παρακαλώ περιμένετε...

Χωρισμος και αναδρομη αφροδιτη

  • dafnie @ 03.04.2009 18:56
    Καμια ιδεα?Καποιος?
  • gb488 @ 03.04.2009 19:32
    μια ιδέα δική μου κι αν είμαι λάθος να μου το πείτε παρακαλώ...
    κοίταξε δάφνη μου το χάρτη σου να δεις τί γινότανε κοντά στο χωρισμό και να βρείς ποιές πλανητικές επιρροές μπορεί να τον έφεραν..
    γιατί ίσως (το τονίζω) κάποια από αυτές να μπορεί να δώσει κάποια απάντηση στο ερώτημα σου...
    δηλαδή έχω δει εδώ στο σάιτ να λέγεται ότι αν χωρίσεις λόγω Κρόνου τότε μάλλον η απόφαση είναι οριστική...
    λέω τώρα, αυτό μπορεί να είναι ένα μόνο ενδεχόμενο...
    θα μου πεις τί να δεις και πως κτλ..
    άρχισε να ψαχουλεύεις και ξαναέλα με ερωτήσεις...
  • dafnie @ 03.04.2009 21:55
    Ευχαριστω για τις απαντησεις σας!Εψαξα τις οψεις των πλανητικων διελευσεων στο χαρτη μου τη μερα του χωρισμου και σημαντικοτερες ηταν ερμης αντιθεση διας και ερμης αντιθεση κρονος.Στο χαρτη του φιλου μου ερμης τετραγωνο ερμης,ερμης τετραγωνο αφροδιτη,ερμης αντιθεση κρονος,διας τριγωνο ηλιος και ερμης εξαγωνο αρης.Θεωρειται χωρισμος λογω κρονου?Για καθε οψη βρηκα ερμηνια,δεν ξερω ομως τι να κοιταξω για να καταλαβω αν ειναι πιθανη επανασυνδεση.Συγγνωμη αν σας κουρασα!
  • gb488 @ 03.04.2009 22:30
    λοιπόν, να αρχίσουμε σιγά σιγά από ζώδια και ωροσκόπους και να προχωράμε;
  • dafnie @ 03.04.2009 22:39
    Ειμαι ταυρινα με ωροσκοπο λεων, σεληνη στο σκορπιο και ο φιλος μου διδυμος με ωροσκοπο καρκινο,σεληνη παρθενο...Ξερω δυσκολος συνδυασμος!Δεν ξερω αν με αυτα μονο τα στοιχεια μπορει να βγαλει καποιος συμπερασμα,το θεμα της συναστριας ειναι αρκετα πολυπλοκο!Μιας και δεν ειμαι πολυ εμπειρη οποιαδηποτε βοηθεια για το τι αλλο πρεπει να συνυπολογισω θα ηταν πολυ χρησιμη!
  • gb488 @ 03.04.2009 22:50
    θεωρητικά για να μιλήσεις για ταιριάζω - δεν ταιριάζω πρέπει να βάλεις κάτω τους δύο χάρτες. Αν θέλεις να το κάνεις ξεκίνα την προσπάθεια. Απλά δεν ξέρω σε αυτή τη φάση τι νόημα έχει με την έννοια ότι ήσαστε μαζί κάποιο καιρό οπότε είχες δει μέσα από αυτό σε ποια σημεία ταιριάζετε και που είχατε αδυναμίες...
  • dafnie @ 03.04.2009 23:11
    Ευχαριστω για το ενδιαφερον!Ξεφυγε λιγο το θεμα απο την αρχικη ερωτηση,δεν περιμενω εκτιμηση απο κανεναν για το αν θα υπαρξει επανασυνδεση η οχι,απλα κατευ8υνσεις για το ποιες παραμετρους θα πρεπει να ψαξω για να βγαλω καποιο συμπερασμα.Υπαρχουν καποιες οψεις που να δειχνουν τασεις επανασυνδεσης?

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...