παρακαλώ περιμένετε...

ΔΩΡΟ????

  • pastra @ 31.12.2008 00:30
    ενα βιβλιο ειναι μια πολυ καλη προταση! προσωπικα τα λετρευω σαν δωρο! οι ιχθεις ειναι και ανθρωποι του πνευματος, οποτε...εφοσον βεβαια διαβαζει ο ανθρωπος!
    αν καπνιζει,παρτου μια ταμπακιερα,εναν αναπτηρα...
    πολλα μπορεις να του αγορασεις! να τον χαιρεσαι!!
  • flamescreen73 @ 31.12.2008 01:08
    Χρονια πολλα στον Βασιλακη λοιπον.
    Δεν υπαρχει δεδομενο δωρο. αναλογα με οτι καταπιανεται πιο πολυ υποθετω.
    Τα δωρα ειναι μια χειρονομια παντως. Δε θα με πειραζε να ηταν κατι που θα επελεγες εσυ για τον ευατο σου(εννοειται οχι φορεμα η κατι για γυναικες φυσικα), αρκει να φαινοταν οτι επενδυσες χρονο για αυτο.

    Θα μπορουσε να ηταν και ενα διακοσμητικο που να εχει σχεση με την ιστορια στη δικη μου περιπτωση. Ηθελα να γινω αρχαιολογος καποτε και μου εχει μεινει μια τρελα με την ιστορια και ειδικα τον πολιτισμο της Αιγυπτου.
  • flamescreen73 @ 31.12.2008 01:10
    Και το βιβλιο ειναι καλη λυση. Δεν ξερω Ιχθυ που να μην διαβαζει.
  • SILVERSURFER @ 31.12.2008 01:55
    ea boukali vodka h whisky
  • magia54 @ 31.12.2008 02:05
    Ευχαριστώ όλους όσοι μου πρότειναν λύση στο πρόβλημά μου!Μάλλον θα κοιτάξω κάτι σε βιβλίο!Να είστε καλά,καλή χρονιά!!!
  • magia54 @ 31.12.2008 02:26
    geminiofdagon ήταν μέσα στις σκέψεις μου μια Ρουμάνα απλά νομίζω ότι τη συγκεκριμένη μέρα θα είναι όλες κλεισμένες οπότε................
  • zenobia @ 31.12.2008 04:33
    flamescreen, στα δικα σου γενεθλια, θα σου κανω δωρο μια γατα αιγυπτιακη... οχι ζωντανη βεβαιως, βιβλιοστατη, σκαλισμενη σε μπορντω πετρα... οπως ισως καταλαβες, την εχω σπιτι, σιγα μη σου αγοραζα

    πατερας, ιχθυς και καταληξαμε σε βιβλιο; Η ποιηματα η με εικονες
  • flamescreen73 @ 31.12.2008 15:17
    Μιας και το ανεφερες zenobia, η αγαπημενη μου Βιβλος ειναι μια με εικονες παλια. Το εχω αναφερει σε συζητηση και μου ειπαν "παιδι εισαι?".
    Ακομη αναρωτιεμαι γιατι. Δεν ειναι ωραιο να εχεις visual aid για να σε βαλει στο κλιμα μιας καταστασης?

    Παω στοιχημα οτι αυτος που το ειπε χρησιμοποιουσε ανδρικα περιοδικα με πολλες εικονες. Αλλα τελος παντων, το ξεπερνω αυτο και την επιθυμια του καθενος οι αλλοι να κανουν αυτο που θα εκανε και ο ιδιος σε καθε δεδομενη στιγμη.

    Ρουμανα στριπτηζεζ μεσα σε τουρτα, αν ηταν ωραια η Ρουμανα και δεν ηταν μπροστα η συζυγος για να φαει α συζυγος την τουρτα στο κεφαλι δεν ηταν κακο δωρο. Δεν προσεξε ο GeminiofDagon οτι ζητησε οικονομικο δωρο. Και μονο τα μεταφορικα να πληρωσει το κανουν ασυμφορο.

    Εγω στον Αιγοκερω πατερα μου παιρνω πρακτικα δωρα, εργαλειοθηκες, εργαλεια που δεν εχει και τετοια, αλλα ξερω οτι καταπιανεται με δουλειες του σπιτιου και αυτο ουσιαστικα εκτιμαει, τα περισσοτερα πραγματα τα θεωρει "αχρηστα" αν δεν εχουν πρακτικη εφαρμογη.

    Και βιβλια που παινευουν τη "φυλη" του(απο ελλειψη καλυτερου ορου).

    Ως Ιχθυς. Για μενα δεν ξερω τι θα εκανα για να πω την αληθεια, οτι δωρο και να μου κανεις η σκεψη μετραει και το επιβεβαιωσα με αλλη ιχθυ. Εγω τροπο να το χρησιμοποιησω θα βρω.
  • flamescreen73 @ 31.12.2008 15:20
    Το δωρο σου εκπληκτικο σε συλληψη παντως, Zenobia.
    Ταιριαζει και με την καστανι μου βιβλιοθηκη, εχω και μια προτιμηση στη Bast(et) μαζι με τον Ανουβη, απο τις αρχαιες θεοτητες.

    Θα με βαλεις στο τριπακι να σκεφτω και εγω για δωρο οταν ερθει ο καιρος.

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...