παρακαλώ περιμένετε...

Help

  • ice @ 29.01.2012 22:27
    το μονο που μπορω να σου πω ειναι να σκεφτεις την πιθανοτητα να δωσεις και σε εκεινη το δικαιωμα να ρισκαρει.... εις γνωση της ομως..
    Κατα τ'αλλα μονο εσυ ξερεις καλυτερα απο οποιονδηποτε οχι τοσο τι ΠΡΕΠΕΙ να κανεις αλλα τι ΘΕΛΕΙΣ να κανεις... καλη τυχη
  • Papavoula @ 30.01.2012 16:13
    αφού νιώθεις για εκείνη...κάντε τη προσπάθεια σας και ας την απορρίψετε μετά. Το ανικανοποίητο πάντα μένει απωθημένο. Να σε τρομάζουν μόνο αυτά που δεν έχεις ζήσει. Σε κάθε περίπτωση κάτσε και ζύγισε τί είναι πιθανότερο να μετανοιώσεις. Το να μή κάνεις αυτή τη προσπάθεις ή το να τη κάνεις? Αν το θέμα σου μεταξύ άλλων είναι το να μή την πληγώσεις (γιατί είναι και Ιχθύνα και φαντάζομαι άκρως συναισθηματικό άτομο - όπως κι εσύ απλώς εκείνη είναι πιο εκδηλωτική λογικά)... η μόνη πιθανότητα να μή την πληγώσεις είναι να κάνεις το βήμα αυτό και να πάνε όλα καλά. Διαφορετικά, είτε το λήξεις πρίν μετακομίσει εκείνη, είτε το λήξετε αφού το προσπαθήσετε...το να πληγωθείτε είναι αναπόφευκτο. 
     
    Οι ιχθύς είναι και άκρως διαισθητικά άτομα, γι αυτό να δίνεις μεγάλες πιθανότητες να έχει καταλάβει τους ενδοιασμούς σου αυτούς. Μήπως μια ήρεμη συζήτηση με αυτά που σε τρομάζουν είναι η λύση? 
    Εύχομαι να πάνε όλα καλά ό,τι κι αν αποφασίσεις!

έχουν γενέθλια 211 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάκωβος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...