παρακαλώ περιμένετε...

Τελικα μηπως η λυση ειναι στο αλλο ημισφαιριο?

  • blueina @ 17.10.2011 14:51
    thes na pame mazi?kai egw to skeftomai alla den exw parea..kommataki makria peftei kiolas...
  • starboy @ 17.10.2011 16:55
    κι εγω εχω παρθενο,πρεπει να κανουνε υπομονη μεχρι να μπει το 12,οχι περιτα εξοδα,μακρια απο σχεσεις.
  • Stargazer @ 17.10.2011 20:11
    Μαργούδι, από μία άποψη το εξωτερικό δεν φαίνεται κακή ιδέα, σύμφωνα με τον χάρτη σου. Ο κυβερνήτης του 9ου (Αφροδίτη) στον 1ο οίκο, μέσα στον 9ο βρίσκεται η Σελήνη στην έξαρσή της και είναι σε ακριβές τρίγωνο με την Αφροδίτη και σε αμοιβαία υποδοχή (κυριαρχία/τριπλότητα) μ'αυτήν. Ο κυβερνήτης του ωροσκόπου και του 10ου (Ερμής) σε εξάγωνο ακριβείας με την Αφροδίτη, επίσης. Όλα αυτά δείχνουν μια εύνοια. 
    Πλην όμως, ο Ερμής είναι στο ζώδιο της αδυναμίας της Αφροδίτης, σχηματίζει όψη αντίθεσης με τη Σελήνη, η Αφροδίτη είναι στο ζώδιο της πτώσης της και - το κυριότερο ίσως - η Αφροδίτη βρίσκεται σε όψη στενού τετραγώνου με τον ανάδρομο Κρόνο στον 10ο οίκο των επαγγελματικών. 
     
    Ναι ή όχι λοιπόν; Το πιο σωστό ίσως να σου πει κανείς είναι το ναι μεν αλλά... Δηλαδή, μπορείς να πας, αλλά μην περιμένεις ότι με το που θα πατήσεις το πόδι σου στην Αυστραλία, όλα τα προβλήματα θα λυθούν ως δια μαγείας. Δυσκολίες θα συναντήσεις. 
     
    Καλό θα ήταν επίσης, να φτιάξεις τον χάρτη relocated, δηλαδή τα στοιχεία γέννησής σου, αλλά ως τόπο γέννησης την πόλη του εξωτερικού που επιθυμείς. Όχι ότι θα αλλάξει ο γενέθλιος χάρτης σου, αλλά έχει ενδιαφέρον να δει κανείς πού μετατοπίζεται το βάρος.
  • absolutego @ 17.10.2011 20:39
    Kalispera kai signomi gia ta greeklish, alla afti ti stigmi den mporo na grapso ellinika. Stargazer, afto pou les gia to relocated harti mas, oti de tha allaksei o hartis mas, alla tha doume pou metatopizetai to varos tou, ennoeis an allaksei i oikothesia klp?
  • Stargazer @ 17.10.2011 20:59
    Ναι.
  • absolutego @ 17.10.2011 21:49
    Thank you Stargazer.
  • Magneto @ 17.10.2011 21:56
    Λοιπόν αυτό το relocated μου άρεσε. 
    Θα κάνω κι εγώ έναν τέτοιον πριν δω τα στρουμφάκια.
  • Journey @ 17.10.2011 22:03
    Mην παίζεις μόνη μ αυτά στο σπίτι!!!!!!
  • blueina @ 17.10.2011 22:10
    ma den το πιανω...αν αλλαξει η τοποθεσια αλλαζει και ο χαρτης μας γιατι στηριζεται σε συγκεκριμμενο γεωγραφικο πλατος και μηκος...ε???
  • Μαργούδι @ 18.10.2011 01:55
    Η προκοπη στην Ελλαδα αποκλειεται σαν ενδεχομενο με την παρουσα πλανητοθεσια? Ολα αυτα που βιωνω σε ολους τους τομεις ειναι προσωρινα η δεν υπαρχει περιπτωση να αλλαξει κατι προς το καλυτερο ? Η σκεψη να φυγω ειναι μια σκεψη καθαρης απελπισιας μιας και δεν εχω κανεναν εκει.
  • Stargazer @ 18.10.2011 07:53
    Μαργούδι, κανείς ασφαλώς δεν σε υποχρεώνει να φύγεις. Εγώ σου λέω απλά ότι παρά τις δυσκολίες που θα υπάρξουν, η Σελήνη είναι ό,τι καλύτερο διαθέτεις στον χάρτη σου. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει αμέσως να φτιάξεις βαλίτσες και να πάρεις την πρώτη πτήση για Μελβούρνη. Όμως, με την παραμονή του Δία στον Ταύρο, ιδιαίτερα από τον Μάρτιο του 2012 και μετά, μπορείς να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για ο,τιδήποτε προκύψει που να έχει να κάνει είτε με το εξωτερικό είτε με άλλη πόλη.  
    Καλώς ή κακώς έχεις έναν Κρόνο ανάδρομο στους Διδύμους στον 10ο οίκο. Αυτός ο Κρόνος δεν θα φύγει και ο Κρόνος είναι ο πλανήτης των περιορισμών, του κόπου, της μεγάλης προσπάθειας, της στέρησης, της δυσκολίας. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε επαγγελματική σου προσπάθεια θα αποτυγχάνει, σημαίνει όμως ότι δεν μπορείς να περιμένεις ότι θα ανοίγουν οι πόρτες διάπλατα στο πέρασμά σου κι ότι θα σφάζονται οι εργοδότες στην ποδιά σου για το ποιος θα σε πρωτοπροσλάβει.
  • Μαργούδι @ 18.10.2011 15:11
    Πολύ σε ευχαριστώ που ασχολήθηκες με την περίπτωσή μου , έχω καταλάβει από καιρό πως έχω έρθει σε αυτή τη ζωή για να επιβιώνω στα δύσκολα , όμως γιατί το ίδιο γίνεται και με τα συναισθηματικά μου ,και ακόμα χειρότερα, γιατί εκεί είναι πράγματι λες και κάποιος με κοροϊδεύει, οι έρωτες  καταλήγουν σε καταστροφή και μετά από κάποιο καιρό όλοι επιστρέφουν ζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία , πάντα βέβαια αφού τους έχω ολοκληρωτικά ξεπεράσει  και ξεγράψει και φυσικά ούτε που το σκέφτομαι να γυρίσω πίσω, αναρτιέμαι μήπως είναι κάποιο μάθημα του σύμπαντος που αγνοώ , μια καταστροφή την έζησα φέτος με ιχθύ φυσικά τι άλλο, με ωροσκόπο ζυγό , χιαστή οι ωροσκόποι με τους Πλούτωνές μας χρειάζεται να πω και άλλα?  Γεννημένος 27-2-1970 ώρα 9 το βράδυ , εχω την έντονη αίσθηση ότι και αυτός θα επιστρέψει  αλλά ίσως είναι η εποχή που ευνοεί καθώς διάβασα τις εμμονές , αν δεν σε κούρασα πολύ ρίξε μια ματιά και σε αυτό , γιατί όπως θα διαπίστωσες  και από τον χάρτη μου αν είμαι καλά στα συναισθηματικά μου δεν με πτοεί τίποτα!!!
     
     

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...