παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Αφροδίτη στους Διδύμους

Πηγη: Μηνιαιο Ωροσκοπιο

Αφροδίτη στους Διδύμους Από την Νατάσα Λιβάνη

Λέξη – Κλειδί: Άστατη

Έχει κυβερνήτη πλανήτη τον Ερμή. Τον πλανήτη της επικοινωνίας, των ταξιδιών, της κίνησης, του λόγου, της διανόησης.

Έχετε την Αφροδίτη στο γενέθλιο χάρτη σας στο ζώδιο των Διδύμων; Ε! Τότε έχετε τόση τσαχπινιά, τόση ζωηράδα, τόση ζωντάνια! Αγαπάτε τον έρωτα, αγαπάτε την ζωή, την ελευθερία, την επικοινωνία, το φλερτ, και σεξουαλικά δεν έχετε κανέναν φραγμό. Με διπλές ερωτικές σχέσεις συγχρόνως. Με διπλούς, τριπλούς γάμους, ερωτικά μπερδέματα με νεότερα άτομα, ερωτικά μπερδέματα ακόμα και μέσα από το συγγενικό και στενό  σας περιβάλλον. Η Αστρολογία, την Αφροδίτη στους Διδύμους , την ονομάζει η την πεταλουδίτσα του ζωδιακού, που τρέχει από λουλούδι σε λουλούδι και ρουφάει τους χυμούς. Δύσκολα θα μείνετε κάπου.  Δεν είναι αυτό το ζητούμενο σας άλλωστε. Θέλετε να παρασύρετε, να κατακτήσετε, να περάσετε καλά ένα σύντομο χρονικό διάστημα και στη συνέχεια να πάτε παρακάτω.

Γοητευτικοί, άνετοι, ομιλητικοί, ψάχνετε που να είναι έξυπνοι, ανεξάρτητοι, με χιούμορ , με σπιρτάδα, με νεύρο. Θα σας κρατήσουν μόνο αν σας δείξουν ότι δεν ενδιαφέρονται για ασφάλεια, σιγουριά, σταθερότητα. Αν δεν προσπαθήσουν να κρατηθούν από πάνω σας. Σεξουαλικά πρέπει να παίξουν πρώτα με το μυαλό σας. Είστε άτομα που λατρεύετε τις φαντασιώσεις, τις εικόνες και ικανοί να κάνετε τα πάντα.

Συνήθως την πρώτη φορά δείχνετε τον καλύτερο εαυτό σας, δεύτερη και τρίτη όμως, δεν είμαι σίγουρη ότι θα υπάρξει. Ρομαντισμοί, ζήλιες και καταπιέσεις, σας ξενερώνουν. Μισείτε τα κλάματα, τους μακροχρόνιους σοβαρούς δεσμούς, Σας λείπει το συναίσθημα, δεν έχετε τύψεις συνειδήσεως. Είστε ικανοί να αφήσετε στα κρύα του λουτρού το παλιό αμόρε, για κάτι καινούργιο που γνωρίσατε και κυνηγάτε. Για την εμπειρία, για την περιέργεια, μπορείτε να εμπλακείτε, ακόμη και σε ομοφυλοφιλικές σχέσεις. Έχετε ανάγκη από κίνηση, επικοινωνία, επέκταση των σχεδίων σας, συναλλαγές και προπαντός έχετε ανάγκη από κόσμο. Στα ελαττώματα σας είναι η έλλειψη οργάνωσης, προγραμματισμού και επίμονης δραστηριότητας. Στα επαγγελματικά ας, σας λείπει η διάρκεια, όμως έχετε ιδιαίτερες πνευματικές ασχολίες και ενδιαφέροντα – συγγραφικό ταλέντο, δημοσιογραφία -  που συνήθως είναι και πηγή εσόδων. Το κέρδος και η εξασφάλιση μπορεί να σας ενδιαφέρουν, όμως δεν είναι ο σκοπός σας τα πολλά χρήματα, εκτός και αν στο γενέθλιο ωροσκόπιο σας υπάρχουν πλανήτες στα σταθερά ζώδια. Αν τα λεφτά που βγάζετε επιτρέπουν να φέρετε την ζωή στα μέτρα σας και σύμφωνα με τις επιθυμίες σας, είστε ευτυχισμένοι. Βρίσκεστε συνέχεια σε μια διαρκή κινητικότητα. Ταξίδια – τα λατρεύετε – έρωτες παντού, ξέφρενοι ρυθμοί, αλλαγές, φιλίες, πλούσια κοινωνική ζωή, τζόγος, έξοδοι, σπουδές, ποικιλία. Σας αφήνει αδιάφορους το τι θα πουν οι άλλοι για σας.

Οι εμπειρίες καλές, κακές, τολμηρές, είναι απαραίτητες. Έμφυτα περίεργοι, θέλετε να γευτείτε όσα περισσότερα από αυτά, που έχει να προσφέρει η ζωή. Ακόμη και σε μεγάλες ηλικίες, δε λέτε να το βάλλετε κάτω. Αιώνιοι έφηβοι και αιώνιοι κυνηγοί άπιαστων ιδανικών. Ζωντανοί, εύστροφοι, βιαστικοί, χάνεστε μέσα σε μια θάλασσα από ενδιαφέροντα και ασχολίες.

Ταιριάζετε καλύτερα με κάποιον που έχει την σελήνη του στο ζώδιο των Διδύμων.  Θα υπάρξει αμέσως αμοιβαία συμπάθεια και έλξη, τρυφερότητα, στοργή. Επίσης ταιριάζετε με κάποιον που ανήκει στο ζώδιο των Διδύμων – έχουν γίνει πολλοί  γάμοι με αυτό το συνδυασμό  - με κάποιον που έχει την Αφροδίτη του στον Ζυγό ή  στον Υδροχόο. Αλλά και με την Αφροδίτη στον Τοξότη υπάρχει χημεία, αλλά δεν υπάρχει διάρκεια.

Για νύχτες σεξουαλικές και ονειρεμένες, πηγαίνετε καλύτερα με κάποιον που έχει τον  Άρη  στον Δίδυμο, στο Ζυγό, στον Υδροχόο. Μπορεί να είστε έξυπνοι, αλλά σας λείπει το πάθος, η θέρμη, ενώ η τάση να εντυπωσιάζεστε από την επιφάνεια των πραγμάτων, δεν σας αφήνει να εισχωρήσετε σε βάθος και να νιώσετε.

Είστε πάντα καλά πληροφορημένοι για χιλιάδες πράγματα και έχετε μια εκπληκτική ικανότητα να ξεφεύγετε από δύσκολες καταστάσεις ή σχέσεις που δεν σας ταιριάζουν. Αν το νέο σας αμόρε έχει την Αφροδίτη του στους Διδύμους και ζητάτε πίστη, σταθερότητα, αφοσίωση, φύγετε όσο είναι ακόμη νωρίς. Άσε που όταν καταλάβει ότι έχετε αυτά κατά νου, θα την κάνει πρώτος. Ίσως να είναι και καλύτερα, πριν προλάβετε να το ερωτευτείτε και υποφέρετε. Στην περίπτωση που μείνετε μαζί  ένα διάστημα, θα χορτάσετε ταξίδια, εξόδους, συζητήσεις, εγκεφαλικά παιχνιδάκια, απιστίες, εξυπνάδες και σεξ έως ότου βαρεθεί και ψάξει αλλού. Η Αφροδίτη στους Διδύμους είναι το αλατοπίπερο του ζωδιακού, που χρειάζεται για κάποια ερωτικά διαλλείματα, χωρίς επενδύσεις.             

Πηγη: Μηνιαιο Ωροσκοπιο

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...