παρακαλώ περιμένετε...

ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΣΧΕΣΗ ΗΛΙΟΥ-ΩΡΟΣΚΟΠΟΥ

  • lahmacun @ 20.10.2008 16:01
    archive ελπιζω να παρεις επισημη απαντηση
    θα σου πω τη γνωμη μου που βεβαιως δεν ειναι εγκυρη
    Νομιζω οτι και η θεση εχει αρκετη σημασια .. πχ. ειμαι αιγοκερως με ωροσκοπο υδροχοο και ο ηλιος μου ειναι στον 11 , το σπιτι του υδροοχοου ..
    Αρα τα θεματα του υδροχοου ειναι σημαντικα για τον ηλιο μου και ο ωροσκοπος μου βοηθαει την υλοποιηση τους ..
    Αν κανω λαθος ελπιζω καποιος να με διορθωσει
  • archive @ 20.10.2008 16:19
    χαι λαχ...καλα εισαι?
  • lahmacun @ 20.10.2008 16:39
    καλα εσυ ?
  • johnnyG @ 20.10.2008 17:59
    Οπως και να έχει, τα "συμβατά ζώδια" έχουν αυτή την αυτονόητη σχέση όπως λες, αλλά να σου δώσω ενα άλλο παράδειγμα:
    παρθένος με ωροσκόπο ταύρο.
    Το πιο πιθανό είναι ο ήλιος να πέσει στον 5ο Οίκο, αλλά μπορεί να συμβεί-πολύ συχνά με τα συστήματα άνισων Οίκων, όπως αυτό που χρησιμοποιεί και το σταρντομ, το placidus- ο ήλιος να πέφτει σε άλλους Οίκους. Θα μπορούσε στο συγκεκριμμένο παράδειγμα που σου έδωσα, ο ήλιος να βρίσκεται στον 6ο - όχι καλή θέση. Αυτό δεν αναιρεί τη σχέση ταύρου παρθένου όπως και να έχει, ακόμα κι αν δεν υπάρχει ακριβής όψη τριγώνου(που θα έλεγες ότι πιο ξεκάθαρα τονίζει την καλή συνεργασία ήλιο-ωροσκόπου). Συνδιαστικά παίρνεις πιο πολλά μηνύματα, θα λεγα.
  • archive @ 21.10.2008 11:58
    johnny thanx
    εβαλα διαφορες ωρες στο χαρτη μου για να βγαλω ...στατιστικα, και ειδα οτι αλλαζοντας τις μοιρες, ο ωροσκοπος ιχθυς μου κανει τριγωνο.
    Αλλαζοντας τις ωρες, και πλεον με ωροσκοπο υδροχοο και λεων ταυρο, κανει αντιθεση κ τετραγωνο με παρθενο κ αιγοκερω εξαγωνο , με σκορπιο συνοδο και με κατι περιεργα ζωδια τυπου διδυμμος, χιαστι. 'Η δε κανει καμια οψη. Δηλαδη, οι ντεφακτο σχεσεις των ζωδιων διατηρουνται, κατι τετοιο καταλαβα.
    Υποθετω οτι θα ηταν μαλλον αδυνατο να εχω ωροσκοπο ιχθυ και να εχω ηλιο-ωροσκοπο τετραγωνο...σωστα?
    Γιατι για εναν παρθενο το να πεφτει ο ηλιος στον 6ος οικο δεν ειναι καλη θεση? Αφου ειναι το σπιτι του. Μηπως εννοεις οτι ο 6ος οικος δεν ειναι καλη θεση γενικα για ηλιο? μαλλον κατι εχασα..
    Το ξερω οτι το ζουμι ειναι συνδιαστικο, αλλα με αγνοια των επιμερους δε πας μακρια
  • archive @ 21.10.2008 12:12
    λαχ, το καταλαβαινω αυτο που λες για τους οικους, οτι υπαρχει κοινη "αναγκη". Ο υδροχοος ομως με τον αιγοκερω δεν ειναι συμβατα ζωδια, σωστα?. Αυτο θα μπορουσε να σημαινει οτι παρ ολο που τα θεματα του ηλιου σου αφορουν τον υδροχοο, ο ωροσκοπος σου μπορει να μην εχει τον "τροπο" να βοηθησει τον ηλιο σου, ή τελος παντων να μην ειναι ευκολη η ροη ή κατι τετοιο. 'Η οχι???

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...