παρακαλώ περιμένετε...

Πείτε μου απλα την γνωμη σας...

  • GwgwOuf @ 26.08.2011 03:32
    Υπαρχει
  • krystaleni @ 26.08.2011 07:47
    Υπάρχει!!! Για να σ' αγαπήσει όμως ο άλλος προϋποθέτει ν' αγαπάς τον εαυτό σου. Ξεκίνα με αυτό και με το ν' αγαπάς τους άλλους χωρίς εγωισμούς (δηλαδή χωρίς να περιμένεις ανταλλάγματα) και όλα θα γίνουν. Καλή σου μέρα!!!!!
  • Magneto @ 26.08.2011 07:52
    Το έχω πει εγώ. Αυτά τα Τούρκικα σήριαλ θα μας κλείσουν το σπίτι.
  • smileeeeeeeeee @ 26.08.2011 08:52
    Αχ τι να πω κ γω γλυκια μου που μου ειμαι και φρεσκοχωρισμένη και μου ερχεται να κλαψω με αυτα που γράφεις...
  • Shark @ 26.08.2011 08:57
    Magneto  Τα'σπασες.....χαχαχαχ
  • ETOIL @ 26.08.2011 08:57
    Αγαπη υπαρχει και ανθρωποι υπαρχουν, αντι να καθεσαι να σκεφτεσαι γιατι δεν ζεις το καλοκαιρακι με τα φιλαρακια σου, εχει μεινει ακομα πολυ καλοκαιρι, σκεψου το τωρα και αν ειναι γραφτο να ερωτευτεις, μια φορα το παθαινουν ολοι, θα σου τυχει οταν θελει εκεινο και αν θελει εκεινο θα κρατησει. Εως ενα μερος βεβαια ειναι και στο χερι μας
  • ETOIL @ 26.08.2011 08:58
    Magneto εισαι θεα!!!!!!!!!!!
  • sixamenhkampia @ 26.08.2011 09:05
    @MAGNETO....AGAPWWWWWWW!!
  • vicky23 @ 26.08.2011 09:12
    ΛΟΠ θες να κανουμε παρεα???? να μιλαμε ολη μερα για τις χαζορομαντικες σκεψεις μας?? γιατι και οι δικες μου δεν απεχουν και πολυ.
    παντως ποσο ποσειδωνα παιζει να εχεις τωρα στο χαρτη σου??
    τιποτα δεν ειναι δυσκολο... αρκει να βρεις εναν ανθρωπο να μιλατε την ιδια γλωσσα, να σκεφτεται δλδ το ιδιο ωστε να τα ζησετε αυτα μαζι!!
  • tinki3e @ 26.08.2011 09:25
    me tsakises prwi prwi..opoios vrei kati analogo na mou kratisei k mena ena!!!! :-p
     
     
  • maimou80 @ 26.08.2011 10:01
    αυτά τα σήριαλ (και τα παραμύθια με τους πρίγκιπες και τις πριγκίπισσες) μας έχουν καταστρέψει..
    μια ρομαντική σχέση δεν θα λύσει το πρόβλημα πλήξης, το κενό, και την αίσθηση ανεκπλήρωτου που ενδεχομένως νιώθεις..
    και όχι, ο σκοπός της ζωής δεν είναι να βρεις γκόμενο για να σιροπιάζετε.. ο σκοπός της ζωής είναι να γίνεις ένας καλός άνθρωπος, να αγαπάς και να βοηθάς τους συνανθρώπους σου και όποια άλλη ζωντανή ύπαρξη έχει άναγκη (σε όποιο βαθμό μπορείς, χωρίς να γίνεσαι χαλί να σε πατήσουν).. να προσφέρεις κι εσύ για το γενικό καλό.. μπας και αυτό το ραβδάκι γίνει πραγματικότητα και τελικά δεν έχεις έρθει άδικα στο κόσμο.. μπας και βάλεις κι εσύ το λιθαράκι σου για να γίνει κάτι καλό (σε αυτόν τον τόσο χάλια κόσμο, που θα άλλαζες ολοκληρωτικά).. μπας και γίνει κάτι και αλλάξει έστω και λίγο!
    μπορείς βέβαια να βρεις ένα συνοδηπόρο για να μοιράζεσαι κάποια πράγματα.. αλλά σε αυτή τη ζωή.. μόνοι ερχόμαστε και μόνοι φεύγουμε!
    υγ. μιλάς για εγωϊσμό.. όμως σε όλο το κειμένο, μόνο αυτό βλέπω.. "ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΡΩ ΓΚΟΜΕΝΟ.. ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ Η ΣΕΧΡΑΖΑΤ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΕΧΡΑΖΑΤ?????"
    τεσπα, αν δεν το ζήσεις κι αυτό δεν θα μάθεις ποτέ την αλήθεια.. καλή ενηλικίωση!
  • Magneto @ 26.08.2011 10:39
    Θέλω να ευχαριστήσω θερμά από το ταπεινό τούτο μετερίζι το κοινό μου, που με στηρίζει στον σκληρό αγώνα που δίνω υπέρ του αυτοσαρκασμού και του τζερτζελέ. Διότι γιατί να το κρύψομεν άλλωστε αγαπητά μέλη? Ζωή είναι,θα περάσει. Για κάποιους πιο εύκολα με τρίγωνα και εξάγωνα και την Αφροδίτη με το Δία στην κορυφή της επίθεσης να δίνουν ρεσιτάλ,για κάποιους άλλους πιο δύσκολα με τετράγωνα και αντιθέσεις να παλεύουν μόνοι κάτω από τα δοκάρια. Μόνο όρθιοι να είμαστε και να περπατάμε. Αλλά και όρθιοι να μην είμαστε,κάθε άνθρωπος έχει τη δική του ζωή και κάθε ζωή έχει τη δική της αξία. Είτε έχεις κότερα παρκαρισμένα στο Μόντε Κάρλο, είτε πας ελεύθερο κάμπιγκ μετρώντας και το ευρώ. Είτε έχεις κορμί θανατηφόρο και ο γκόμενός σου σε κυκλοφοράει με καγιέν είτε είσαι μπαμπάτσικια και μόνη. Είτε κάνεις καριέρα στην κόκα κόλα, είτε ποτίζεις τα λουλούδια της αυλής σου παρέα με το σκύλο σου. Αλλά κι αν η τύχη τα έφερε έτσι ώστε να σε πηγαίνουν βόλτα στη Ροτόντα με το αναπηρικό,πάλι αξία έχει η ζωή σου,ίσως και μεγαλύτερη...... 
    Θα μου πεις.........οκ περπατάς.........δε θες να ερωτευτείς? Δε θες να...., να.....να...
    συμπληρώστε τα εσείς! Αν θέλω λέει? Καίγομαι! Αν με ξαναβρεί ο έρωτας θα τον υποδεχτώ με μεγάλη μου χαρά. Αλλά δε θα συγκρίνω ΠΟΤΕ,ΜΑ ΠΟΤΕ τη δική μου ζωή, με αυτά που οι άλλοι θέλουν να βλέπω. Ναι,θέλω να έχω δουλειά,όπως όλος ο κόσμος, ναι θέλω να κάνω οικογένεια όπως όλος ο κόσμος, τη δική μου δουλειά όμως και τη δική μου οικογένεια.
     
    Βαρέθηκα να βλέπω στα περιοδικά τη Μενεγάκη και την κάθε Μενεγάκη κάθε βδομάδα με το μαγιό να ζει τον έρωτά της, τη μια στη Νάξο, την άλλη στους Γαργαλιάνους. Έχει φράγκα ,και? είναι ερωτευμένη, και?  Ξένη γυναίκα λούζει και κοιμίζει τα μωρά της. Η άλλη η ξανθιά,μου διαφεύγει το όνομά της είπε ότι ,ναι....έχω αλλάξει πάνα το γιο μου,αλλά όχι πολλές φορές.....και ότι στις διακοπές το μωρό κοιμόταν στη σουίτα και εμείς σε απλό δωμάτιο........μωρ τι μας λες....
    Εγώ και σε σουίτα κοιμήθηκα και σε σκηνή και οι γονείς μου ήταν πάντα δίπλα μας κεριά αναμμένα,αλλά και δίπλα στους άρρωστους γονείς τους.
    Και η νύφη στο πριγκιπάτο του Μονακό πλάνταξε στο κλάμα στο γάμο της,γιατί έπαιρνε τον γερομπισμπίκη που βγάζει 1 εξώγαμο το μήνα.
     
    Για αυτό σας/μου λέω...κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις.
    Και ο δικός μου ο έρωτας θέλω να έχει την όψη που του δίνω εγώ, με τα δικά μου τρίγωνα και τετράγωνα και τον δικό μου προοδευμένο.
     
    Τα δε έφη Magneto σε μια σπάνια στιγμή ψυχραιμίας και ορθολογισμού, με την ελπίδα να τα λέει και στον εαυτό της στις δύσκολες στιγμές. Μην φταίει ο Κρόνος που ξεκουμπίστηκε,αλλά παραμένει στον 12ο? Μην φταίει η σύνοδος του Πλούτωνα με την Αφροδίτη μου που κοντοζυγώνει και το έχω φιλοσοφήσει ? 
     
     
    ΥΓ: Πάντως κορίτσια..........τη μαύρη μου αλήθεια θα την πω......αν κάτι ζηλεύω στα τούρκικα ,είναι η περιτομή,για ευνόητους λόγους υγιεινής και διάρκειας.
     
  • vicky23 @ 26.08.2011 11:46
    το υστερογραφο σου ειναι ολα τα λεφτα!!
    πλουτωνας τετραγωνο σεληνη......... εκει θα πω εγω οτι φαινονται ολα...
  • Charline @ 26.08.2011 13:52
    άνοιξε , λοιπόν ,την πόρτα σου
    την αγάπη είναι δύσκολο να συναντήσεις
    και ακόμη πιο δύσκολο
    να την προσδιορίσεις...
    http://youtu.be/I6xUMfRdp3E
  • Shark @ 26.08.2011 14:40
    http://www.youtube.com/watch?v=Cwq_sksL_6o&feature=youtu.be
  • maimou80 @ 26.08.2011 14:57
  • marakiv @ 26.08.2011 16:57
    k ego agapwwww MAGNETO! ti na po re paidia ores ores k ego anarotiemai an iparxoun aisthimata..k an iparxoun.. iparxoun anthropoi na ta niosoun??kalo mas apogevma!
  • ΛΟΠ @ 27.08.2011 00:24
    Δεν θέλω να βρω γκομενο..Αυτο ειναι το πιο ευκολο πραγμα στον κόσμο...Εγώ θελω τον πρίγκιπα μου μονο...Αυτόν που θα με καταλαβαινει ...Αυτόν που θα μου πει παμε να φυγουμε και να τα αφησουμε όλα και μαζι θα φτιάξουμε το δικό μας παραμύθι...Αυτόν που θα μου πεί έλα μαζί μου και εγω θα πραγματοποιήσω όλα σου τα όνειρα...Και όχι δεν δίνω δεκάρα για τα λεφτά και όλα αυτα που θεωρούν όλοι σημαντικά...Και πραγματικά ακόμη και αν αποκτήσω εκατομμύρια , ακομη και αν έχω την πιο επιτυχημενη δουλειά , το τέλειο σπίτι , και τον τέλειο άντρα εγώ δεν θα είμαι ευτυχισμένη...Αντίθετα αν έρθει κάποιος και μου πεί πάμε να ζήσουμε το δικο μας παραμυθι και δεν έχει ούτε λεφτά ούτε σπίτι δικό του ούτε τίποτα εγω θα ειμαι ευτυχισμένη κάθε φορά που μου λέει σαγαπω , κάθε φορά που με κοιτάει στα μάτια....Απλά η πραγματική ζωη χωρίς αγάπη , χωρίς πρίγκιπες και χωρις μαγεία δεν μ αρεσει...Ας ζήσω όλη μου την ζωη μεσα στο κάστρο μου με τον δράκο μου να με φιλάει  , περιμένοντας μόνη τον πρίγκιπα μου , το προτιμω απ το να συμβιβαστω με την σημερινη ζωη χωρις αγαπη...Δεν πρόκειται ποτε να αποδεχω οτι ο πριγκιπας μου δεν θα έρθει ποτε...Και ακομη και αν κανεις δεν με καταλαβαινει , ακομη και αν ζω στον δικο μου κόσμο ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΩ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ!!!Όσο και αν πονάει που τα όνειρα δεν γίνονται πραγματικότητα προτιμώ αυτόν τον πόνο απο τον πόνο που προκαλούν οι άνθρωποι σήμερα...Τουλάχιστον θέλω να ελπίζω οτι κάποιος εκει έξω με καταλαβαίνει...
  • anastasi @ 27.08.2011 01:31
    sigoyra to sinema kai h thleorash dhmioyrghsan pseytikoys kosmoys kai yperbolikes prosdokies stoys an8rwpoyse se romantika 8emata...sto parel8on soy 8ymizw ta pragmata htan poly xeirotera, se pantreyan me opoion h8elan kai den ebgazes kix, alla pernoyses mazi toy olh soy th zwh...ta romatza yphrxan poly spania, kai synh8ws mono sto myalo twn koritsiwn.
    twra exoyme to anti8eto problhma, ola einai eley8era kai ola epitrepontai, giname poly aplhstoi kai epifaneiakoi, oi perissoteroi den eimaste diate8eimenoi na prospa8hsoyme gia tis sxeseis mas kai na ependysoyme pragmatika se an8rwpoys...h le3h desmeysh einai sxedon brisia...oi gynaikes sxedon ntrepomaste na poyme oti 8eloyme romantikh sxesh me prooptikh gamoy, mhn tyxon kai mas perasoyn gia tipota 3enerwtes...oi antres exoyn toses epiloges, kai toso eykola, poy molis bare8oyn ligo thn kanoyn gia nees peripeteies...sxedon oloi xrhsimopoioyn oloys....sxeseis xronwn dialyontai me ena thlefwnhma h' ena sms...
    isws kai na yparxei alh8inh kai romantikh agaph ekei e3w, alla mallon apotelei thn e3airesh. o xronos (kronos) dokimazei tis sxeseis kai telika mono aytos 8a krinei poies sxeseis einai alh8ines kai poies romantikh poseidwnia pseydais8hsh... 
  • Shark @ 27.08.2011 01:38
    anastasi  *****
  • ΛΟΠ @ 27.08.2011 02:03
    anastasi συμφωνω μαζι σου αλλα όταν τα σκέφτομαι αυτά που λες αναρωτιέμαι , γιατι υπάρχω αν  όλα αυτά που μπορούν να με κάνουν ευτυχισμένη δεν υπάρχουν???Γιατί γεννήθηκα σε αυτή την εποχή , γιατί οι άνθρωποι έχουμε γίνει τόσο περίπλοκοι και άλλα τετοια....Αλλά δεν μπορω να πώ πως δεν υπάρχουν πολύ απλά γιατί υπάρχω εγώ...Γιατί εγώ πιστεύω σε όλα αυτά , είμαι όλα αυτά...Αν κάποιος λέει οτι δεν υπάρχουν είναι σαν να λέει πως εγώ δεν υπάρχω...Είμαι ρομαντική ,  εαίσθητη , τρελή ,  ονειροπόλα  , αισιόδοξη και έχω πολλές όψεις του ποσειδώνα στον χάρτη μου ...Αυτή είμαι...Ζώ σε μια εποχή που όλα όσα χρειάζομαι και θέλω δεν είναι εύκολο να βρεθούν...Οι περισσότεροι λένε πως δεν υπάρχουν και ίσως έχουν δίκιο...Και ναί πολλές φορές δεν δίνω την ευκαιρία σε ανθρώπους να μου δείξουν τι νιώθουν για μένα γιατί μου φαίνονται όλα τόσο λάθος...Όμως είμαι αναγκασμένη να ζώ στον κόσμο σας και το κάνω .. Απλά όταν φτάσω σε ένα σημείο που δεν αντέχω άλλο κλείνομαι στον κόσμο των ονείρων μου οπου εκεί είναι όλα μαγικά ....Μπορεί να ακούγεται άσχημο και ανόητο σε κάποιον που δεν σκέφτεται όπως εγω  αλλά προτιμώ να κλαίω βλέποντας ρομαντικές ταινίες , τούρκικα σήριαλ , διαβάζοντας ρομαντικά βιβλία και ακούγωντας τραγούδια που μιλούν για αγάπη ζώντας στον δικό μου κόσμο ....Το πρόβλημα είναι όταν οι φίλοι , οι γνωστόι και γενικά ο κόσμος με αναγκάζουν να ζήσω στην πραγματικότητα...Και όταν τα όνειρα και η πραγματικότητα συγκρούονται πονάει πολύ...Ίσως να μην γίνω ποτέ πρωταγωνίστρια της δικιάς μου ταινίας , του δικού μου παραμυθιου αλλα μέχρι την τελευταία στιγμη που θα ζώ θα ελπίζω και θα εύχομαι σε κάθε μικρό αστέρι που πέφτει να έρθει ο πρίγκιπας μου να με σώσει...Και όσο γλυκανάλατο και αν φαίνεται δεν είναι έτσι στα όνειρα μου...
  • Shark @ 27.08.2011 02:07
    ΛΟΠ  Μηπως εισαι Ψαρινα?
  • ΛΟΠ @ 27.08.2011 02:27
    Όχι!!!Ταυρίνα με ερμη και αφροδιτη στον ταυρο ωροσκόπο υδροχόο και σεληνη στον αιγωκαιρο....Αλλά έχω στον χάρτη μου σύνοδο σελήνης-ποσειδώνα, ουρανού-ποσειδώνα , αφροδίτης-ποσειδώνα , ωροσκόπου ποσειδώνα και τετράγωνο ερμή-ποσειδώνα...ΑΥΤΑ!
  • Shark @ 27.08.2011 13:29
    ....και αυτο λεγετε Ποσειδωνας ενεσιμος στο ματι...
  • Magneto @ 27.08.2011 15:17
    Με τόση γη και είσαι τόοοοοσο ρομαντική??????? 
    Ρε φιλενάδα,,έχεις ποσειδώνα στον ταύρο?
  • Magneto @ 27.08.2011 15:22
    Κάτι μπέρδεψες κοπελιά με τις συνόδους που προανέφερες. Ίσως να είναι άλλες όψεις. 
    Όπως και να έχει από ότι βλέπω ο Ποσειδώνας έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο χάρτη σου.
    Από ότι καταλαβαίνω με ωροσκόπο υδροχόο ο Ποσειδώνας είναι στον 12ο σου ε?
    Τον κρόνο που τον έχεις?
  • vikaki88 @ 27.08.2011 16:01
    μου είναι αδύνατο να το διαβάσω όλο... 
    αλλά εγώ έχω να πω κάτι άλλο αν σε κόβει η λόρδα τι να το κάνεις το σ αγαπώ του άλλου???τρώγεται???
     
    πφφφφ δεν θα ήθελα να είναι πρωταγωνίστρια παραμυθιού..εκεί δε χαίρονται πραγματικά το sex...
  • vikaki88 @ 27.08.2011 16:03
    είμαι σίγουρη ότι κάποια στιγμή θα κάνεις στροφή 180 μοιρών στις απόψεις σου....
  • abyss666 @ 27.08.2011 16:29
    ΛΟΠ παραμυθιαζεις πολυ ασχημα τον εαυτο σου..δεν ξερω ποσο χρονων εισαι αλλα κοιτα μην ξυπνησεις ενα πρωι κι η ζωη εχει φυγει ...Ξυπνα πριν ειναι πολυ αργα..κι ασε τους πριγκιπες και τα ασπρα αλογα..κι οσο για τ αστερια που πεφτουν ειναι απλα μετεωριτες και δεν δινουν δεκαρα για τις δικες σου ευχες..Ακομα και τ αστερια που κοιτας ειναι απλα ηλιοι μακρινοι οι περισσοτεροι απο τους οποιους μπορει να εχουν πεθανει πολυ καιρο πριν κι αυτο που βλεπεις ειναι το φως τους που εξεπεμπαν και αργησε να ερθει σε μας λογω αποστασης....Ζησε τη ζωη  που σου χαριστηκε και τα ρεστα κοψτα γιατι σε χαλανε....πολυ φιλικα στα λεω ολα αυτα..ειλικρινα..
  • ΛΟΠ @ 27.08.2011 18:54
    MAGNETO ,  έχω ΗΛΙΟ-ΤΑΥΡΟ , ΣΕΛΗΝΗ-ΑΙΓΩΚΑΙΡΟ , ΑΦΡΟΔΙΤΗ/ΕΡΜΗ-ΤΑΥΡΟ , ΑΡΗ-ΠΑΡΘΝΕΝΟ , ΔΙΑ-ΥΔΡΟΧΟΟ, ΚΡΟΝΟ-ΚΡΙΟ , ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ-ΑΙΓΩΚΑΙΡΟ , ΟΥΡΑΝΟ-ΥΔΡΟΧΟΟ ,  ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ ΚΑΙ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΥΔΡΟΧΟΟ...Και στις όψεις του Ποσειδώνα έχω Σύνοδο ΣΕΛΗΝΗΣ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ , ΟΥΡΑΝΟΥ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ , ΩΡΟΣΚΟΠΟΥ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ , ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΕΡΜΗ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ!!! Βασικα δεν καταλαβαίνω αυτά με τις μοίρες αν και δεν έχω βρει κάποιο άρθρο που να τα εξηγεί ...Τώρα εγω γιατι εχω βγει ρομαντική και όλα αυτά , τι να σου πω...Λογικά φταίει ο Ποσειδώνας , νομίζω τουλάχιστον...
  • querenthar @ 28.08.2011 04:22
    dum spiro spero...
  • maimou80 @ 29.08.2011 10:20
    συμφωνώ με ανάσταση και άβυσσ666!
    ζώντας για το μέλλον, χάνεις το παρόν.. και κάποια στιγμή θα ξυπνήσεις και θα καταλάβεις ότι δεν έζησες!
    η αστρολογία, μπορεί να δικαιολογίσει εν μέρη τον τρόπο που σκεφτόμαστε και δρούμε, όμως είναι στο χέρι μας να χαλιναγωγίσουμε τα αρνητικά, να δώσουμε έμφαση στα θετικά και εν τέλη να γίνουμε καλύτεροι από αυτό που είμασταν αρχικά. οπότε, επειδή βρήκες τις συνόδους και τις αντιθέσεις, δεν συμαίνει ότι λύθηκαν τα προβλήματα και.. τα άστρα φταίνε για όλα!!!
    το να λες ότι "έτσι είμαι (ωημέ) και εσείς και ο κόσμος σας δεν μου κάνετε.." μου θυμίζει λίγο εμένα.. στα περσινά μου! χα χα χα χα! το να είσαι έξω και να λες την "αλήθεια" σου δεν σε κάνει σαν τους άλλους. επίσης, μόνη σου το είπες ότι δεν δίνεις ευκαιρίες σε ανθρώπους που ίσως αξίζουν απλά και μόνο επειδή δεν έπεσαν στα πόδια σου από την αρχή να εξημνύσουν τον ερωτά τους για σένα.. δεν μπορείς να καταλάβεις ότι και οι άλλοι άνθρωποι είναι και μπορεί να είναι και αυτοί επιφιλακτικοί στην αρχή?
    λες συνέχεια "εγώ είμαι, εγώ κάνω, εγώ θέλω... αχ βαχ αχ!" βγες λίγο από το ρόλο του θύματος, της μειωνότητας, του ξεχωριστού ανθρώπου και.. ΔΡΑΣΕ!
     
    υγ. αλήθεια πόσο χρονών είσαι? γιατί αν είσαι 15-18 οκ.. τσάμπα μιλάμε!
    αν είσαι 18 και άνω.. χιούστον υπάρχει πρόβλημα! 
     
  • ΛΟΠ @ 29.08.2011 10:41
    18,5 στα 19 είμαι....Βασικά δίκιο έχεις και δεν τα ρίχνω όλα στα άστρα απλά είμαι ρομαντική και ευαίσθητη και όλα αυτα...Και όντως σκέφτομαι συνέχεια το μέλλον και το παρόν το αφήνω κενό γεμάτο με όνειρα και σκέψεις και δεν με νοιαζει τι θα συμβεί λέω απλά ότι είναι να γίνει  θα γίνει....Βασικά δεν ξέρω ακριβώς τι θέλω να κάνω στην ζωή μου...Και όποτε νομίζω οτι ξέρω αλλάζω γνώμη μετά...Και πολλές φορές κάνω καταπληκτικά σχέδια  μέσα στο σκατοκέφαλο μου και ποτέ μα ποτέ δεν τα κάνω πραγματικότητα....Αχ....
  • hesg @ 29.08.2011 10:49
    ΛΟΠ κάτι άσχετο.
    Αφού σου αρέσουν αυτά τα ρομαντικά και διαβάζεις και βιβλία κτλ γιατί δεν ξεκινάς να γράφεις ενα δικό σου βιβλίο?

     
  • ΛΟΠ @ 29.08.2011 11:17
    Απο τα 16 μου γράφω  και τραγούδια και ποιήματα και διάφορα αλλά με την τρέλα που κουβαλάω εγώ ποιος θα κάτσει να διαβάσει αυτα που γράφω xD
  • ΛΟΠ @ 29.08.2011 11:22
    Ασε που χιλιαδες φορες εχω ξεκινησει να γραφω βιβλιο και στην μέση βαριέμαι και δεν το τελειώνω ποτέ... Γενικά ότι αρχίζω δεν το τελειώνω ποτέ πάντα αρχίζω κάτι άλλο στην μέση και ούτε αυτό το τελειώνω....

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...