παρακαλώ περιμένετε...

Γιατί επιστρέφουν τώρα ξαφνικά

  • donantonio @ 21.09.2017 15:25
    Γεια σου kristen,
     
    Μιας και μιλάς για επιστροφές, και βλέποντας λιγάκι και την εξέλιξή τους με βάση αυτά που λες, θα έλεγα ότι έχουν να κάνουν με ανάδρομο Πλούτωνα όλο το προηγούμενο διάστημα, ο οποίος πιάνει τον Ήλιο σου (μάλλον για τελευταία φορά τόσο έντονα - όπου να ναι θα γυρίσει σε ορθή πορεία και στην επόμενη αναδρομή του δε θα σε επηρεάσει τόσο πιστεύω γιατί θα είναι πιο μακριά), σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Ερμή που είχαμε, και ο οποίος κινήθηκε στον 5ο οίκο σου (φλερτ κλπ) και ο οποίος επηρεάστηκε σημαντικά από τις εκλείψεις.
     
    Κάτι σαν επιστροφές-καταστροφές μάλλον, από ότι καταλαβαίνω, μιας και δε φαίνεται να οδηγούν κάπου.... εσύ ξέρεις...
     
    Αυτά νομίζω...
  • moisture666 @ 21.09.2017 19:23
    Μαλλον απλο.
    Ουρανος του 7ου στον 1ο.
    (Κόσμος κ κοσμάκης μπαινει στη ζωή σου)
     
    Δεν χρειαζεται να νομιζεις/μπερδευεσαι οτι επειδη ο αλλος ειναι σκορπιος στον ηλιο ή στον ωροσκοπο...ειναι πλουτωνιος.
    Ολες οι σχεσεις σου,ετσι (θα) ειναι.
    Γενεθλιος πλουτωνας συνοδος με ακμη 7ου.
    Χειριστικη απεναντι στους αλλους ή...κ αυτοί με εσενα.
     
    Επίσης οταν διαθέτεις συστάδα πλανητων σε εναν οικο χρειαζεται να ασχοληθείς με θέματα του διαμετρικά αντιθέτου οικου(11ος).
     
    Κατι που ισως χαρακτηρίζει το χαρτη κ τις σχεσεις  σου ειναι  οτι τοσο η αφροδιτη οσο κ ο κρονος σου κάνουν οψη(συνοδου) ΜΟΝΟ μεταξυ τους.
    Με ολους τους αλλους πλανητες...τιποτεΣ!
     
    Πάντως παιζει κ πολυ εξαπάτηση αυτο το διάστημα.
    Διελαυνων ποσειδωνας αντιθεση με γενεθλιο αρη.
    Προφυλαξεις στο κρεβατι!!
     
  • donantonio @ 25.09.2017 14:57
    Όπως σου γράφει και ο moisture, από τη στιγμή που έχεις Πλούτωνα απέναντι από τον Ωροσκόπο σου, όλες οι σημαντικές σχέσεις που θα κάνεις θα έχουν πλουτώνια στοιχεία, που σημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι θα είναι έντονες, θα τις βιώνεις έντονα, και θα σε αλλάζουν σε βάθος, συν ότι μπορεί να παίζουν και παιχνίδια ισχύος, σεξ κλπ. - είναι πολλές οι εκφάνσεις του Πλούτωνα.
     
    Δεν είναι και να τρελαίνεσαι, γιατί έχεις γεννηθεί με αυτό και το έχεις συνηθίσει φαντάζομαι ως τώρα - άλλο αν δεν είναι πάντα ευχάριστο... Επειδή όλοι είμαστε διαφορετικοί, ίσως η όψη αυτή να δείχνει μία βαθύτερη ανάγκη σου για έντονες, μεταμορφωτικές σχέσεις..
    Σημασία έχει, από τη στιγμή που συνειδητοποιείς κάτι σε σχέση με τον εαυτό σου και τους ανθρώπους που ελκύεις, τι θες και τι μπορείς να κάνεις για αυτό...
     
    Επίσης, νομίζω ότι όταν έχεις μία διέλευση Πλούτωνα, όπως εσύ τώρα που σου πιάνει και πάλι Ήλιο και Δία, είναι σαν να ενεργοποιείται πάλι αυτή η αντίθεση Ωροσκόπου - Πλούτωνα και έρχονται ή επαν-έρχονται άνθρωποι στη ζωή σου με Πλουτώνια στοιχεία.. όπως έγινε τώρα με ανάδρομο Πλούτωνα και Ερμή (λέω και πάλι για τον Ερμή, γιατί συνήθως είναι σε τέτοιες περιόδους που λέγονται πράγματα, που μόλις ορθοδρομήσει αναιρούνται)..
    Δε σημαίνει, όμως, ότι αυτοί οι συγκεκριμένοι 2 τύποι θα μείνουν για πάντα στη ζωή σου. Από προσωπική εμπειρία νομίζω πως, συνήθως, ο Πλούτωνας, αφού σαρώσει, εξαφανίζεται - και να θες να τον φέρεις πίσω, δεν μπορείς...
     
    Αν όμως τον έχεις απέναντι, όπως εσύ, θα έρθει και θα ξανάρθει.. Θα ξαναζήσεις, δηλαδή, έντονες σχέσεις, γιατί έτσι είσαι φτιαγμένη... απλά ίσως είναι με άλλους ανθρώπους...
     
    (ευτυχώς, για να υπάρχει και λίγη ποικιλία Πλούτωνα σε αυτή τη ζωή ευθυμήσαμε!  
     
    (Το ανικανοποίητο που λες έχει μάλλον να κάνει με τη σύνοδο Κρόνου - Αφροδίτης...)
  • moisture666 @ 26.09.2017 14:18
    Οσο περισσότερες οψεις κανει ο καθε πλανητης με οποιονδήποτε αλλον, τοτε τοσο πιο λειτουργικός ειναι κ....εκφράζεται.
     
    http://www.stardome.gr/library/c250,Όψεις_Αφροδίτης_-_Κρόν.html
     
    Στη συγκεκριμενη περιπτωση,ας πουμε οτι, έχουμε δυο πλανητες με μπλενταρισμενη ενεργεια που λειτουργούν ως ενας ασπεκταριστος πλανητης.
     

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...