παρακαλώ περιμένετε...

Ταύρος άνδρας, έχετε γνωρίσεi; τι έχετε να πείτε;

  • πολινα @ 04.04.2011 00:04
    τα χειροτερα!!!!!!!!!!μακρυα!!!!!!!
  • vicky87 @ 04.04.2011 02:22
    koita an 8es th gnwmh mou...einai tromeroi erastes alla.................nw8roi kai kthtikoi an8rwpoi kai duskola einai pistoi.....ektos pia kai an se erwteutoun trela!!!eimai taurina kai den me sumferei alla sou milaw apo proswpikh peira me 3 kiolas taurous!twra e3artatai kai pou exei th selhnh kai thn afrodith tou...
  • AriesLeo @ 04.04.2011 02:54
    den exw polla paradeigmata alla apo ta liga pou kserw, gia sxesi de m'aresoun. den mporw na staurwsw kouventa k einai ligo paradosiakoi k katapiestikoi gia ta epanastatimena gynaikeia muala . alla esy eisai tauros me tauro opote... isws na ti vreis. hehe
  • foxybitch @ 08.04.2011 22:55
    eksairetikoi erastes tha se peripoihthoun me to parapanw!!alla kata vash ktitikoi,klapsiarides an tous afiseis,paizei to mataki tous enw den tous fainetai k ligo varetoi kapoies fores!omws mhn ton afiseis xwris na sou dwsei ena deigma tou aisthisiasmou pou sigoura katexei san tauros;P
  • sgouromallousa @ 08.04.2011 23:12
    Xalia maura einai oi tauroi!
    Oso gia to aisthisiakoi den tha to elega kai toso!
    Tora gousta einai auta!
  • MichalisVafeias @ 08.04.2011 23:35
    Συμφωνώ και επιπροσθέτως προτείνω τα αρσενικά παιδιά που βγαίνουν Ταύροι να τα πετάμε στον καιάδα, να τα υποβάλουμε σε λοβοτομή  ή να τα ευνουχίζουμε από μικρά. Επίσης μπορούμε να εξετάσουμε την προοπτική το ζώδιο του Ταύρου να αποπεμφθεί από το ζωδιακό και να αντικατασταθεί από τον Οφιούχο. Και φυσικά αν έχετε ένα ξάδερφο, φίλο, αδερφό, πατέρα ή και ένα γιο Ταύρο μελλοντικά, παρακαλώ μην ντραπείτε να του πείτε ευθέως την εκ των προτέρων άποψη σας για το άτομο του και προειδοποιήστε τον πως δεν έχει νόημα να επιχειρήσει να αποδείξει πως δεν είναι ελέφαντας - είναι καταδικασμένος ο καημένος από γεννησιμιού του.
     
    Και για να μην με πείτε και εμπαθή, μπορείτε να θεωρήσετε από τώρα δεδομένο πως τα ίδια ακριβώς θα προτείνω όταν γίνει η ίδια ακριβώς ερώτηση σε μια άλλη φυλή, με ένα άλλο ζώδιο στη θέση του Ταύρου σε περίπου 48 ώρες από τώρα (γιατί αυτή είναι περίπου η συχνότητα αυτού του είδους της ερώτησης).
     
    Goodnight and Good Luck...
  • mattafix @ 08.04.2011 23:42
    "MichalisVafeias @ 08.04.2011 23:35Συμφωνώ και επιπροσθέτως προτείνω τα αρσενικά παιδιά που βγαίνουν Ταύροι να τα πετάμε στον καιάδα, να τα υποβάλουμε σε λοβοτομή ή να τα ευνουχίζουμε από μικρά. Επίσης μπορούμε να εξετάσουμε την προοπτική το ζώδιο του Ταύρου να αποπεμφθεί από το ζωδιακό και να αντικατασταθεί από τον Οφιούχο. Και φυσικά αν έχετε ένα ξάδερφο, φίλο, αδερφό, πατέρα ή και ένα γιο Ταύρο μελλοντικά, παρακαλώ μην ντραπείτε να του πείτε ευθέως την εκ των προτέρων άποψη σας για το άτομο του και προειδοποιήστε τον πως δεν έχει νόημα να επιχειρήσει να αποδείξει πως δεν είναι ελέφαντας - είναι καταδικασμένος ο καημένος από γεννησιμιού του.Και για να μην με πείτε και εμπαθή, μπορείτε να θεωρήσετε από τώρα δεδομένο πως τα ίδια ακριβώς θα προτείνω όταν γίνει η ίδια ακριβώς ερώτηση σε μια άλλη φυλή, με ένα άλλο ζώδιο στη θέση του Ταύρου σε περίπου 48 ώρες από τώρα (γιατί αυτή είναι περίπου η συχνότητα αυτού του είδους της ερώτησης)."
     
     
    Respect
     
    xoxo Matta girl
  • evelyna @ 08.04.2011 23:58
    ωραια!ολοι οι ταυροι απο εδω και περα θα κυκλοφορουν με τα παντελονια κατεβασμενα,πιωμενοι,και με κολλητικη ταινια στο στομα.προσωπικα δεν εχει τυχει να γνωρισω κανεναν ταυρο...ειναι απο τις κατηγοριες που δεν με εξιταρουν.αντιθετα ταυρινες γνωρισα,ησυχα παιδια,δυνατα.
  • Tsvete @ 09.04.2011 14:22
    Κύριε Βαφειά πολύ ωραίο το σχόλιο σας, να μας συγχωρείτε που τέτοιου είδους ερωτήσεις στίς φυλές δεν είναι ακαδημαΪκού επιπέδου και θίγουν το επάγγελμα σας. Θα εκτιμούσα πάντως απλώς να είχατε αφιερώσει τον ίδιο χρόνο αντίστοιχα, στο να γράψετε σε γενικές γραμμές τα χαρακτηριστικά ενός άνδρα Ταύρου., ένα ζώδιο που  μας είναι γνωρίμο και στους δύο. 
  • astropeleki @ 09.04.2011 14:36
    Βαφεία εισαι προκατειλημμενος και γραφεις παντα τα καλυτερα για τους ταυρους και τα χειροτερα για τους υπολοιπους...ντροπη και αισχος!
  • sgouromallousa @ 09.04.2011 14:42
    Συγνωμη κ.Βαφεία, εγω την αποψή μου εξεθεσα .Δεν γενικευω.Αλλωστε το ποστ αναφερεται σε προσωπικες αποψεις του καθενος που το διαβαζει!
    Ειλικρινα δεν ειχα σκοπο να θίξω καποιο συγκεκριμενο ζωδιο.
    Καποιοι απο εμας ταιριαζουνε με ζωδια καλυτερα απο αλλα!
    Ε , εγω δεν ταιριαξα με αντρα Ταυρο μεχρι στιγμης!
    Μπορει στο μελλον να γνωρισω την εξαιρεση ....αποκλειεται?
    Ευχαριστω!
     
  • astropeleki @ 09.04.2011 14:50
    και εννοειται πως σαν τα λιονταρια δεν ειναι κανενας...
  • Tsvete @ 09.04.2011 16:08
    Σε πιάνει η έρευνα,παρακαλώ προχωρείστε....
  • MichalisVafeias @ 10.04.2011 13:30
    sgouromallousa, δεν είχα σκοπό να στοχοποιήσω κανενός/καμίας την άποψη και πραγματικά σου ζητώ συγνώμη αν αυτό έβγαζε το κείμενο μου.
    Θεώρησα αυτό το ποστ σαν μια καλή αφορμή να βάλω τα πράγματα σε μια σωστή προοπτική γιατί αυτού του είδους η χρήση της αστρολογίας μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνη. Ποιος μας εγγυάται πως αύριο ο/η Χ που έχει αυτή την άποψη δεν θα απορρίψει έναν αξιόλογο άνθρωπο γιατί ανήκει στο τάδε ζώδιο; Ακόμη χειρότερα, αν στο συγκεκριμένο ζώδιο ανήκει το παιδί του/της, ποιος μας εγγυάται ότι δεν θα αρχίσει να το καταπιέζει ή να το περιορίζει τιμωρώντας το για τον πόνο ή τα νεύρα ή την οργή που στοχεύουν σε κάποιον πρώην σύντροφο ή φίλο;
    Κατά την προσωπική μου άποψη (κι εδώ απαντώ και στην tsvete), οι χαρακτηρισμοί "άντρας Ταύρος/Σκορπιός/whatever" ή αντίστοιχα η γυναίκα "Καρκίνος/Υδροχόος/whatever" είναι χρήσιμοι ορισμοί για κάποιον που μαθαίνει αστρολογία στα πρώτα βήματα του. Όμως οι ορισμοί αυτοί δεν ανταποκρίνονται απόλυτα στην πραγματικότητα της ανθρώπινης φύσης. Ο άνθρωπος είναι σύνθετος, δηλαδή σύνθεση στοιχείων και δυναμικών, και το ίδιο είναι και ο χάρτης μας. Συνεπώς αντί να προσπαθούμε a priori να φορέσουμε ένα υποθετικό χαρακτήρα στον άνθρωπο που έχουμε απέναντι μας είναι καλύτερο να συνομιλήσουμε μαζί του, να προσπαθήσουμε να τον γνωρίσουμε και να τον βοηθήσουμε να μας γνωρίσει κι αυτός.
    Την αστρολογία δεν γίνεται να την χρησιμοποιούμε σαν δικαιολογία ("Ξέρεις δεν μπορούμε να είμαστε μαζί γιατί δεν ταιριάζω με Ταύρους/Σκορπιούς/whatever") ούτε όμως και σαν το μόνο μέτρο πρόσληψης αποφάσεων (ή με απλά λόγια, αν φας το κοκομπλόκο και γουστάρεις με τα χίλια, who gives a shit τι ζώδιο είναι ο άλλος/η άλλη???)

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...