παρακαλώ περιμένετε...

Καλησπέρα !!!

  • ETOIL @ 21.03.2009 00:29
    Γεια σου Αντριαννα, διαβασε αυτο:
    Με τον ωροσκόπο στον Κριό συνήθως αντιμετωπίζετε τη ζωή με το κεφάλι ψηλά και αναζητάτε καινούργιες εμπειρίες με ζήλο και ενθουσιασμό. Είστε άμεση, ειλικρινής, θετική και συχνά τελείως ξεκάθαρη στις επαφές σας και στον τρόπο που επικοινωνείτε. Αμερόληπτη και ανίκανη για δόλο ή εξαπάτηση, παρουσιάζετε ένα αξιόπιστο και υπερήφανο πολλές φορές πρόσωπο στους άλλους.
    Συχνά ίσως σας λείπει το τακτ και η ευαισθησία και μπορεί να ξεχνάτε τελείως τις ανάγκες των άλλων ή να είστε κάπως εγωίστρια άθελά σας. Έχετε αυτοπεποίθηση και δεν υπολογίζετε την κοινωνική επιδοκιμασία και έγκριση, τόσο όσο οι άλλοι. Σας αρέσει να είστε πρωτότυπη και δεν σας πειράζει να προχωρείτε μόνη. Ίσως νιώθετε ότι δεν ταιριάζετε με τις διάφορες ομάδες κι ότι δεν μπορείτε να συνεργαστείτε με τους άλλους εύκολα. Έτσι, θα επιλέξετε είτε μια μοναχική πορεία, είτε την πορεία της οδηγού για τους άλλους.

    Σας αρέσει η ελευθερία, η αλλαγή και η δράση. Σκέπτεστε με ξεκάθαρους, σαφείς όρους και τείνετε να απλουστεύετε τα πράγματα, κάτι που σας επιτρέπει να ενεργείτε με τρόπο αποφασιστικό και σίγουρο. Όταν εμπνέεστε από μία ιδέα, αισθάνεστε μία τέτοια παρόρμηση και διέγερση που συχνά ρίχνεστε μπροστά και προσπαθείτε να την εκπληρώσετε μ' έναν μάλλον τολμηρό αλλά ακατέργαστο και συχνά πρόχειρα σχεδιασμένο τρόπο.

    Η υπομονή και η προσοχή στις λεπτομέρειες δεν είναι σίγουρα το δυνατό σας σημείο. Ωστόσο ποτέ δεν δέχεστε την ήττα και θα έχετε λαμπρές και πρωτοφανείς επιτυχίες, αλλά και οδυνηρές αποτυχίες. Για σας είναι πολύ καλύτερο το να κάνετε λάθη από το να μένετε στη σιγουριά και να μην προσπαθείτε.

    Περιφρονείτε τα σημεία αδυναμίας και παθητικότητας στους άλλους, καθώς και την ανθρώπινη τάση μίμησης και αντιγραφής. Δεν ανήκετε σ' αυτές που ακολουθούν. Οι άλλοι σας βλέπουν σαν ένα ισχυρό άτομο, με έντονη προσωπικότητα κι αυτό σας κάνει συχνά ηγέτες. Επιδεικνύετε μια δυναμική όψη στους άλλους και γενικά δεν σας αρέσει να τους αφήνετε να βλέπουν την τρωτή πλευρά σας.
    καλο σαββατοκυριακο, καλως ηρθες στη σελιδα.

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...