παρακαλώ περιμένετε...

Έπεσα θύμα σκορπιου

  • moisture666 @ 06.03.2016 10:16
    Μουαχαχαχαχαχαχαχα!!!
    Καλά ρε, απο καποια άλλη σχολη δεν βρηκες;!!
    Δεν εχεις ακούσει ...για τους πολυτεχνιτες τι λενε;!!!
    Οι της φιλοσοφικής...ειναι της κουλτούρας κ του σαβουάρ βιβρ!!
    Ω θεε μου προβληματα!!!
  • mmiou @ 06.03.2016 13:51
    Και εγώ πολυτεχνείο σπουδάζω. Από ότι τον κόβω είναι φάση κουλτούρας.Τα ξέρω τα παιδιά μην νομίζεις.αλλα τι να κάνω; Δεν μας τα είχε πει ο παλιό σκορπιός αυτά! 
  • Nagia83 @ 08.03.2016 09:22
    κλασσικός σκορπιός...μυστήριο και πολλά βαρύς. Υδροχοίνα είσαι για όνομα του Θεού..κάτι τέτοια γατάκια τα έχεις για πρωινό αν βάλεις όλο το τρέξιμο που μπορεί να προσφέρει ένας υδροχόος τόσο φευγάτος που είναι. Αν και γνώμη μου, αν δεν έχεις νερουλίσια στοιχεία στον χάρτη σου  θα εκνευριστείς με τόσο μυστήριο και βαριά ατμόσφαιρα (φάση: ένας δρόμος με λεύκες πολλή ομίχλη και εσύ πας βηματάκι βηματάκι χωρίς να ξέρεις τι θα συναντήσεις, νιώθεις ένα περίεργο δέος, φοβάσαι αλλά κάτι σε τραβάει και πας, σου θύμισε θρίλερ ε?) αυτό είναι ο σκορπιός. Δεν έχω κακή γνώμη για τους σκορπιούς, μη παρεξηγηθώ. αλλά πλέον δε μπορώ να βλέπω θρίλερ,τού μάτς αδρεναλίνη για να καταλάβω στο τέλος οτι δε μου άρεσε η ταινία. θέλω περιπέτεια και μια καλήξ κομεντί. Καλημέρα!
  • mmiou @ 09.03.2016 02:13
    Καλά τα λες φίλη Νάγια. Υδροχόος με ωροσκόπο τοξότη βλέπεις. .. δεν είμαι εγώ για αυτα...
  • Nagia83 @ 09.03.2016 10:54
    υδροχόος με τοξότη ε?? μάλλον ο τοξότης σε τράβηξε στον σκορπιό...από περιέργεια...! και ξέρεις τι κάνει η περιέργεια στη γατούλα ε?? είσαι αέρας με φωτιά κι αν δεν έχεις νερό στον χάρτη σου....ένας σκορπιός θα σε σβήσει....αντί να σε επεκτείνει. Χρειάζεσαι δράση...ζωντάνια...τρέλα...αισιοδοξία..όραμα..τη μεγάλη εικόνα της ζωής και κυρίως άφθονες στιγμές γέλιου. Δε χάνεις κ τπτ να δοκιμάσεις την τύχη σου, προς Θεού, όλα αυτά είναι τάσεις, μπορεί και να κουμπώσεις... who knows?

έχουν γενέθλια 211 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάκωβος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...