παρακαλώ περιμένετε...

ερωτηση για προχωρημενους!

  • gseleni @ 12.11.2008 16:23
    μήπως κάποιος Πλανήτης σε συνδυασμό με κάποιον άλλο βοήθησε για αυτό το χωρισμό? Γιατί οι αστρολόγοι λένε να δίνουμε προσοχη σε κάποιες περιόδους κ να κάνουμε υπομονη γιατί δεν είναι καταλληλη εποχή για βιαστικές κινήσεις.
  • gpano @ 12.11.2008 16:29
    1) Δεν υπάρχει τέλεια συναστρία... 2) Αν με το "τέλεια" εννοείτε ότι μεταξύ των δύο υπάρχουν μόνο αρμονικές όψεις ξέρουμε ότι δεν μπορεί μια σχέση να εξελιχθεί χωρίς αντίσταση, δυσαρμονία, διαφορές και αντιπαραθέσεις. 3) Ποιος έχει πει ότι αφού γνωριστήκαμε τώρα αναγκαστικά θα πρέπει να είμαστε μαζί για όλη την υπόλοιπη ζωή μας? Οι άνθρωποι αλλάζουν, πρέπει να αλλάζουν αλλιώς γινόμαστε δεινόσαυροι. Αν στις παράλληλες αλλαγές και την εξέλιξη μας συνεχίζουμε να συμπορευόμαστε και να ανανεώνουμε τη σχέση μας έχει καλώς. Αν στο δρόμο διαπιστώνουμε ότι οι καινούργιοι εαυτοί μας δεν ανταποκρίνονται στις παλιές ανάγκες και οι επιθυμίες μας δεν μπορούν να ταιριάξουν με του Άλλου τότε καλύτερα να ακολουθεί ο καθένας το δρόμο που έχει αποφασίσει να πάρει...
  • mlilith @ 12.11.2008 16:36
    αυτο δε το μελετησα...στις περιπτωσεις που επερχεται χωρισμος και υπαρχουν δυσκολες καταστασεις, τα ζευγαρια με συναστρια ''επιστρεφουν''? τελικα ειναι πολυ δυσκολες αυτες οι σχεσεις ε?
  • mlilith @ 12.11.2008 16:49
    εχετε δικιο,στη περιπτωση που σας αναφερω υπηρχαν και πολυ δυσκολες οψεις επισης.αλλα σκεφτομουν"πως ειναι δυνατον να μην ειναι μαζι καποιοι με τοσο δυνατη σχεση?...δεν υπαρχει καποια ανωτερη δυναμη σε ολοκληρο το συμπαν για να τους βοηθησει?" Υ.Γ. Μικρη ειμαι ακομα...μαθαινω!
  • lahmacun @ 12.11.2008 18:38
    mlilith δεν εχω κατλαβει αν μιλας για την τοσο δυνατη σχεση με ορους "αστρολογιας " ή με το πως την αντιλαμβανοσουν προσωπικα τη σχεση αυτη σε περιπτωση που μιλας για αστρολογικες οψεις θα ηθελα να μπορουσες να μας πεις ποιες οψεις θεωρεις τοσο "ακαταμαχητες " σε μια συναστρια .. ειναι θεμα που δεν το εχω καθολου καθαρο στο κεφαλι μου . Σε ευχαριστω

έχουν γενέθλια 307 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ειρήνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...