παρακαλώ περιμένετε...

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΜΗΤΕΡΑ

  • missroulita @ 07.10.2008 21:15
    λοιπν νομιζω οτι σαν σκορπιος που εισαι εισαι λιγο ατιθαση..
    τι εννοω? οτι στους σκορπιους τους λες κατι το οποιο μπορει να ειναι τ μικροτερο στν κοσμο κ αυτοι ν πειραχτουν.. δν θα σ πουν τπτ αλλα θα σκεφτουν γιατι μου το ειπε αυτό??

    τωρα η μητερα σου σαν διδυμος.. ειναι λιγο πιο επικοινωνιακη να το πω.. μιλαει πιο ελυθερα, χωρις να τα πολυσκεφτεται τα λόγια της..

    ειστε δλδ τα ακριβως αντιθετα, οποτε αν σ λεει κατι π σε πειραζει σκεψου οτι μπορει και ν μν τ κανει επιτιδες.. αλλα ετσι ειναι μαθημενη!!
  • MERILIN @ 07.10.2008 23:26
    Ακριβως τα ιδια περναω κι εγω απο τον Ιουλιο του 2007 μονο που εγω γεννηθηκα 11-11 κι εκεινη 2-5...
  • melinamaria @ 08.10.2008 13:11
    ευχαριστω για το ενδιαφερον..σιγουρα ως σκορπιος με πλουτωνα στον σκορπιο ειμαι αρκετα ιδιορρυθμη στα ματια των αλλων αλλα μεσα μου ποναω που δεν καταλαβαινει ποσο αναγκη το εχω να βρουμε μια πατεντα επικοινωνιας...ειναι πολυ αυθορμητη και πολλες φορες κρινει τους ανθρωπους επιπολαια και η διαθεση της αλλαζει συνεχως, γεγονος που με αποσυντονιζει...αφηστε τη λατρεια της για το τι λεει ο καθενας που μας βλεπει μια φορα το χρονο...εγω αμυνομαι συνεχως και δεν μπορω να ειμαι τρυφερη η ανεκτικη μαζι της κατι που επισης μου δημιουργει ενοχες αφου την υπεραγαπω και εκτιμω οσα εχει κανει για μας...γενικα ενα καζανι που βραζει αισθανομαι...
    συγγνωμη για τη φλυαρια..ελατε να αναλυθουμε!!!!!

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...