παρακαλώ περιμένετε...

ερωτηση για τον κρονο!

  • lahmacun @ 06.11.2008 17:41
    mlilith

    αν ο κρονος ειναι στις 5 μοιρες απο την ακμη του 6 σημαινει οτι επηρεαζει και τους δυο οικους ..
    τι ωραια που εχει αφροδιτη στην ακμη του 5
  • VAMAKHEPA @ 07.11.2008 01:01
    από το μέλος mlilith @ 06.11.2008 16:19 καλησπερα!!! μηπως μπορειτε να μου πειτε τι διαφορα υπαρχει αν ο κρονος βρισκεται στην ακμη ή προς το τελος ενος οικου? π.χ.τι σημαινει οτι στον γενεθλιο μου χαρτη ο κρονος ειναι στο τελος του 5ου οικου (ενω στην ακμη του 5ου εχω και την αφροδιτη μου)? ευχαριστω!

    Αγαπητό μέλος Mlilith,
    Κατʼ αρχήν είναι δύσκολο νʼ απαντηθεί το β΄ μέρος της ερώτησή σου διότι δεν μας δίνεις όλο τον χάρτη σου. Αρχή και τέλος είναι αφηρημένες περιγραφές. Και γίνομαι πιο συγκεκριμένος: Ο 5ος οίκος σου μπορεί να αρχίζει από τον Κριό π.χ. και να τελειώνει ή στον Κριό πάλι, ή και στο επόμενο ζώδιο που είναι ο Ταύρος οπότε έχουμε διαφορετική ερμηνεία για κάθε μία περίπτωση. Απαιτείται επίσης να γνωρίζουμε την ακριβή μοίρα του Ζωδίου (κάθε Ζώδιο περιλαμβάνει 30ο) που βρίσκονται όχι μόνο οι δύο Πλανήτες που αναφέρεις, Κρόνος και Αφροδίτη, αλλά και όλοι οι άλλοι, καθώς και οι ακριβείς θέσεις όλων των ακμών των οίκων, δεδομένου ότι κάθε μοίρα του Ζωδιακού (12 Ζώδια με 30ο το καθένα = 360ο) έχει και την ανάλογη ερμηνεία της.
    Τώρα στο α΄ μέρος της ερώτησής σου, για τον Κρόνο στην ακμή ή στο τέλους κάποιου οίκου, σημαίνει πως στην ακμή γενικά έχουμε πιο δυνατή την ιδιότητα του κάθε ουράνιου σώματος, παρά προς το τέλος, που αρχίζει να έχει την δυναμική του και ο επόμενος οίκος, αλλά και αυτό δεν είναι πάντα σωστό διότι μπορεί σε κάποια από τις τελευταίες μοίρες ενός ζωδίου να έχουμε ένα απλανή αστέρα π.χ., που να ανατρέπει όλα τα παραπάνω. Και κάτι άλλο: Η ανάλυση κάθε γενέθλιου Ωροσκοπίου είναι μοναδική, διότι κάθε Ωροσκόπιο είναι σαν τα δακτυλικά αποτυπώματα του κάθε ατόμου, που το καθʼ ένα έχει τα δικά του. Εξετάζουμε δε κάθε Χάρτη σαν ένα ενιαίο Σύνολο και όχι κάθε περίπτωση χωριστά!
    Με χαρά θα σου απαντήσω σʼ ό,τι άλλο θέλεις, αρκεί να το γνωρίζω!
    Φιλικά,
    VAMAKHEPA

έχουν γενέθλια 307 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ειρήνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...