παρακαλώ περιμένετε...

τι γινεται?

  • PennyL @ 22.02.2010 01:42
    akrivws etsi niwthw k egw!!!akrivws!kai egw me wroskopo tauro.thelw me to paramikro na skotwsw olo ton kosmo...elpizw na allaxei otan fugei o aris apo ton leonta..ekei to apodidw!
  • thumhsh @ 22.02.2010 08:58
    το θεμα ειναι μεχρι να φυγει τι γινεται....εμενα δεν με βλεπω να την βγαζω καθαρη...μαλλον τους γυρω μου δεν βλεπω να την βγαζουν καθαρη γιατι αρχισα πλεον να μιλαω...και απο την μια να σου πω ειναι και καλυτερα γιατι τοσα χρονια σιωπης δεν μου βγηκαν σε καλο!!!
  • slowfeet @ 22.02.2010 11:01
    παιδια υπομονή, γιατι όλοι μας αγαπάνε ακριβώς για αυτή την υπομονή μας!!! Μπορούν να μας συγχωρήσουν αρκετές "παρασπονδίες" αρκεί να μην παρεκτραπούμε τελείως...Μην χάσουμε και τον εαυτό μας τελείως πια...
  • fikiou @ 22.02.2010 17:52
    ki egw sta idia eimai...afou apo tin katathlipsi me pianoun ta klamata akomi k sto dromo...sto spiti einai toso xalia pou periplaniemai apo edw k apo ekei wste na epistrefw mono gia upno...k poios kanei k alli upomoni...ti sixathika den borw k den thelw na anexomai oli auti tin adikia!
  • irenes @ 22.02.2010 21:17
    pote feugei o arhs apo to leonta????????mipws doume aspri mera....giati alliws oi pio polloi "fonoi"apo taurous tha ginoun
  • fikiou @ 23.02.2010 22:19
    ton martio ginetai orthodromos...ton iounio feugei kai na min ksanagurisei poteeee...exoume dromo akomaaaa....
  • Stardome* @ 05.03.2010 17:42
    thumhsh, αυτό που βιώνεται είναι μια Πλουτώνια εμπειρία... εξηγούμαι: Πρώτον ο διελαύνων Πλούτωνας πηγαινοέρχεται εδώ και ένα χρόνο πάνω από την ακμή του 9ου οίκου σας. Πολύ θεωρούν τον 9ο οίκο σχεδόν ανάξιο λόγου και τον περιορίζουν σε τσιτάτα του στυλ "μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, πίστη"... Ο 9ος οίκος είναι το πεδίο που οριοθετούμε οριστικά και αμετάκλητα για ποια πράγματα θα πολεμήσουμε σε αυτή τη ζωή, ποιοι είναι οι στόχοι μας, τι μας κάνει να νιώθουμε πως αυτή την ζωή αξίζει να την ζούμε.
    Επομένως δεν είναι παράξενη η αντίδραση σας γιατί ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης των ταμπού και των καταπιεσμένων πόθων μας και όταν ενεργοποιεί τον 9ο οίκο όλα όσα πάντα θέλατε αλλά καταπιέζατε, όλες οι απόψεις και οι ενστάσεις που καταπίνατε αμάσητες για να μην προσβληθούν οι γύρω σας τώρα εκρήγνυνται σαν την Αίτνα σε περίοδο έξαρσης. Σε αυτή τη διαδικασία βοηθάει και το τρίγωνο του Προοδευμένου Ήλιου σας με τον Πλούτωνα που μόλις φέτος τέθηκε σε ισχύ και θα σας μεταμορφώσει πλήρως μέσα στην επόμενη τριετία. Δείτε αυτή την τριετία σαν την περίοδο που ο αληθινό σας εαυτό σας ανθίσει σαν δέντρο που δεν αντέχει άλλο να στριμώχνεται ανάμεσα σε άλλα δέντρα. Έχετε δικαίωμα σε ένα δικός σας κομμάτι Ήλιου και καθαρού ουρανού και τώρα θα το πάρετε ο κόσμος να χαλάσει.
    Καλή δύναμη και καλές μάχες σας εύχομαι. Για οποιαδήποτε απορία επανέρχεστε με ποστ... Καλό απόγευμα και καλό ΣΚ!
  • tauros75 @ 07.03.2010 15:35
    ακριβως έτσι νοιώθω και εγώ που ο ωροσκόπος μου είναι αιγόκερως...απιστευτα νευρα ψυχολογικες μεταπτωσεις και αλλαγη χαρακτήρος ...απιστευτο!!!
    tauros75

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...