παρακαλώ περιμένετε...

Επιστρέφουν οι Σκορπιοι???

  • Journey @ 12.09.2012 18:00
    Αστρολογικά tips από τη θεία Ζουρ:
    1) Όοοοοοοολοι οι Σκορπιοί είναι για να σκάνε τους υπόλοιπους.Δεν συνεργάζονται βρε παιδί μου, δεν το χουν,
    Θες να επιστρέψουν? Επ ουδενί! Δεν τους θες? Μπροστά σου. Θες να σου μιλήσουν? Το σκασμό. Δεν θες? Πέφτεις στις ωτασπίδες.
    2) Η συγκεκριμένη περιπτσωσάρα όμως παραείναι...
  • Alkyonis @ 12.09.2012 18:31
    Χαχα!!! Πρεπει να κάνω πολλή υπομονή δλδ???
  • Journey @ 12.09.2012 18:41
    Συνήθως αυτά τα ξέρουν οι δύο, πάντα υπάρχει τρόπος να συναισθάνεται κανείς τι πρόκειται να κάνει ο άλλος. Συνήθως, απλώς δεν το παραδεχόμαστε.
    Είναι αυτό που μας αφήνει ο άλλος ενδόμυχα και που κανείς τρίτος , όσο διεξοδικά και αν συζητήσει , δεν μπορεί να γνωρίζει
  • manini @ 12.09.2012 19:26
    ...μμμμ βασικά επιστρέφουν όταν μέσα τους δεν έχουν φύγει ποτέ...μπορεί να παίζει το εξής σενάριο που θα σου πω...δες το απλά σαν πιθανότητα...
     
    Εσύ το ξεκαθάρισες την άποψη σου...του τα πες..το τι γράφτηκε στον εγκέφαλο του όμως..δεν το ξέρουμε, δεν θα το μάθουμε ποτές...ίσως αυτός να μην αποχώρισε, ίσως να έκανε ένα σιωπηλό retreat κ όταν αυτός θα κρίνει ότι έχει περάσει καιρός και όταν θα το επεξεργαστεί στην γκλάβα του...θα σκάσει μύτη σαν να μην συμβαίνει τίποτις... Δεν ξέρω ποτέ αν θα συζητήσει αυτά που του πες...ίσως σε μια στιγμή που δεν το περιμένεις...αλλά να ακούσεις αυτό που χεις στο μυαλό σου, ντύσκολα... 
     
    αχ μωρέ είναι πολύ γούτσου αυτά τα παιδιά...σέλουν αγάπη κ προζέρμ...κ κάνουν όλη την ώρα παιχνιδάκια (mind games που λένε κ στο χωριόμ) ...σέλουν να παίζεις κ εσύ το παιχνιδάκι τους....κατάλαβες? δεν είναι κακά παιδάκια
     
    άντε περιμένουμε ενημέρωση...
  • Charline @ 12.09.2012 19:35
    ναι-είμαστε γούτσου-πολύ γούτσου τα άτιμα
  • manini @ 12.09.2012 20:39
    γούτσου γούτσου εσύ!
  • Ritakil25 @ 12.09.2012 21:02
    ''βασικά επιστρέφουν όταν μέσα τους δεν έχουν φύγει ποτέ...''
     
    Manini RESPECT.......!!
  • Ritakil25 @ 12.09.2012 21:03
    Μόνο να προσθέσω πως το να μην έχουν φύγει ποτέ προϋποθέτει να έχουν ''έρθει'' κιόλας..
  • Alkyonis @ 12.09.2012 21:05
    @manini με συμφέρει το σκεπτικό σου.. Ακου τώρα και ένα αλλο σκεπτικό..
     
    Ο εν λόγω κύριος ενδιαφέρεται πολύ για την εικόνα του στην πόλη μας, καθως και για τις καλές σχέσεις με το σόι μου( στανταρ αυτό). Συνεπως δε θα ήθελε σε καμια περίπτωση να δημιουργηθεί μια αντιπαθεια και φασαρία. Με το μήνυμά μου του έδωσα την ευκαιρία να λήξει το θέμα αναιμακτα ( πανέξυπνος). Ναι κυρία μου, εχεις δίκιο.. Ταλαιπωρουμαστε και οι δυο, σε στενοχωρώ μπλα μπλα μπλα.. καλύτερα φίλοι... Ή σε τελικη να βγει και απο πάνω " εγώ δεν το θλεω αλλά αφου εσύ δε μπορείς, τι να κανω θα το δεχτω. προτιμω να σε εχω φίλη απο το να σε χασω οριστικα" Και μη μου πειτε όλοι όσοι διαβαζετε ότι δεν εχουν βαφτιστεί φιλίες άλλες τέτοιες περιπτώσεις??? 
    Για να μη δώσει σημεία από το Σάββατο θελω να πιστεύω ότι ποναει το δοντάκι.. Και ότι πάιζει παιγνιδακι αντοχής μαζί μου ( για να σε δω σενιορίνα, ποσο θα αντεξεις???) .
    Το βασικό μου ερώτημα αφορά αυτό εδώ.. Φοβαμαι μήπως κρατώντας χαρακτήρα και οι δυο το καταστρέψουμε οριστικα.. Όπως γράφει και στην ερωτική πρόβλεψή μου, θελω απελπισμένα να τον παρω τηλέφωνο αλλά συγκρατουμαι.. Η με συγκρατεί μια φίλη παρθενος που έχω.. Για αυτό ρωτάω.. Είναι τόσο εγωιστές οι σκορπιοι??? Είναι ικανοι προκειμένου να μη ρίξουν τη μύτη τους να τα χαλάσουν όλα???Πάντως δε μου έχει δώσει δείγματα υπερμετρου εγωισμού. Απεναντίας.. ( όσοι έχουν διαβασει το άλλο θέμα που ανοιξα όταν πρωτοεμφανίστηκα εδώ ξέρουν)
  • Alkyonis @ 12.09.2012 21:08
    @Ritakil25 σκορπινα είσαι??? Για αυτό απαντας με γρίφο και μου αναβεις φωτιές??? Δλδ τώρα πρέπει να κανω αναλύσεις των αναλύσεων για να αποκρυπτογραφήσω το αν έχει έρθει ή όχι???
  • Ritakil25 @ 12.09.2012 21:10
    Εγώ πάντως εγωϊστρια δεν ειμαι, αλλα αμα δω ότι ο άλλος ειναι εγωϊστής για να του σπάσω τον τσαμπουκά και μόνο μουλαρώνω μέχρι εκει που δεν πάει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Κι ας τον χάσω.. Έτσι κι αλλιώς ποια σχέση είναι αυτή που εξαρτάται μόνο από τον ΈΝΑΝ ;
    Αυτό είναι το σκεπτικό μου.
  • Ritakil25 @ 12.09.2012 21:12
    Ναι σκορπίνα είμαι (που να μην .. ) δεν απαντάω με γρίφο αγάπη λέω ότι συμφωνώ με την Μανίνι αλλά ως τον βαθμό εκείνον που του έκανες το ''κάτι'' έτσι ώστε να αισθανθεί εκεινα τα συγκεκριμένα πράγματα που θα τον κάνουν να μην φύγει κι ας δείχνει πως έφυγε..
  • manini @ 12.09.2012 21:16
    αααα Alkyonis μόλις θυμήθηκα το story σου, ...το χα ξεχάσει, η γνωριμία μέσω οικογενειακών σχέσεων κ μια φορά την εβδομάδα συνάντηση, που μετά λέγατε για μάσκαρα..οκ...το χω τώρα.
     
    Δεν ξέρω αλήθεια...στο είπα κ εκείνη την φορά αυτά που περιγράφεις...είναι έξω από τον κόσμο μου...δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Μακάρι να ήξερα. Προφανώς κ ενδιαφέρεσαι για να μας ρωτάς. Ξαναδίνω ευχές να σου ρθει το καλύτερο για την πάρτη σου..είτε αυτός είτε άλλος
  • Alkyonis @ 12.09.2012 21:19
    Ουτε εγώ είμαι εγωίστρια.. αλλά συγνώμη όταν μου λέει ότι δεν ξερει τι έκανα και με ποιους τόσα χρόνια που ζουσα εκτός της μικρής μας πολης να μη νιωσω προσβεβλημενη?? Σα να μου λέει ότι εδώ δε θα γινόμουν του δρόμου επειδή θα ήμουν υπό την επιτήρηση των γονιών και της κλειστής κοινωνίας.. Ενω στην Αθηνα είχα βαλει και κόκκινο φωτάκι έξω απο την πορτα μου.. Ελεος.. Δε θέλω να μου ζητήσει συγνώμη. Δε με νοιαζει να ρίξει τα μουτρα του και να μου πει οτι εκανε λάθος. Αλλά να μου δείξει κατι. Όταν του λέω ότι δεν προχωρά η σχέση μας γιατί δε με πιστεύεις και ότι νιώθω διαρκώς να με τεσταρεις, δεν είναι λογικο να τον απρω εγω τηλέφωνο ζουζουνίζοντας.. Είναι σα να μη με ενοιαξε που αμφιβαλει αν είμαι οκ ή καμια @@@λα που έχει πάει με τη μισή αθήνα.. Μόνο σε αυτό κρατω χαρακτήρα. Περισσότερο γιατί το είπε πολύ αγαρμπα.. ( βλάχικα που είχε πει κάποιος)
  • Alkyonis @ 12.09.2012 21:22
    @manini.. φυσικά και ενδιαφέρομαι.. στη συναντηση που λεγαμε για τη μασκαρα ( όχι με αυτόν αλλά εδώ μεσα εμείς) μου ελεγε πως είναι καλό παιδί και να ρωτήσω όποιον θελω και δεν έχει πειράξει ποτέ ουτε μυρμύγκι κλπ κλπ.. Το πρόβλημά του όμως ήταν ότι δεν ξερει αυτός για το δικό μου παρελθον αφου έλειπα 15 χρόνια περίπου εκτός.. Πάνω που το σώσει ο κύριος.. Κανει μια πατάτα και φτου απο την αρχή.. ¨
  • Journey @ 12.09.2012 21:30
    Μωρέ θα στο ξαναπώ, συμπαθέστατο τυπάκι ο μεσιέ, αλλά είναι πρώτα βλάχος και μετά Σκορπιός. ( δηλαδή είνα σκορπιόβλαχος ή βλαχοσκορπίδι? τέλος πάντων)
    Και βλάχος όχι με την έννοια που είμαι αλλά με εκείνο το λεβεντοεπαρχιώτικο που βάζει την κακομοιριά να περιορίζει ορίζοντες, πως το λένε?
    Κι εγώ βλάχα είμαι αλλά φιλοδοξώ να το βγάζω με καμμια βρεχτή σπανακόπιττα, τσίγγινο σώβρακο δεν βάζω σε κανέναν, ναι?
    Αυτήν η μικρόνοη κουτοπονηριά μου τη δίνει.
     
    Τα πάτε καλά, προχωράτε. Ο τύπος, είναι άρχοντας, σε έχει στα ώπα ώπα κι εσένα και την οικογένεια.
    Αυτήν την άποψη για τα πράγματα θα την περάσει στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών? Είμαστε σίγουροι οτι αν αφήσεις απο έξω την αγωνία και τη λύπη της μοναξιάς, την ερωτική επιθυμία αλλά και την καθαρή γυναικεία φιλαρέσκειά σου που θέλει να κάνει δικό της όποιον φλερτάρει ( δεν είναι κακό, συμβαίνει σε όλες και αντιστοίχως σε όλους ) θα έλεγες " να κάποιος σούπερ να μεγαλώσει το παιδί μου"?
  • Ritakil25 @ 12.09.2012 21:35
    Ζουρ βλάχος ξε-βλάχος περι ορέξεως.. (ξέρεις!)
    Εδώ όπως είπες κι εσύ προφανώς δεν την ενοχλεί ότι ειναι σκορπιός το βλάχος θα την πειράξει; Αυτό είναι το λιγότερο!
     
    Alkyonis προσβεβλημενη όχι να μη νιώσεις, αν θες κάποιον δε νιώθεις προσβεβλημένη κι  ειδικά αν αυτός είναι σκορπιός τότε είναι που ΔΕΝ έχεις καν το δικαίωμα να νιώσεις προσβεβλημένη!!
  • Ritakil25 @ 12.09.2012 21:39
    Κι αφού είναι γνωστό άλλωστε πως ότι λέμε το λέμε από ενδιαφέρον κι αγάπη μωρεεεεεεεεέ.. ! :ρ
     
     
  • Journey @ 12.09.2012 21:40
    Από την προηγούμενη δημοσίευση, εκτός από τη μάσκαρα βεβαίως βεβαίως ( καλά. άφησε εποχή η παρέμβασή μου όπως και η πρόταση σου, μα τι συσκευασία υπέροχη έχει αυτήν που μας πρότεινες?) κράτησα και οτι λειτουργείς καταναγκαστικά δεσμευμένη από την ιδέα οτι μεγαλώνεις, οτι έφτασες σε ένα μεταίχμιο, πως σε λίγο δεν θα μπορείς να βρεις τον έρωτα, έναν σύντροφο, να κάνεις παιδιά.
    Είναι έτσι? Υπό μία εκδοχή!
    Εγώ - και νομίζω και άλλοι διαβάζουμε μια γυναίκα που εκφράζεται άμεσα, με απλότητ, γίνεται συμπαθής ( τό χεις ) και που τέλος πάντων έχει και ένα ιδιαίτεορ γούστο στα ξώφτερνα Γιατί να μην νιώσεις οτι είσαι ξεχωριστή?
    Γιατί να μην περιμένεις να κάνει την υπέρβαση, γιατί να μην το θεωρείς ως ένα δικαίωμά σου , ένας άνθρωπος που φοράει τα καλύτερα του εαυτού του για να σε έχει?
  • Alkyonis @ 12.09.2012 21:42
    Α εσύ είσαι που μου τον είπες βλαχο??? χαχαχα!!
    'Η mind games  μου παίζει ή είναι ζηλιάρης και ανασφαλής ή και τα δυο μαζί.. Πάντως ξέρει πολυ καλά ότι αν είχα φτασει στην ηλικία μου και ήμουν "άσπιλη κόρη" τότε επρεπε να ανησυχεί πραγματικά... 
    Και σοβαρά τώρα.. Αυτά τα παιγνιδάκια να κόψει θα είναι ο καλύτερος.. Όλο γρίφους μου βαζει. Λες και θέλει να μου απασχολεί το μυαλό διαρκώς.. Αλλά έχω και τον ρημαδοπονοκέφαλο.. Πραγματικά δεν είναι κανένας μπουρτζόβλαχος ( ξέρω πολύ καλά τους original  βλαχους και τους αγαπω) κλεισμένος στο χωριό του.. Περπατημένος και κοσμογυρισμένος και όλη του η μερα, κάθε μέρα είναι μεσα σε κόσμο..
     
     
  • Journey @ 12.09.2012 21:44
    Aπό την άλλη, εγώ δεν θα βαστούσα να είμαι δίπλα σε κάποιον που πιστεύει οτι είμαι εξ ορισμού και φύσει πουτάνα και ξεσκί και οτι μόνο θέσει ( σε μικρή κοινωνία με ντόπερμαν, γονείς, συγγενείς να με φυλάνε) θα φέρομαι ...σεμνά..
    Αν δεν ήταν αυτό το σημείο θα πανηγύριζα μαθαίνοντας για θετικές κινήσεις του , για θετική εξέλιξη, στην τελική μερικά  χάππυ έντ είναι απαραίτητα σ αυτήν την ζωή, αλλά συγγνώμη, αυτό με παγώνει, με φοβίζει, με προβληματίζει.. με γεμίζει με άσχημα φίιλινγκς , δεν ξέρω
  • Journey @ 12.09.2012 21:45
    Εγώ εγώ χα χα ..
  • Sandie @ 12.09.2012 21:50
    Κριάρι με σελήνη στο Λιοντάρι για ποιόν θα μίλαγε Jour???? Για μένα?.... Άντε γιατί στα'χω φυλαγμένα.....Άκους εκεί γερμανικό νούμερο η Σελήνη στην Παρθένο! ΚΕΝΩΝΙΑ ΑΔΙΚΗ!!!!
  • Journey @ 12.09.2012 21:53
    Mωρέ ευδοκιμεί ενα συγκεκριμένο είδος, Hommo Sapiens skatopsyxous που θεωρούν πως η σεξουαλική έκφραση οφείλει να χαρακτηρίζει την ποιότητα κάποιου, που θα πρέπει να είναι υπό επιτήρηση, υπό εκμετάλλευση, υπό περιορισμό.
    Ξέρεις τι είναι να σε βλέπουν και να σε κρίνουν από αυτό που βλέπουν - σε μισή ώρα, η εικασία έχει γίνει κουτσομπολιό, σε μία μέρα έχει γίνει είδηση. Η αλκυόνα είναι πουτάνα που πηδιέται όταν πάει στην αθήνα! Σε κοιτάνε με μισό μάτι όταν πας στο μίνι μάρκετ, σε κοιτάνε με μισό όταν κάθεσαι για καφέ, περιμένουν κριτικά και επικριτικά εκείνη την κίνηση να τους επιβεβαιώσει οτι η αλκυόνα είναι πυτάνα, και με ποιον θέλει να πηδηχτεί τώρα? ποιόν είπε καλημέρα οταν παρκάρησε το αμάξι? Όταν χτύπησε το κινητό της?
    Αυτός, είναι ένας από αυτούς, έτσι? Δεν μπορώ να το χωνέψω.
  • Alkyonis @ 12.09.2012 21:55
    Να σας πω και ενα αλλο μυστικό?? Χρόνια τώρα έχω τρομερή αδυναμία στους σκορπιους.. Πραγματικά πολύ καλά παιδιά όσοι έχω γνωρίσει ( αυτός όμως είναι ο πρωτος σκορπιός που πάιζει κάτι ερωτικό). Αν παρω απο το σύζυγο της αδελφής μου ( τοξοτης με ωροσκοπο σκορπιο η sis) και το τι έχει τραβήξει ΄τοσα χρόνια με τρελάρα.. Απο φίλους μου... Είναι ψυχουλες.. Καλά βέβαια δεν είναι μόνο τα αστρα και οι πλανήτες που διαμορφώνουν χαρακτήρες..
    Και ο δικός μου πολύ επιφυλλακτικος είναι.. Κάποια στιγμή κάηκε απο τον χυλό και τώρα φυσάει το γιαουρτι..
    Αλλα Ριτάκι μου εδώ παίρνω ανάποδες!!! Για ποια με πέρασε??? Αν θέλει να μάθει για μένα ας βάλει ντετεκτιβ.. Τι να πω?? Ας κανει έρευνες σε όλη τη γη... Να μάθει και μετα να κρίνει.. Οπως κάνω κι εγώ (όχι σε τέτοιο βαθμό). Από την αλλη εμένα με νοιάζει πως θα είναι απο τώρα και στο εξής.. Το παρελθόν του είναι δικό του.. Εγινε ότι έγινε.. Το μέλλον μας όμως εμείς το χτίζουμε.. 
     
    Και δεν προσβαλομαι απο εσάς.. Ουτε σας ξέρω ουτε με ξέρετε προσωπικά.. Σας γράφω , όπως ξαναείπα, συγκεντρώνοντας καμια γνώμη που περιμένω να την πείτε έξω απο τα δόντια και χωρίς συναισθηματισμους, μπας και βρω κανένα σκονάκι και καταφέρω να αποκρυπτογραφήσω εστω ελαχιστα το μυαλό του..Οπότε χώστε ελεύθερα!!!
     
  • Journey @ 12.09.2012 21:56
    φίλη Sandie, σσσσστ, δεν χρειάζεται να τα βγάζουμε όλα στη φόρα, αλλά αυτή η Παρθενοσελήνη δεν μπορεί να κρατηθεί, εεε? Μην τυχόν και δεν το κάνει βούκινο
    Της αξίζει το Γερμανικό αλλά και το παπούτσι 2 νούμερα μικρότερο αλλά και τα δύο πόδια μέσα!
  • Charline @ 12.09.2012 21:58
    τελικα ποίο είναι το παρελθόν σας , αλκυόνη;;;;
  • Alkyonis @ 12.09.2012 22:02
    Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω αν τα εννοεί όλα αυτα πραγματικα.. Ή τα λέει για να τα λέει... Δλδ όλο το καλοκαίρι που έλιωνα στην παραλια και στα μπιτς μπαρ ενω αυτός δεν έκανε ουτε  μια βουτιά?? Δε μου είπε ουτε μια φορά κάτι.. Ίσα ίσα με κοροιδευε που απεφευγα τον πολύ ήλιο και δε μαυρισα πολύ.. Όταν σταματησα να περιφέρομαι ημιγυμνη τα μεσημερια /απογευματα ( κοινως σταματησα τις καθημερινες εξορμησεις στη θαλασσα) τον επιασε να αρχίσει να με ανακρίνει για τους αντρες της ζωής μου και για όσους με εχουν χαλβαδιασει κατα καιρους...
  • Alkyonis @ 12.09.2012 22:11
    Σκορπίνα μου Charline, σκοτεινό το παρελθόν μου .. Μυστήριο.. Τον παιδεύει, τον δυσκολεύει, τον τρελάινει...
     
    Μη μιλήσω για την επαγγελματική μου ιδιοτητα. Αυτό και αν τον συγκλονίζει!!! Καλώς ή κακώς ανήκω σε εναν ανδροκρατουμενο επαγγελματικό χώρο..  Και να σας πω την αλήθεια?? Στις σχέσεις μου με τους αντρες δε μου εχει βγει σε καλό..  Και να ενδιαφερόταν κάποιος κόλωνε γιατί θεωρουσε ότι όλο και κάποιος άλλος απο τη δουλεια θα με είχε..  Κι εγώ από την αλλη, στη δουλεια τυπική υπερ το δεον.. Οποτε οι σχέσεις μου μετρημενες χωρίς κόπο, μακροχρόνιες και τα κενα διαστήματα αναμεσά τους επίσης μεγαλουτσικα...
  • Journey @ 12.09.2012 22:20
    Μ αρέσει που λέμε σε μερικά μέλη με πολύ νεαρή ηλικία οτι μεγαλώνοντας θα αντιμετωπίσουν πιο σοβαρές καταστάσεις επειδή και αυτοί θα ωριμάζουν και οι άλλοι με τους οποίους θα σχετίζονται.
    Πωωω, τι παπαριές λέμε στα παιδιά!!
  • Alkyonis @ 12.09.2012 22:24
    Αστο να μην το σχολιάσω αυτό... Τα παιδιά είναι πολύ πιο ξεκάθαρα...
     
    Άλλο νέο.. Την επόμενη εβδομάδα κατεβαίνω Αθήνα!!! Έχω κανονίσει τρελά όργια!!! Φυσικά αφου περάσω πρωτα απο τον κομμωτή μου και βαψω το μαλλί αλεπουδί...
    Τη μεθεπόμενη εβδομάδα αν ακούσετε στις ειδήσεις για καποιο εγκλημα παθους με θύμα μια αλεπουδομαλλουσα να ξέρετε η Αλκυόνη σας έχει αφήσει χρόνους..
  • pfff... @ 12.09.2012 22:33
    Αυτό το "επιστρέφουν όταν μέσα τους δεν έχουν φύγει ποτέ" που ειπώθηκε κάτι μου έκανε... αν οι ίδιοι νομίζουν ότι έχουν φύγει ή τέλος πάντων προσπαθούν να φύγουν, αλλά ακόμη πατάει το ένα πόδι μέσα.... υπάρχει περίπτωση να ξαναφέρουμε και το υπόλοιπο σώμα;;;
  • Journey @ 12.09.2012 22:34
    Πες μας οτι έχεις κομμωτή και όχι κομμώτρια! αμαρτωλή!
  • Alkyonis @ 12.09.2012 22:42
    Αχ βρε θεία Ζουρ!!!Διάβαζα τα μηνύματά σου.. Έννοια σου και όλα αυτά τα έχω σκεφτεί κι εγώ και είμαι 100000% σίγουρη πως δεν είναι έτσι.. Αρκει να ξεπεράσουμε αυτό τον ηλίθιο σκόπελο τώρα που είναι αρχή.. Καλά να είμαστε θα το δεις στο μέλλον..
     
    Ναι κομμωτή έχω. Στην Αθήνα γιατί εδώ απο τις πολυχρωμίες που μου εκαναν κατέληξα να βαφομαι μόνη μου...Και φυσικα η ψυχολογία φτιάχνει με μια επίσκεψη στο κομμωτήριο και μια αλλαγή στο τριχωτό της κεφαλής...
  • Alkyonis @ 12.09.2012 22:55
    Σχετικό άσχετο... Στις 9/9 έφτιαξα έναν ωριαίο χαρτη με ερώτημα σχετικό με τον Σκορπιο που με τσίμπησε.. Ανάθεμα και αν μπορεσα να βγάλω άκρη.. Ξεκίνησα με ωροσκόπο και κυβερνητη του, πήρα με τη σειρα τους οίκους διαβαζοντας διαφορα παραδείγματα.. Τελικά τη μόνη απαντηση που πήρα ήταν ένας γερός πονοκέφαλος.. Αν κάποιος/α απο σας σκαμπάζει και φυσικά δε βαριέται  στείλτε μου πμ να σας δώσω τα στοιχεία..
  • Journey @ 12.09.2012 22:59
    Πολύ ευχαρίστως..
     
    http://www.stardome.gr/library/c173,%CE%9C%CE%B9%CE%B1_%CF%83%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%B7_%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B3%CE%AE_%EF%BF%BD.html
  • Journey @ 12.09.2012 23:03
    Και αυτό
    http://www.stardome.gr/library/c176,%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1_%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B7%CF%82_%CF%84.html
  • Alkyonis @ 12.09.2012 23:17
    στο τελευταίο παράδειγμα πήγα αλλά δε μπορουσα να βρω αν καποιος πλανήτης ήταν αγαπητός σε καποιον αλλο.. ( Η
    Σελήνη είναι στον Υδροχόο, άρα "αγαπά" τον Κρόνο...)
    Στον δικό μου χάρτη η σελήνη είναι στους διδύμους στην 28η
    μοιρα..Δηλαδή σε 2 μοίρες πάει στον καρκίνο??? Αυτός ποιος είναι??? Ο
    Ερμής??? Ο Ερμής είναι στο σκορπιό στην 11η μοιρα.. Ανάθεμα και αν
    καταλαβάινω τίποτα...
     
    Τα έχω διαβάσει αυτά τα άρθρα συν πολλά αλλα απο αλλες πηγές..
  • alice16 @ 14.09.2012 02:25
    Αγαπητή Αλκυόνη δε θελω να σε στενοχωρήσω αλλά ο τύπος είναι καμμένη περίπτωση.
    Δεν εχει καμια απολύτως σημασία το ζώδιο, ο κομπλεξικός καράβλαχος θα είναι πάντα κομπλεξικός καράβλαχος ανεξαρτήτως ζωδίου! Δε συζητώ για την προσβόλα που σου έριξε... Καλά, δε σε προβληματισε καθόλου το γεγονός ότι ένας τετοιος άντρας, εμφανισιμος, με λεφτά και σε τετοια ηλικία είναι ανυπαντρος; όχι χωρισμενος, αλλά δεν εχει παντρευτεί ποτέ; Ο άνθρωπος, κορίτσι μου, φοβαται τη δέσμευση, δε θελει ουσιαστικά να παντρευτεί και ψάχνει δικαιολογίες. Εσύ του φαίνεσαι πολύ προχωρημενη ερωτικά. Κάποια άλλη θα του είχε φανεί κρυόκωλη, μια τρίτη κατωτερου κοινωνικού επιπεδου, μια τέταρτη αμόρφωτη, μια πέμπτη άσχημη, μια έκτη χαζή κτλ κτλ. Οι δικαιολογίες από τέτοιους ανθρώπους προβληματικούς δεν έχουν τέλος.
    Μακαρι να κάνω λάθος βεβαια, αλλά πολύ αμφιβάλλω! Πρόσεχε, γιατί οι προβληματικοί μόνο προβληματικες σχέσεις μπορούν να κάνουν.

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...