παρακαλώ περιμένετε...

Έφτασε ή Ώρα της Δοκιμασίας και της Θλίψης

  • moisture666 @ 09.06.2012 22:12
    Ο Ερμής σου κάνει περίεργες όψεις...μάλλον.
     
    Εισαι κ σκορπιος βέβαια...διπλός.
    Τα σενάρια συνομωσιας τα έχεις για πρωινο(...προαριστο,μεσημεριανό,βραδινό,μεταμεσονυκτιο)
     
    Καλές διακοπές σκορπιδι!
  • starboy @ 09.06.2012 23:06
    εγω δε φοβαμε τπτ ,εχω πιστη στη καθαροτητα της ψυχης μας και την ανωτεροτητα του πνευματος και του μυαλου μας και οτι αλλο τελος παντων ( μεγεθος πεους κλπκλπ)
    για να μη μακρυγορω τους εχουμε ολους για τον που ,για τη πλακα μας και αρκει να το συνηδητοποιησουμε
    τελος εκπομπης
    ΠΟΙΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ ΡΕ ΜΟΙΣΤΡΕ ΕΔΩ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΗΣΟΥΝ ΜΙΛΑΜΕ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΚΑΥΤΟΜΑ ΑΠΟΔΕΔΗΓΜΕΝΟ ,ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΔΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΠΤ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ
    καληνυχτα σε ολους
  • moisture666 @ 10.06.2012 12:29
    Αν λες αλήθεια για το μέγεθος....ανέβασε ποστ με Φωτο!
    (αλήθεια,χωράει στην οθόνη....του άιφον;!!!!)
  • flamescreen73 @ 11.06.2012 04:35
    Γιατι να σε λοιδωρήσει κάποιος? Σε γενικές γραμμές συμφωνούμε, ίσως όχι στα πρόσωπα τόσο(Ο σόρος φαινεται ΠΑΡΑ πολύ για να είναι κεντρικός παίκτης ας πούμε. Αχυράνθρωπος πολυτελείας είναι κατα τη γνωμη μου) Το σύστημα των κομμάτων προφανώς και δεν μπορεί να είναι ενάντια στο σύστημα των πολιτικών κατευθύνσεων. Στις πολιτικές συμφωνούμε μάλλον, πάνω-κάτω εκεί το πάνε. Για το χρονοδιάγραμμα δεν μπορώ να γνωρίζω εκ των προτέρων.
     
     
    Το πιο πιθανό είναι αν βγούμε απο το Ευρώ αυτοί που θα μας βγάλουν να ξεπουλήσουν για ένα κομμάτι ψωμί τα πάντα και να πουν στο Λαό οι αντιπολιτευόμενοι "εμείς σας τα είχαμε πει, αλλά δε θέλατε να ακούσετε, να τώρα τι παθαίνουμε". Αν πάλι δεν βγούμε, πάλι για ένα κομμάτι ψωμί θα ξεπουλήσουν τα πάντα με τη δικαιολογία ότι πιεζόμαστε χρονικά και χρειαζόμαστε να προσελκύσουμε αγοραστες και επενδύσεις που θα γίνουν ελκυστικότερες αν έχουν ήδη κατοχή τμήματος των πόρων οι επενδυτές ή κάποια παρόμια βλακεία.
     
    Δεν έχω αισιοδοξία γιατί δεν έχουν φανεί εξωσυστεμικοί παράγοντες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν την κατάσταση και όσοι υπηρετούν το σύστημα είναι απλά αδίστακτοι. Συτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να δούμε πως πρέπει να το παλέψουμε το ζήτημα. Απλά είμαστε μόνοι μας.
     
    Οι πολίτες θα έπρεπε να συνασπιστούν. Για τους Έλληνες όμως πρέπει να τους τσατίσεις πολύ για να ξυπνήσουν, να τους φέρεις μια τρίχα απο το ολοκληρωτικό ξεβράκωμα για να συνειδητοποιήσουν ότι είναι σχεδόν γυμνοί. Σε αυτό έπαιξε τεράστιο ρόλο το ότι έβαλαν το Σαμαρά να πιέσει για εκλογές, δυστυχώς για το Εθνος. Λίγο ακόμη και πιστεύω ότι ο λαός θα ήταν έτοιμος για επανάσταση.
     
    Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τώρα έχουν ξαναμαντρωθεί οι πολίτες και μέχρι να καταλάβουν θα έχουν περάσει ότι θέλουν πάλι(θα μπορούσε να είναι και αυτά που λες ή ότι άλλο). Κατά πάσα πιθανότητα θα έλεγα ότι είτε βιάζονται και επειδή δεν έχει προχωρήσει η Ασιατική και η Αμερικάνικη Ενωση, θα διαλύσουν και την Ε.Ε. να πάνε κατευθείαν σε Παγκόσμιο Κράτος, ή έχουν αλλάξει τα σχέδια και πάμε σε κόσμο 2 η περισσότερων ταχυτήτων με κράτη παρίες και κράτη προνομίων.
     
    Με ενοχλεί πάντως ιδιαίτερα ότι όσοι αγώνες γίνονται, γίνονται για το υλικό και μόνο τμήμα και ιδεολογικά δεν το θέτει κανείς(δεν εννοω ιδεολογικά με βάση χρωματισμό κομμάτων. Οι χρωματισμένοι είναι εξάλου στην πλειοψηφία τους προδότες και λαμόγια, έχουν κάτι να κερδίσουν απο το χρώμα που υποστηρίζουν), για τον ανθρώπινο παράγοντα. Προσωπικά χέστηκα για το υλικό τμήμα, ας ζούμε με 200-300 Ευρώ. Αλλά όχι στον κόσμο εφιάλτη που προσπαθούν αυτοί να επιβάλλουν. Να έχουμε πρόσβαση στην ελπίδα και κάθε είδους δικαίωμα που τώρα δεν μας επιτρέπουν να έχουμε. Επίσης δεν έχουμε αλλάξει καθόλου. Εχουν ίσως δίκιο αυτοί που λένε ότι στον Τσίπρα έχουν πάει πολλά λαμόγια για να ξαναφάνε, αφού όλες οι εργασιακές συμπεριφορές που έβλεπα πριν είναι αμετάβλητες.
     
    Και ας τους δίνουμε έτσι δικαίωμα να μας λένε τεμπέληδες και διεφθαρμένους και να μας πτωχεύουν. Κοινώς όλα καλά ή όλα σάπια, αλλα εμείς στην απέξω. Δεν ξέρω πως οδήγησε αυτός ο λαός τόσες φορές τον πλανήτη στο μεγαλείο. Μας έχουν απαλλοτριώσει μάλλον σε τρομερό βαθμό.

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...