παρακαλώ περιμένετε...

Περνουν οι Ταυροι δυσκολη φαση?

  • sgouromallousa @ 16.07.2011 18:52
    Γιατι δεν τον ρωτας ????Να το συζητησετε μεταξυ σας και να δεις τι θελει απο εσενα.
  • missmarion @ 16.07.2011 19:35
    Πως να τον ρωτησω κατι τοσο συγκεκριμενο οταν ψαχνει να βρει τι θελει απ τη ζωη του γενικα? Θα ταν σα να πιεζω για απαντησεις,σαν να του λεω ασε τα δικα σου κ ασχολησου μαζι μου κ δε θελω. Εχει σελήνη στους Ιχθυς κ αφρο σε Διδυμους,αν βοηθαει.
  • asrai @ 16.07.2011 19:54
    για να αναρωτιέσαι ακόμα και μετά το μήνυμά του, πάει να πει ότι δε σε κάλυψε με αυτά που σου είπε, αν όντως ισχύει αυτό καλύτερα να το συζητήσεις μαζί του από κοντά για να είναι πιο ξεκάθαρα τα πράματα μεταξύ σας...
  • sixamenhkampia @ 16.07.2011 20:24
    ti wroskopo exei kale de mas les???
  • hydrofal78 @ 17.07.2011 04:54
    κακώς έχεις παλαβώσει·ό,τι και να σου πει είναι της στιγμής . δεν υπάρχει περίπτωση να φτάνει το επίπεδο της συναισθηματικής νοημοσύνης ενός ιχθύ . αυτά που μονολογεί τώρα , είναι οι μαγκιές του παρελθόντος , που φυσικά δεν ωφέλησαν ποτέ κανέναν και σε αυτή τη σημαντική περίοδο των εξελίξεων δεν έχει κάτι γερό και σταθερό για να βρει καταφύγιο . άλλωστε , τι θα πει παίζει ο συνδυασμός ταύρος -ιχθύς ; είναι της μόδας ; εσύ ψάχνεις κάτι τέτοιο ;  λοιπόν ο ποιητής θέλει να πει πώς δεν έχει πέραση και ψάχνει κάτι πρόχειρο για να περάσει η κρίση . 
  • missmarion @ 17.07.2011 17:17
    Ωροσκοπο στην Παρθενο εχει. Παρα ειναι σταθερος για επιπολαιες κινησεις. Αυτο με τη "μοδα" το ειπα γιατι παρατηρησα οτι τελευταια εδω μεσα πολλου Ταυροι προβληματιζονται/θελουν/διεκδικουν Ιχθεις και το αντιστροφο....φταει καποια πλανητικη συγκυρια ή απλως επειδη εχω τη μυγα μυγιαζομαι?  hydrofal78 , αν ειναι αυτο που λες....το χρυσοψαρο θα γινει σκυλοψαρο ! Πως θα μπορουσα να το διαπιστωσω ?Γιατι θεωρω οτι με τη ζημια που εχω παθει μαζι του ,  δν θα καταλαβω αν ολα αυτα ειναι οντως μαγκιες του παρελθοντος πριν να ειναι αργα.
  • lucritia @ 17.07.2011 18:16
    Παρατήρησα ότι έχεις πάρει διάφορες απαντήσεις, αλλά καμία από ταύρο. Ως Ταύρος με ωροσκόπο Παρθένο (σε γυναικεία βερσιόν βέβαια), έχω να πω κατ' αρχήν στον/στην hydrofal78 να... ξεψαρώσει λίγο! Άκου εκεί "δεν υπάρχει περίπτωση να φτάνει το επίπεδο της συναισθηματικής νοημοσύνης ενός ιχθύ". Φαίνεται ότι δεν έχεις και μεγάλη εμπειρία από Ταύρους ή ενδεχομένως να είχες μια κακή εμπειρία και να τους βάζεις όλους στο ίδιο καζάνι. Άλλωστε και τα ψαράκια δε φημίζεστε για την απόλυτη συναισθηματική σας σταθερότητα, οπότε νομίζω καλό θα ήταν να μην γενικεύουμε και να μην βγάζουμε τόσο αβίαστα αφοριστικά συμπεράσματα.
    Τώρα, στο προκείμενο. Από την προσωπική μου εμπειρία, από την κατάσταση που βιώνω από τέλη Μαΐου- αρχές Ιουνίου κι ακόμα και τώρα, έχω να σου πω ότι ΝΑΙ, ΠΕΡΝΑΜΕ ΠΟΛΥΥΥΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΦΑΣΗ!!! Δεν ξέρω αν μας καίει ο Ταύρος ή η Παρθένος, φαντάσου ότι όλοι οι τομείς είναι στον αέρα: επαγγελματικά, οικονομικά, αλλά πάνω απ' όλα κυριαρχεί η αίσθηση ότι είσαι στην κόψη του ξυραφιού, στο μεταίχμιο πολύ σημαντικών αλλαγών που θα αλλάξουν άρδην όλο το σκηνικό της μέχρι τώρα ζωής σου και δεν ξέρεις τί σου ξημερώνει, ούτε πώς να προετοιμαστείς για να υποδεχθείς τις εξελίξεις! Αυτά ισχύουν για 'μένα ξαναλέω, αλλά όπως τα λες καταλαβαίνω ότι και ο φιλαράκος μου ο ομοζώδιος κάποια παρόμοια ζόρια τραβάει....  Λες ότι πέρα από αυτά που σου έχει πει δεν υπάρχει "καμία άλλη συναισθηματική εκδήλωση"... μα αν ο άνθρωπος σου έχει ανοίξει την ψυχή του, αυτή είναι Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ συναισθηματική εκδήλωση!!!! Έχεις υπόψιν σου πόσο δύσκολο είναι για έναν Ταύρο να εκδηλωθεί μέσα από τις λέξεις; Εσύ τί ακριβώς του έδειξες πάνω σε αυτόν τον τομέα, πώς ανταποκρίθηκες στο "άνοιγμά" του, πέραν του να κρατάς αποστάσεις (που βέβαια για καλό σκοπό το έκανες κι από διακριτικότητα, αλλά σκέψου ότι εκείνος ίσως το ερμηνεύει ως δυσαρέσκεια απέναντι στη δική του χαοτική κατάσταση-συμπεριφορά, ως ξενέρωμα δικό σου);;;; Νομίζω ότι αν πραγματικά σε ενδιαφέρει αυτός ο άνθρωπος, καλό θα ήταν να του το δείξεις, να τον διεκδικήσεις, να δείξεις ότι είσαι αποφασισμένη να σταθείς στο πλευρό του, με την αποδοχή σου παρ' όλες τις δυσκολίες του, την κατανόησή σου στα προβλήματά του και με πολλή τρυφερότητα. Δεν είναι κακό να θέλει να βρει κανείς καταφύγιο στον άνθρωπο που τον ενδιαφέρει. Αν ο Ταύρος συνδυάσει τον έρωτα με την ασφάλεια, βρίσκεται στον Παράδεισο! Μην αφήνεις το χρόνο να περνά σιωπώντας, επιδίωξε τις εξελίξεις! Καλή επιτυχία, εύχομαι όλα να πάνε κατ' ευχήν!
  • missmarion @ 17.07.2011 19:26
    Ααααχ... ταυρινα lucritia !! Σ ευχαριστω καταρχην για την απαντηση. Πιστευω κι εγω ,κρινοντας απο επιστηθια φιλη Ταυρινα, οτι ειστε βαθια συναισθηματικοι, κρυβετε πολλα στο παρασκηνιο. Πραγματικα μ'ενδιαφερει,  δν εχω κανενα προβλημα να τον διεκδικησω αλλα δν ξερω τον ενδεδειγμενο τροπο...ειμαι μακραν πιο εκδηλωτικη κ πληθωρικη στις αντιδρασεις μου απ αυτον,πραγμα που απ'ο,τι εχω καταλαβει τον ξενιζει. Κρατησα αποσταση οχι μονο για να τον αφησω να αποφασισει ελευθερα αν με θελει στη ζωη του αλλα κ γιατι καταλαβα οτι κανει ενα βημα πισω καθε που εγω κανω ,διεκδικωντας τον, ενα βημα εμπρος. Δεν ειναι καθολου στην ιδιοσυγκρασια μου η υπομονη κ η εγκρατεια αλλα μ αυτον,που ειναι εντελως μεσα στην ιδιοσυγκρασια του, ετσι φερομαι απο φοβο μην τσινισει. Τι προτεινεις?
  • missmarion @ 17.07.2011 19:34
    Και μολις κρατησα ουσιαστικη αποσταση κ σιωπη ...μπαμ! εσκασε η εξομολογηση ψυχης! Λογια που ο εγω,η κατα τα αλλα συναισθηματικη κ ευαισθητη Ιχθυς, θα τα ελεγα παρα μα παρα μα παρα πολυ δυσκολα..
  • hydrofal78 @ 17.07.2011 19:51
    για ποιό λόγο θα τα έλεγες πάρα μα πάρα πολύ δύσκολα ; 
  • missmarion @ 17.07.2011 19:59
    Δεν θα εξομολογηθω παρα σε πολυ δικο μου ανθρωπο το οτι νιωθω μοναξια ή απογοητευση κι οτι θελω να βρω τον εαυτο μου κτλ κτλ. Τα αισθηματα μου θα τα εκδηλωσω χωρις 2η σκεψη αν ειναι εντονα αλλα τις ψυχολογικες μου αδυναμιες...δυσκολα.
  • hydrofal78 @ 17.07.2011 20:05
    το πιο λογικό · κι εγώ έτσι λειτουργώ , χωρίς όμως να θεωρώ ότι πρόκειται για ψυχολογικές αδυναμίες ή κάτι παρόμοιο . 

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...