παρακαλώ περιμένετε...

Apistia

  • fotoula @ 17.12.2008 13:11
    enas skorpios...den einai ki oti pio pisto mporeis na breis s auti ti zwi...
  • flamescreen73 @ 17.12.2008 13:36
    Εξ ορισμου αυτο πολυ σπανια θα γινει νομιζω, παροτι οι αντρες σκορπιοι που γνωριζω κοιτανε και αλλου. Πρεπει να ειναι η πολυ ειδικη περιπτωση η να χανει λαδια ο τυπος. Απο εδω η γυναικα μου και απο εκει το αισθημα μου στυλ?

    Μονον αν θεωρει οτι ειναι μεταξυ σχεσεων. Αλλιως τη μια τη θελει για το συναισθημα και την αλλη για το σεξαισθημα φανταζομαι.

    Εσυ εισαι Ιχθυς κοπελα μου. Αν ειναι και ο Ιχθυς απιστος τοσο ευκολα, εχει χαλασει ο κοσμος.

    (Νομιζω ομως οτι Ιχθυς μπορει να αγαπαει δυο γυναικες ταυτοχρονα η να εχει πεισει τον ευατο του για αυτο. Σχεδον μου εχει συμβει. Και παλι ντομπρος δεν ειναι ομως.)

    Αν γινεται, ριξε του Χ. Αν δεν γινεται, βαλε εμπρος και μη φοβασαι να γνωρισεις αλλους που θα τον σβησουν - και μεχρι τωρα κρατουσες πισω για χαρη του.
  • sophiachi @ 17.12.2008 14:28
    Δε νομίζω ότι ένας Σκορπιός θα διχαζόταν τόσο εύκολα. Είναι απόλυτοι στα συναισθήματα τους. Και ειδικά χωρίς λόγο δύσκολα θα έψαχναν για κάτι άλλο. Είναι απίστευτα συναισθηματικοί τύποι αλλά θέλουν το χρόνο τους για να το βγάλουν στη φόρα. Αποφέυγουν να φέρονται με επιπολαιότητα από φόβο μήπως φάνε τα μούτρα τους. Και προτιμούν να πεθάνουν παρά να επιτρέψουν κάτι τέτοιο στον εαυτό τους.

    ΥΓ Πάντως οι Σκορπιοί σε γενικές γραμμές είναι χίλιες φορές πιο ντόμπροι από τους Ιχθύς. Και κατά τη γνώμη μου, χίλιες φορές πιο πιστοί. Απλώς ίσως στο θέμα της απιστίας οι Σκορπιοί είναι πιο συνειδητοποιημένοι. Μπορεί να κάτσουν να σχεδιάσουν με λεπτομέρια μια απιστία, ενώ σε έναν Ιχθύ απλώς θα του τύχει κ θα υποκύψει χωρίς πολύ σκέψη.
  • Caviar @ 17.12.2008 14:40
    sophiachi τα ψαρια ειναι αρκετα συνηδητοποιημενα (επετρεψε μου) αν σκεφτουν να κανουν μια απιστια ηδη εχουν μπει στη θεση του συντροφου τους και εχουν νιωσει πριν απ'αυτον το πονο που ισως να νιωσει,αν την ολοκληρωσουν σιγουρα απο καπου εμπαζε...
  • renos @ 17.12.2008 14:56
    Στις εποχές που ζούμε επενδύεις σε παραπάνω από 2 επενδυτικά προϊόντα.
    Έτσι διασκορπίζεται ο κίνδυνος. Και άμα φοβάσαι τον κίνδυνο γιατί θέλεις να είσαι ο νικητής του ερωτικού πεδίου, τότε μπορείς και να το κάνεις.
    Άλλα τα κίνητρα του Σκορπιού και άλλα του ψαριού.
    Ο ένας θέλει να παγιώσει τη θέση του και ο άλλος ερωτεύτεται, πες το και αυτοπαραμυθιάζεται.
    Επιπόλαιο με λες... (άσμα)
  • Silmarwen @ 17.12.2008 15:03
    Εξαρτάται καλή μου τί εννοούμε in love τη σήμερον ημέρα. Οι περισσότεροι Πλουτώνιοι θα σου έδιναν την απάντηση ότι αυτό μπορεί να σημαίνει μόνο ένα πράγμα, και μιλάμε για τη δύναμη που δημιουργεί και καταστρέφει κόσμους και κινεί τις άνω εξισώσεις. Αυτό λοιπόν, δεν αρέσκεται σε gangbangs. Όταν ένας Πλουτώνιος βιώνει αυτό (όταν οιοσδήποτε βιώνει αυτό είναι η γνώμη μου) δεν μπορεί ούτε να ανασάνει. Πόσο δε μάλλον, μ' άλλον ...

    Τώρα, όταν δεν συμβαίνει αυτό - which is our case, I strongly suspect- ασφαλώς και το παιδί του Πλούτωνα θα παρατηρήσει το ωραιότερο σασί στο χώρο με την ταχύτητα του φωτός, και θα φύγει από τον εν λόγω χώρο μαζί του με συνοπτικές διαδικασίες. Οι σωματικές μας αντοχές και ανάγκες, η μυστικοπάθειά μας και η ικανότητά μας στην ίντριγκα και τη δολοπλοκία εγγυώνται ότι μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα και με δύο και με τρία και με όρεξηνα 'χεις να μετράς amore.

    Food for thought: αν είχες μία μόνο τελευταία ματιά σ' αυτόν τον κόσμο, ποιόν θα κοίταζες;

    Φιλιά.
  • Psy @ 17.12.2008 15:45
    Μάλλον είναι θέμα φύλου και όχι ζωδίου.
    Και μή πείτε οτι είναι σεξιστική η καταχώρηση. Οι άντρες λειτουργούν διαφορετικά. (από ψυχολογικές μελέτες)
  • sophiachi @ 17.12.2008 17:36
    Caviar το λέω με την έννοια ότι τα ψάρια παρασύρονται σε περίεργες καταστάσεις και τις περισσότερες φορές δεν το προσχεδιάζουν. Και μίλησα σε σύγκριση με τους Σκορπιούς. Αλλά έχεις απόλυτο δίκιο στο ότι έχουν την ικανότητα να μπαίνουν στη θέση του άλλου και να τον "νιώθουν".
  • flamescreen73 @ 17.12.2008 19:06
    Οντως, ειμαι υποχρεωμενος να συμφωνησω με τον/την Caviar.
    Η μοναδικη ιδιοτητα του ψαριου χαμαιλεων. Με την ευκαιρια, εκπληκτικο username Caviar. Πολυ ταιριαστο και με class.
  • Caviar @ 17.12.2008 19:42
    Σ'ευχαριστω flamescreen73
    απορια...εσυ με τοσο νερο πως πηρες φωτια?
  • flamescreen73 @ 17.12.2008 22:52
    LOL! Ξερω γω? το υγρο στοιχειο μπορει να ειναι και ευφλεκτο. Οποτε αρκει ενα ζωδιο της φωτιας για να "αναψει".

    Ο Λεων απουσιαζει τελειως απο το χαρτη μου απο οτι βλεπω. Ενδιαφερον. Δεν το ειχα παρατηρησει πριν.

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...