παρακαλώ περιμένετε...

ΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

  • MichalisVafeias @ 13.10.2009 12:17
    katerina423, θα σας βοηθήσω να τα ξεμπλέξετε λίγο. Όλα τα ζώδια καταλαμβάνουν στον χάρτη 30 μοίρες όπως θα έχετε παρατηρήσει. Συνεπώς όταν λέμε για παράδειγμα πως έχετε ωροσκόπο Ζυγό, εννοούμε πως έχετε ωροσκόπο σε μια συγκεκριμένη μοίρα του ζωδίου. Έτσι ο ωροσκόπος ή πρώτος οίκος ξεκινά από εκείνη την μοίρα και μπροστά και όλοι οι πλανήτες που βρίσκονται από εκείνη την μοίρα και έπειτα ανήκουν στον 1ο οίκο σας. Συνεπάγεται δε πως όλοι οι πλανήτες που βρίσκονται από εκείνη την μοίρα και πίσω είναι στον 12ο οίκο σας, όπως πχ ο Πλούτωνας.
    Με την ίδια λογική κινούμαστε και για τους υπόλοιπους οίκους. Έτσι πχ αν ο 4ος οίκος σας ξεκινά από την 16η μοίρα του Αιγόκερω, τότε ένας πλανήτης ένας πλανήτης στην 22η του Αιγόκερω ανήκει στον 4ο οίκο σας, αλλά ένας άλλος που είναι στην 11η μοίρα ανήκει ακόμη στον 3ο οίκο. Επομένως μπορείτε να πάρετε μια βαθιά ανάσα. Δεν είστε λάθος της φύσης!
    Επίσης μην ερμηνεύεται την Αφροδίτη ως "αγάπες, λουλούδια, πεταλούδες, παραμύθια και καραμέλες"... Δεν είναι μόνο αυτό προς θεού. Πρώτα από όλα η Αφροδίτη δίνει μεγάλη έμφαση στην ανάγκη σας για διαπροσωπικές σχέσεις. Είναι μια Αφροδίτη στον Ταύρο, άρα έχει ανάγκη από εμπιστοσύνη, ασφάλεια και απλότητα στις σχέσεις. Όχι από σοκολατάκια και λουλούδια. Από την άλλη έχετε πολύ έντονη την ανάγκη για ελευθερία (Ουρανός στον ωροσκόπο) και όλες αυτές οι συναισθηματικές εξάρσεις μάλλον σας φοβίζουν και σας εγκλωβίζουν παρά σας ευχαριστούν. Θα έλεγα πως μάλλον έχετε ανάγκη από άνευ όρων ειλικρίνεια (Ουρανός) στις διαπροσωπικές σχέσεις (Ζυγός).
    Τέλος η Αφροδίτη στον 7ο οίκο σημαίνει πως συχνά επιλέγεται να προβάλετε την Αφροδίτη (οικειότητα, ζεστασιά, ομορφιά) πάνω στον σύντροφο και εσείς προτιμάτε να είστε το αντίβαρο της σοβαρότητας και της ασφάλειας στις σχέσεις (η Σελήνη στον Αιγόκερω μάλλον έχει πολλά να πει πάνω σε αυτό)....
    Ελπίζω να σας έλυσα κάποιες απορίες.
  • katerina423 @ 14.10.2009 16:34
    Κύριε Μιχάλη, πολλά ευχαριστώ!πραγματικά τα ξεμπέρδεψα

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...