμμα τους, τις ιδεες τους. Τωρα αν τους κατσει και ενας μεγαλος ερωτας δεν θα πουνε οχι αλλα δεν θα προσπαθησουν πολυ γι'αυτο! Σιγουρα πιστευω οτι δεν εχουν τοσο την αναγκη να νιωσουν ενα πολυ δυνατο συναισθημα οπως ενας σκορπιος για παραγειγμα, αλλα αμα το νιωσουν σιγουρα θα στο δειξουν με τον τροπο τους.
  • sgouromallousa @ 25.10.2011 02:34
    Διαβασα με ενδιαφερον το ποστ σου Κοκο και θα σου απαντησω ετεροχρονισμενα.
    Δεν ειναι λογικη αυτη που εχεις κατεμε. Ανθρωποι στην ζωη μας ερχονται και παρερχονται.
    Οταν δημιουργεις μια παρεα, εναν φιλο, απλα τυχαινει. Δεν το κυνηγας, δεν σκεφτεσαι ποτε θα σε παρει τηλ, αν θα σε παρει , τι θα κανετε και τί θα πειτε.Απλα τυχαινει.Παιρνεις εσυ τηλεφωνα, ριχνεις εσυ ιδεες , κανεις εσυ προτασεις και Ο,ΤΙ κατσει....Ποοοοσες φορες μου εχει τυχει να παιρνω ΜΟΝΟ εγω τηλεφωνο ενα φιλο μου και καπακι μετα απο καποιο χρονικο διαστημα να με παιρνει ΜΟΝΟ αυτος. Απλα τυχαινει. Δεν κρατας κακια ουτε κρατας μανιατικο. Ελεος! Εισαι καρκινακι για αυτο τα παιρνεις ολα τοις μετρητοις.Δεν παρεξηγω!
    Παντως εχω φιλους καρκινους και μαλιστα η μια πολυ καλη μου φιλη ειναι καρκινος με ωροσκοοπαρα λεων σαν και του λογου σου.Ειλικρινα ειμαστε μεταξυ μας πολυ χαλαρες και ο,τι κατσει!
    Αραξε.....Κισσες!
  • sgouromallousa @ 25.10.2011 02:36
    Oι Διδυμοι φυσικα και δενονται και ερωτευονται.Τι ερωτηση ειναι αυτη?
    Εσυ δεν δενεσαι? Δεν ερωτευεσαι?
     
  • nohope @ 25.10.2011 09:17
    καταλαβαίνω τι θες να πεις, οκ ας είναι ότι θέλουν, σε εσένα γιατί συμπεριφέρονται σαν να είστε ίδιοι και να είναι αυτονόητο το άκυρο τηλ.
    πάντως blackmamba, ειδικά σε κοινωνικό επίπεδο, δεν έχω και πολύ γήινη συμπεριφορά (ωροσκόπος, ερμής, άρης στον υδροχόο) και μου έχουν πει και ότι ο κυβερνήτης του χάρτη μου είναι ο ουρανός.
    ανυγουέι, η αλήθεια είναι ότι αν σε δω σήμερα και τα πουμε μια χαρά κτλ, και σε ξαναδώ σε 1 μήνα, για μένα όσον αφορά στη σχέση μας, είναι η επόμενή της μέρα και συνεχίζω κανονικά. σαν να μην έχουν μεσολαβήσει άλλες 30 μέρες και ένας χαμός, σαν να αφήσαμε την σκακιέρα ως είχε και συνεχίζουμε την παρτίδα.
    και εννοείται ότι εσύ δεν είσαι υποχρεωμένος να θυμάσαι ότι παίζαμε σκάκι τότε.
    δεν ξέρω αν το εξηγώ καλά...
    εννοείται ότι οι σχέσεις θέλουν χρόνο, θέλουν καθημερινότητα. απλά έτσι αντιμετωπίζω ας πούμε μόνο τις γκομενικές, οι φίλοι και καλά καταλαβαίνουν.
    σε περιτριγυρίζει ο αέρας γιατί έχεις χιούμορ και το χεις με τις ιδέες και το μπλα-μπλα.
    ίσως και να λείπει από τον χάρτη σου. δεν ξέρω.
    εμένα με περιτριγυρίζει το νερό ας πούμε...είναι σταθερά κοντά μου σαν να ήταν στον γενέθλιο, σαν να χρειάζονται όλα τα στοιχεία για να φτάσουμε εκεί που είναι να φτάσουμε. και όσο και να με ξενερώνει αυτό που θα πω, έχουμε να μάθουμε και απο αυτούς που δεν καταλαβαίνουμε...
    πωπω πρωι πρωι πολλά είπα....
    καλημέραααααααα
     
     
     
     
  • astropeleki @ 25.10.2011 10:23
    μάλισταααα!
    εσυ δηλαδη με τη διδυμισια σεληνη θα κάτσεις να κάνεις ρόμπα τους αερινους?
    θα κανεις μαθηματα περι σταθεροτητας και συνεπειας στις σχεσεις καθοτι αψογος πάντα?
    ναι!
    Λοιπον,το πηγαινε ελα που λες,πιο πολυ σε νερενιο μου κάνει-κολλάνε και δε σε ξεχνανε....για κακό τους?Μπορεί.
    Δοξα να ΄χει ο Διας,απο φόλες εχουμε φαει και αερινες και γήινες και πυρινες ΚΑΙ νερένιες καθε ειδους...αρα,τι να γενικευουμε?
    απιστευτο πραγματικα κι ομως αληθινο!Αυτα τα νερα τα συναισθηματικα,τα ψυχοπονιαρικα,τα ευαισθητα,τα ΔΕ ΞΕΧΝΩ,τα "στα δωσα ολα κι εμεινα στον άσσο-ευτυχως ειχα βγαλει τα περισσοτερα Ελβετια και θα κανω γαμάτη ζωη,μη κοιτας που σου κλαιγομαι!" ΚΑΙ μας εχουν γραψει ΚΑΙ μας εχουν φερθει αναισθητα ΚΑΙ μας την εχουν κανει πισωπλατα ΚΑΙ ειχαν παντα την απαιτηση να τους περιμενουμε με ανοιχτες αγκαλιές, γιατι-κατα την αποψη τους- δε θα ειμασταν σε θεση να ζησουμε χωρις αυτα!!Είτε μιλαμε για γνωριμιες εβδομαδων ειτε για σχεσεις χρονων,σε πληροφορω οτι μια χαρα κουφάλες ειναι οι καρκινοι γιατι προστατευουν τόσο καλα τον εαυτο τους που δε προκειται ποτέ να πληγωθουν.Το καβούκι δε σπάει και συνήθως εκει μέσα βραζουν στο ζουμάκι τους...μη τυχον εκτεθούν τα παιδια και παθει ο ακριβός τους!
     
    απο αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά?Μιλαει ο βασιλιάς της κυκλοθυμιας?"μια σ'αγαπω,μια σε μισώ μα είσαι τ'άλλο μου μισό!"?
    τουλαχιστον με τον διδυμο θα κανεις και ΜΙΑ τουλαχιστον κουβεντα βασισμενη στη λογικη και σε πραγματικα γεγονοτα.Ο καρκινος θα κοιταξει πως να σε μουρλανει και αν δει πως δε τα καταφερνει θα αρχισει τα κλαμματα για το Ποσο πολυ σε αγαπησε κι εσυ δε θα το μαθεις...και που δε τον αγαπησες ποτέ σου κι εχει και τη καρδια του κι οπου να ΄ναι θα τον πεθανεις!!Τελευταια λυση ειναι να εξαφανιστει(κι ομως,εξαφανιζονται και οι καρκινοι!) στο ακριβο του καβουκι, να κανει μηηηηνες να φανεί και να εμφανιστει μπροστα σου α λα Φρεντερικ τουριστας και να σου μιλησει ξεκινοντας "¨αααα κι εσυ εδω!Τι καααανεις?",σαν να μην εγινε τιποτα,σαν να μη περασε μια μερα(λεξη κλειδι:ΣΑΝ)...γιατι περιμενει πως και πως τη στιγμη που θα σου ανταποδωσει στα ισα τον "πονο τον αβασταχτο" που του προκαλεσες...τον ποιον?τελος παντων...
     
    ειλικρινα,δε μπορει να βγει κανείς λάδι στο ζωδιακο,αστο καλυτερα!Ενας Ηλιος δε λέει ποτέ ολη την ιστορια,αλλιως θα μας πάρει και θα μας σηκώσει ολους!
     

έχουν γενέθλια 245 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πελαγία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...