παρακαλώ περιμένετε...

STARDOMAKIAAAAA :) ......AΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ!!!!! :D

  • ETOIL @ 19.04.2011 14:01
    Θα γινω κουραστικη αλλα θα ξαναπω το ιδιο, ο καθενας μας ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ και κανενας χαρτης δεν μοιαζει με τον αλλο, ο χαρτης μας ειναι η προσωπικοτητα μας, πχ ο Πανος Μουζουρακης ειναι δυδιμος με ενα σωρο πλανητες στον ταυρο, αρα παιρνει πολλες επιρροες απο το ζωδιο του ταυρου, δες τι σημαινει η καθε θεση και εχεις το μυαλο και το χαρακτηρα του ανθρωπου που εχεις απεναντι σου
  • ΛΟΠ @ 19.04.2011 14:07
    ΑΑΑΑ.....Για αυτο τον υπεραγαπω τον Μουζουρακη...Χαχαχαχ...Πλακα κάνω...Σωστά αλλά αφου παίζει ρόλο όλος ο αστρολογικός χάρτης γιατί ρωτάμε τους άλλους τι ζώδιο είναι??Κανονικά πρεπει να τους λέμε έχεις τον αστρολογικό σου χάρτη μαζί? Αν όχι πες μου τι ώρα και ημερομηνια έχεις γεννηθει..
  • ETOIL @ 19.04.2011 14:13
    Ο ηλιος μας ειναι μια πολυ σημαντικη θεση, και ειναι ο στοχος που πρεπει να κατακτησουμε. Τρεις θεσεις δειχνουν ενα μεγαλο μερος της νοοτροπιας του καθενος μας, ο ηλιος-ο ωροσκοπος- η σεληνη μας, ειναι δομικα στοιχεια δικα μας εξισου σημαντικα ειναι η αφροδιτη και ο αρης μας και φυσικα οι εξωκρονιοι πλανητες, που δειχνουν την νοοτροπια οχι μονο την δικη μας αλλα ολοκληρης της γενιας μας. Δεν ειναι τυχαιο που για να δουμε τι στοιχεια επιθυμει η γυναικα σε ερωτικο συντροφο κοιταζουμε τον ηλιο και τον αρη και στους αντρες την σεληνη και την αφροδιτη, σεληνη για τα στοιχεια που θελει ο αντρας να εχει η συντροφος του και αφροδιτη για την ερωτικη συμπεριφορα που θελει να εχει η γυναικα
  • gemi @ 19.04.2011 14:14
    συμφωνω με ETOIL.. σιγουρα ο καθενας μας ειναι μοναδικος αλλα νομιζω οτι η ΛΟΠ  δε λεει  οτι ο καθενας μας ειναι οτι ειναι το ζωδιο του. ετσι δεν ειναι? αναφερεται σε καποια γενικα χαρακτηριστικα που οριοθετουν το καθε ζωδιο και τα εχουμε ολοι λιγο πολυ. πχ πως λεμε οτι οι υδροχοοι ειναι εντελως στην κοσμαρα τους. οι παρθενοι γκρινιαρηδες και οι λεοντες φανφαρονοι. και για να μην παρεξηγηθω να γραψω και μερικα θετικα πχ, οι υδροχοοι αλτρουιστες, οι παρθενοι εργατικοι και οι λεοντες μεγαλοψυχοι.... καπως ετσι δε το θετεις ΛΟΠ?   η δικη μου εμπειρια με τους ταυρους συνοψιζεται σε μια φραση.. αλλος για χιο τραβηξε κι αλλος για  μυτιλινη....και αυτο ασφαλως γιατι εγω το βλεπω απο την πλευρα του υδροχοου.
  • ETOIL @ 19.04.2011 14:23
    Gemi και λοπ φανταστειτε ενα ταυρο με ωροσκοπο παρθενο και σεληνη αιγοκερο και πολυ ταυρο και ενα ταυρο με ωροσκοπο δυδιμο και σεληνη υδροχοο, ή βαλτε ολα τα ζωδια με ολους με πολλους συνδιασμους, σου βγαζει διαφορετικη αισθηση καθε ανθρωπος, δεν μπορω να κρινω μονο απο τον ηλιο. Στο παραδειγμα μου πχ, το πρωτο ατομο ειναι αυστηρο και γκρινιαρικο και το δευτερο πιο φευγατο
  • ETOIL @ 19.04.2011 14:31
    Ο ταυρος σκεφτεται πριν να δρασει, και σκεφτεται παρα πολυ, δεν ειναι παρορμητικοι οι ταυροι, ξερουν τι κανουν καθε φορα και πολλες φορες πεφτουμε μεσα στην εικονα του αποτελεσματος σε μεγαλο βαθμο. Εχουμε πιασει  ενα μεγαλο μερος του αποτελεσματος της πραξης μας
  • queen of hearts @ 19.04.2011 16:12
    oi taurines einai to idio akrivws me tous taurous pou molis periegrapses.. epishs, asxoleisai me thn astrologia edw kai tessera xronia? den mou vgainoun ta mathimatika.. it's personal, aplws ki egw ws didymos exw ta themata mou.. ti na kaneis? kaneis den einai teleios.. (anatrexe se prohgoumeno post, an petaxeis erwthmatika..) filakiaaa agapimenhhhh!
  • ETOIL @ 19.04.2011 17:01
    Ηλιος Ειναι το σημαντικοτερο σωμα μεσα σε ενα αστρολογικο χαρτη,ειναι αυτος που ριχνει φως σε ολο το ωροσκοπιο για τις πτυχες του Εγω μας και της συνειδητης προσωπικοτητας μας, ειναι δεικτης υγειας, αντιπροσωπευει την αρσενικη πλευρα του εαυτου μας(ανιμους) και τα ατομα εξουσιας ενω σε γυναικειο ωροσκοπιο δειχνει τον πατερα, τον συζυγο τον εργοδοτη και μαζι με την Σεληνη ειναι τα δυο φωτα του ωροσκοπιου μας.Ειναι κυβερνητης του Λεοντα με αδυναμια στον Υδροχοο, εξαρση στον Κριο και πτωση στον Ζυγο ενω ανατομικα κυβερνα το πιο ζωτικο μας οργανο, την καρδια.
     
    ΣεληνηΜαζι με τον Ηλιο ολοκληρωνει την προσωπικοτητα μας, ειναι η η θυληκη μας πλευρα (ανιμα) και δειχνει τον ψυχισμο μας, την μητρικη και ευαισθητη πλευρα του εαυτου μας, ενω ειναι ο πλανητης που αντιπροσωπευει την μητερα και την σχεση μας μαζι της, σε αντρικο ωροσκοπιο θα μας δειξει στοιχεια για την συζυγο την οποια θελει να εχει στο πλευρο του.Στην Σεληνη αποδιδεται οτιδηποτε εχει σχεση με τις ριζες μας, την πατριδα, το παρελθον γενικοτερα και την σχεση και επαφη μας με τις μαζες, και το κοινο. Καθοριζει την εμμηνο ρυση στις γυναικες και την μητροτητα.Εχει κυριαρχια στον Καρκινο, αδυναμια στον Αιγοκερω,εξαρση στο ζωδιο του Ταυρου και πτωση στον Σκορπιο. Ελεγχει το στηθος, το στομαχι, την μητρα και τα υγρα του σωματος μας.
     
    ΕρμηςΟ Ερμης ειναι ο πλανητης με την διπλη φυση και λεγεται ερμαφροδυτος, ηταν ο αγγελιοφορος των Θεων της Μυθολογιας και ηταν αυτος που μετεφερε τις ψυχες των ανθρωπων κατα την μεταβαση τους στον κατω κοσμο γι αυτο λεγεται και ψυχοπομπος. Μεσα σε ενα ωροσκοπιο δειχνει τον τροπο κατα τον οποιο σκεφτομαστε, εκφραζομαστε, το πως κινουμαστε μεσα στο περιβαλλον, τα πρωτα χρονια στο σχολειο και τα εφηβικα μας χρονια. Εχει αμεση σχεση με τις δοσοληψιες μας, το εμποριο,τα μεσα μαζικης ενημερωσης και μετακινησεις και ειναι εκεινος που θα δωσει πληροφοριες για τα αδερφια μας , τους κοντινους συγγενεις, την γειτονια και ειναι σε κυριαρχια στον Διδυμο με αδυναμια στο ζωδιο του Τοξοτη, εξαρση στην Παρθενο και πτωση στον Ιχθυ ενω ειναι αυτος που ελεγχει το νευρικο συστημα, τους ωμους και τα χερια.
     
    ΑφροδιτηΕνας απο τους πιο αγαπημενους πλανητης ειναι η Αφροδιτη και αυτο γιατι, αυτο που την χαρακτηριζει ειναι η αγαπη και η αρμονια μεσα απο τις επαφες με τους αλλους.Δειχνει τον τροπο με τον οποιο αγαπαμε,τι ειναι αυτο που μας ελκυει και το ποσο ειμαστε σε θεση να συνεργαστουμε με τον συντροφο και τους υπολοιπους ανθρωπους, ειναι εκεινη η οποια θα δειξει την κοινωνικοτητα μας,την διπλωματια μας, τα γουστα, τις προτιμησεις και την ταση μας ως προς την τεχνη. Μεσα απο την Αφροδιτη στο ωροσκοπιο μας θα δουμε τις πηγες, απο τις οποιες θα εχουμε οικονομικη ανεση η οχι και ειναι ο κυβερνητης του Ταυρου και του Ζυγου με αδυναμια στον Σκορπιο και τον Κριο, με εξαρση στον Ιχθυ και πτωση στην Παρθενο. Ελεγχει τον λαιμο, τα νεφρα,το ουροποιητικο συστημα,το σακχαρο και τις ωοθηκες.
     
    ΑρηςΟ Πλανητης που ευνοει καθε ειδους ξεκινηματα και εναρξεις. Καθόλου τυχαιο το γεγονος πως ειναι ο πρωτος πλανητης του οποιου πατησε ο ανθρωπος το εδαφος του. Ειναι εκεινος ο οποιος θα δειξει την δραση μας και μας χαριζει τολμη, θαρρος, μαχητικοτητα για ολα οσα θελουμε στην ζωη. Αγαπη για τα αιχμηρα αντικειμενα και τα οπλα γενικα και ειναι κατα κυριο λογο ο δεικτης της σεξουαλικοτητας μας αφου απ αυτον φαινεται το ποσο φλογερο ειναι το ταμπεραμεντο μας η οχι. Ειναι ο κυβερνητης του Κριου και του Σκορπιου με αδυναμη θεση αυτην του ζυγου και του Ταυρου, η εξαρση και πτωση του ειναι στον Αιγοκερω και καρκινο αντιστοιχα. Ελεχγει το κεφαλι,το σπερμα,το αιμα και σ αυτον οφειλεται η ελλειψη η μη,του σιδηρου απ τον οργανισμο μας.
     
     
    ΔιαςΟ μεγαλυτερος πλανητης του ηλιακου μας συστηματος και κατα την μυθολογια ο βασιλιας των Θεων και των ανθρωπων. Θεωρειται ευεργετικη η επιρροη του μεσα σε ενα ωροσκοπιο και σ αυτον αποδιδεται η οποια τυχη και ευνοια υπαρξει στην ζωη μας αφου απλοχερα μοιραζει τα παντα σε αφθονια λογω της υπερβολης που τον χαρακτηριζει. Δειχνει την οποια επεκτατικη δραση μας,την ανωτερη μορφωση και οτι σχετιζεται με το εξωτερικο καθως και την φιλοσοφια μας, την πιστη μας,την διανοητικοτητα,και την σοφια που μας δινεται μεσα απ την γνωση.Ειναι κυβερνητης του Τοξοτη με αδυναμια στον Διδυμο, εξαρση στον Καρκινο κ πτωση στον Αιγοκερω ενω παραδοσιακα κυβερνα τον Ιχθυ και βρισκεται σε αδυναμια οταν καταλαμβανει το ζωδιο της Παρθενου.ΚρονοςΟ Μεγαλος δασκαλος του ζωδιακου,ετσι τον αποκαλουν και οχι αδικα αφου η παρουσια σε εναν χαρτη θα δειξει το που θα δοκιμαστουμε.θεωρειται κακεργετης διοτι ειναι αυστηρος, ακαμπτος και δογματικος ενω δειχνει σε ποιους τομεις μπορουμε και πρεπει να δειξουμε υπομονη και αντοχη μεσα στον χρονο της πορειας της ζωη μας. Συμβολιζει την αξιοπιστια μας, το συντηρητισμο μας, την εργατικοτητα μας και την επιτευξη τον στοχων μεσα απο σκληρη δουλεια κατακτωντας την ανοδο μεσα απ την ιεραρχια σε αρκετα προχωρημενη ηλικια ενω σε γυναικειο ωροσκοπιο θα δωσει στοιχεια για τον πατερα και τον συζυγο. Κυβερνα το ζωδιο του Αιγοκερω, αδυναμία στον Καρκινο, εξαρση στο απροσωπο ζωδιο του Ζυγου και πτωση στον Κριο. Παραδοσιακα ειναι ο κυβερνητης του Υδροχοου με αδυναμια στον Λεοντα.
     
     
    ΟυρανοςΟ Ουρανος ανακαλυφθηκε τυχαια το 1781 απ τον Χερσελ και χρειαζεται 84 χρονια για να συμπλρωσει μια πληρη περιστροφη γυρω απ τον Ηλιο μενοντας ετσι για εφτα περιπου χρονια σε καθε ζωδιο. Ειναι ο πλανητης που δειχνει να αντιτιθεται σε οτιδηποτε συμβατικο και συντηρητικο και δινει πρωτοπορια και ριζοσπαστικες αλλαγες σε ολα τα επιπεδα, οποιαδηποτε επαναστατικη διαθεση και ανατροπη ερχεται λογω του Ουρανου μεσα απο ξαφνικα και απροσδοκητα γεγονοτα. Συμβολιζει οτιδηποτε σχετιζεται,με φιλιες, με συλλογικους χωρους,σωματεια κτλ. με οραματα, στοχους,με προηγμενη τεχνολογια (εξωσωματικη κτλ) και θεωρειται το ζωδιο της παγκοσμιοτητας,ενω η λεξη κλειδι γι αυτον ειναι η ανεξαρτησια, κυβερνα τον εκκεντρικο Υδροχοο, με αδυναμια στον Λεοντα και εχει την εξαρση του στον Σκορπιο και την αδυναμια του στον Ταυρο ενω ελεχγει το κυκλοφορικο συστημα και τους αστραγαλους.
     
    ΠοσειδωναςΠηρε το ονομα του υστερα απο συσταση του διασημου Γερμανου αστρονομου Γιοχαν Ελερ Μποντε, απ τον Θεο του Ολυμπου τον Ποσειδωνα και ανκαλυφθηκε το 1846 απ τους Ανταμ και Λαβεριε και απ το 1971 μεχρι και το 1999 ηταν ο πιο απομακρυσμενος πλανητης λογω της εκκεντρης τροχιας του Πλουτωνα η οποια κατα διαστηματα ετεμνε αυτη του Ποσειδωνα.Ο Ποσειδωνας σχετιζεται με την μεταφυσικη με ολα τα αποκρυφα και οτιδηποτε μπερδεμενο και ουτοπικο. Δειχνει τις τασεις φυγης απ την πραγματικοτητα, μια ιδιαιτερη ευαισθησια και διαισθηση, τον ρομαντισμο και τις καλλιτεχνικες τασεις που ενδεχομενως εχουμε και ειναι ο κατεξοχην πλανητης που σχετιζεται με το θρησκευτικο αισθημα, την πιστη και την αγαπη και την παραδοση ανευ ορων. Κυβερνα το χωδιο των Ιχθυων με αδυναμια στο Ζωδιο της Παρθενου, εξαρση στον Λεοντα και πτωση στον Υδροχοο. Ελεγχει τα φαρμακα, τα υγρα, γενικοτερα το υγρο στοιχειο (θαλασσα) τα δηλητηρια, το κατω μερος του ποδιου,το υποσυνειδητο και το σωμα μας κατα το τελος της ζωης που βρισκεται μεταξυ φθορας και αφθαρσιας.
    ΠλουτωναςΗ υπαρξη του μικρου και απομακρυσμενου αυτου πλανητη, προβλεφθηκε απ τον Περσιβαλ Λοουελ το 1905 και η ανακαλυψη του εγινε το 1930 απ τον Κλαιντ Τομπαουχ ενω προσφατα ανακηρυχθηκε πλανητης νανος μαζι με την Δημητρα και την Ερις. Το ονομα του το πηρε απ τον Θεο του κατω κοσμου αλλα και απο τα αρχικα του ονοματος του Λοουελ Περσελ που δεν εζησε τοσο οσο ώστε να μαθει την ανακαλυψη του Πλανητη. Ο Πλουτωνας συνδεεται με την ζωη τον θανατο και την αναγγενηση που επερχεται υστερα απο εναν θανατο κυριολεκτικο η μεταφορικο, με το κυτταρο, DNA,με τις καλα κρυμμενες μας δυναμεις, τον βαθυτερο ψυχισμο, την καθε ειδους ερευνα σε βαθος και την σεξουαλικοτητα μας. Ειναι κυβερνητης του Σκορπιου μαζι με τον Αρη, εχει αδυναμια στον Ταυρο και η εξαρση του ειναι ενα θεμα που διχαζει τους αστρολογους αφου καποιοι υποστηριζουν αυτην του Υδροχοου ενω καποιοι αλλοι αυτην του Αιγοκερω.
  • ETOIL @ 19.04.2011 17:02

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...