παρακαλώ περιμένετε...

S.O.S!!

  • donna @ 16.11.2006 14:49
    Τα ταυράκια είστε καλοί άνθρωποι.... Σε καταλαβαίνω πως αισθάνεσαι διότι μου έχει συμβεί να διανύσω μία περίοδο στη ζωή μου όπου παντού επικρατούσε το σκοτάδι.
    Μήπως θα πρέπει να σκεφτείς ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που έγιναν όλα αυτά; Μήπως βιώνεις μία κατάσταση από την οποία θα βγεις περισσότερο δυνατή, περισσότερο σοφή και θα συνειδητοποιήσεις τα πραγματικά σου θέλω; Οσον αφορά τον κύριο που σε ταλαιπωρεί πιστεύω ότι μέσα σου γνωρίζεις αν πραγματικά πρέπει να συνεχίσεις μαζί του ή όχι. Ολα θα ξεκαθαρίσουν γύρω σου όταν αρχίζεις εσύ να τα ξεκαθαρίζεις μέσα σου... Επαγγελματικά μην το βάζεις κάτω, όποια πόρτα δεν άνοιξε μάλλον ήταν για καλό σου... το καλύτερο σε περιμένει... νά έχεις μία όμορφη μέρα και να χαμογελάς πάντα ακόμα και στα δύσκολα...
  • stoa @ 17.11.2006 11:11
    Συμφωνώ απόλυτα με τη donna!!!
    Βέβαια είναι πολύ σπαστικό σε τέτοιες περιόδους να σου λένε. ΔΙΔΑΞΟΥ. !!!
    Κι΄όμως, θα το δείς, όλα έχουν ένα νόημα που συμβαίνουν. Κάνε την υπέρβαση μέσα σου. Φιλοσόφησέ το...
    Μήπως ότι χάθηκε καλώς χάθηκε ???? για να αντικατασταθεί με κάτι νέο που είναι πιό συμβατό στο σήμερά σου ? Κάτι καλύτερο ?
    Ναι είσαι κουρασμένος/η αλλά το κοινώς λεγόμενο είναι ότι όποιος πιάσει πάτο έ... δεν έχει να πάει παρακάτω. Προς τα πάνω θα πάει.
    Ξέρεις ... μερικές φορές η ζωή μας στερεί από πράγματα που πρέπει να στερηθούμε. ΜΑΘΕ
    Χαμογέλα, και μη τα παρατάς. Οι ταύροι είναι πολύ δυνατοί άνθρωποι.
    Τη δύναμη της ευχής την ξέρεις ?
    Και εγώ μαζί σου έυχομαι να σου πάνε όλα θετικά από εδώ και πέρα...
  • Taurus @ 17.11.2006 11:39
    Το να σου ανοίγουν οι πόρτες δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι πάντα για καλό, μπορεί στην αρχή να είναι σούπερ, συνήθως «προχωρώντας» όλο και κάπου θα συναντήσεις την κα Δοκιμασία πάλι πρώτη μούρη μπροστά σου… Το θέμα είναι πως τα βλέπεις εσύ όλα αυτά που συμβαίνουν. Η θετική σκέψη, η πίστη στον εαυτό σου και στις δυνατότητες σου βοηθάνε πολύ. Σε κάτι τέτοιες φάσεις «εμπλοκών» καλό είναι επίσης να μένουμε για λίγο μόνοι και να ασχοληθούμε πολύ με εμάς! Χρειάζεται ένα καλό «ξεκαθάρισμα» στο τι θέλεις και τι δεν σου κάνει. Αποστασιοποιήσου από ότι σου σφίγγει και σου ανακατεύει το στομάχι (μονίμως) και κάνε ένα καλό focus στο πως θα πετύχεις αυτό που πραγματικά θες. Ως Ταυράκι έχεις πάρα πολλά καλά εφόδια... Δύναμη, χιούμορ, πείσμα, αποτελεσματικότητα... (κάλα, μπορώ να γράφω ώρες για τα χαρίσματά μας... αξιοποίησέ τα! Άλλωστε μετά από μια καταιγίδα πάντα ακολουθεί και μια όμορφη ηλιόλουστη μέρα!

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...