παρακαλώ περιμένετε...

Δίας στον Ταύρο..

  • ETOIL @ 03.06.2011 09:41
    "Για να αποφευχθούν μελλοντικές παρεξηγήσεις και τα παράπονα ας ξεκαθαρίσουμε μερικά ζητήματα σχετικά με την διέλευση του Δία από το ζώδιο σου:
    1. Ο Δίας δεν εκμηδενίζει την επιρροή των άλλων εννιά πλανητών! Συνεπώς δεν θα εκλείψουν τα προβλήματα και οι εντάσεις από τη ζωή σου. Η δυναμική του Δία μεταφράζεται σε ώθηση, διάθεση για ρίσκο και αισιοδοξία που είναι απολύτως απαραίτητες ποιότητες για να αντιμετωπίσεις οποιαδήποτε δυσκολία.
    2. Ο Δίας δεν παίρνει αποφάσεις για εσένα, ούτε υπόσχεται ότι οι ουρανοί θα ανοίξουν και θα βρέχουν ευτυχία, έρωτες, επιτυχία, χρήματα. Όμως μπορείς να είσαι σίγουρος/η για τη ασύγκριτη βοήθεια του αν ακολουθείς το ένστικτο σου και όχι τη στείρα λογική ή τους ψιθύρους των ανασφαλειών σου, αν παίρνεις τολμηρές αποφάσεις κι αν αισθάνεσαι την ανάγκη να κλείσεις κεφάλαια στη ζωή σου.
    3. Οι ευκαιρίες που εμφανίζονται όταν ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιο μας και οι πόρτες που ανοίγουν σπάνια είναι αυτές που εμείς επιθυμούμε ή απεγνωσμένα ζητούμε. Αντίθετα, αυτές που κάνουν την εμφάνιση τους είναι αναπάντεχες, απροσδόκητες και δεν προσφέρουν καμία εγγύηση εξασφάλισης. Δίας σημαίνει «Ρίσκο κόντρα σε όλα τα προγνωστικά»! Έτοιμος/η να τζογάρεις λοιπόν; " Mηνιαια προβλεψη του ταυρου για τον ιουνιο, τι σημαινει Διας

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...