παρακαλώ περιμένετε...

SCORPIO & CANCER

  • Silmarwen @ 04.12.2008 12:02
    Watercolour, γιατί δεν κάνετε εσείς την αλλαγή; Το υποσυνείδητο και των δύο σας έχει μάθει από τις επαναλήψεις, κι έχει εμπεδώσει το μοτίβο. Να το ξε-μάθει. Αλλάξτε σεις τα δεδομένα (....για τον Καρκίνο σας είναι δύσκολο αυτό). Δοκιμάστε να του δώσετε αυτό ακριβώς που ζητά: ΧΩΡΙΣΜΟ. Όχι παιδική χαρά, αλλά χωρισμό όπως αυτός θα έπρεπε να είναι. Κομμένα όλα. Και κυρίως, το δράμα. Ούτε κατηγόριες - ένα απλό, ειλικρινές και ελαφρώς μπλαζέ "τί να σου πώ καλέ, μου, μάλλον βαρέθηκα, τελικά..." και δες τί θα γίνει.

    Σε περίπτωση επανόδου, επαναπροσδιορίζεις τη σχέση και εκπαιδεύεις εαυτόν και έτερον για σχέση κι όχι για πανηγύρια νηπιαγωγείου. Μία Σκορπιός πρωτίστως οφείλει να είναι ΓΥΝΑΙΚΑ κι όχι η παιδική χαρά κάποιου.

    Σε περίπτωση τελεσίδικου χωρισμού, να είσαι βεβαία πως ένα παιδί του Πλούτωνα είναι ικανό να αποσχιστεί ακόμα κι απ' τις σάρκες του αν αυτές ενοχλούν. Πόσο δε μάλλον από έναν δυσλειτουργικό, κλαψιάρη γκόμενο.

    Ε;
  • sofoulina @ 04.12.2008 22:32
    Γιατί δεν απαντά κάποιος που ξέρει από αστρολογία με βάση πλανητικών κινήσεων. Εχω παρατηρήσει πως τις περισσότεες φορές οι απαντήσεις στις φυλές είναι αβάσιμες, αφού δεν στηρίζονται σε μια πλανητική θέση που ίσως υποβοηθά το πρόβλημα αυτού που ρωταέι. Τα άλλα περί να μη δίνουμε συνέχεια σε μια κατάσταση που για τους αλλους φαίνεται κάπως,αφήστε να δρα ο καθείς κατά τον χαρακτήρα του.
  • faenna @ 05.12.2008 13:17
    δεν νομίζω ότι όλοι είμαστε το ίδιο και μπορούμε να ακολουθούμε τους τυπικούς κανόνες και τις μεγάλες συμβουλές "μα γιατί δε χωρίζετε?" κλπ? Κάθε σχέση είναι διαφορετική και μία και μοναδική. Είμαστε ενήλικες και δεν χρειάζομαστε κανέναν να μας επαναλάβει τις σοβαρές υποδειγματικές πατρικές συμβουλές ανθρώπων που έχουν κάνει τόση εσωτερική ψυχανάλυση με τον εαυτό τους και ορίζουν τόσο τέλεια της ζωή τους και τις σχέσεις τους. Ακολουθήστε τη καρδιά σας πρώτα και μετά το μυαλό σας ... Έρωτας και Αγάπη με τη λογική δεν νοείται....ακύρωνεται!

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...