παρακαλώ περιμένετε...

αφροδίτη σύνοδος με χείρωνα..

  • astropet @ 17.06.2010 19:48
    Θα μπορούσε να πει κανείς για τη σύνοδο Αφροδίτης-Χείρωνα ότι δημιουργεί μια πεποίθηση πως η αγάπη πληγώνει. Το άτομο με την όψη αυτή (ιδιαίτερα αν είναι ακριβείας και συμβαίνει σε γωνιακούς οίκους) πολλές φορές αισθάνεται περιθωριακό στα θέματα του έρωτα. Πράγματα δηλαδή που για τους άλλους ανθρώπους φαίνονται εύκολα και απλά, για το άτομο αυτό δεν είναι. Συνήθως υπάρχει κάποιο ψυχολογικό ή σωματικό ζήτημα που εμποδίζει αυτό το άτομο να αισθανθεί "νορμάλ". Θεραπεία σε αυτό δεν υπάρχει. Το πρόβλημα του Χείρωνα δεν εξαφανίζεται με τη δύναμη της θέλησής μας. Αυτό που μπορεί να κάνει το άτομο είναι να αποδεχτεί ότι δεν είναι "φυσιολογικό" στο θέμα αυτό και να χρησιμοποιήσει τη γνώση που αποκτά από το συγκεκριμένο "τραύμα", ώστε είτε να διοχετεύσει αυτή τη γνώση σε άλλους τομείς και να διαπρέψει είτε να βοηθήσει τους άλλους με παρόμοια προβλήματα, καθώς είναι το μόνο ικανό άτομο να καταλάβει τι ΑΚΡΙΒΩΣ περνάει ο άλλος.
  • earth29 @ 17.06.2010 20:12
    Ευχαριστώ pet!!Σε γωνιακό οίκο δεν είναι και η απόστασή τους είναι 7 μοίρες.. πράγμα που την κάνει λίγο πιό ήπια να υποθέσω...? :O
  • astropet @ 17.06.2010 20:24
    Θα έλεγα πως ναι. Κι αν η Αφροδίτη σου είναι στον Ταύρο, είναι δυνατή από μόνη της. Εσύ βέβαια είσαι η πλέον αρμόδια να μας πεις αν σου έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα αυτή η όψη ή όχι.
  • earth29 @ 17.06.2010 21:23
    Ναι, πιστεύω πως η αγάπη πληγώνει και γι'αυτό μου είναι πολύ δύσκολο να αφεθώ γιατί αν αφεθώ πάει το'χασα το παιχνίδι και μετά θα κάνω χρόνια πάλι για να συνέλθω... δεν ξέρω αν ευθύνεται η όψη για αυτήν την κατάσταση..Ξέρω όμως ότι θα ήθελα πολύ να μην ήταν έτσι τα πράγματα..
     
  • Journey @ 17.06.2010 22:06
    Μόνο που αν και η Άφρο μου κάνει εξάγωνα και κάτι ψιλές αντιθέσεις [ με ωροσκόπο και εστία] δεν τα σπάω στην καλοπέραση :s
  • earth29 @ 18.06.2010 02:16
    tessy άφρο στους ιχθείς είναι καλοοό!! Η σύνοδος είναι ήπια αφού ειναι 8 μοιρών επίσης ο εκτος δεν ειναι ωχ αμάν  οίκος... τώρα άφρο σε αντίθεση με πλούτω...... το μεγάλο μπαμ...? αλλά κ συ ρε παιδί μου στην παρθένο? χάθηκε ένας σκορπιός??? για να'χει και νόημα το μπαμ!!!!
     
    journey μετά από πολλά χρόνια δουλειάς...καταλήγω στο.... μήπως τελικά η καλοπέραση είναι στο χέρι μας..? (δεδομένου ότι γνωρίζουμε καλά καθε γωνία του χεριού μας...) ε κριάρι???
  • vAIRsiFIRE @ 18.06.2010 22:04
    Τες συμφωνω και επαυξανω..
    Αστροπετ μια ερωτηση, η συνοδος αφρο χειρωνα σε συναστρια λειτουργει καπως ετσι? Δηλαδη, αισθανεται αυτος που εχει τον χειρωνα οτι η αφροδιτη του αλλου τον πληγωνει?
    Η μηπως ο χειρωνας του αλλου θεραπευει κατα καποιο τροπο την αφροδιτη??

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...