παρακαλώ περιμένετε...

Zηλια και αστρολογια

  • L.S. @ 13.09.2011 17:46
    Όχι και ανίσχυρο συναίσθημα η ζήλεια!!!!! 
    Προσωπικά όταν ζηλέψω πάει να πει ότι ενδιαφέρομαι παραπάνω από το κανονικό για κάποιον/κάποια!Είναι όμορφο συναίσθημα αλλά να έχει και όρια.
    Όσον αφορά για σκορπιό και πλούτωνα,δεν μιλάω γι'αυτούς τους δύο..Είμαστε ακόμα τσακωμένοι!
  • Magneto @ 13.09.2011 18:01
    Ζηλεύεις το σύντροφό σου? 
    Ζηλεύεις τις νέες κουρτίνες που πήρε η ξαδέρφη σου?
    Ζηλεύεις το αμάξι του γείτονα?
    Ζηλεύεις αυτήν που μένει στον 3ο γιατί τα παιδιά της κάνουν PhD?
     
    τι ζηλεύεις?
     
  • kokopuff @ 13.09.2011 18:35
    Δεν νομιζω οτι μπορεις να το περιορισεις σαν συναισθημα... ουτε να το εκλογικευσεις. Νομιζω οτι απλα ερχεται και φευγει χωρις λογο..Και κυριως χωρις να εχει να σου διδαξει κατι Και κυριως χωρις να εχει να σου διδαξει κατι 
  • manini @ 13.09.2011 19:02
    ζήλια..... ανίσχυρο δεν το λες... γιατί υπάρχει και η παροιμία που λέει, αν η ζήλια ήταν ψώρα, θα ξυνόταν όλη η χώρα. Σε ερωτικό επίπεδο θα χρέωνα μια άφρο στον σκορπιό..αλλά αυτό είναι πολύ γενικευμένη άποψη. Βασικά ζήλια μπορεί να αισθάνεται ο καθένας για το κάθε ζήτημα στο οποίο ανασφαλεί και πιστεύει ότι του αλλουνού είναι καλύτερο. Συνήθως ποτέ δεν είναι, αλλά όμως ο "ζηλιάρης" δεν έχει μάτια να το δει..δεν έχει αναπτύξει το κριτήριο...αυτό συμβαίνει γιατί? Γιατί δεν ολοκληρωνόμαστε ως άτομα, ως οντότητες και γιατί πάντα μα πάντα, μα πάντα...είμαστε αχάριστοι με αυτά που ήδη έχουμε...
  • astropet @ 13.09.2011 19:02
    Η ζήλεια, τουλάχιστον όσον αφορά στα ερωτικά θέματα που έχουν χαρακτήρα Σκορπιού, είναι απαραίτητη γιατί για το άτομο η σχέση αυτή είναι ζήτημα ζωής και θανάτου, η επιβίωση της σχέσης είναι εκ των ων ουκ άνευ, άρα γίνεσαι εξαιρετικά καχύποπτος και ο,τιδήποτε στο εξωτερικό περιβάλλον μπορεί να αποτελέσει απειλή, κάτι που μπορεί να διαλύσει τη σχέση. Έχεις λοιπόν τα μάτια σου 14 και είσαι πάντα σε κατάσταση συναγερμού, γιατί δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει. Κι έτσι αρχίζει και η παράνοια. Γιατί να έχει φίλους; Γιατί μιλάει μαζί τους στο τηλέφωνο; Εγώ δεν της/του αρκώ; Γιατί πήγε εκεί και δεν με ενημέρωσε; Μήπως δεν με αγαπάει πραγματικά; Με βαρέθηκε; κ.ο.κ.
     
    Γι'αυτό κι η Αφροδίτη έχει αδυναμία στον Σκορπιό. Γιατί αυτό δεν είναι σχέση. Πες το πάθος, πες το αδρεναλίνη, πες το ένταση, πάντως σχέση δεν είναι.
  • kokopuff @ 13.09.2011 19:21
    Στον αντιποδα ομως, η αφροδιτη στον Διδυμο π.χ. , που ειναι ....... να μην πω γτπ, να πω οτι να'ναι , ειναι καλυτερη στις σχεσεις ?
  • kokopuff @ 13.09.2011 19:27
    Και η ερωτηση του αιωνα..  

    Τι κινητοποιει την ζηλια ? ΑΓΑΠΗ Η ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ?
  • mattafix @ 13.09.2011 19:28
    Καλή ενηλικίωση κοκο.....
     
    Καλώς ήρθες στην πραγματική ανθρώπινη φύση...
     
    Ολοι ζηλεύουμε ανεξαιρέτως και εκείνος που ισχυρίζεται ότι δεν το κάνει απλά είναι τίγκα στις νευρώσεις και τα απωθημένα. Οπότε το ερώτημα είναι το εξής: 
     
    Θες να είσαι ένας ολοκληρωμένος άνθρωπος με πλήρη συναίσθηση της φύσης του ή ένας ακόμη που φοράει προσωπείο;
  • mattafix @ 13.09.2011 19:29
    Τι κινητοποιεί τη ζήλια;;;
     
    Η ανθρώπινη ανάγκη να είμαστε μοναδικά και ξεχωριστά όντα. Να ξεχωρίζουμε και να μας ξεχωρίζουν!
  • manini @ 13.09.2011 19:34
    μιλάς για τις ερωτικές σχέσεις να υποθέσω? Αχ η αγάπη είναι όταν αφήνεις το εγώ σου για τους 2, οπότε δεν πιστεύω ότι χωράει εκεί ζήλια. Σίγουρα η ανασφάλεια, η κτητικότητα και μερικές ψυχασθένειες που μπορώ να σου κατονομάσω. Θεωρώ την ζήλια σε υπερβολικό βαθμό ασθένεια, όπως πχ και την χαρτοπαιξία. Σε ένα λογικό επίπεδο είναι απλά ανθρώπινο χαρακτηριστικό, όλοι το αισθανόμαστε στις σχέσεις μας.  
     
    Συμφωνάω με άστροπετ για άφρο στον σκορπιό.
  • kokopuff @ 13.09.2011 19:34
    Τιγκα στις νευρωσεις ειναι αυτος που ζηλευει ματα... Οχι ο φυσιολογικος ανθρωπος. Μην παρουσιαζουμε την αρρωστια σαν κατι το φυσιολογικο επειδη παρα πολυ μπορει να ειμαστε αρρωστοι .
  • astropet @ 13.09.2011 19:34
    Δεν θα έλεγα ότι είναι και τόσο χάλια, υπάρχουν και χειρότερα, απλά ο Δίδυμος δεν παύει να είναι ζώδιο του Ερμή και στην πράξη Ερμής και Αφροδίτη δεν κάνουν πολύ καλό ζευγάρι. Βέβαια, η μυθολογία μας έδωσε τον Ερμαφρόδιτο, αλλά και πάλι...
  • batlo77 @ 13.09.2011 19:36
    ola vgainun apo tis anasfaleies mas....
     
  • kokopuff @ 13.09.2011 19:39
    Εγω παντως πιστευω οτι η ζηλια εχει αμεση σχεση με το self worth. Αν εισαι τιγκα στον ποσειδωνα με τσακισμενο 2ο π.χ. , και καθολου πλουτωνιο στοιχειο να μην εχεις, η ζηλια θα βγει στην επιφανεια-μεσω της παρανοιας.  
     
    Αν και ποτε μου δεν ζηλευα ,γενικοτερα, πλεον με τον πλουτωνα να με χτυπαει σε 1ο και 2ο , ζηλευω και τον πακιστανο στο φαναρι. Ετσι. Χωρις λογο. Γιατι ΙΣΩΣ να ειναι καλυτερα απο μενα. Παρανοια δλδ . 
  • mattafix @ 13.09.2011 19:42
    Κοκο υπάρχουν διάφορες διαβαθμίσεις ζήλιας....
     
    Αν μιλάμε για την παθολογική πάω πάσο. Με καλύψανε οι προλαλήσαντες. Αλλά όλοι έστω και λίγο την έχουμε νοιώσει. 
     
    Οσο για την Αφρο στους Διδύμους, ναι μπορεί να μη νοιώσει ζήλια με τον τρόπο που θα νοιώσει ένας με μπόλικο Σκορπιό ή Ταύρο αλλά θα ζηλέψει στανταράκι αν κάποιος πουλήσει ιντελεκτουέλ μούρη στην γκόμενά του. Είναι θέμα prestige! 
  • kokopuff @ 13.09.2011 19:42
    balto, κ εγω αυτο πιστευω. διοτι για να ζηλεψεις πρεπει αναγκαια συνθηκη ειναι το να εχεις εναν ΛΟΓΟ για να ζηλεψεις. Και αυτος ο λογος παντα ειναι ενα ψυχολογικο προβλημα-μια ανασφαλεια, ενα κατι 
  • astropeleki @ 13.09.2011 20:08
    ζηλευεις πουλάκι μου?
     
    μια θεωρια μου λεει πως δε μου αρεσει να ζηλευω γιατι μετατρεπομαι σε κατι που αν το κοιταζα απο αποσταση,θα το εφτυνα-τουλαχιστον.Αλλη θεωρια μου λεει πως στην ουσια δεν εχω λογους να ζηλεψω κατι-καποιον.Να θαυμασω?Ναι,φυσικα.Κι αυτο ειναι φυσιολογικο και με κινητοποιει να κανω πραγματα για να φτασω κι εγω-αν  ή και οσο μπορω-το επιπεδο του άλλου ή/και να το ξεπερασω.
    Η ζηλια για μενα δειχνει προβλημα,ανασφαλειες,φοβους-εσυ με εσενα και οχι με τον άλλον....μη πουμε για φθονο οπου μιλαμε για  τελειως αρρωστο  ατομο.
    Αν ξεπεραστουν τα ορια που εχεις θεσει σε συμπεριφορες εντος ερωτικης σχεσης και σου δινονται συνεχως "λογοι" να ζηλεψεις,τότε ο Αλλος ή ειναι πολυ αφελης και συμπεριγερεται σαν αιωνιος νεος που ψαχνει τον θαυμασμο ή τραγικα ραδιουργος και θελει να σε φερει σε μια κατασταση εκτος εαυτου...πραγμα που προσωπικα καταλαβαινω αλλά με ξενερωνει σε αφανταστο βαθμο.Βρες αλλου να επιβεβαιωθεις ως υπαρξη.Βαριεμαι να ασχοληθω.Και στη τελικη μαλλον θα εχεις παραπανω "θεματακια" κι απο μενα που μπορει ΚΑΙ να ζηλευα...
     
    Κοκο μου κανε κουραγιο,Πλουτωνας ειναι θα περασει...
  • kokopuff @ 13.09.2011 20:17
    Ναι ...φυσικα και θα περασει. Σε 4 χρονια .
  • astropeleki @ 13.09.2011 20:23
    Και τι ειναι 4 χρονια μπροστα στα 100 που θα ζησεις...?
    ελα ρε γκρινιαρογατο,μη κανεις ετσι και θα σπασεις γρηγορα!
  • kokopuff @ 13.09.2011 20:31
    Ενταξει σταματαω (δες πως ξερεις να με χειριζεσαι χαχα )
  • astropeleki @ 13.09.2011 20:39
    προστατευω τη σαγηνευτικη ομορφια σου,υποχρεωση μου άλλωστε!
    αμα εκοβες και τη γκρινια,θα ησουν ασυναγωνιστος!Αντε να χαρεις,μπας και βγαλουμε τη 4ετια...χωρις να σφαχτουμε!
     

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...