παρακαλώ περιμένετε...

Θα σου πω μια ιστορία

  • Pyrodohos @ 31.05.2010 21:52
  • ETOIL @ 01.06.2010 13:24
    Μπραβο στον ανρθωπο που αντεχει ακομα, που εχει καλα στοιχεια στο χαρακτηρα του και φερεται δικαια στους αλλους και ανεχεται και οσους τον καταστρεφουν. Και που δεν θυμαται τιποτα μεχρι τα 5 δεν  πειραζει, θυμαται πολλα και εχει ζησει πολλα, ουτε γω θυμαμαι κατι πριν απο τα 5, λιγο μετα τα 5 με πηρε και με σηκωσε με πολλα προβληματα μεχρι τα 24 μου. Εχω χορτασει δυσκολα, πραγματικα δυσκολα, και τον νιωθω.Οσοι δεν ειχαν ευκολη ζωη εχουν μαθει να αντεχουν, να ανεχονται και να δεχονται, μπραβο του!!!
  • konstans @ 03.06.2010 17:37
    Γίνεται μέσα από διαφορετικές καταστάσεις να νιώθεις ακριβώς το ίδιο. Γίνεται το κέιμενο σου να με κάνει να δακρύζω γιατί ακριβώς έτσι νιώθω τώρα???
    Γίνεται..
    Λοιπόν αγαπητέ Χ επειδή έχεις το δικαίωμα να φτάνεις στα όρια σου όλοι οι άνθρωποι το έχουν και έχεις και το δικαίωμα να ξεσπάς (ενδεχομένως δυστυχώς  να πληγωθούν και κάποιοι, συμβαίνει) ξέσπασε γιατί έτσι μόνο θα ήρεμήσεις  και γιατί ετσι θα προκαλέσεις το λιγότερο κακό.
    Δεν είσαι υποχρεωμενός να το βουλώνεις μια ζωή ούτε χρωστάς να είσαι αυτός που θέλουν οι άλλοι να είσαι. Ούτε πρέπει να είσαι "κάπως", καθωσπρέπει σωστός ή οτιδήποτε.Να είσαι σωστός απέναντι στον ευατό σου και στις δικές σου ανάγκες και μετά θα είσαι σωστός και απέναντι στους άλλους.
    Ξέσπασε αλλά μην πληγώνεις τον εαυτό σου (πρόταση δική μου ξέσπασε φωνάζοντας, τρέχοντας, με γυμναστική, βόλτα στην φύση που πάντα λειτουργεί καλά στους Ταύρους, ξέσπασε με διαλογισμό με απομόνωση, ξέσπασε με ότι σε κάνει να νιώθεις δημιουργικός, κλείσε τα αυτιά σου στις απόψεις και ανάγκες των άλλων και άκου εσένα.....) όλοι έχουμε την ανάγκη να ξεσπάσουμε αλλά να ξέρεις είναι μια στιγμή (μια άσχημη στιγμή) και θα περάσει.
     
    Όταν οι καταστάσεις σε οδηγούν σε αυτά που θεωρείς εσύ δικά σου όρια και αντοχές δική μου άποψη είναι ότι συμβαίνει για να τα γκρεμίσεις και να δεις ευρύτερους ορίζοντες που κρύβονται από πίσω.....
    Λοιπόν προσπαθώντας να επιπλεύσω σε τέτοιους ορίζοντες τώρα σου λέω δεν πειράζει και go for it.....

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...