παρακαλώ περιμένετε...

ΠΡΟΣ STARDOME/MR PANOPOULOS

  • TARTaruga @ 22.02.2007 21:19
    lepon, mou piasan thn parla kai den se prolava prin vgeis... anyway, lew na bw sto msn kata tis 10. an vgw kai katholou telika... anyway, an to deis kai boreis kai den deis ton agwna klp klp klp, ki an kai gw th glitwsw apo to liontari klp klp, gia come mia volta na doume ti tha kanoume
  • gpano @ 23.02.2007 00:33
    nikos73 πολύ φοβάμαι ότι με τον Κρόνο στον 2ο οίκο σου- οικονομική ασφάλεια, χρήμα- θα συνεχίσεις να πιέζεσαι οικονομικά. Ο Άρης σε λίγο 26/2-6/4 στον Υδροχόο δηλαδή στον 8ο οίκο σου περνώντας πάνω από τον γενέθλιο Δία σου μπορεί να σε κινητοποιήσει ώστε να αντιμετωπίσεις την οικονομική σου κατάσταση ενεργητικά- προσπαθώντας να βρεις άλλες πηγές εισοδήματος; ξεκινώντας κάτι που μπορεί να μην σου δώσει άμμεσα κέρδη αλλά που θα σε βοηθήσει αργότερα να αυξήσεις το εισόδημά σου; Πάντως αυτό το διάστημα προς θεού μην ανοιχτείς με κανένα τρόπο οικονομικά- εννοώ μη πάρεις δάνεια, μη δανειστείς, μην χρεωθείς περαιτέρω και μείνει ψύχραιμος στα οικονομικά προβλήματα που πιθανόν να εμφανιστούν. Αυτή την εποχή πάντως- δεν ξέρω τι δουλειά κάνεις για να είμαι συγκεκριμένος- υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να επηρεάσουν θετικά τη καριέρα σου αν αυτό σε ενδιαφέρει. Τα οικονομικά σου θα ανακάμψουν από τον Οκτώβριο όπου φαίνεται ότι η αύξηση εισοδήματος ταυτίζεται με αύξηση στην δουλειά που βρίσκεσαι; Με μια καινούργια δουλειά; Με έξτρα δουλειά στο σπίτι; Δουλεύοντας ανεξάρτητα; Περνώντας ο Δίας πάνω από τη Σελήνη σου τον Δεκέμβριο τι αντίκτυπο αληθεια είχε πάνω σου; Κάτι θετικό που σχετίζεται με το σπίτι; Εργασιακή νηνεμία; Καλές συντροφικές σχέσεις; Μια γυναίκα με σημαντικο ρόλο στη ζωή σου; Ναι οικονομικά είναι δύσκολη η περίοδος. Αλλά σε τέτοιες περιόδους το μυαλό λειτουργεί υπερωρίες για να βρει λύσεις. Πάντως να θυμάσαι και να ξέρεις ότι ποτέ μα ποτέ δεν θα καταστραφείς οικονομικά. Πάντα κάτι θα γίνεται και θα γλυτώνεις τη τελευταία στιγμή. Και να θυμάσαι επίσης ότι υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να σε υποστηρίξουν οικονομικά οποιαδήποτε στιγμή- αλλά μην εξαντλήσεις αυτή τη δυνατότητα τώρα αν δεν υπάρχει τεράστια ανάγκη.
  • USERNAME @ 23.02.2007 00:55
    GPANO σε ευχαριστώ πάρα πολύ. η αλήθεια είναι οτι περίμενα πως και πώς το δεκέμβρη που μας πέρασε τη σύνοδο Δία-Σελήνης, αλλά δυστυχώς δεν έγινε απολύτως τίποτα στον εργασιακό τομέα (ασχολούμαι με τουριστικά), ούτε στον οικονομικό (πάτος), ούτε γυναίκα ούτε σύντροφο. ένας μήνας στάσιμος, αν όχι με ένταση απο οικογένεια. τον απρίλη ο δίας θα πλησιάσει την αφροδίτη μου, δεν ξέρω αν εκεί τα πράγματα πάνε κάπως καλύτερα. πάντως έχεις δίκιο οτι πάντα κάτι γίνεται την τελευταία στιγμή και γλυτώνω, αυτό το έχω δεί ΠΑΝΤΑ μέχρι τώρα στη ζωή μου, οτι στο πάρα πέντε εμφανίζεται ο απο μηχανής θεός και με σώζει απο δύσκολες καταστάσεις, αφού βέβαια πριν έχω πάθει τα εγκεφαλικά και τα εμφράγματα.
  • gpano @ 23.02.2007 01:10
    Nikos73 η Αφροδίτη σου είναι στις 21ο και στις αρχές Απριλίου ο Δίας φτάνει στις 19ο Τοξότη και γυρίζει ανάδρομος. Είναι μάλλον απίθανο χωρίς να υποστηρίζω αδύνατο να συμβεί κάτι αυτήν την εποχή εκτός και αν η ώρα γέννησης δεν είναι ακριβής οπότε παίζει και να παιχτεί. Ακριβή σύνοδο ο Δίας θα κάνει με την Αφροδίτη σου στις αρχές Νοεμβρίου.
  • USERNAME @ 23.02.2007 01:14
    γλουπ, ανοχή 2 μοιρών δεν ισχύει λοιπόν! σε ευχαριστώ πολύ!
  • gpano @ 23.02.2007 01:19
    Η ανοχή που δίνουμε στις διελεύσεις είναι +-1ο

έχουν γενέθλια 211 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάκωβος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...