παρακαλώ περιμένετε...

ΛΕΩΝ ΜΕ ΤΑΥΡΟ. ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ

  • gb488 @ 30.01.2009 11:14
    εμένα καλό μου φαίνεται...δεν είχα ποτέ ερωτική σχέση με Ταύρο, αλλά έχω γενικά πολύ καλές σχέσεις με αυτούς...και η καλύτερη μου φίλη είναι Ταύρος...ίσως βέβαια έχει να κάνει και με τον ωροσκόπο μου που είναι Ζυγός γιατί λένε (μου φαίνεται) πως Ταύροι και Ζυγοί μοιράζονται την ίδια αισθητική (που ισχύει στη δική μας περίπτωση)...
    Πάντως έχει και Τοξότη ωροσκόπο που ταιριάζεις...δλδ σταθερό με σταθερό και φωτιά με φωτιά, μοιάζει οκ, αν και δεν ξέρω και πάρα πολλά...
    Βασικά εγώ έχω πολύ καλές σχέσεις με όλους τους σταθερούς (εντάξει, Σκορπιούς δεν ξέρω πάρα πολλούς, αλλά και μ'αυτούς οκ είμαστε), αλλά δεν ξέρω αν τα σταθερά μεταξύ τους έχουν καλές σχέσεις...Βασικά, σε πρώτο επίπεδο πάντα, κάποιος θα έλεγε ότι ταιριάζουμε, σα Λέοντες, με τους Υδροχόους αλλά όχι με Ταύρους και Σκορπιούς γιατί γη και νερό είναι δυσαρμονικά προς εμάς...
    Τί ωροσκόπο έχεις;
  • fldown @ 30.01.2009 11:17
    Ο λόγος που δεν πήρες απάντηση είναι γιατί δυστυχώς δεν μπορεί κάποιος να κρίνει αν δύο άνθρωποι ταιριάζουν μόνο από τον Ήλιο τους(το ζώδιο δηλαδή). Θα μπορούσαν εδώ να σου απαντήσουν διάφοροι ανάλογα με την εμπειρία τους. Θα βρεις ίσως πέντε Ταύρους να σου πουν "Τέλεια, φανταστικά, είμαστε μαζί μια ζωή, δεν ζω χωρίς εκείνον/εκείνη" και άλλους επτά να σου λένε "Χάλια, οι Λέοντες είναι ψώνια, όλο θέλουν την προσοχή σου, όλα νιαουρίζουν και από πράξεις μηδέν"....
    Αυτό που θέλω τελικά να πω είναι ότι δεν υπάρχουν συνταγολόγια επιτυχίας. Με κάποιον άνθρωπο (ότι ζώδιο και αν είναι) θα μπορείς να συμφωνήσεις σε κάποια πράγματα και σε κάποια άλλα θα διαφωνείς. Το θέμα για εμένα είναι απλό. Νιώθεις έλξη για αυτόν τον άνθρωπο; Τον θέλεις; Σου ανάβει καίει τα λαμπάκια και σε κάνει παρανάλωμα σαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Κακλαμάνη; Δοκίμασε τότε. Αλλά αν την ψάχνεις να βρεις τον συμπαντικό σου μοναδικό σύντροφο είτε για να προστατευτείς εκ των προτέρων από το να πληγωθείς, είτε για να προσχεδιάσεις και να προδιαγράψεις ένα μέλλον, μην δοκιμάσεις για καλό δικό του κυρίως....
  • ssdd32 @ 30.01.2009 11:22
    dear fldown,ουτε το ενα ουτε τοαλλο ακομα.... γιατι κατι πηγε να παιχτει και μου το παιξε τρελος. Ποιος εγω? ποτε το ειπα αυτο. και τετοια.
    αλλα και γω πιστευω οτι μια σχεση καθοριζεται απο τα ζωδια. σιγουρα αλλα πραγματα παιζουν ρολο. μια γενικη εικον αθα ηθελα να ξερω. αυτο τιποτα περισσοτεροα και τιποτα λιγοτερο.
    Ο ωροσκοπος μου ειναι ιχθυσ. that bad ha?
  • tessorodoro @ 30.01.2009 11:39
    Και πες οτι ζωδιακα δεν ταιριαζεται αλλά εινια φοβερος τυπος και στην κυριολεξια θεωρεις οτι μετα απο αυτον το χαοσ....δεν θα δοκιμασεις αμα τυχει και δεν ταιριαζουν οι αστρολογικοι σας χαρτες?!
    Το θεμα ειναι αν θελεις να το δοκιμασεις (οσα κουλα και αν σου εχει πει ή θα σου πει στην συνεχεια)....αμα μαγειρευεις πως θα ξερεις αμα θελει το φαγητο αλλατι αμα δεν δοκιμασεις?! Και αμα ειναι λιγα..πετα το και μαγειρεψε κατι αλλο (ή βαλε μια πατατουλα για να τραβηξει το αλατι!)
  • fldown @ 30.01.2009 11:40
    Για να μην παρερμηνευθούν αυτά που λέω να κάνω μια δύο επισημάνσεις:
    1. Όταν λέω δεν μπορούμε να κρίνουμε από το ζώδιο τους μόνο, εννοώ πως απαιτούνται και οι δύο χάρτες των προσώπων. Προφανώς, αν έχεις και τους δύο χάρτες, και κάποιον με εμπειρία να τους ερμηνεύσει, μπορείς να βρεις τα κυριότερα επίπεδα που ταιριάζουν και εκείνα που θα έρχονται σε σύγκρουση.
    2. Ο λόγος που σου απάντησα είναι απλός. Αν με κάποιον έχεις φάει κοκομπλόκο και τον θες εδώ και τώρα, δεν πρέπει να σε νοιάζει τι ζώδιο είναι. Όταν τον προσεγγίζεις και τον γνωρίζεις δεν τον ρωτάς τον Άρη και την Αφροδίτη του. Σωστά; Όταν το αγγίζεις ή τον κοιτάς δεν σκέφτεσαι "Ά ρε Ποσειδώνα τι όμορφα ψάρια φτιάχνεις...". Εγώ είμαι υπέρ του να τολμάς σε κάθε περίπτωση. Και αν ταιριάζεις ή δεν ταιριάζεις θα το καταλάβεις πριν σου το πει ο χάρτης αν έχεις ανοιχτές τις κεραίες σου...
  • penthesilia @ 30.01.2009 11:43
    γεια σας και στις δύο. λοιπόν ο Ταύρος είναι μια χαρά αρκεί να είανι μακριά από εμας. κάνουν ωραίο σεξ και .....αυτά μέχρι εκεί. γιατί αν δεν έχεις γήινους πλανήτες αβέρτα να καταλάβεις γιατί θέλουν σώνει ντε και καλά να σε ελέγχουν τόσο πολύ, θα νοιώθεις ένα κάπως σαν σκότισμα βρε παιδί μου. έχουν όμως γούστο στο φαγητό, αρκεί να μην απιτούν να τους μαγειρεύεις. έχω μπλέξει με 3 τααύρους στο παρελθόν ένεκα ωροσκόπου αιγόκερου και όπου φύγει φύγει. το σίγουρο είναι ότι δεν θα πληγωθείς ιδιαίτερα, γιατί δεν εμβαθύνουν και τόσο πολύ στο να βρουν το αδύναμο σημείο σου. είναι λίγο....εαυτούληδες και καλοπερασάκηδες. εσύ πάντως αν κρατήσεις χαρακτήρα θα τους μείνεις αξέχαστη....μέχρι την επόμενη.
  • fldown @ 30.01.2009 11:50
    penthesilia, νομίζω ότι όλοι οι Ταύροι σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Μέσα σε μια παράγραφο μας είπες ρηχούς συναισθημάτων, εγωιστές, ότι αδιαφορούμε για τους άλλους, ότι το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι το φαγητό και το σεξ και ότι είμαστε χειριστικοί και καταπιεστικοί... Στο παρελθόν θα έμπαινα στη διαδικασία να σου γράψω ένα κατεβατό περί γενικεύσεων και κατηγοριοποιήσης των ανθρώπων, ψυχολογικής προβολής, ότι σε μια σχέση παίζουν δύο μπάλα και όχι μόνο ο ένας αλλά δεν θα το κάνω.
    Ας είσαι καλά λοιπόν και νομίζω πως κάθε Ταύρος θα μπορούσε να ζήσει αν δεν είχε εσένα στο target group του, όπως και εσύ έχεις διαγράψει τους Ταύρους από τα είδος των ανθρώπων που ίσως να έχουν συναισθήματα, ίσως να είναι κάτι παραπάνω από γευσιγνώστες και φιλήδονοι.
  • penthesilia @ 30.01.2009 11:53
    gb τι κάνεις; τα σταθερά έχουν μια ασυννενοησία μεταξύ τους εκτός ίσως από τον υδροχόο που ανέφερες. με τον Ταύρο ταιριάζουμε καλύτερα πάντως από ότι με τον Σκορπιό. αυτοί είναι ανεκδιήγητοι για σχέση με λιοντάρια, γιατί ότι πλησιάζουν θέλουν πρώτα να το πνίξουν για να το κάνουν δικό τους. πάντως πολλά πολλά στοιχεία πέρα από το ζώδιο παίζουν ρόλο. που έχεις τον Αρη; πέρα από την πλάκα έχω ένα ζευγάρι φίλων που είναι μαζί και ευτυχισμένοι εδώ και 16 χρόνια από όταν ήταν 17 και οι δύο!!!τα σταθερά αν δέσουν δεν κουνιόνται με τίποτα. δεν τους αρέσουν οι αλλαγές.
  • penthesilia @ 30.01.2009 11:58
    fldown μην το παίρνεις προσωπικά. μου αρέσει να τρομοκρατώ τους ανθρώπους τελευταία, πριν τους πω τα ωραία, ο πλούτωνας μπήκε στον ωροσκόπο μου. κάνουμε και την πλάκα μας που και που. υπάρχουν πέρα από τα ζώδια και μια ξεχωριστή κατηγορία που λέγεται άντρες και πρέπει να τους εξετάζουμε ως ξξεχωριστή περίπτωση. οι Ταύροι πάντως σίγουρα ξέρουν να κάνουν μια γυναίκα να νοιώθει ξεχωριστή, γιατί είναι μπον-βιβέρ και παιδιά της Αφροδίτης. είναι όμως και λίγο καταπιεστικοί, να μην το πούμε; εγώ πάντως τον τοξότη ωροσκόπο θα εξέταζα περισσότερο, δε μου γεμίζει και τόσο το μάτι....
  • gb488 @ 30.01.2009 12:00
    κι εμένα μ'αρέσει πολύ το φαγητό κι ας μην είμαι Ταύρος, κι ας μην έχω τίποτα στον Ταύρο
    Είμαι μιά χαρά penthesilia, πάει καλύτερα η δουλειά, κι αυτό όπως φαίνεται είναι απαραίτητη προϋπόθεση για μένα για να μπορώ να λειτουργώ και στους υπόλοιπους τομείς....
    Σχέση με σταθερό πέρα από φιλική δεν είχα ποτέ...
    βασικά οι τέσσερεις (και μόνον) μεγάλοι μου έρωτες ήταν (με χρονολογική σειρά):
    ιχθύς, λέων, λέων, κριός
    με τον τελευταίο μόνο έκανα χωριό (και τον παντρεύτηκα κιόλας, να δούμε τί θα βγεί)...
    οι τρεις πρώτοι είχαν όλοι Άρη στο Ζυγό. Ο τελευταίος Άρη στον Καρκίνο όπως κι εγώ...
    Κάποιος που κατέχει μου είχε πει κάποτε ότι έχουμε καρμική σχέση...αλλά δεν είχα δώσει πολλή βάση...
  • penthesilia @ 30.01.2009 12:04
    συνήθως πάντως αν ρωτάμε για το άν ταιριάζουμε με κάποιον και δεν είανι η σχέση αρχή- αρχή υπάρχει πρόβλημα. εγώ είμαι λιοντάρι και παντρεύομαι υδροχόο το καλοκαίρι, γιατί δεν θα μπορούσα να καταπιέζομαι, και είναι οτέλειος άντρας για μένα, τον λατρεύω και δεν με ενδιαφέρει ποσώς που ο ωροσκόπος του είναι σκορπιός και τετραγωνίζει με τον ήλιο μου. ταιριάζουμε από την αρχή, βρήκε ο Φίλιππος τον Ναθαναήλ και τίτλοι τέλους!
  • gb488 @ 30.01.2009 12:05
    περί αλλαγών να πώ, ότι τις τρέμω όσο τίποτα άλλο...όταν όμως γίνονται προσαρμόζομαι πολύ εύκολα παραδόξως....
  • penthesilia @ 30.01.2009 12:13
    επιτέλους-επιτέλους!gb μην ανησυχείς τόσο για την ενεργοποίηση των τετραγώνων αφροδίτης-πλούτωνα αν θυμάμαι, γιατί διακρίνω μιαν ανησυχία. μπορεί να είναι και θετικό πολύ αυτό, γιατί ο πλούτωνας βγάζει στον αιγόκερο ή σεσυναισθηματικό πλανήτη που είναι στον αιγόκερο μια κάποια έτσι διάθεση να κάνει περισσότερα, τα ανομολόγητα, να τολμήσει ό,τι δεν έχει τολμήσει μέχρι τώρα...λάθος τα λέω gb ή καλά θυμάμαι;οπότε φρόντισε από μεριά σου να είσαι ανοικτόμυαλη και να τον προκαλείς να εκφράζεται σε σένα, να νοιώθει άνετα. γίνε εσύ πρώτη τολμηρή.
  • penthesilia @ 30.01.2009 12:19
    πάντως fldown εσύ πρέπει να είσαι ένα πολύ ιδιαίτερο ταυράκι με ωροσκόπο καρκίνο και πολύ ευαίσθητο όπως βλέπω. Μην παίρνεις τον καυγά επάνω σου γιατί το χιούμορ είναι πιο διασκεδαστικό. μην το χάνουμε. respect πάντως. ρε συ gb το ίδιο θέμα έχω με τα επαγγελματικά. πεθαίνω αν κάτι δεν πάει καλά. στα συναισθηματικά δεν καταλαβαίνω τίποτα που λέει ο λόγος. τα επαγγελματικά όμως είναι και μένα το ευαίσθητο σημείο μου. παθαίνω κατάθλιψη που λέει ο λόγος. πάντως τα ψυχοσωματικά μου μου βγαίνουν με τη δουλειά και μόνο.
  • ssdd32 @ 30.01.2009 12:46
    THANKS vre paidia. kai o kairos tha dixi giati opos ipa kati pige na gini kai epesa apo ta sinefa me tin antidrasi tou; alla den tha po perissotera gia na min pite oti pefto paaaaanta stis pio "extreme" katastasis..
    ooooxi den einai pantremenos ( thank God) alla doulevi exo (Lux) gia tin akrivia. kai i apostasi ta exi afta. profanos den epiane o doriforos...
  • ETOIL @ 30.01.2009 15:22
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΧΑΡΓΗ,ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙΣ Η ΟΧΙ.ΑΝ ΣΟΥ ΠΩ ΜΕ ΤΙ ΜΠΛΕΚΩ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΓΕΝΙΚΑ,ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΗΛΙΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ.ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ,ΟΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΖΩΔΙΑ,ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ Η ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ.

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...