παρακαλώ περιμένετε...

ΑΝΤΡΑΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ...ΞΑΦΝΙΚΑ ΛΟΥΗΣ...

  • anastasi @ 20.07.2011 00:55
    μήπως έπα8ε τίποτα ο άν8ρωπος? δεν μιλήσατε καθόλου στο τηλέφωνο? από την κοινή παρέα έμαθες τίποτα? περίμενε λίγο να δεις τι θα γίνει και μετά βγάζεις συμπέρασμα.
    Με προβληματίζει λίγο το ότι ξεγύμνωσε τα συναισθήματά του τόσο γρήγορα. Πότε πρόλαβε? μήπως ήταν πυροτέχνημα?
    αρνητικά σενάρια θα ήταν ότι ενδιαφέρονταν για σέξ και έλεγε αρλούμπες για να σε ψήσει κι αφού δεν τουκατσε έφυγε, ή ότι παίζει τίποτα με καμιά άλλη και την έκανε.
    Επειδή τον γνώρισες από φίλους και τα είπε όλα ωραία στην αρχή δεν σημαίνει ότι είναι σοβαρός και ειλικρινής, χρειάζεται πάντα χρόνος για να φανεί το πραγματικό πρόσωπο και οι προθέσεις κάποιου....
     
  • glikia @ 20.07.2011 01:20
    Δεν έγινε σεξ γιατί εκείνος δεν το επιδίωξε.
    Δεν μου είπε ότι μ' αγαπάει - θα ήταν ψέμα άλλωστε- αλλά ότι δεν υπάρχει ούτε μια στιγμη που δεν με σκέφτεται και άλλα αυτού του χαρακτήρα.
    Από την κοινή μας παρέα έχω μάθει ότι είναι καλά στην υγεία του, δεν τρέχει τίποτα που να γνωρίζουν, αλλά είναι γρνικώς κάπως κλεισμένος στον εαυτό του τελευταία.
    Μπορεί να τον πείραξε κάτι που είπα? Μου φαίνεται αμελητέο, όταν έχουμε πει ήδη τόσα πολλά.
    Μπορεί σ' έναν σκορπιό, όπως του κάνει κλικ μια γυναίκα, κάτι να τον χαλάσει και να "ξεκάνει" το κλικ???
    Πάντως σε κάθε περίπτωση έχω καταλαβει ότι είναι δυσκολος χαρακτήρας.
  • anastasi @ 20.07.2011 01:40
    δεν έπαθε κάτι, ωραία. σίγουρα δεν είναι και οι ευκολότεροι χαρακτήρες.
    ϊσως έχει κάποιο οικογενειακό ή άλλο θέμα που τον προβληματίζει και εξαφανίστηκε προσωρινά -κλείστηκε στη σπηλιά του. Οι σκορπιοί γενικά υποτίθεται ότι έχουν πολλά μυστικά και θέματα που δεν μοιράζονται απαραίτητα με τους άλλους, είναι λίγο μυστικοπαθείς, οπότε οι φίλοι πιθανά δεν γνωρίζουν..
    Μπορεί να πείς κάτι που θα τους χαλάσει, και βάζουν διάφορα τεστάκια, αλλά αν είχε γίνει κάτι τέτοιο πιστευω θα το αντιλαμβανόσουν. σκέψου μήπως υπήρξε κάτι τέτοιο -πχ πώς ήταν το τελευταίο ραντεβού.
    πάντως μή σκάς, θέλει βέβαια λίγο υπομονή, περίμενε λίγο να δεις τι θα γίνει.
    δεν είναι βέβαια κι ότι καλύτερο να εξαφανίζεται ο άλλος έτσι. δηλαδή αν γίνει κάτι μεταξύ σας στο μέλλον θα κάνει τα ίδια? σκέψου κι εσύ αν σου αρέσει αυτό κι αν θέλεις να επενδύσεις το χρόνο και την ενέργειά σου σε έναν τέτοιο άνθρωπο...ωραίο και γοητευτικό ακούγεται στην αρχή, αλλά μετά...αν δεν εξίζει καλύτερα να τελειώνει νωρίς.
    αν επιτρέπεται, εσύ τι ζώδιο είσαι, και τι ωροσκόπο?
  • sgouromallousa @ 20.07.2011 01:42
    Tωρα να ανοιξω το στομα μου για αντρα σκορπιο?
    Δεν θα συγχυστω βραδιατικα!
  • anastasi @ 20.07.2011 01:56
    εχ, δυστυχώς προβληματικοί υπάρχουν σε όλα τα ζώδια....
     
  • anastasi @ 20.07.2011 02:08
    α, ένα τελευταίο, αν δεν θέλει να συνεχίσετε μην περιμένεις ποτέ ένας άντρας να σου το πεί ευθέως, σπάνια θα συμβεί αυτό. Οι περισσότεροι δεν έχουν τα κότσια, απλά εξαφανίζονται ή σου λένε διάφορες χαζές δικαιολογίες. είναι καρατσεκαρισμένο..
    Εδώ άλλοι διαλύουν σχέσεις ετών με απλή εξαφάνιση ή χαζές δικαιολογίες, σε ένα φλερτ μερικών εβδομάδων θα κολλήσουν?
     
  • Delta Fox @ 20.07.2011 03:22
    Μα καλα, τι παθαινουν αυτοι οι " αντρες"? Τελικά μονο το μαντειο των Δελφων θα μας σωσει!
    Ξερεις τι χρυσες δουλειες θα εκανε η Πυθεια?
  • BARBIE1975 @ 20.07.2011 09:38
    ENAΣ ΑΝΤΡΑΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΗ ΘΕΛΕΙ ΠΑΝΤΑ.ΔΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ,ΔΩΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟ ........ΠΕΡΙΕΜΕΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ,ΔΕΝ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.........ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΟΙ ΣΚΟΡΠΙΟΙ........ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ.
  • aka2010 @ 20.07.2011 09:42
    Αυτος ειναι ο λογος .....Απογυμνωθηκε, οπως ειπες, παρασυρμενος απο την ατμοσφαιρα και τα συναισθηματα......αλλα μετα φοβηθηκε, το μετανιωσε και την..... εκανε. Δεν σημαινει τιποτα αυτο , απλα κλειστηκε παλι στο καβουκι του γιατι δεν ξερει πως να το αντιμετωπισει. Κατα την γνωμη μου μην τον ψαξεις, δειξε τον ενδιαφερον σου εμμεσα αλλα μην τον πιεσεις. Θα σε ψαξει  αυτος, μολις νιωσει ασφαλης. Σκοτσεζικο ντουζ ξερεις τι θα πει???  θα το μαθεις καλα!!!!!!
  • anastasi @ 20.07.2011 11:48
    για αυτο κάνουν χρυσές δουλειές τα μέντιουμ και οι καφετζούδες!
    τώρα, αν σου αρέσουν τα σκωτσέζικα ντους, καλή απόλαυση....
    ..ανεξαρτήτως ζωδίων, λένε ότι οι άνδρες είναι απλοί στη σκέψη και οι γυναίκες περίπλοκες, αλλά μου φαίνεται το αντίθετο συμβαίνει..
     
  • oneiraki @ 20.07.2011 12:06
    Glikia,ήμουν κ εγώ με ένα σκορπιό τους τελευταίους 4 μήνες.Η γνωριμία μας έγινε πριν 2 χρόνια βέβαια,αλλά επειδή έπρεπε να φύγει στο εξωτερικό,κρατήσαμε επικοινωνία μέσω ίντερνετ.Η απόσταση όμως,έφερε τη ρίξη.Μαζί ουσιαστικά,από κοντά,δεν είχαμε ζήσει.Ξαναγυρνούσε στη ζωή μου στο διάστημα αυτό των 2 χρόνων,αλλά τον έδιωχνα(επειδή αυτός όταν ήταν έξω τα είχε φτάξει με άλλη,οκ,δεν ήμασταν μαζί,αλλά μιλούσαμε,δεν του το συγχωρούσα λοιπόν αυτό).Πριν 4 μήνες ήρθε στην πόλη μου(κ αυτός από δω είναι)κ η κοντινή επαφή,η καθημερινή μας έφερε πια κοντά.Κάναμε σχέση.Μια σχέση έντονη,μια σχέση Κριού-Σκορπιού,κάρμα,τι να λέμε τώρα...Καβγάδες σχεδόν κάθε μέρα κ μετά πάλι μαζί.Χωρίσαμε3 φορές κ πάλι μαζί(αυτός ξαναγυρνούσε).Γιατί χωρίζαμε;;;;Αka 2010, αυτό που λες για το σκοτσέζικο ντους κ για τα κλεισίματα στον εαυτό του ήταν συχνό φαινόμενο...Μετά από κάθε όμορφη στιγμή μας,ειδικά τις φορές που ερχόμασταν πιο κοντά,που τον ένιωθα να παραδίνεται σε μένα κ εγώ να νιώθω μοναδική αγαπημένη του,την επόμενη μέρα παρατηρούσα ότι ήταν απόμακρος..με τα χίλια ζόρια κ μετά από τσακωμούς,μου εξηγούσε ότι θέλει κάποιο χρόνο για τον εαυτό του κ ότι φοβάται όλο αυτό,ότι δεν μπορεί να το διαχειριστεί σε όλη του την ένταση,ότι θέλει να τον καταλαβαίνω κ να μη του θυμώνω..εγώ το έβλεπα σαν άδειασμα όλο αυτό κ ακόμα έτσι το βλέπω...γενικά πάντως είναι δύσκολοι άνθρωποι,όσο γοητευτικοί κ αν είναι..είναι ξεροκέφαλοι κ εσωστρεφείς..δεν ξέρεις ποτέ τι σκέφτονται..χωρίσαμε(νομίζω οριστικά πια) γιατί ένιωσα από ένα σημείο κ μετά αυτό το άδειασμα από το σκοτσέζικο ντους να γίνεται εντονότερο κ να μου παγώνει την ψυχή...μου είπε πως αυτός έτσι είναι κ δε μπορεί να μην μπορώ εγώ..έφυγα.3 μέρες μετά το χωρισμό μου έστειλε ένα μνμ,νοσταλγικό,ερωτικό(''Τίποτα δεν είναι ίδιο χωρίς εσένα''),δεν απάντησα,γιατί δεν μπορείς να βάζεις τον ευατό σου πάνω από τον άλλο κ μετά να λες ότι σου λείπει..πολύ σκοτάδι,πολύ μπέρδεμα(κ σκέφτομαι μέσα στις ανασφάλειές μου ότι μπορεί κ να τα έκανε επίτηδες όλα αυτά για να με οδηγήσει να τον χωρίσω,ποτέ δεν ξέρεις...)...Ήταν ιδιαίτερος άνθρωπος στη ζωή μου,παρ'όλα ατα άσχημά του.Υπήρχαν στιγμές που ένιωθα,ξέρετε εσείς οι Σκορπιοί για τι πράγμα μιλάω,ότι είμαι η μοναδική γυναίκα στη ζωή του κ ότι θα είμαστε μαζί για πάντα..άυτή η αίσθηση του απόλυτου,ξέρετε..τι κρίμα που πάντα έσβηνε μετά..κ ας ξαναάναβε..
  • ΣΚΟΡΠΙΝΑ @ 20.07.2011 20:49
    ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΞΕΡΕΙ  ΤΙ ΘΕΛΕΙ!
    ΕΝΑΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΛΟΥΗΣ ΟΤΑΝ ΜΑΘΕΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΨΕΜΑ ή ΑΝ ΤΟΝ ΕΙΠΑΝ ΛΟΓΙΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ Π.Χ.Ο ΠΡΩΗΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΕΙ ΛΟΓΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΟΙΤΑΞΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ?
  • oneiraki @ 22.07.2011 10:32
    Σήμερα,εντελώς καταλάθος του έκανα κλήση στο skype..αντί να πατήσω άλλο όνομα,πάτησα το δικό του..έχουμε χωρίσει κ δεν του έχω απαντήσει στο τελευταίο του μνμ.είναι σκορπιός.του έγραψα''σόρυ,καταλάθος έγινε η κλήση''.τι λέτε να νομίζει τώρα?θα το πάρει πάνω του??έκανα καλά που του το έγραψα αυτό ή να μην έφραφα τίποτα???ουφ...
  • TheHunter69 @ 22.07.2011 11:51
    anastasi   οι ώριμοι άνδρες δεν εξαφανίζονται, μιλάνε στα ίσα αν τελειώσει κάτι.
    αυτοί που εξαφανίζονται, είναι αυτοί που παίζουν παιχνίδια εξουσίας, όπως το παίζεται και εσείς οι γυναίκες.
    παίζεται το παιχνίδι ..σε φτύνω - σε γράφω για να κολλήσεις... ( μ@λ@κισμένο παιχνίδι )
    oneiraki  έπρεπε να είχες απαντήσει στο τελευταίο μήνυμα του και να είχες διαγράψει το τηλέφωνο του από το skype... αν είχατε χωρίσει ...γουστάρεις αλλά δεν θέλεις να το παραδεχτείς ...
  • glikia @ 22.07.2011 16:06
    Ο σκορπιός εμφανίστηκε παιδιά ύστερα από 12 μέρες!!!Με πήρε τηλέφωνο και βγήκαμε χθες. Τον πείραξε το χιούμορ μου σε κάτι άσχετο , όπου το πήρε επί προσωπικού!!!Δεν πίστευα στ' αυτιά μου!
    Εν πάσει περιπτώσει, η παρεξήγηση λύθηκε, αλλά καταλαβαίνω ότι ο άνθρωπος είναι πολύ δύσκολος χαρακτήρας.
    Πάντως εκ του αποτελέσματος διαπιστώνω ότι έπραξα άριστα που σταμάτησα να τον παίρνω τηλέφωνο...
  • anastasi @ 22.07.2011 17:12
    ωραία που λύθηκε η παρεξήγηση και τα βρήκατε! μακάρι όλα να πάνε καλά και να κάνετε μία όμορφη σχέση!
    Κυνηγέ, συμφωνώ μαζί σου για τους ώριμους άνδρες, αλλά που είναι αυτοί; έχω πάμπολα παραδείγματα που εξαφανίστηκαν χωρίς να αντιμετωπίσουν κατά πρόσωπο την κατάσταση και να δώσουν τις απαραίτητες εξηγήσεις με αξιοπρέπεια και εντιμότητα. Δυστυχώς η εξαφάνιση και η αποφυγή είναι για πολλούς -και πολλές- η εύκολη λύση..
    Πάντως συμφωνώ μαζί σου ότι πολλοί και πολλές δεν ξέρουν πώς να λειτουργήσουν χωρίς τα χαζά παιχνιδάκια εξουσίας..
    ονειράκι, η ψυχαναλυτική θεωρία υποστηρίζει ότι κανένα 'λάθος' δεν γίνεται 'κατά λάθος'. Μήπως λειτούργησε το υποσυνείδητο?
  • oneiraki @ 22.07.2011 22:40
    Anastasi,αυτό λειτούργησε,ναι.είχα περιγράψει τη σχέση που είχαμε λίγο πιο κάτω,αν είδες..σήμερα ξαναμιλήσαμε.η αιτία του χωρισμού είναι ότι θα μπει στρατό κ δε μπορεί λέει αν δεν είναι ριζωμένος κάπου να κρατήσει μια σχέση(αλλά κατά τα άλλα,μου πρότεινε να βγούμε πριν τον αρχίσω στις γνωστέςκριαρίστικες μπαμ κ κάτω δηλώσεις μου του τύπου:δεν είπες σε τπτ αλήθεια κ μου έδωσες έναν εφιάλτη κ δε θέλω τίποτα από σένα).παρτάκιας καθαρός...μόνο αυτό..μου λέει,δεν έχει σχέση με σένα αυτό,αν δεν ένιωθα για σένα δεν θα σου ξαναμιλούσα.ζητούσα πολλά λέει κ δεν μπορεί να ανταποκριθεί σ'αυτή τη φάση της ζωής του κ τέτοια κουλά.του είπα να μη με ξαναενοχλήσει,δεν θέλω τπτ απ'αυτόν.τα βρίσκω όλα υπεκφυγές..παραμυθάδες αυτοί οι σκορπιοί,γυρίζουν τον κόσμο ανάποδα για να σε κατακτήσουν κ όταν σε δουν να δένεσαι μαζί τους,φεύγουν.σχεδόν τον μισώ.-
  • anastasi @ 23.07.2011 11:33
    ονειράκι, τουλάχιστον ξεκαθάρισε την κατάσταση και σου είπε κάποιες αλήθειες, κάτι είναι κι αυτό.
    από να ταλαιπωρείσαι σε μία σχέση και να πληγωθείς αργότερα..
    Πάντως, κάτι μου λέει ότι αυτός δεν έχει τελειώσει μαζί σου, ΄μην εκπλαγείς αν ξαναεπικοινωνήσει μαζί σου...Ιδίως όταν θα μπει στρατό -εκτός κι αν έχει κι άλλες καβάτζες...νιώθουνε μοναξιά ιδίως στην αρχή και θέλουνε κάποιον (κάποια) να μιλάνε... κάτι παθαίνουν οι άντρες όταν μπαίνουν στρατό...ιδίως προς το τέλος...
    Εγώ χώρισα πρόσφατα από σχέση πέντε χρόνων (δίδυμος αυτός) που -υποτίθεται- ήταν σοβαρή (ροναμτική και τρυφερή σχέση αγάπης και πάθους, έτσι νόμιζα)...ήταν στρατό. πραγματικά μεταμορφώθηκε, άλλος άνθρωπος, δεν τον αναγνωρίζω...η πίεση που νιώθουν τους βγάζει το μαλάκα από μέσα τους..τι να πώ...δεν λέω ότι το παθαίνουν όλοι, αλλά πολλοί, έχω ακούσει κι από φίλες μου αλλά το είδα και η ίδια και κατάλαβα τι εννοούσαν...
    είχα επενδύσει πολλά και τον αγαπούσα, αλλά εκείνος αποδείχτηκε ψεύτης, προδότης, άπιστος, δειλός και παρτάκιας...δεν τον έβρισα ακόμα, γιατί έως τώρα δεν μου έδωσε καν την ευκαιρία να ΄με αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο..΄
    Για αυτό σου λέω, από το να ταλαιπωρείσαι σε κάτι που βλέπεις ότι είναι προβληματικό από την αρχή, καλύτερα να τελειώνει μια ώρα αρχίτερα και να βρείς κάποιον έτοιμο να σου δώσει αυτά που θέλεις..Σου εύχομαι σύντομα!!
  • oneiraki @ 23.07.2011 12:01
    Ναι,κ εγώ πιστεύω ότι θα ξαναγυρίσει στη ζωή μου κπ στιγμή..αλλά τι νόημα θα έχει,εμένα άδειασε κάθε συναίσθημα που είχα.το πολύ πολύ να του πω πάλι ότι είναι μόνο για την πάρτη του κ να ασχοληθεί με άλλα παιχνιδάκια.Πάντως,μου είχε πει κ πιο παλιά οτι αν έμπαινε στρατό κ είχαμε σχέση θα τρελαινόταν,γιατί δεν θα ήξερε πού πάω κ τι κάνω.οπότε,αν ισχύει αυτό που έλεγε,πάλι την πάρτη του κοίταξε,γιατί σου λέει,κάτσε μην τη δω αλλιώς μέσα κ πάθω τπτ!καλύτερα μόνος κ ελεύθερος!έλεος...
    αχ,anastasi,ελπίζω να βρούμε κάποιον να μη φοβάται να αγαπήσει κ να δώσει όλη του την ψυχή,στην πράξη όμως,όχι στις θεωρητικούρες κ στα λόγια.ΑΓΑΠΗ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ....!!!Εύχομαι κ συ να βρεις μια αγάπη όπως τη θέλεις.ίσως όλα γίνονται για να μας δείξουν κάτι.όχι ίσως.σίγουρα.
     
  • glikia @ 23.07.2011 12:41
    oneiraki, συμφωνώ με anastasi. Καλύτερα ξέκοψε εξ αρχής έναν άνθρωπο, που διαφαίνεται από νωρίς προβληματική κατάσταση...και χρόνο μας κλέβουν και ενεργειακές ρουφήχτρες είναι....
    Θέλουμε έναν άνθρωπο να αγαπήσει αυτό που είμαστε, να έχει να δώσει...είναι δύσκολο αυτό, αλλά για να σουδώσει η ζωή, πρέπει πρώτα απ' όλα εσύ να της ζητήσεις...
  • oneiraki @ 26.07.2011 21:49
    anastasi,είχες δίκιο,μου ξαναμίλησε.μου είπε οτι με σκέφτεται κ ότι του λείπω κ ότι του είναι δύσκολο να μη μου μιλάει.εμένα με ρωτάει αν μου κάνει καλό να μου μιλάει ενώ εμμένει στην αρχική του θέση να μην είμαστε μαζί τώρα που θα μπει στρατό;;;;μόνο τον εαυτό του κοιτάει...κ ενώ από τη μια με στενοχωρεί να μου μιλάει από την άλλη έχω κ μια μικρή χαρά, επειδή μπορεί να με θέλει.δεν ξέρω όμως τι να κάνω.τελικά είχαν δίκιο που μου έλεγαν να το σκεφτώ πολύ καλά πριν μπλέξω με σκορπιό...πωωωωωωωωω..πολύ δύσκολοι,πολύ..αν θέλω να τον κάνω να κολλήσει πολύ μαζί μου,πώς θα τα καταφέρω?είμαι απότομη κ πεισματάρα παναθεμά με για κριό(με ωροσκόπο ταύρο)...πφφφφφφφφφφ....
  • anastasi @ 27.07.2011 01:17
    ονειράκι, από αυτά που μας έχεις πεί μάλλον σε θέλει, μην αγχώνεσαι. το θέμα είναι βέβαια τί κάνει για αυτό, γιατί μόνο το να σε θέλει δεν αρκεί. αν συνεχίσεις να του μιλάς θα συνεχίσει κι αυτός να ασχολείται μαζί σου. αν μπορείς να το δείς ψύχραιμα και κάπως αποστασιοποιημένα για να μη χαλιέσαι, μίλα του, γιατί όχι; μόνο μην ξοδεύεις την ενέργειά σου και ταλαιπωρείσαι κι υποφέρεις -γιατί συνήθως έτσι κάνουμε τα κορόιδα...
    πότε μπαίνει στρατό; σύντομα; με το που θα μπεί θα είναι σε δύσκολη φάση, και σίγουρα θα θέλει να σου μιλάει -εκτός κι αν έχει κι άλλη καβάτζα. και θα σου μιλάει σε καθημερινή βάση, σίγουρα.
    αν σε ενδιαφέρει να ασχοληθείς μαζί του, άσε καμιά πόρτα ανοιχτή, αλλά μην κάνεις κι εκπτώσεις σε αυτά που θέλεις...
    στην τελική, μίλα του ειλικρινά, πές του ότι εσύ θέλεις να το προσπαθήσεις, να το παλέψεις να είστε μαζί έστω κι αν αυτός είναι στο στρατό. τόσα χρόνια παιδεύτηκε η φάση. πότε επιτέλους θα γίνει κάτι καλό; (δηλαδή μία καλή σχέση αν δεν μπορείτε  να δείξετε εμπιστοσύνη στα δύσκολα πότε θα τη δείξετε, στα εύκολα; η ζωή πάντα έχει δυσκολίες. ευκαιρία να δοκιμαστείτε και οι δύο. πρόσφερέ του την εμπιστοσύνη σου και ζήτα κι εσύ τη δική του... να σου πώ, τώρα που το σκέφτομαι, αν δυσκολεύεται να το κάνει αυτό, γιατί να χάνεις το χρόνο και την ενέργειά σου; για να βγάλει αυτός τα δύσκολα στο στρατό και μετά να σου πεί άντε γειά;
    μακάρι όλα να πάνε καλά! γράψε μας τις εξελίξεις!
  • anastasi @ 27.07.2011 01:18
    γλυκιά, τελικά εσένα πώς πάει η γνωριμία σου με το σκορπιό; ελπίζω να είχες θετικές εξελίξεις!
     

έχουν γενέθλια 245 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πελαγία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...