παρακαλώ περιμένετε...

Με τέσσερις πλανήτες στον 12ο....

  • konstans @ 16.11.2009 11:25
    Koudra πότε έχεις γενεθλια????
    Ρωτάω γιατί και έγω Ταύρος με ωροσκόπο δίδυμο και έχω ακριβώς τους ίδιους πλανήτες στον δωδέκατο με τον ερμή ανάδρομο!!!!!
    Σπάνιο????
    Γενικά πάντως και εμένα με ιντριγκάρει ο 12ος αν και δεν τον βλέπω αρνητικά. Νομίζω ότι μας χαρακτηρίζουν σαν ποσειδώνιους τύπους με δίαισθηση και έχεις απλά θέματα για ανασκόπηση και ανάλυση ρίξε και μια ματια στα αστρο μαθήματα λέει για τη θέση του ήλιου στον 12 και κάτω είναι μια ανάλυση από άλλο site πάλι για τον 12. Θεώρώ πάντως τον 12 σαν τον πιο ενδιαφέρον οίκο αν και χωράει πολύ συζήτηση. Πάντως προσωπικά η υπάρξη ήλιου εκεί εμένα με έχει δυσκολέψει όντως δεν έχω πολύ καλά καθορισμένα τα όρια μου και θέλει δουλειά και ξεκαθαρισμα. Γενικά ο 12ος είναι ή διάλυση των ορίων και του εγώ και όλοι οι πλανήτες που βρίσκονται εκέι λειτουργούν μου φάινεται κάπως έτσι αποδυναμωμένοι.

    Επειδή είχα κάνει και παλιότερα αυτό το ερώτημα ( ο 12ος σου είναι στον Ταύρο?) και μου είχαν απαντήσει θα σου στείλω την απάντηση σε αλλο σχόλιο. Αυτά και ελπίζω να σε βοηθάνε. Για εμένα δεν έιναι όμως αρνητικά αλλά όχι πολύ ξεκάθαρά.

    Όπως είπαμε και παραπάνω κάθε οίκος έχει το δικό του σκοπό και λειτουργία ο 12ος έχει σαν σκοπό το να μπορέσουμε να εξελιχθούμε και να μεταμορφωθούμε μέσα από δικές μας κινήσεις του παρελθόντος και εξωτερικές επιρροές που θα μας διαμορφώσουν.
    Με αυτό τον τρόπο σε ένα σύνθετο χάρτη της πυρηνικής για παράδειγμα οικογένειας ο 12ος δείχνει το κοινό της παρελθόν τη θέση της στο κόσμο και πως ο κόσμος την επηρέασε και πως την οδήγησε σε αυτό που είναι τώρα. Όλα τα σπουδαία πρόσωπα που έπαιξαν κάποιον ρόλο στην κοινωνία μέσα από το οικογενειακό παρελθόν φαίνονται. Επίσης στον 12ο οίκο θα φανούν τα δάνεια και οι πληγές του παρελθόντος
  • konstans @ 16.11.2009 11:35
    Και αυτό είναι ένα απόσπασμα από σχόλιο που είχαν κανει σε δική μου καταχώρηση για τον 12ο. Δεν ξέρω αν σε καλύπτει αλλά για εμένα είναι ακριβής μετάφραση της στάσης μου στη ζωή. Ο χείρωνας εκεί (στον 12) δέιχνει πάντως τραύματα κρυφά που μπορεί να φέρεις από το παρελθόν. Γενικά αυτά είναι μόνο η αρχή. Εγώ ακόμα το ψάχνω και νομίζω έχει πολυ ψωμί το θέμα ακόμα. Ελπίζω να δε βοήθησα καθόλου και ψάξτο και παράπανω. Αν έχουμε παρόμοιους χάρτες και καταλήξεις κάπου πάντως ενημέρωσε.


    "Αστρολογικά τώρα, εφόσον δεχτούμε τη μετενσάρκωση, τότε όλοι έχουμε καρμικά κατάλοιπα κι όχι μόνο αυτοί που έχουν γεμάτο 12ο οίκο. Πράγματι όμως, ο 12ος στη σύγχρονη αστρολογία έχει να κάνει και με αυτό που λέμε κυτταρική μνήμη. Η ενέργεια του ζωδίου και των πλανητών που βρίσκονται εκεί μεταφέρεται από γενιά σε γενιά. Το άτομο που έχει αυτή την ενέργεια στον 12ο καλείται να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα και να απεγκλωβιστεί από την παραπάνω ενέργεια ή να την βελτιώσει, να την προχωρήσει παρακάτω ή και να την αναδείξει σε όλο της το μεγαλείο. Εσύ που έχεις Ταύρο στον 12ο, μπορεί π.χ. να προέρχεσαι από προγόνους που είχαν μια πολύ υλιστική αντίληψη της ζωής κι ότι το μόνο που χρειάζεται ένας άνθρωπος είναι μια στέγη πάνω από το κεφάλι του και καταθέσεις στην Τράπεζα. Με ωροσκόπο Δίδυμο αισθάνεσαι ότι αυτό που σου μετέδωσαν δεν σου αρκεί και ότι υπάρχουν πολλά πράγματα εκεί έξω για τα οποία οι πρόγονοί σου δεν ενδιαφέρθηκαν ποτέ, αλλά εσύ θέλεις πάση θυσία να μάθεις."
  • betsi @ 21.11.2009 15:27
    εγώ πάλι στον 12ο έχω ερμή ήλιο αφροδίτη και κρόνο!!! και ωροσκόπο δίδυμο!! ...όσο για ανάδρομους πλανήτες...δεν ξέρω να τους βρίσκω... αλλά πιστεύω θέλει ψάξιμο όχι όμως τόσο όσο να προσδιορίσει το μέλλον ...ούτε φυσικά και να σε μελαγχολήσει κάτι. Ψάχνουμε ..αν δεν το βρούμε ..δεν πειράζει, αστο να βγει μόνο του!!

έχουν γενέθλια 233 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πανάρετος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...