παρακαλώ περιμένετε...

Είμαι εγώ η είμαι αυτό που θέλεις να γίνω?

  • Shark @ 05.01.2012 15:01
    Ετσ' Ετσ΄....και σε  μελαχροινο παιρνουμε
  • hesg @ 05.01.2012 15:05
    Κάτι σαν αυτήν , Ε σαρκ??
    http://www.xarj.net/wp-content/uploads/2008/08/monica-bellucci1.jpg
  • starboy @ 05.01.2012 15:06
    pes ta re hesg megalh koybenta eipes ,
     
    arxizoyn ta eisai etsi eisai alliws eisai aliwtika mh ayto mh ekeino ,se kanoyn kapio allo
    ,ksafnika ksypnaei o alithinos soy eaytos, toys stelnei sthn eyxh ths panagias kai se lene kai trelo 
    piswwwwwwwwwwwwwww drakooooooooooooooooooooooooooooooooo
  • Shark @ 05.01.2012 15:09
    Hesg...δεν ξερεις ποσο πολυτιμο ειναι αυτο το σετακι....(δεν λεω παραπανω για να μην μιλησει ο πλουτωνας)  p
  • hesg @ 05.01.2012 15:12
    Το θέμα είναι ο αληθινός σου εαυτός να ξυπνήσει και να μην είσια για πάντα κάτι άλλο..
    Γιατί αν θαφτεί.. Ζήτω που καήκαμε..
  • hesg @ 05.01.2012 15:14
    Αχ αυτός ο πλούτωνας.
    Ο καρδιοβγάλτης..
  • TDM900 @ 05.01.2012 15:38
  • polysemy @ 05.01.2012 15:40
    πες τα ρε hesg....
     
     
    Βέβαια...πάντα δεν υπάρχει αλλαγή μετά την αλληλεπίδρασή μας με τους ανθρώπους? φτάνει αυτά που αλλάζουμε πάνω μας να είναι αυτά που θέλουμε να βελτιώσουμε κι εμείς οι ίδιοι!!!
  • hesg @ 05.01.2012 15:45
    @polysemy Φυσικά! Άλλο να αλλάζω κάτι που θεωρώ οτι δημιουργεί πρόβλημα σε εμένα , και το αλλάζω για να νιώσω καλύτερα και άλλο να αλλάζω κάτι για να νιώθει ένα άτομο καλά..
  • reye @ 05.01.2012 15:45
    Τα ερωτήματα νομίζω ότι είναι ολίγον φλου.... αλλαγή στο χαρακτήρα δεν υπάρχει... αυτό είναι αξίωμα! Αν τώρα μιλώντας για αλλαγή χαρακτήρα υποννοείς τη βελτίωση ή το ραφινάρισμα της συμπεριφοράς σε δεδομένες στιγμές, αυτό ή το κάνεις -εφόσον μπορείς- για να νιώσει ο άλλος καλύτερα ή φεύγεις! Μια σχεση πάντως είναι φυσικό να ξεκινάει μες στη χαρά... στην αρχή δεν ξέρει ο ένας τον άλλο...
  • hesg @ 05.01.2012 15:49
    @reye Φυσικά αλλα πριν απο αυτήν την χαρά πιστεύω πως είσαι φίλος με τον άλλον και τον γνωρίζεις πως είναι , εκτός αν εσυ κάνεις σχέση με άτομα που τα γνωρίζεις λίγο καιρό.
  • ελμα @ 05.01.2012 15:58
    τελειο το ανεκδοτο!!
     
  • reye @ 05.01.2012 16:15
    Δεν έχει να κάνει με το τι κάνω εγώ.... αυτό που έχει να κάνει έτσι που μου το θέτεις, είναι τι εννοείς όταν λες φίλος.... Αν πάντως εννοείς φίλος-φίλος έχεις δίκιο (και επειδή με ρώτησες, μιας και δεν έχω πολλούς ανθρώπους που να τους θεωρώ φίλους, δεν κάνω σχέση μαζί τους)- αν όμως είναι γνωστός, εκεί πάλι η συμπεριφορά είναι διαφορετική, οπότε ασφαλή συμπεράσματα για το χαρακτήρα δε μπορείς να βγάλεις. Και για να το δούμε και ανάποδα, έναν φίλο-γνωστό ή όπως αλλιώς θες, αν τον ξέρεις, γνωρίζεις ότι ενδεχόμενα θα σου ζητήσει πράγματα που μάλλον δε θα μπορείς να τα κάνεις. Γιατί να μπεις σε διαδικασία να κάνεις σχέση μαζί του? 
     
    Κατά τα λοιπά πάντως, νομίζω ότι τα πράγματα τα είπε ο ολόσωστα η polysemy 
  • Journey @ 05.01.2012 16:24
    Μην προσπαθείς να μάθεις τη φύση και το χαρακτήρα των σχέσεων μέσα από εξιστορίσεις άλλων σχετικά με  το τι εισέπραξαν.
    Όσα ζούμε είναι υποκειμενικά.
    Κανείς δεν είναι ανεύθυνος όσων υφίσταται όσο και αν διατείνεται οτι αδικήθηκε, παρεξηγήθηκε, αλλοτριώθηκε, πιέστηκε, εξαπατήθηκε.
    Όλοι μας δίνουμε τη συγκατάθεσή μας για να γίνουμε θύματα αν και στις σχέσεις δεν υπάρχει θύμα και θύτης..υπάρχει πάντοτε μία κοινή πραγματικότητα πέρα από την εξωτερίκευση των παραπόνων ή των διαφωνιών, και πέρα από τη δήλωση ακόμα της ευτυχίας .
    Μην περιμένεις να βρεις την πόρτα του παραδείσου ανοιχτή με το που θα δημιουργήσεις μάι σχέση..
    Ο Παράδεισος είναι ένα μύθευμα και όταν χτίζεται από υποσχέσεις και προσδοκίες πάντα φιλοξενεί μελλοντικούς εκπεσόντες και εκδιωχθέντες εξ αυτού.
    Τον Παράδεισο τον κατακτούμε μόνοι μας , και προσεξε, δεν είναι δικαίωμά μας, είναι έπαθλο..
  • Shark @ 05.01.2012 16:30
    zour... ******
     
    ps:Tι σου κανει το εξαγωνο του Ποσει Κεντας...
  • ελμα @ 05.01.2012 16:31
    παντως συμφωνω και εγω me ti polysemy και τη journeyη hesg το θετει με ενα εγωιστικο νομιζω τροπο...ναι σωστα γιατι ναλλαξω ,να κανω παραχωρησεις που δε θελω για καποιον ....ας  δεχτουμε ομως οτι παντα για να λειτουργησει μια σχεση πρεπει να γινουν παραχωρησεις και απο τους δυοοχι ομως μονο απο τον ενα  .....τοτε...να βρει τη ξανθια με τα βυζια ο τυπος
    οχι ομως μονο απο τον ενα  .....τοτε...να βρει τη ξανθια με τα βυζια ο τυπος
  • hesg @ 05.01.2012 16:32
    Δεν περιμένω να βρω κάτι.
    Απλα σας είπα αυτά που πιστεύω και αυτά που σκεφτόμουν
  • hesg @ 05.01.2012 16:33
    Μιλάω στο να αλλάξουμε πολλά πράγματα για ενα άτομο..
  • Journey @ 05.01.2012 16:34
    Σαρκ μάι λαβ, νομίζω οτι βγάζω Ουρανο Κρόνο , όχι? { Πίσω στα παλιά αγαπημένα λημέρια }
     
     
     
  • magia54 @ 05.01.2012 16:35
    ναι, επειτα απο τοσες συζητησεις για το θεμα, κι εγω θα συμφωνησω με Journey...
     
    η βαση να εισαι εσυ...ολα τα υπολοιπα μεταβαλλονται, αλλοιωνονται, χανονται και πολλες φορες εχουμε συμβαλλει κι εμεις οι ιδιοι γι'αυτο,,,εξαρταται ΤΙ υποχωρησεις κανεις και για ΠΟΙΟΝ λογο τις κανεις...
  • ETOIL @ 05.01.2012 17:10
  • nohope @ 05.01.2012 18:28
    ''Ο Παράδεισος είναι ένα μύθευμα και όταν χτίζεται από υποσχέσεις και προσδοκίες πάντα φιλοξενεί μελλοντικούς εκπεσόντες και εκδιωχθέντες εξ αυτού.Τον Παράδεισο τον κατακτούμε μόνοι μας , και προσεξε, δεν είναι δικαίωμά μας, είναι έπαθλο..''

    πόσα αστέρια! ?πόσα!!!! και ναι ο κρόνος σου πάει πολύ!

     

    όπως και ο τύπος στο ανέκδοτο λοιπόν (για την ακρίβεια μου φαίνεται και ότι σου απάντησες με αυτό) δεν αλλάζουμε, αλλά μας ανακαλύπτουμε μέσω των άλλων.

    Και ίσως καμιά φορά και εμείς οι ίδιοι να φωνάζουμε άλλαξέ με.

    Παρόλο που εμείς οι γυναίκες το έχουμε πιο έντονο το να νομίζουμε ότι θα τραβήξουμε/θα κόψουμε/θα ράψουμε και θα έρθει στα μέτρα μας ο άλλος,΄οκ το κάνουν both sexes και έχω την εντύπωση πως όσοι το κάνουν, το κάνουν από ανωριμότητα να πω, από ανικανοποίητο, επειδή είμαστε άπληστοι, από control-freakουλίαση, από ανάγκη για power game -δεν έχω ιδέα και δεν με νοιάζει.

     

    μικρότερη και εγώ το πάλευα μέσα μου, ερωτευόμουν με την εικόνα που θα είχε αν και αν και αν. έμενα εκεί, στην ευχή, δεν ζητούσα φυσικά...

    τώρα την έχω δει και έχει γίνει και κλασσικούρα ατάκα μου, ότι οκ, το παίδεψα το κομμάτι μάρμαρο, με σφυρί και σκαρπέλο, την είχα δει artista αλλά τώρα βαριέμαι, δεν το χω έτσι κ αλλιώς και θέλω να πάω σε gallery και να το διαλέξω, ήδη έτοιμο. πληρώνω όσο όσο.

    (που το πάω που το φέρνω στην ανωριμότητα το αποδίδω)

     

    αλλά και το αν είμαστε εμείς, ή αυτό που θέλει ο άλλος να γίνουμε, δεν θα έπρεπε να αφορά εμάς αλλά τον άλλο, δικά του projections είναι αυτά. αρκεί να μένουμε πιστοί στον εαυτό μας. αν είμαστε φτερό στον άνεμο, οκ τον διατρέχουμε έναν κάποιον κίνδυνο...

     

    αλλά ότι και να λέμε είναι θέμα αλληλεπίδρασης, ταξίδι στο άγνωστο...
  • aurio @ 05.01.2012 20:09
    merikes fores oi alloi mporoun na mas epishmanoun pragmata gia ton eauto mas pou den ta antilambanomaste.. oxi mono me logia, akomh & me blemmata, me prakseis, me nohmata, akomh & me thn antidrash tous, xwris na to theloun. an entopisoume kapoia askhma apauta & prospathhsoume na ta metamorfwsoume, xwris na baloume apton paniko mas kapoia etoima xarakthristika allwnwn sth thesh tous, tote tha ginoume mia kaluterh ekdosh tou eautou mas. an baloume etoima xarakthristika allwnwn tha ginoume mia xeiroterh ekdosh twn allwnwn. pisteuw pws an kapoios einai eilikrina erwteumenos mazi sou, prosdokei thn prwth periptwsh. an prosdokei th deuterh, kata pasa pithanothta tha to katalabeis sa skorpina pou eisai & tote kalutera na trekseis oso pio makria mporeis
  • hesg @ 05.01.2012 20:20
    apla h prwth periptwsh mu moiazei paraksenh :/
     
  • nohope @ 05.01.2012 20:31
    και στο κάτω- κάτω της πληκτρολόγησης, αυτός που θέλει να αλλάξει είναι στο στόχαστρο, ενώ θα ταίριαζε να είναι αυτός που μεταλάσσεται?

    όπως λένε και οι μητέρες, αν σου πουν οι άλλοι πήδα στον γκρεμό, εσύ θα πηδήξεις?
  • aurio @ 05.01.2012 20:32
    giati sou moiazei paraksenh? px otan baleis ena stoxo diko sou & prospatheis na ton petuxeis, sthn poreia einai fusiko na allakseis monh sou diafora xarakthristika & sunhtheies sou. & de ginesai kapoia allh, ginesai ena dhmiourghma sou. entelws proswpiko. oso pio duskolos o stoxos & oso pio diaforetikos apoti exeis sunhthisei toso pio polla. ekei psaxneis & briskeis monh sou auta pou thallakseis epeidh se parakinei o stoxos. omws otan mplekseis th zwh sou mauthn kapoiou allou, pleon exoun shmasia & oi koinoi stoxoi. & enas sxedon sigouros apautous einai na epikoinwnhsete. esu omws pithanws na mh mporeseis na prosanatolisteis sta kaka sou xarakthristika pou empodizoun pragmatika thn epikoinwnia sou me to sugkekrimeno allo dioti pote den eimaste se thesh na katanohsoume tous allous plhrws opws px katanooume plhrws ena stoxo pou thetoume & briskoume ti malakies kanoume pou ton empodizoun. etsi isws (milame panta gia thn prwth periptwsh tou prohgoumenou post etsi?) einai kalo nakouseis & na prospathhseis na se allakseis.
  • hesg @ 05.01.2012 20:38
    Το θέμα είναι πως έχω πρόβλημα σε σχέση με αυτό το θέμα..
    Δεν μπορώ να αλλάξω τίποτα απο τον εαυτό μου ρε γαμώτο για ένα άτομο. Νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Δηλαδή το θεωρείς λογικό να γίνεις κάτι που λέει κάποιος για να είναι μαζί σου?
    Και αν δεν γίνεσαι αυτό που θέλει να σε βρίζει??
  • nohope @ 05.01.2012 20:48
    μα αυτό δεν λέμε?

    αν δεν θες δεν αλλάζεις.

    αν έχει πρόβλημα με σένα που δεν αλλάζεις να παει στο καλό που λέει και ο βουτσάς στη νύχτα γάμου.

    είναι σαν να μπαίνεις σε ένα συνεργείο και να τους κάνεις σκηνή και να παθαίνεις υστερία που δεν έχουν προφιτερόλ και μπακλαβά!

    είναι αλλού και όχι φαν! και να φύγετε κύριε να πάτε αλλού!
  • Magneto @ 05.01.2012 20:50
    Κοίτα Χεσκ, σε ένα βαθμό με βρίσκεις σύμφωνη.
    Σε ένα άλλο βαθμό όμως, σε βρίσκω πολύ σκληρή, όπως αρμόζει άλλωστε και στην ηλικία σου.
    Οι άνθρωποι έχουμε πολλές αδυναμίες και ανασφάλειες. Είναι σκληρό να ρίχνεις τον εαυτό σου, είναι όμως επίσης σκληρό το να είσαι και μόνος.
    Το καλύτερο θα ήταν να μη τεθεί καν τέτοιο θέμα στη ζωή σου....
    Αλλά αν τεθεί.....ο καθένας διαλλέγει και παίρνει.
     
  • aurio @ 05.01.2012 20:51
    xaxa... re c etsi opws to les fainetai ontws m@l@ki@. alla kses twra... sthn pragmatikothta den exw idea oute ti eisai c oute ti ein autos oute pws akribws eiste metaksu sas gia na parw to meros kapoiou. giauto & milaw toso uperbolika genika. pantws ontwseinai eksairetika duskolo nallaksoume kati ston eauto mas apauta pouxoume sunhthisei polu, poso mallon na to kanoume oxi epeidh mas proekupse se sxesh me mia proswpikh mas prospatheia alla epeidh mas tope kapoios allos. de mporw se kammia periptwsh na sou pw oti exeis dikio h adiko. tha prepei na apostasiopoihtheis & na deis an exei nohma auto pou sou zhtaei, an exei kapoio alhthino nohma. oso to pairneis proswpika se empodizeis na to deis auto. a & epishs to giati thes toso polu na krathseis to xarakthristiko auto. & auto aksizei na apostasiopoihtheis & na breis an exei gia sena alhthino nohma
    @. alla kses twra... sthn pragmatikothta den exw idea oute ti eisai c oute ti ein autos oute pws akribws eiste metaksu sas gia na parw to meros kapoiou. giauto & milaw toso uperbolika genika. pantws ontwseinai eksairetika duskolo nallaksoume kati ston eauto mas apauta pouxoume sunhthisei polu, poso mallon na to kanoume oxi epeidh mas proekupse se sxesh me mia proswpikh mas prospatheia alla epeidh mas tope kapoios allos. de mporw se kammia periptwsh na sou pw oti exeis dikio h adiko. tha prepei na apostasiopoihtheis & na deis an exei nohma auto pou sou zhtaei, an exei kapoio alhthino nohma. oso to pairneis proswpika se empodizeis na to deis auto. a & epishs to giati thes toso polu na krathseis to xarakthristiko auto. & auto aksizei na apostasiopoihtheis & na breis an exei gia sena alhthino nohma
  • hesg @ 05.01.2012 21:03
    Το θέμα είναι πως οι ζωές μας όταν συναντηθούν είναι λίγο δύσκολο μετά απο μεγάλο χρονικό διάστημα να αφήνεις τον άλλον επειδή δεν είσαι το άτομο που αυτός ψάχνει και σε έχει ονειρευτεί με βάση αυτό που αυτός θέλει.. Και αφου εκεί έξω υπάρχει το πακέτο που ψάχνει όπως έγραψα και πιο πάνω ας πάει στο καλό.
    Εγώ καλά θα περάσω με τις γάτες μου και τα σκυλιά μου.
  • hesg @ 05.01.2012 21:05
    Το θέμα είναι πως σε αντίθεση με φίλες μου που θέλουν να γνωρίσουν τον έρωτα και να ερωτεύτουν μιας και την ηλικία μου την κυβερνάει η Αφροδίτη εγώ δεν θέλω. Νιώθω καλά με εμένα. Νιώθω όμορφα με αυτό που είμαι όπως και αν είμαι και δεν θέλω κανένα αγόρι για να περνάω την ώρα μου και να μου αλλάζει τον εαυτό μου και να μου χαλάει τα σχέδια μου..
    Η μοναξιά είναι ωραία.
    Και σαν σκορπιός έχω μάθει απο την μοναξιά και στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου ήμουν μόνη μου..
  • Ariete79 @ 05.01.2012 22:04

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...