παρακαλώ περιμένετε...

eseis pou gnwrizete voithiste me!!!!!!!!!!

  • Shark @ 12.07.2013 18:54
    Κανε ενα νεο thread με κανονικα ελληνικα και τοτε θα παρεις απαντηση
  • ariesfuckingyeah @ 12.07.2013 18:58
  • CapAqi @ 12.07.2013 21:15
    Μπα, δε μου βγάζει κάτι καλό το όλο σενάριο :-\... Θα σου πρότεινα να το ξεχάσεις και να πας παρακάτω. Ο χρόνος και η ψυχική σου ηρεμία είναι πιο σημαντικά πράγματα από μία απάντηση στην προκειμένη περίπτωση... Πάμε γι' άλλα, πιο σπουδαία!
  • ariesfuckingyeah @ 12.07.2013 22:36
    ναι, βρε μικρο, αν πραγματικα σε γουσταρε ή σε γουσταρει θα γυρισει απο μονος του.
     
    Μην ταλαιπωρεις τον εαυτο σου.
  • sgouromallousa @ 13.07.2013 11:56
    Aντί να χαίρεσαι που τον ξεφορτώθηκες , στεναχωριεσαι κιολας;
     
    Ασχετως ζωδίου , αλλα και ένα λογο  παραπάνω που ειναι Σκορπιός, όταν ο άντρας δείχνει υπερβολικό ενθουσιασμο απο την αρχη αυτο ξεφουσκώνει ώσπου να πεις κύμινο. Σε συμβουλευω, και έχε το στο πισω μερος του μυαλου σου, ότι την επομενη φορα που δεις τον Απεναντι να δειχνει φουλ καψουρα και να δίνει ορκους αιωνιοτητας να εισαι διπλά προσγειωμένη γιατι αυτο θα εξαφανιστεί εν καιρώ... Όσο για τους Σκορπιους ειναι παγια τακτική τους. Σου πρήζουν τα @@ καθημερινα και με το που πάρουν αυτό που θελουν( σεξ ειναι; να σε σύρουν στο πάτωμα ψυχολογικά ειναι; να κανουν το κεφι τους τελοσπαντων) , παθαινουν μια μετάλλαξη δραματική, φτανοντας στο αλλο ακρο. Και μετα δεν ξερεις απο που σου ηρθε...Όπως ακριβως τωρα εσυ. Εισαι μικρή και θα το ξεπερασεις. Μην κοιταξεις πίσω σου, κανε τον δικο σου απολογισμό για τα λαθη σου και προχωρα μπροστα. Απο την δική μου εμπειρια παντως, γιατι και εγω λιγο πολύ ειχα παρομοια συμβαντα με ενα σκορπιο, θα παρει αυτο που του αξιζει στο τελος. Μια σκύλα , να του τρωει τα λεφτα και να τον κανει να στεκεται στο ενα ποδι. Μετα να ρωταει για το "καλο κορίτσι"-εσενα δηλαδης όποιον κοινο γνωστο εχετε, αλλα θα ειναι αργα. Εσυ θα εχεις προχωρήσει και θα γελας με την καταντια του. Οπως λεει και μια φιλη μου, εδω ειναι η Κολαση , εδω και ο Παραδεισος. Να προσέχεις τον εαυτο σου !
    Υ.Γ : Λατρεύουμε να μισούμε Τοξοτακια !!!
     Cheerz <3
  • Shark @ 13.07.2013 12:35
    lol x 485395938
  • sgouromallousa @ 13.07.2013 16:48
    Επειδή τόσο καιρό καιρό διαβάζω τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ του Stauros M7  προς το πρόσωπό μου, νομίζω οτι ήρθε η ώρα να τον βάλω στην θέση του. ΜΙΚΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ  να ξέρεις ένα πράγμα: Η καλύτερη μου φίλη ειναι Σκορπιός με ωροσκόπο Σκορπιό. Ξέρω το χαρακτήρα της και πώς συμπεριφέρεται. Αν λοιπον εσυ δηλώνεις οτι εισαι Σκορπιός, σου λέω μόνο ένα πράγμα: Εισαι Σκορπιός ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ. Νομίζω οτι έχω φτάσει σε μία ηλικία που μπορώ να ξεχωρίζω τα "δήθεν αντράκια" απο τους ΑΝΤΡΕΣ. Οι μομφές προς το πρόσωπό μου, με αφήνουν παγερά αδιάφορη. Η όλη σου συμπεριφορά δείχνει ένα απωθυμένο προς το πρόσωπό μου(και αναρωτιέμαι γιατί,τόση μεγάλη στέρηση έχεις αγοράκι μουκαι σου δηλωνω το εξής: Ουτε που να μου το δεις ΠΑΛΙΟΞΕΦΤΙΛΑ. Και κάτι τελευταίο, κλείνοντας, επειδή κάτι σκαμπάζουμε απο ζώδια η όλη σου συμπεριφορά μου θυμίζει ιχθύ, με την ΥΣΤΕΡΙΚΗ και ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΗ συμπεριφορά, κάποιου που δεν μπορεί να ξεπεράσει την ΑΠΟΡΡΙΨΗ και αυτό του γίνεται ΕΜΜΟΝΗ βγαζοντας ΚΑΚΙΑ.

    Υ.Γ1: Γι'αυτό βλακάκο φρόντισε την επόμενη φορά που θα πιάσεις το όνομά μου στο στόμα σου, να έχεις κάτι ουσιώδες να πείς και όχι αυτά τα ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ (ΣΚΟΡΠΙΕ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ).
    Υ.Γ2: Αν χρειαστείς ποτέ μαθήματα αντάξια του ζωδίου σου (για να το εκπροσωπήσεις και σωστά βρε άνθρωπε) να σου δώσω το τηλ της φίλης μου, να σε βάλει στην θέση σου για να φύγεις απο τα ΣΚΑΤΑ που έχεις ΠΕΣΕΙ.
  • flamescreen73 @ 13.07.2013 17:10
    Εδώ και αρκετό καιρό απο τότε που αποσύρθηκα εσκεμμένα απο το site παρακολουθώ απο καιρού εις καιρό τα θέματα(κάποια ενδιαφέροντα, κάποια όχι και τόσο) χωρίς επιθυμία να συμμετάσχω. Επειδή όμς αποτελεί ακλόνητη παποίθηση μου απο ανέκαθεν ότι και ¨κακούς" και "καλούς" βρίσκεις σε όλους τους χώρους...
     
    Report στο τελευταίο σχόλιο, ως προιόν πιθανής εμπάθειας, γιατί νομίζω ότι κανένα ζώδιο δεν αξίζει σύγκριση ως θέσφατο με οποιον/οποια ως αρνητικό παράδειγμα. Προφανώς η χρήστρια ΔΕΝ γνωρίζει πραγματικά τόσα πολλά για τα ζώδια ώστε να αντιλαμβάνεται ότι δεν υφίσταται τέτοιο θέμα. 
     
     
    Επίσης έχω να πώ κάτι...εαν κάποιος χύνει συνεχώς δηλητήριο, προφανώς και έχει κάτι έντονο απο φίδι. Το να ακολουθείς τις συμπεριφορές του, σε κάνει, τρόπο τινά ¨δικό του" και τον βάζεις ως πρότυπο. Κακίας ίσως? Δεν έχει σημασία. Αλλά έχει καταφέρει να σε κάνει να σκέφτεσαι έντονα την περίπτωση του. Αυτό σημαίνει ότι εαν θέλει, επειδή τα αισθήματα είναι ρέοντα μπορεί να το χρησιμοποιήσει όπως πιθανόν θα ήθελε στο μέλλον.
     
    Η αδιαφορία είναι ενδεδειγμένη λύση σε όλες τις παρόμοιες περιπτώσεις όταν δεν θέλεις νταραβέρι με κάποιον/α. Εδώ να προτείνει στους διαχειριστές του ιστότοπου, να προσθέσουν επιλογή να κάνεις block σε χρήστες που ανήκουν στην παραπάνω κατηγορία ώστε να μην φαίνονται τα σχόλια και οι καταχωρήσεις τους. Αλλιώς κατά τη γνώμη μου υποθάλπουμε, εν γνώση μας, τα αρνητικά συναισθήματα, κάτι παντελώς αχρείαστο για το Ιντερνετ.
     
    Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.
  • flamescreen73 @ 13.07.2013 17:23
    Συμβουλη για το δεινοσαυράκι μιας και μπήκα. Είμαι πια πάρα πολύ μεγάλος και εαν έμαθα κάτι αυτό είναι ένα...αν κάτι θα δουλέψει, δουλεύει...δεν σταματάει παντελώς. Σώνεται μερικώς εαν είναι δυσλειτουργικό, αλλά εαν σταματήσει να δουλεύει, δεν θα είναι ποτέ όπως πρώτα. Κατά έναν τρόπο έχει πεθάνει.
     
     Συμβουλή μου είναι να γράψεις το συγκεκριμμένο άτομο εντελώς και με συγκεκριμμένη στόχευση, ακόμη και εαν γυρίσει - πιθανότατα θα γυρίσει μόνο για αυτοεπιβεβαίωση, εαν το κάνει κιόλας. Με αυτό που κανεις εδώ, το θεοποιείς(αν το δει έχει πάρει τεράστια ευχαρίστηση και τόνωση εγωισμου και θα σε κοροιδέψει πιθανόν για να το αυξήσει, ως άνθρωποι πάμε πάντα για το καλύτερο και το περισσότερο). Αν σε βολεύει κάντο, ισχύει πάντοτε ότι εαν θέλεις κάτι να σβήσεις πρέπει και να το φτάσεις στο ανώτατο δυνατό επίπεδο(θα αναγκαστείς να το σβήσεις γιατί δεν θα αντέχεις και θα επέμβει το ένστικτο σου αυτοσυντήρησης)
     
    Δεν λέω ότι τελειώνει η ιστορία σας για πάντα, οπωσδήποτε. Αλλά σίγουρα προς το παρόν, θα πρέπει, γιατι βλέπω σημάδια έντονης ανωριμότητας. Θα πρέπει να δουλέψετε με τον ευατό σας και να βελτιωθείτε ως άνθρωποι. Εαν το καταφέρετε, ίσως έχετε ελπίδες για το μέλλον - σε κάποια χρόνια. Τότε μπορεί να βρεθείτε και να είστε πιο έτοιμοι ο ένας για τον άλλο. Η μπορεί και να βρείτε κάτι που να σας καλύπτει περισσότερο. Ετσι είναι η ζωή.
     
    Ξεκινάς για το ποτάμι και στο δρόμο βρίσκεις ένα παγούρι με νερό που ξέχασε κάποιος ταξιδιώτης και επιλέγεις άλλο προορισμο τελικά.
  • deinosauraki @ 15.07.2013 02:38
    @falmescreen73. eyxaristw g tin apopsi sou..parolo pou eimai mikri kai kolimmeni pote dn upirksa xazh poso mallon na pisteyw sta logia kai tous okrous pou edine..apla einai to gamwto pou vlepeis to allo atomo na tsantizete otan den les megales kouvedes kai ksafnika na se parataei prwtos sta krua tou loutrou. kserw ti mou ginete opws episi kserw oti kapios dn endiaferete g sena paei teleiwse.. dn kserw an tha ton noiaksei an akousei kt g mena alla ti simasia exei?? padws dn m xei tuxei pote na afisw prwth kapoion dioti pada imoun suneiditopoimeni oti thelw poso mallon varieme apistefta dyskola mia katastash k ayto einai to kako.. dn kserw an sto mellon prokupsei kati me ayton ton anrthwpo. padws g kapoio logo pisteyw oti isws argotera prospathisei na epikoinwnisei mazi mou..xrwstame pargmata mas o enas ston allon. otan tou lega na sunanithoume stis arxes pou xwrisame elege tha su pw egw kai dn einai viasuni..eixa elpides mesa mou..alla meta to teleiwtiko akuro pou faga dn elpizw tpt..an omws epixeirisei na mou milisei tha protimisw na ton grapsw akomi k na ton goustarw trela ..apo tin stigmi p tha xei aggiksei alli paei teleiwse meta dn exei noima pisteyw.

έχουν γενέθλια 233 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πανάρετος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...