παρακαλώ περιμένετε...

Ζώδια κι αυθυποβολή

  • manini @ 02.06.2012 17:48
    Πολύ ειλικρινά κ απλά, δεν θα έδινα καμία σημασία σε προβλέψεις αυτού του τύπου.
     
    Τα θεωρώ εμπορικοποιημένη αστρολογία. Είναι γενικότητες . Ακόμα κ οι προβλέψεις που γράφονται σε μηνιαία κ εβδομαδιαία βάση από έναν αστρολόγο που σέβεσαι, είναι γενικές κ γράφονται βάση του ήλιου μας. Δείχνουν μια τάση.
     
    Μπορείς να μάθεις θαυμάσια πράγματα κάνοντας έρευνα σε γενέθλιο χάρτη. Όσο τον διαβάζεις κ όσο ψάχνεις τόσο θα ξαναγυρνάς σε κάποιες αρχικές γνώσεις κ θα τις βλέπεις με άλλο μάτι. Πάντα όσο ασχολείσαι μαθαίνεις ότι υπάρχουν πολλά που δεν ξέρεις.
    Είναι ένας θαυμάσιος οδηγός που σου δίνει πολλές πληροφορίες προς την ολοκλήρωση σου. Είναι στο χέρι του καθενός να τα μεταφράσει κ να υιοθετήσει όπως καταλαβαίνει.
     
    Για εμένα οι προβλέψεις έχουν ενδιαφέρον όταν τις εξετάζεις συνολικά ανά μεγάλα τακτικά διαστήματα, όχι αν τις διασπάς κ τις αναλύεις σε ημερολογιακούς μήνες, εβδομάδες...μπορείς να κάνεις δοκιμές εξετάζοντας σημαντικές παρελθοντικές περιόδους
     της ζωής σου και να δεις τι συνέβαινε εκείνη την περίοδο απο διελεύσεις...
     
  • Journey @ 02.06.2012 17:49
    Βρε, θα σας πλακώσω στα χαστούκια όλους! Τι θεματάρες είναι τούτες η μία μετά την άλλη από το μεσημέρι κι ενώ θα έπρεπε να μην είμαι στην οθόνη? Θα πρέπει να φύγω αλλά ελπίζω να βρω θέση όταν επιστρέψω μεθαύριο να γράψω μερικά σεντονάκια ( διπλόφαρδα)
    Καλό μήνα
  • manini @ 02.06.2012 18:07
    δηλαδή δεν κατάλαβα..ερμής αντίθεση Ποσειδώνας..πολύ ωραία, θα μπορούσες πχ να γράψεις ένα πολύ ωραίο ποίημα,  να σε εμπνεύσει μια ωραία ταινία.. ή να ακούς ωραίες μουσικές που σε φτιάχνουν... χθεσινή είπες είναι η προβλεψη?
     
  • Ritakil25 @ 02.06.2012 18:07
    Jour; Όταν λέμε όλους, εννοούμε όλους!;;;; :ρ 
     
    Ναι η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω αν έχει ξαναποστάρει ποτέ κάποιος κάτι παρόμοιο εδώ μέσα, αλλά κι εμένα μου άρεσε πολύ σαν θέμα, για αυτό άλλωστε και το ανέβασα κι είμαι σίγουρη ότι οι περισσότεροι από εμάς θέλουν να δουν το πως το διαχειρίζεται ο κάθε άνθρωπος ξεχωριστά. Περιμένω εναγωνιώς ειδικά την δική σου άποψη!
     
    Manini Μου άρεσε η τοποθετησή σου, θα μπορούσα να πω πως κι εγώ κάπως έτσι τοποθετούμαι ως τώρα, τουλάχιστον σε ότι έχει να κάνει με τις καθημερινές προβλέψεις (ξαναλέω ότι φυσικά δεν αναφέρομαι καν σε αυτές τις ακόμα πιο γενικές κι αόριστες των 12 ζωδίων!) αφού φυσικά πολύ σπάνια θα δω ότι κάτι που μου παρουσιάζεται σαν πρόβλεψη τελικά όντως θα ισχύει μέσα στην καθημερινότητα μου κι επίσης λογικό είναι στις δέκα προβλέψεις η μία (ή και περισσότερες..) κάποια στιγμή να πέσουν και μέσα!! Ακόμα και κάποιο τυχερό παιχνίδι όταν παίζεις πάντα υπάρχουν οι πιθανότητες να πέσουν κάποια απ'τα νουμερά σου.
    Πάντως όσο αφορά την συγκεκριμένη, ένας από τους λόγους για τον οποίο την έφερα και σαν παράδειγμα, είναι γιατί όντως δεν μου έχει ξανατύχει και θεωρώ ότι είναι κάπως υπερβολική ως προς τον τρόπο γραφής της δηλ. κάποιον άλλον άνθρωπο με ίσως ένα πιο διαφορετικό χαρακτήρα θα μπορούσε να τον προδιαθέσει εώς και πολύ αρνητικά νομίζω.. Ας πούμε ότι θεωρώ ότι χρειάζεται λίγο παραπάνω προσοχή (όπως αναφέρει κι η πρόβλεψη! :ρ) στις λέξεις τις οποίες χρησιμοποιούνται σε τέτοιοιου είδους προβλέψεις..
  • Ritakil25 @ 02.06.2012 18:10
    Manini όχι είναι 'μελλοντική'' κι ισχύει 5-6 Ιουνίου.. (Κατάλαβες, θα κλειστώ μέσα στο σπίτι μου!! Χαχαχαχα!! :ρ :ρ :ρ :ρ )
     
    Δεν ξέρω αν έχεις κάποιον λογαριασμό εκει, υποτίθεται ότι σου δίνει τις προσωπικές σου προβλέψεις/όψεις με βάση τον γενέθλιο χάρτη σου για την διάρκεια μιας εβδομάδας, όπου μπορείς και πατάς την κάθε μέρα ξεχωριστά.
     
     
  • Journey @ 02.06.2012 18:13
    Έχω προτείνει κάποιες φορές στις συχνές προβλέψεις που δημοσιεύουμε να τις κάνουμε σούμα και να τις δούμε λίγο καιρό μετά πάντως..
    Και για την ιστορία, το ανατριχιαστικότερο, διαβάζοντς για χάρη μιας φίλης που ήθελε σούμα για τον Υδροχόο εδώ και αλλού ( το περασμένο καλοκαίρι) ανακάλυψα πόσο με κ΄λαλυπταν οι προβλέψεις...Τυχαίο? Τυ-χαίο! ( αν κι δεν θα με χάλαγε ένας τέτοιος ωροσκόπος, αλλά δεν τον έχωμ τους ανέκρινα όλους στην οικογένεια -ξανά - για ητν ώρα που γεννήθηκα : P
  • manini @ 02.06.2012 18:56
    http://www.youtube.com/watch?v=PBJUEj-eh04&feature=youtu.be
     
    αν δεν βαριέσαι....δες αυτή την διάλεξη  
    νομίζω κάπως απαντάει σε κάποια από αυτά που ρωτάς
  • neumaa @ 02.06.2012 19:18
    ριτακι αφου απευθυνεσαι σε ολους ας μιλησω και γω η ασχετη
    λογω ελλειψης γνωσεων δεν μπορω να κανω πχ μια ωριαια να μελετησω τι μελλει γινεσθαι
    οποτε στραφηκα προς το παρελθον εκανα ενα προοδευμενο χαρτη (με χιλια ζορια) μιας αποφραδας μερας που εληξε μια σχεση μου με πολυ επωδυνο τροπο και ειχε συνοδο ουρανου πλουτωνα!!! μαλιστα... συμφωνω με τη μανινι και ειμαι της αποψης "μελετουμε τα παρελθοντα για να κατανοουμε τα παροντα και να προβλεπουμε τα μελλοντα"
  • vavava @ 02.06.2012 23:38
    Είχα την ίδια πρόβλεψη για δυο μέρες της προηγούμενης εβδομάδας. Την πρώτη μέρα κλείστηκα στο σπίτι, αλλά δεν έκλεισα τηλέφωνα. Την επόμενη, απλά κρατούσα αποστάσεις. Αυτή την εβδομάδα χρειάστηκε να πάρω αποφάσεις. Παρέβλεψα τις πληροφορίες που είχα πάρει τηλεφωνικά, έχοντας στο νου μου την πρόβλεψη. Έχω μετανιώσει για την απόφασή μου όμως. Το μέλλον θα δείξει και θα σας ενημερώσω. Κατέληξα όμως ότι η εμπιστοσύνη μου στην πρόβλεψη είναι αδυναμία.

    Επίσης έχω παρατηρήσει ότι κάποιες προβλέψεις του συγκεκριμένου site πραγματοποιούνται μεν, αλλά ετεροχρονισμένα. Είχα, για παράδειγμα, επιστροφή πρώην, αλλά μερικές μέρες αργότερα απ' ότι προβλεπόταν.

    Εξάλλου ανατρέχοντας σε παλιές προβέψεις για μέρες που έχουν περάσει, διαπιστώνω ότι ναι μεν τελικά επαληθεύτηκαν, αλλά ωστόσο με τρόπο και σε τομέα που δεν είχα λάβει υπ' όψιν και που μάλλον δεν θα μπορούσα να το έχω κάνει. Κάτι σαν το χρησμό της Πυθίας δηλαδή.
  • vanastasaki @ 03.06.2012 00:06
    Σε μένα συνέβη το εξής: Σε μια ετήσια πρόβλεψη με συμβούλευαν να μην κυκλοφορήσω μια συγκεκριμένη μέρα γιατί θα γνώριζα κάποιον που στην αρχή θα με γοητεύσει και στην πορεία θα με καταστρέψει. Εκείνη τη μέρα λοιπόν, παρότι προσπάθησα καλού-κακού να αποφύγω τις μετακινήσεις, γνώρισα κάποιον που ερωτεύθηκα με την πρώτη ματιά (για τους άλλους ποτέ δεν ξέρεις, αλλά ενδέχεται να ήταν αμοιβαίο). Επειδή δεν γνωρίζω ακόμη το τέλος της ιστορίας, θεωρώ εξίσου πιθανό αυτή η γνωριμία να ήταν ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί, αλλά και το να μην απέχω παρά ένα βήμα από την καταστροφή.
    Οπότε πραγματικά δεν ξέρω. Χωρίς να τρελαίνεται κανείς, μπορεί να αφήνει ανοικτό ένα παράθυρο και για πράγματα που δεν μπορεί να προσεγγίσει με τη λογική του.
  • Ritakil25 @ 03.06.2012 02:38
    neuma Ναι σωστά γιατί εγώ είμαι σχετική.. :ρ
     
    Manini το είδα το βιντεάκι αλλα το μόνο που συγκράτησα είναι ότι οι πλανήτες είναι ένας μακρόκοσμος κι οι άνθρωποι ένας μικρόσκοσμος που ο ένας καθρεφτίζει τον άλλον.. Έχοντας μια εσωτερική σχέση αλλά χωρίς να προκαλεί ο ένας τον άλλον. Σωστά; ή λέω μεθυσμένες βλακείες; Μπορεί το πρωϊ να το καταλάβω καλύτερα μιάς και τώρα υπολειτουργώ..
     
    Κορίτσια v & v ευχαριστώ που γράψατε θα τα επεξεργαστώ καλύτερα αύριο. Πάντως αν ακτάλαβα καλά υπάρχουν κι άτομα που αποδίδουν κάποιες καταστάσεις της ζωής τους εκει, που έτσι κι αλλιώς αν αυτό συμβαίνει λογικά επηρεάζονται αρκετά και για το μετέπειτα.. ή όχι;
  • NALI71 @ 03.06.2012 08:42
    Eίχα ακριβώς την ίδια πρόβλεψη δυο τρεις μέρες πρίν. Δεν σου το κρύβω οτι προβληματίστικα και χαλάστηκα . Δεν ξέρω αν οντως μεσω των προβλεψεων μπορεις αληθεια να προγραμματίσεις την μέρα σου ή την εβδομάδα σου ή κατ επέκταση την ζωή σου αλλά με απόλυτη σιγουρια μπορώ να σου πω οτι επηρεάζεσαι. Και ακριβώς τις ίδιες σκέψεις κάνω κι εγώ καμμιά φορα και μιάς και όλοι συμφωνείτε στο οτι πρέπει να ανατρέχουμε στο παρελθόν ώστε να συγκρίνουμε και να καταλήγουμε σε συμπεράσματα θα σας πω το εξής !
     
    Για το 2011 είχα μια καταπληκτική διαισθηση οτι θα ήταν η χρονιά μου (αισθανόμουν δυνατή ,σίγουρη ,γεμάτη αυτοπεποιθηση για τα πάντα) και οι προβλέψεις δεν ήταν δυσοιωνες απο οπου κι αν τις είχα διαβάσει. Κοιτάζοντας πίσω τώρα σας λέω οτι μπορεί να ήταν και η χειρότερη της ζωής μου. Ανακάλυψα εναν καινούργιο άνθρωπο ( για εμενα μιλαω) ,τον οποιο δεν συμπαθώ ,δεν ξέρω απο που ήρθε και θέλω να ξαναφύγει απο κει που ήρθε όπως ήρθε . Ναι τώρα κατανοώ καλύτερα αυτά που είχα διαβασει τοτε ή ισως τα κατανοώ διαφορετικά πάντως σίγουρα δεν έχω την ίδια οπτική γωνιά που είχα τότε και απο τη μία χαίρομαι αλλά απο την άλλη σκέφτομαι οτι το τίμημα ήταν βαρύ και ακόμα δεν έχω συνέρθει. Αυτοί καλά τα γράφουν ποιός όμως τα καταλαβαίνει όπως πρέπει όταν πρέπει? 
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ..... ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ!!!!! 
  • mariagela @ 03.06.2012 09:52
    NALI71 σα να το εγραψα εγω το παραπανω..

    καλημερα βρε παιδια!!! 

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...